משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לא הרבה זמן עבודה אבל אהבתי מה שיצא לי, סך הכול אני לא ממש מכיר את המנוע הזה: מצטער מראש על הזווית ההזויה של הסרטון זה הFRAPS:
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני צריך לינק למשחק או מאיפה אני יכול להשיג אותו :asthanos: תודה רבה על העזרה LOCO2000
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
לאיזו חומרה תזדקקו בכדי ליהנות מהפרק החדש והמבטיח בסדרת משחקי הפעולה הנודעת אשר יושק רשמית בעוד פחות משלושה ימים? התשובה בפנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מוריד משחקים מהאתר: www.abandonia.com ויש מלא שלא עובדים לי. האם יש איזה אמולטור שעליו ניתן להריץ את המשחקים הללו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר'ה - איך אני עושה את המשימה הראשונה של גילדת הגנבים - זאת שצריך לגנוב את המיסים והתיעוד שלהם - כל הזמן יש במדגל שומרים וכשאני עולה לחדר שלו (לא זוכר איך קוראים לו) - הוא תופס אותי? מה עושים??????????
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי אתה WORLD IN CONFLICT וגולת הכותרת שלו היא הONLINE מישהוא יודע אם אפשרי לשחק בזה בלי? ואם לא אז מישהוא מעוניין למכור לי?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת באיזו תיקייה אני יכול למצוא את הקבצים של השמירות, כדי להעביר אותם למחשב החדש(זה חשוב כי אני עובד על זה כבר כמה חודשים ואני בסוף של המשחק). אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
Release Date: 2.21.12 Platforms: PC, PlayStation 3, Xbox 360 מתוך ויקי סרטון ראשון: זה רע אם אני נהנה יותר מהמוזיקה מאשר מהgameplay? Debut Trailer HD - Syndicate
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני משחק משחק שנקרא mu online משחק די מגניב ואני רוצה להקים גם אחד כזה ופשוט רציתי לדעת באיזה אתר אני יכו למצוא הוראות מקווה שתצליחו יותם
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היום יצא הדמו של המשחק No one lives forever 2 ויש בו ארבע שלבים חדשים, הדמו שוקל 157 מגה וניתן להוריד אותו מ: www.fileshack.com ו www.3dgamers.com
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אשמח להמלצות, שיהיה כולל: -שרת ענק עם מפה - יקום ענק, עדיפות לשלנו (כוכבים ומרחק בינהם, חוקי פיזיקה). -רב משתתפים (עדיפות לשילוב בין pc לקונסולות). -שיהיו הרבה אפשרויות, כמו משימות, תחרויות, קרבות ועוד.. נגיד כמו gta אבל בין כוכבי : ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
מהם מחדשים עוד הפעם לא כתוב כלום בעידכונים???זה ממש עכשיו עושה לי ככה כבר יש לי דטמצ'... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה כלים אני צריך כדי ליצור נשק חדש? או לפחות לשנות אחד קיים?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני אישית מעדיף שמה את הקסמים הקבועים שלי, וגם חרב אחת גדולה, ועוד חרב קטנה+שיריון, וחץ וקשת, ומטה קסם מועדף. מה אתם דוחפים שמה?
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הי הורדתי את המשחק pes 2012 עם ה crack שלו פתחתי עם daemon tool והתקנתי העתקתי את ה EXE וה DLL לתיקייה הראשית של המשחק אך בלחיצה ה EXE שום דבר לא קורה חוץ מהעובדה שיש process תקוע בזיכרון בגודל של כ 100K ניסיתי לכבות את האנטי וירוס (avira) - לא עזר ניסיתי לעבור ב compatibility של XP - לא עזר נראה לי שגם ניסיתי את ה firewall - אני אבדוק שוב בכל אופן אגב אותו הדבר קרה לי גם במשחק dirt 3 (רק שם האנטי וירוס ממש צעק שאחד ה DLL של ה crack נחשב כסוס טרויאני) נתונים: laptop) dell vostro 3550) 64bit (יכול להיות שיש קשר??) ati radeon 6630 win 7 pro מישהו??
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום חברים אני טיפה בבעיה: אני פותח שרת DEDICATED זה נותן לי IP רק של LAN .. ואי אפשר להתחבר מ INTERNET .. וכן עשיתי SV_LAN 0 מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מישהו שיתן לי אתר שיש בו את המשחק gta2 או gta3 אם אפשר לשחק באתר הזה זה מאוד בסדר אבל אם צריך להוריד זה גם בסדר.... אני פשוט אובד עצות כבר!!!! :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: אני פשוט מתחרפן כבר!!!!! :screwy: :screwy: :screwy:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר באמצע וזה אחד המשחקים היותר טובים שיצאו השנה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מהתחלת המשחק מחסלים דרקונים עכשיו אני בדרגה 26 ודרקון הוא בין האויבים הקלים במשחק אם כבר הוסיפו דרקונים למשחק היה צריך לעשות אותם עוצמתיים וקשים לנצחון
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
על המשחק : MIRRORS EDGE, משחק פרקור מבטיח ממבט ראשון מבית היוצר של DICE השוודית, האחראית גם לBATTLEFIELD 2 ו BATTLEFIELD 2142. מדובר במשחק חדשני ביותר, עוד לא נראה אף משחק שדומה לו. הגרפיקה שונה לגמרי הסאונד מלא בבאסים והשליטה פשוט מעולה. אנחנו במשחק משחקים את FAITH, חברה במין אירגון שמעביר מסרים חשאיים ממקום למקום מבלי להראות באמצעות ריצה על גגות הבניינים, בתחילת המשחק מגייסים אותכם מחדש לארגון ואז אתם צריכים לעבור שלב אימונים כדאי "להיזכר", לאחר מכן, בשלב הראשון, אתם מגלים שהפילילו את אחותה של פייט ברצח של מועמד לראשות העיר, קייט, ואז אתם יוצאים למסע לטיהור שמה. השוואה בין הקונסלות למחשב : הרבה התלוננו על המקשים ה"מסובכים" והלא נוחים- תוקן במחשב. הרבה התלוננו ע…
-
- 324 תגובות
- 40k צפיות
-
-
רציתי לשאול את מי ששיחק במקס פיין :AR15: עם המודים מה דעתו האם הם באמת משפרים את המשחק, איזה מודים הכי כדאי להתקין? האם אפשר להתקין יותר מאחד? והאם הם עושים בעיות או שיש בהם בגים? ואם אפשר קישור לאתר שממנו אפשר להוריד את המודים והעידכונים. תודה. :2gunsfiring_v1:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה במשימה שצריך להכנס ל CIA אז הגעתי כבר ללבל 3 ויש לי שם את הסרבר רום עכשיו אני לא יכול להכנס לשם כי כל פעם שאני דורך שם ההזעקה מתחילה לפעול ובסוף הקומה יש דלק עם קוד שאין לי את הקוד אליה סרקתי כבר את הכל כל האנשים כבר מעולפים ואני לא יודע מה לעשות =\ פלייזז עזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-