משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מאות כותרים מוצעים בהנחות בפלטפורמת המשחקים גם בסוף השבוע הנוכחי, בואו לשמוע על המשתלמים והמעניינים ביותר שבהם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אז ככה... היה לי את ג'י טי איי מותקן במחשב שלי הכל טוב ויפה, עד שהחלטתי להתעסק יותר מידי עם אובר קלוק והג'י טי איי לא עבד פיתאום וגם לא האנטי וירוס ועוד כמה תוכנות... עכשיו החזרתי את האובר קלוק למצב הקודם שלו ואני לא מצליח להתקין את הג'יטיאיי מבלי לקבל הודעת שגיאה כל כמה שניות :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אז ככה הורדתי והתקנתי תעדכון גירסא ל1.40 ואחרי שניסיתי להיכנס למשחק הוא רשם Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application אז החלפתי קראק ושניסיתי להיכנס למשחק הוא רשם לי שיש שהתוכנית ניתקלה בבעיה ועליה להיסגר בלה בלה בלה מה לעשותת?? אני חייב עזרה דחוף מצ'עמםםם המשחק התמכרתי למשחק חח ועכשיו הוא לא רוצה לעבוד תעזרוו ליי חחחח
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
למשל אם אני אשחק לדוגמא ב-Assassin's Creed, Gears Of War, Crysis פתאום המחשב אחרי כמה דקות ממזער לי את המשחק לשורת משימות. זה קרה לי בכל המשחקים, בהתחלה חשבתי זה באג שיש במשחק אחד. אבל ראיתי שזה בשאר המשחקים גם ככה. מה עושים ? יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס מסך ? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם ה-Knuckles הם מה שיהפוך לדרישת הבסיס החדש במשחקי מציאות מדומה מתקדמים? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
- 1 follower
-
-
מישחק פשוט מדהים מתעלה על VC ועל GF גם בגרפיקה וגם בעלילה. אתר הבית : http://www.scarfacegame.com/us/ GS : http://www.gamespot.com/pc/action/scarface/index.html?q=scarface שימו לב המישחק הוא מגיל 18+ בעל תכנים עלימים מאוד שימוש בקללות "כבדות". המישחק הוא בהחלט "גירסת המבוגרים של " GF המישחק מבוסס על הסרט המפורסם Scarface של שנות ה 80' . תהנו. באמת מישחק מדהים.
-
- 158 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את המשחק......אני נכנס למשחק לוחץ על סינגל פלייר.... ואז המשחק יוצא לי לשולחן העבודה ורושם לי הודעה critical error ורשום בה General protection fault! History: ConfigUI <- InitEngine מה לעשות ומה הבעייה? תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
המשחק איטי בFPS ברמות ואני בטוח ב100 אחוז שזאת בעיה בממשחק. בהתחלה שמתי תהגדרות על MAX ללא AA כי אי אפשר..המשחק ירד ל25 20 כל הזמן. הורדתי לHIGH נשאר אותו דבר..גם בBALANCED שמתי על ההגדרות הנמוכות ביותר..נששאר אותו הדבר... טוב אז מה לעשות??זה קורה לכם?ויש לי את כל הדרייברים.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני הורדתי את המשחק ןרציתי לישאול למה תמיד הוא רושם לי הכנס דיסק..!!!!!!? אמרו לי שצריך לשים קראק ואני לא יודע מה זה?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שמעו עוד מעט (מחר) אני מחליף ת 600X PRO שלי ב 1950XT, ורציתי לדעת איזה משחק יעשה תרושם הכי גדול מהכרטיס... הנה הרשימה : CNC 3 AOE 3 TDU FAR CRY HIMAN BLOOD MONEY DIRT אני יודע שהתחרות האימתית פה היא בין TDU ל DIRT אבל רשמתי את כולם אולי יש משהו שאני לא יודע.. או שיש לכם משחק אחר שממש ממש שווה להשיג עד אז ? אולי ביושוק... וכן, אני יכול להשיג אותו עד מחר... תודה !
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המשחק מגיע ב 2 דיסקים מה ההבדל בין הדיסק הראשון לשני? התקנתי את הדיסק הראשון וזה אפילו לא ביקש את הדיסק השני גם כשמשחקים זה לא מבקש אותו מה ההבדל? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזו? הבעיה הינה פינגים מטורפים בכל ה REALMS... אפילו בREALMS הריקים אני נתקל בפינג של 1000-1500 על ההתחלה... האם זו אשמת החיבור ה "איכותי" מישראל? אשמח לשמוע מה המצב אצלכם...
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
כל הזמן שאני משחק או בסינגל או במולטי לאחר כמה דקות זה מכבה לי תמחשב! פעם זה לא היה! זהה ממש מתסכל אני לא יודע מה לעשות ולפעמים זה רק יוצא מהמשחק עדכנתי לגירסא הכי חדשה לא עזר סידרתי את ה-PB לא עזר פירמאטתי לא עזר! נ.ב לאלה שלא הבינו =] BF זה = BattleField
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אחרי הטרייל/טיזר הראשון שלא הראה שום דבר, הפתיע אותי הטריילר הזה שנראה כמו משהו שיש למה לחכות. מזכיר מאוד משחקי ילדות דו מימדיים אבל נראה בהחלט טוב ויזואלית/אומנותית משחק הרפתקאות Beat-'Em-Up סטייל זה ענין ממכר http://www.gametrailers.com/video/pax-09-shank/55492
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ועוד כמה חברים התחלנו לעבוד על צ'אנל גיימינג חדש, אשמח מאוד אם תעשו לייקים סאבים ותשאירו תגובות, הערות או כל מה שעולה לכם בראש תודה רבה חברה! מקווה שתהנו! http://www.youtube.com/channel/UCGkKbsdHIx72TS5I8tv5H-A
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
Developer-Runic Games Distributor-Runic Games Designer-Travis Baldree Composer--Matt Uelmen Engine-OGRE 3D rendering engine Release date-October 27, 2009 Genre-Action RPG Mode-Single-player - עמוד הבית- http://www.torchlightgame.com/ אחרי הטיזר שהציג 3 גיבורים/דמויות ולא מעט סקרנות מגיע טריילר גיימפליי ואם זה נראה לכם כמו גירסה רזה של דיאבלו אז יש דברים בגו
-
- 65 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
??? ??? התקנתי היום gta sa במחשב שלי ושאני לוחץ עליו הוא לא מגיב פשוט לא נכנס זה לא בעיה בdx מי שיודע שיגיד תגובות!!!!
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
לאחר ההצלחה של כותר הקרבות האחרון המבוסס על המותג בשנה שעברה - נראה כי שנת 2019 תנסה להרחיב את ההיצע בעולם הגיימינג עם Project Z לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבר'ה, התקנתי את המשחק BIOSHOCK ולא אהבתי אותו, הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא את קובץ המחיקה. חיפשתי בכל מקום כולל בADD REMOVE בלוח בקרה, לא מוצא שום דבר שקשור למחיקת המשחק הזה. דרך אגב, אותה הבעיה גם עם המשחק NBA 2K09. שני המשחקים הללו לא ניתנים למחיקה. מישהו יודע מה עושים? איפה מוצאים את קובצי המחיקה? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
EA מעלה הילוך עם המשחק החדש בסדרת המרוצים, בפעם הראשונה אשחקן יזכה ליראות את הנהג והמשחק יכלול גם קטעי משחק מחוץ לרכב. מהיום השוטרים ירדפו אחרי השחקן גם ברכב וגם ברגל. גם בגרפיקה EA דוחפת קדימה כשבפעם הראשונה המנוע של DICE יגיע גם לפתחת אחרת של EA, ב E3 (לפני כמה דקות) המפתחת BLACK BOX הודיעה שהמשחק ישתמש במנוע המדהים של BF3 ובמערכת AUTOLOG משודרגת שפותחה בשיתוף עם DICE. GAMEPLAY בקרוב, זה משודר כרגע אז אולי עוד שעה עד שיעלו הכל. בכל מקרה ניראה מדהים
-
- 127 תגובות
- 19.2k צפיות
-
-
אני לא העורך הכי גדול אבל הטריקשוטים יפים! תראו עד הסוף ממש עד הסוף! תראו ב-HD
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצא כמו בשנה שעברה ב2 גרסאות תות-strawberry - גרסא זו כוללת התלחלות מהירות לליגות הטובות בעולם כולל תמונות ואנימציה 1GB הורדה וניל-vanilla - כוללת את הליגה האנגלית + סקוטית ללא תמונות שחקנים
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-