משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי נוסע לארצות הברית האם כדי לקנות שמה XBOX או האם בכלל כדי לקנות
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני משתמש בכרטיס מסך Albatron 7600GT. לאחרונה אני משחק במשחק FEAR והגרפיקה דיי טובה חוץ מזה שהמשחק תקוע קצת. זז לאט מאוד ולא בתנועות שלמות, קיצר, תקוע. ואני לא יודע ממה נובעת הבעיה. חשבתי אולי דפקו אותי בכרטיס מסך, אבל חבר שלי אומר שבטח יש בעיה בהגדרות תלת המימד של הכרטיס, אבל אין לי מושג למה לשנות אותן. אני מריץ את המשחק על מערכת: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte 965P-DS3 Corsair 1 GB (2x512) DDR2 533 ואלה הפרטים החשובים אני חושב... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני באמת מיתנצל מראש שאני מנפץ לכל ה-fan-boys של farcry את האשליות ,אבל CRYSIS, איננו בשום פנים ואופן מישחק dx10 , אמיתי , אלא הוא מישחק dx9 שתומך במיספר תכונות מוגבל מאוד מתוך סך התכונות של dx10, וככול שידוע לי בשלב זה לא מתוכננים לצאת שום מישחקי dx10 נוספים, כך שאני לא צופה שיצאו משחקים שיתמכו בצורה מלאה ב-dx10 לפני סוף 2007. ולכן השיפור בריאליזם ובגרפיקה לא צפוי להיות מהפכני כפי שאנשי ה-pr (יחסי הציבור) של החברה המפתחת cryteck ,היו רוצים שתחשבו . כך ,שבסך הכל השיפור הגרפי הלא דרמטי שיהיה בו לא מצדיק כלל את ההיפ שנוצר סביבו.
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צריך את המישחק הזה דחוף כדאי לשחק ברשת זה היה החלום שלי ! תודה רבה מי שיעזור אין אליכם אתם 10
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
זה הדיון הרישמי של המישחק תביאו תמונות קליפים ביקורות סירטונים וחדשות ומתי המישחק יוצא !! בקיצור הכל על המישחק המצויין הזה שעומד לצאת תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה תנו המלצה למשחק טוב שאני יכול להוריד מ& יש לי כרטיס מסך Leadtek Quadro FX
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתר שיש בו דרישות מערכת Minimum וגם דרישות מערכת מומלצות חשוב שגם יראה משחקים שלא יצאו עדיין.
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
תגידו... 1.איך המשחק?שווה משהו? 2.על מה הוא בכלל? 3.אני אוכל להריץ אותו על גרפיקה גבוהה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה משחק פשוט -ריאלי- טוב רציתי לשאול 1.העם כדי להתקין את הפטצ של OBLIVION מהאתר הרשתי כי נרא לי יש בו מלא בגים והדיף בלי 2.איך אני עובר משימה 1 Black Hand Quests Next of Kin: זה משפחה שצריך להרוג הרדתי את כולם חוץמ השומרת Caelia Draconis כי כשה אני תופס אותה לבד בחדר במלון והורג אותה בכול זאות מקבל BOUNTY של 1000 והשומרים רודפים אחרי מזה יש להם מחשיר קשר או שזה בגלל הפתצ??בג או משהו ?? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח לעשות את הקטע הזה עם ה-ini. מישהו יכול להעלות את הקובץ ini כשהפקודה של הצ'יטים כבר מעוכדנת ופועלת בו?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מישהו יודע מצא או יודע אולי איפה יש מדריך לכל התרגילים, ההטעיות, הבעיטות החופשויות והפנדלים בפיפא??
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לא מיזמן התקנתי קומנדוס 3 (מעריץ קבוע של הסידרה) ורציתי בפעם הריאשונה בחיי לשחק איתו ברשת אם יש מישהו שמעוניין לחסל את הנצים ביחד שישאיר פרטים ונשחק ברשת מעניין איך זה יראה. מי שיש לו תמישחק מוזמן להיצטרף... בדקתי וברשת אפשר לשחק עד 8 שחקנים*
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בהתחלה המשחק נראה לי חרא אבל בהמשך הוא דווקא נחמד עכשיו הוא רץ בסדר אבל עם תקיעות בגלל שיש לי מחשב עגלה חח.. מה ההגדרות שאתם ממליצים לי עליהם? אני משחק עם AA מופעל 1024x768 medium textures ובמשחק עצמו עשיתי anistropic x2 והכול on חוץ מsoft shadows איזה הגדרות הכי משמעותיות מבחינת ירידה בביצועים? המפרט בצד
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הבאתי את המשחק מחו"ל (אחלה משחק דרך אגב) בכל אופן כל כמה דקות המשחק פשוט מעיף אותי חזרה ל WINDOWS, מישהו מכיר מודע ויודע איך לפתור את זה ? תומר
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
פער מדהים בין דרישת המינימום והמערכת המומלצת מינימום להרצת המשחק זיכרון פנימי 256 מ"ב זיכרון לכרטיס מסך 32 מ"ב מערכת מומלצת להרצת המשחק זיכרון פנימי 2 גיגה זיכרון לכרטיס מסך 512 מ"ב מקור http://www.gamespot.com/pc/sim/microsoftflightsimulatorx/tech_info.html
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Company of Heroes English Patch, Version 1.0 - 1.2 קישור להורדה http://thq.vo.llnwd.net/o10/CoH/retail/En_1_0_0_to_1_2_0.exe
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
מי שמעוניין לשחק במשחקים האלה ברשת שירשום את מספר האי סי שלו ואני יכנס אליו. ויקשר אתו עם כולם אפשר לשלוח את האי סי לדוא שלי nati8056@Walla.com יש לי תוכנה שמקשרת את כולם כדי שכולם אוטומט יכנסו למשחק ובלי אי פי ... דירוג המשחקים שאני חזק בהם משחקים כולל ההרחבה act of war 10 company of heroes 9 Faces of War 6 Warhammer 40000 - Dawn of War 5 generals + 10 Joint Task Force 5 Battle For Middle Earth II 10
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי הרבה משחקי אסטרטגיה שאנ י מת לשחק עם אנשים ברשת מישהו יכול לשלוח לי מדריך לתוכנה GameSpy Arcade איך משתמשים בא פשוט אני לא יודע שם כלום.האמת נרשמתי אבל חוץ מזה כלום
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי CSS מקורי הפינג שלי בדרך כלל לא עולה על 25 ויש לי המון losse וchokes! פתחתי פורטים בראוטר למשחק בדיוק כמו שכתוב באתר של steam ועדיין יש לי מה לעשות?!
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
CALL OF DUTY 2 CALL OF DUTY 3 Commandos: Strike Force Company of Heroes Medal of Honor: Airborne Brothers in Arms כל מי שמכיר משחקים נוספים על מלחמת העולם 2 שיוסיף (עדיף משחקי גוף ראשון או שלישי)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בשלב 4 כל מה שהיה צריך לעשות זה לפוצץ את השער.אחרי זה בשלב 5 יענה אני יוצא מהבסיס של הרעים.אלה שהפצצתי להם את השער. שלב 5 מתחיל שרואים איזה 5 ירוקים שאיתי נילחמים עם האדומים ואז אני בא לעזור להם .יש לירוקים גם בסיס קטן משלהם.לי אין בסיס בכלל אני מתחיל רק עם פרשים וחיילים.טיילתי קצת בשלב ומצאתי 2 מנורות מזהב .אולי יש עוד. יש לאדומים בסיס מדי חזק שהחיילים לא מספיקים להרוג את כולם . לכן אני לא יודע מה עושים ומהם המנורות האלה שלקחתי.. בקיצור אני צריך הסבר מה המסימה בשלב הזה?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
נשאלת פה השאלה מהו יהיה הבאטלפילד הבא? אחרי BF2142 נראה לי שיוציאו באטלפילד במנוע גראפי חדש, שמחדש המון והוא יהיה בתקופת מלחמת העולם השנייה, לא רק אני חושב ככה אלא גם אני מקווה זה יהיה מזה מגניב! אם הדליפו איזה מידע על באטלפילד חדש אנא תיידעו פה אנשים! בשביל לדעת על מה אנחנו מחכים :
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הגיע הזמן לרכז את כל דיוני באטלפילד 2142 למקום אחד... BATTLEFIELD 2142-דיון ראשי אם אתם מעוניינים לדבר על המשחק-תעשו את זה פה...שאלות,בקשות,טענות,ביקורות,מענות,הכל פה. תקציר על המשחק-לאלו שאינם מתמצאים בו Battlefield 2142 (או בקצרה BF2142) כמו קודמיו הוא משחק מולטי פלייר שבו 64 איש יתחרו בשתי קבוצות על שליטה על נקודות אסטרטגיות במפה כמו גם במצב Titan החדש. BF2142 יתרחש כ-150 שנה בערך לתוך העתיד בתקופה בה עידן הקרח מתחיל להתפשט על פני כדור הארץ. שלא כמו בסרט "היום שאחרי מחר" (the Day after Tommorow) כאן המצב לא מתדרדר לכדי שואה של האנושות בתוך 48 שעות, אלא הקרח מתפשט לו לאיטו, ובני האדם מתכנסים לתוך האזורים שאליהם הקרח עוד לא התפשט. כצפוי האוכל והמשאבים השונים לא מספ…
-
- 186 תגובות
- 23.7k צפיות
-