עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם. הגעתי לשלב שאני נמצא ביוון בטירה של Piere. תסתכלו בתמונה (מקווה שהעלתי כמו שצריך!) הגעתי למעין קיר כזה שצריך לירות בחורים שלו ואז יוצא מין אור.. לפני היריות בחורים: אחרי: חברה תעזרו לי בבקשה אני לא יודע מה לעשות!

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  2. הוא מבקש ממני סיסמא כשאני מתחבר לסרבר,מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  3. האם אי פעם חלמתם לקפץ בין משאיות דוהרות בדרך אל המטרה שלכם? גם אם לא, Clustertruck עשוי לשנות את דעתכם לכתבה

4. Started by Internal,

WOW המשחק ניראה פשוט מדהים#@!! זה המחשק הכי מצופה עליי אחרי ...(אתם יודעים מה....) 2 תמונות לדוגמא עוד תמונות כאן חדשות http://www.gamespot.com/pc/strategy/thesims2/screenindex.html

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by mrraz,

מישהו יודע ??

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by kub,

למזלייייייייייי הרב שמרתי במחשב של אחי את השמירה שלי בNFSU2 עם האימפרזה המדהימה שלי אבל עשיתי פורמט ועכשיו אין שם כלום איך אני שם את השמירה שלי במשחק?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by aero,

שלום לכולם החלטתי לחזור למשחק ועכשיו אני בבעיה יש לי את המשחק מוקרי לחלוטין הגירסא האמריקאית....אני בא להתקין ואחד הדיסקים לא פועל אני לא יכול להתקין את המשחק ראית אצל חבר שהוריד את הגירסת ניסיון שזה הוריד לו את כל הקבצים האם ניתן להוריד את הטריאל ורסיון ולהכניס את האקונט שלי? וגם גם יש בעיה הגירסא הניסיונית היא אירופאית ואילו שלי אמריקאית אז אני לא יודע אם זה יפעל בבקשה עזרה

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by ryu,

שלום לכולם! פתחתי שרת חדש של 32 איש, כולם מוזמנים! שם השרת [Arkham] Israel Public by Ryuudo1 Israeli Gamer israel יש גם וונטרילו לקהילה: 212.150.254.9 3784 כולם מוזמנים! השרת הוא בשביל הקהילה של גיימר בעיקר אבל כמובן אנחנו לא מסננים אף אחד שיהיה בכיף! פשוט תעשו בחיפוש Israel או Israeli וזה ימצא לכם את השרת. לא לשכוח להוסיף למועדפים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by redead,

אני תקוע בשמימה אצל טורינו בסוף העיר השניה תחילת העיר השלישית הוא מבקש ממני ללכת לקנות איזה שדה תעופה נטוש וזה עולה 80 אלף ולי יש כולה 35 אלף.. איך לכול הרוחות אני אמור להרוויח עוד 50 אלף ואין לי שום משימות אחרות לעשות..??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by galh_5,

אני בקריירה בערך בעונה 3,4 ועכשיו יש לי ציפיות מההנהלה והם אומרים לי שם גם: buy a new right back עכשיו מה אני צריך לעשות לא הבנתי את ההוראה תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by shmoolm,

היי מה המצב ??? אתמול קניתי את המשחק Battlefield2 ... עכשיו יש לי כמה שאלות שאני לא ממש מבין..... 1. איך אני פותח נשקים? 2. איך הולך הניקוד? 3. שיחקתי כמה זמן במולטיפלייר אבל כשאני מסתכל על הפרטים שלי אז מופיע שם כאילו עדיין לא שיחקתי בכלל במשחק. 4. על איזה גירסא הכי כדאי לעבוד? 5.כשאני לוחץ על שרת כלשהו ב GameSpy... הוא לא נכנס לשרת עצמו אלא רק למשחק .. אז מה הקטע? מקווה שתענו.. תודה.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by davidcohen,

סקר שמאוד מעניין אותי לדעת מה קורה כל פעם שיוצא משחק מהסוג הזה מתווכחים אז הנה זה הזמן לקבוע אם אתם רוצים תפרטו למה בחרתם במה שבחרתם ...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by mosh18,

כל פעם שאני מפעיל את המשחק הוא מראה לי את ההודעה הזאת: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by MrStereo,

תצביעו העם תיקנו,לא תיקנו,תחכו לBETA המשך יום טוב

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by ColonelJackass,

http://www.twitch.tv/battlefield/new?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.battlefield.com# צפייה מהנה!

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by karelson,

שלום, אני לא יודע איפה הייתי צריך לפרסם את שאלתי או פה במשחקים או בחומרה,עימכם הסליחה. יש לי מערכת הפעלה XP , מחשב 4200+ AMD וכרטיס מסך X1650 PRO. התקנתי את המשחק black & white 2 והוא עובד לאט ויש הרבה עיוותי גרפיקה פיקסלים שמטעותים, או צורות מוזרות שפתאום מופיעות. וכ"ו. ישנם גם SIMCITY2 ו SIMS 2 שעובדים בסדר גמור? האם למישהו יש רעיונות?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by hackermeir,

הורדתי אותו בחינם כלומר חוקי מ- gamershell (המלא). אחרי זה התקנתי הכל בסדר ,שיחקתי אבל יש בעיה יש לפעמים שהמשחק נתקע לשתי שניות וממשיך לעבוד וגם אחרי רבע שעה של משחק המשחק מתרסק לגמרי ויש הודעת שלח אל תשלח. ניסיתי להתקין עוד פעם אבל לא מחקתי את השמירות והפרופיל וזה לא עזר אותן בעיות. יכול להיות שהבעיה היא בשמירות או בפרופיל כלומר לנסות להתקין את המשחק בלי אותם הדברים הנ"ל?

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by gilloze,

האם אפשר לשחק נגד המחשב במשחק הזה? גם ללא סידיקי מקורי.?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by GWeizman,

פורטל 2, שמהווה המשך לפורטל הראשון (שיצא ב2007 כחלק מהOrange Box וקיבל תשבוחות רבות) הוא משחק פאזלים על גבול הפעולה בגוף ראשון. המשחק, בפיתוח חברת Valve, סובב סביב מכשיר שנקרא Portal Gun (ASHPD - Aperture Science Hand-held Portal Device), שיכול לירות שני פורטלים - כחול וכתום. הייחוד של הפורטלים האלה הוא שכששניהם פתוחים, ניתן לעבור ישירות מהכחול לכתום, ולהפך. (ניתן לפתוח רק אחד מכל סוג בכל רגע נתון.) שלבי המשחק עצמו בנויים מחדרי בדיקה (test chambers) שנבנו על ידי המחשב המטורף GLaDOS, כדי לבדוק את פעילות האקדח (המצאה חדשה של Aperture Science), תוך העמדת חיי הנבדק בסכנה פעם אחרי פעם. על הנבדק לפתור בעזרת הרובה פאזלים מסוגים שונים, תוך שימוש באמצעים נוספים שנגלים במהלך המש…

• 227 תגובות
    • 31.1k צפיות
  20. Started by yotam_10,

למי שיש PS2 נא להגיב

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by messi,

אני צריך המלצה למשחק מלחמה משהו אמיתי ומציאותי יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  22. שלום אני מנסה להתקין COD1 ובאמצע ההתקנה כאשר אין לי אפשרות לעבור לכונן השני הוא מבקש שאכניס את הדיסק, האם יש פתרון או שחייבים לצרוב באמת? תודה

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  23. Started by SensatioN,

הרגתי את כולם וזה, השוטר אמר לי מה לעשות ... קיצר מה אני מזיין בשכל תראו את התמונות [סליחה שהם גדולות אם זה מפריע למישהו אני יקטין]

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  24. קראתי הרגע על משחק חדש שיוצא, בשם ALAN WAKE, משחק שווה אמור להיות, תראו את הסרטון שלו ב-YOUTUBE, אני אישית חטפתי התקף קור וצמרמורות, לא כי אני פחדן, פשוט כי זה היה מפחיד... בקיצור, הפיזיקה במשחק מדהימה, ויש עוד...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. השאלה בכותרת... יש מישהו שעוקב באופן צמוד אחר התפתחות המשחק ומתכנן לשחק בו?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.