עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בhalf life 2/episode one האם יש איפשהו בשני המשחקים האלה מראה או משהו כמו מראה (כמו מים) כך שאני יוכל לראות את השחקן אותו אני משחק (גורדון פרימן)? אני שיחקתי את המשחקים הנ"ל פעמיים כל אחד ולא מצעתי מקום כזה (או שפשוט לא חיפשתי טוב)

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. כבר המון המון זמן יש לי בעיות עם התוכנה המפגרת הזאתי, לצערי אני חייב אותה כדי לשחק בCSS ובDOD:S, כל פעם שאני פותח אותה,תמיד זה מעדכן,העדכונים נשארים על 0% שעות,מדי פעם עולים כמה אחוזים ונתקעים. בפעם האחרונה שיצא לי לפתוח אותה גיליתי שהמשחקים בפנים לא עובדים ואני צריך "לקנות" אותם. אז מחקתי את הClientregisrty.blob ואת הקובץ blob השני העליתי ושוב עדכונים,הפעם זה פשוט לא זז. אין לי פיירוול פועל,ואצל אח שלי שיש לו מחשב דיי גרוטאה יחסית לשלי אין בעיות עם התוכנה,מישהו יודע למה? אני ממש מיואש מזה כבר.

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  3. http://www.elderscrolls.com/news/press_101706.htm אחרי האכזבה מG3, נראה לי שהגיע הזמן לחזור לOblivion ולהכין דמות חדשה להרחבה.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by Classified,

Genji: Days of the Blade NBA 07 Resistance: Fall of Man Blazing Angels: Squadrons of WWII Call of Duty 3 EA Sports Fight Night Round 3 The Elder Scrolls IV Oblivion F.E.A.R. Full Auto 2 Battlelines Madden NFL 07 Marvel Ultimate Alliance Mobile Suit Gundam: Crossfire NBA 2K7 NHL 2K7 Untold Legends Dark Kingdom Ridge Racer 7 Tiger Woods PGA Tour 07 Sonic the Hedgehog Need for Speed Carbon Tony Hawk`s Project 8 Tom Clancy`s Rainbow Six Vegas http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12878 60$ למשחק :-\

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by n9555,

כשאני מנסה להכנס זה אומר לי שהחיבור התנתק וכדי לי לבדוק את חיבורי האינטרנט..... אני לא יודע מה לעשות-ניסיתי להכנס לפחות ל10 שרתים אבל כנראה זו בעיה בפאצ'/אינטרנט! צריך עזרה דחוף! (אם זה משנה החלפתי לא מזמן את הספק אינטרנט מ012 ל 013 ברק)

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by galh_5,

ח אולי זה נוסטלגיה אבל אני חושב שהמשחק הזה הוא ממש טוב חחחחחח פעם הייתי משחק מלא עכשיו אולי פעם ב-3 חודשים ממש אהבתי אותו

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by aleXtazi,

הכתבה.. http://www.gametrailers.com/viewnews.php?id=3710 אני מאמין שזה נכון...וכנירא שיהיה עוד מיתחרה רציני ל PS3

8. רציתי לדעת איך אני יכול להתגבר על זה..איכשהו לאפס הגדרות של משחק מחוץ למשחק... מדובר על סאן אנדראס במקרה הזה...שמתי רזולוציה גובהה מדיי תודה רבה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by n9555,

כשאני מנסה להתחבר לשרת זה אומר לי שזה לא מצליח להתחבר לשרת ולבדוק את החיבור שלי לרשת- ניסיתי להתחבר ל10 שרתים ואין לי מושג איך פותרים את הבעיה!!! תעזרו לי!!1 (אולי זה קשור אבל החלפתי לא מזמן את הספק של 012 ל013 ברק, אבל מקודם המשחק עבד)

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  10. Started by cold fire,

ראיתי באינטרנט את התמונות וגם הטריילר שלו ונראה לא רע לגמרי שווה משהו או שזה מהסוג יפה על הנייר אבל מבפנים סתם מעפן...

11. Started by AppleJack,

יש לי בעייה מרגיזה.. קניתי מ-ebay רק את ה-cdkey למשחק (כמו שעשיתי עם BF2 ו-SF) הקוד חדש - עשיתי לו register בעצמי. לצורך העניין, התקנתי את המשחק מדיסק מקורי של אח שלי, אבל יש רק דיסק אחד ל-2 אנשים. הבעייה היא שאני חייב את הדיסק בכדי לשחק. אני לא יכול להשתמש בקראק מאחר והוא כנראה חוסם את הגישה לאינטרנט - במסך ה-login אני לא יכול להתחבר (no internet connection found)... אז אני לא מעוניין לדבר על קראקים! מה שאני צריך זה mini-image. אם יש למשהו או שהוא יצר לבד מהדיסק שלו, אודה לו מאוד אם ישלח לי לפה או לפרטי. לפני שנועלים לי את האשכול, אני רוצה להבהיר ש-mini-image זה בסך הכל אופציית גיבוי, לא ווארז ולא נעליים. אני לא מכיר אחד שקנה משחק והשתמש בדיסק המקורי שלו כל פעם בשביל לשח…

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  12. אני רוצה לבדוק זאת אשמח לקבל עזרה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dennis14,

רציתי לשאול מה דעתכם על מספר משחקים שיצאו בשבועות האחרונים: 1) JUST CAUSE 2) SCARFACE:THE WORLD IS YOURS 3) HEROES OF ANNIHILATED EMPIRES 4) JOINT TASK FORCE 5) PARAWORLD 6) CALL OF JUAREZ 7) AGE OF EMPIRES III:THE WARCHIEFS 8) ROGUE TROOPER 9) FACES OF WAR

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אכפת לכם לזרוק שמות? כל דבר ששווה איזכור בשנה-שנה וחצי האחרונות. הייתי מחוץ ל"סצנה" ורוצה להתעדכן, מבחינתי - כל הז'אנרים. thanx(:

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by YinnoN,

בעיה מעצבנת במנג'ר אני מתקין את המשחק וזה לפעמים לא מסיים את ההתקנה לפעמים נתקע לפעמים עושה בעיות בקיצר פעם אחת זה סיים להתקין ואז כשעולות כל הפרסומות של המשחק יענו lets kick racism out אז מגיע הקטע של לבחור שפה ויש לי את הרקע רגיל רק שהכדור למטה כזה לא זז ויש לי תיבה כחולה כזאת של בחירת שפה אבל אין בה כלום ואין לי שום אפשרות לבחור שפה ... אצל אח שלי במחשב זה פועל מעולה ואצלי לא המחשב שלי amd 64 2800 512 ram fx5200 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה ! ד"א אני רואה עכשיו אחרי שהתקנתי שוב שזה עושה לי כזה איזה הודעה vital product data is used by other installer ועוד משהו גם כשאני בא להתקין את המשחק אז הדיסק לא מפעיל לבד את ההתקנה אלא אני צריך להכנס לדיסק ולהפעיל את ההתקנה לבד ..…

• 13 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by the_big,

^^^^^??????

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לא יודע, פתאום תקף אותי חשק מטורף לשחק את המשחק המדהים הזה. איזה מזל שיש אמולטורים שיכולים להשיב את המשחקים הנכחדים האלה לחיים. Cps1 & Cps2 Rules!!! בהחלט נכון גם ב-2006

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by liordavid,

אני מחפש משחקים כדוגמת "ONI", "MDK 2", WORMS" וכדו...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by LazyBoy,

ציון סופי של 7.7 בgamespot http://www.gamespot.com/pc/adventure/sammaxep1/review.html מוזר מאוד שיש ביקורת למשחק כאשר הוא יוצא רק ב1/11.

20. Started by lowlow1001,

אם אפשר בעיברית (ההסבר לא הCHEAT) וכן שיחקתי קצת בלי צ'יטים קשה לי מדי קורה לא עכשיו בא לי לעבור כמה מסכים בקלות המשחק הזה טוען המון זמן ושנפסלים מתחילים בתחילת השלב אבל הוא פשוט נראה מדהים וגם הCUTSEEN יפים ומושקעים זהו בא לי להמשיך עם העלילה בלי להתאמץ בתודה מראש האיש שסיים את MONTEZUMA REVENGE את כל 9 השלבים עם 10 כובעים הנקודות התאפסו לפחות פעמיים (הנקודות הגיעו עד 1000000 ופסילה כל 10000 ) שזה לא דבר פשוט בכלל במיוחד שאין SAVE

21. Place Your Bets.. http://megagames.com/news/html/pc/valvekillingoffh-l2protagonist.shtml

22. Started by בלוסטון,

טוב אז ככה.. אני נכנס למשחק ואז מתחיל לשחק.. בלה בלה בלה..ניצחתי! מקום 1! ואז אני רוצה לשמור ולצאת ואין לי אפשר כזאת... אם אני יוצא הוא אומר לי "אם אתה יוצא אז זה לא ישמור.. רוצה לצאת?" ככה קיצר איך שומרים ?

23. אני משחק במולטיפלייר וכל פעם בדקה אחרת הוא עושה לי הודעה משהו שהחיבור התנתק יש לי נתב ואני ופתחתי בו את הפורטים :TCP- 443 9570 ו-3658 של UDP וגם בקספרסקי פתחתי אותם וכל זמן כלשהו מתנתק המשחק באמצע מה יכולה להיות הסיבה והאם מתנתק גם לכם?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  24. Started by kisin,

שימו לב, שוחרר פלאג אין חדש לאמולטור PCSX2 שגורם לאמולטור לרוץ ברמה גבוהה ביותר בדיוק כמו על הPS2! לפלאג אין קוראים: ZeroGS KOSMOS 0.95. לפרטים נוספים והרבה תמונות שמראות שהמשחקים רצים במספר פריימים גבוה מאוד: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=113588 שווה להתחיל לשדרג את המחשב

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.