עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by AMD-Z,

יש לי את המשחק ISS3 והוא יפה ונחמד וכו'.... אבל יש לי שאלה אחת: יש אפשרות לשנות רזולוציה במשחק? אולי קיימת תוכנה שמכריחה משחק לעבוד ברזולוצייה מסויימת? ??? תודה מראש, מיכאל :asthanos:

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  2. לא יודע איך בידיוק קוראים לסוג המשחקים האלה... אבל לפני הרבה שנים שיחקתי בWC3 והיה שם מוד משחק שאתה ועוד כמה חברה צריכים להגן על טירה בעזרת בניית שמירה לאורך הדרך שבה הולכים הרעים ובכך לעצור אותם יש איזה משחק טוב למחשב שלא עולה כסף בסיגנון הזה? משהו סינגל פלייר? או שיש גם איזה מולטי נחמד?

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by tsvika,

http://ep1.half-life2.com/ The Story Continues In Half-Life, the G-Man made you. In Half-Life 2, he used you to defeat Dr. Breen and start the Resistance. In Episode One, he's lost control. למישהו יש רשמים ראשוניים?!

• 209 תגובות
    • 29.6k צפיות
  4. Started by kingpin,

אני יסביר לכם איפה אני מי שעבר את המקום בטוח ידע אחרי שניצחקתי איזה מלך מיפלצת כזה קיבלתי כוחות לישלוט בעכבישים שילכו אחרי ותיקיפו את כולם בישבילי עכשיו עברתי איתם דרך מסוימת ועכשיו אני בתוך בסיס כזה שיצאתי מהתעלות ושתי אליקופטרים מעלי הורגים אותי עכשיו יש לי את הרקטה וטלים בארגז ליד אבל אני לא מצליח להרוג את אליקופטרים ואין לי שם לאן ללכת היתקדמתי כמה שאפשר הרגתי את כול החיילים בעמדות שמירה וזהו ואני בורח מפה לשם מיתחבא מהם אבל לא מיתקדם תעזרוווווווו לי

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by idoking,

אני מנסה להתקין וזה מה שהוא רושם לי: http://www.2send.us/uploads/807fffb646.jpg אולי זה קשור לויסטה?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by yotam360,

איך אני משחק בו סינגלפלייר??? אני יודע שהיא שאלה מטומטמת אבל אני לא מצליח...

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by yoel12,

שלום, במהלך השבועיים האחרונים חוויתי במשחקי מולטי פלייר או בכל משחק שהייה קשור לאינטרנט גמגומים קריעות קריסות וניצול אדיוטי של הGPU לדוגמא בmanu של CMW המשחק רץ בקצב מדהים של 2 פריימים לשנייה מה לא עשיתי פתחתי דיונים החזרתי הגדרות ששיניתי התקנתי מחדש דרייברים (הסרה מוחלטת) בשימוש תוכנות כאלו ואחרות דרך safe mode כמעט פרמטתי את הכונן הקשיח וכמעט התקנתי מערכת הפעלה מחדש ביחד עם 500 GB צרחתי על נציגים של בזק במשך שלוש שעות מאחת עד ארבע בבוקר (אחרי שהם צעקו עליי אך על כך בדיון אחר) וכמעט התקשרתי לorigin ופתאום נזכרתי שהתקנתי את את באטמן ארקהם נייט וחשבתי שאולי כדאי להסירו משום שזה הדבר היחיד שהשתנה שלא החזרתי לקדמותו ונחשו מה קרה........... זה צריך להגיע לreddit זו כבר פגיעה …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by mistaarvim,

מחפש משהו לא בסגנון של red alert אלא משהו יותר טקטי שמצריך טיפה יותר מאמץ שכלי. משהו שיגרום לי לחשב צעדים, לחשבות על טקטיקות. בין אם זה משחק תורות או זמן אמת. מה שחשוב זה לאמץ קצת ת'שכל.. אופציה לרשת זה טוב. הטרויאן מאמץ את השכל יותר מred alert כמה שזה משחק דפדפן הוא הרבה יותר קולע למה שאני מחפש מאשר משחק בסגנון של red alert.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. בתור משהו שקונה את כל הכותרים של בליזארד.... אני לא מבין למה המחיר הזה .. ועוד לשלם בכל חודש 15 אירו... זה מטורף! אין שום חנות שמוכרת את זה זול יותר .. ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ^DaRk-MiNd^,

כמו כל ישראלי טוב גם אני כשאני קורא באתר כמו גיימר על רישום לבטא אני נרשם בלי להיות בטוח למה אני נרשם. הפעם לשם שינוי הצלחתי להכנס לבטא של המשחק הזה. קצת מידע: זה מין משחק פעולה-אסטרטגיה באינטרנט. ישנם 2 קבוצות ולכל אחת יש מנהיג שהוא בעצם משחק את המשחק כמשחק אסטרטגיה (ממבט עליון) ואחראי על שדרוגים, הוצאת עובדים ובניית הגנות. שאר השחקנים משחקים את המשחק ממבט ראשון או שלישי כקשתים, לוחמים וכנראה עוד כמה דברים. ו... כמו בכל משחק המטרה היא לנצח את הקבוצה השנייה ולהרוס לה את הבסיס. כתבה מלאה על המשחק ותמונות ניתן למצוא כאן. אני כרגע בשבלי הורדה של הבטא וכנראה אוכל לשחק רק עוד כמה ימים (הכרטיס מסך בתיקון) ואז אוכל לדווח לכם אם הוא שווה. אם יש כאן עוד מישהו שהצליח להשתחל לבטא ש…

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  11. Started by tronado,

המשחק עולה כמעט תמיד אבל כשאני מנסה להכנס למשימה הוא מתחיל לטעון אותה ובאמצע הוא מודיע לי שיש בעיה עם הDIRECTX ויוצא מהמשחק

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  12. Started by GRiM,

כפי שידוע לחלקכם, היה לי מחשב מאוד ישן (המפרט בחתימה עדיין ) והחלפתי אותו לא מזמן (AXP3000/NF7-S/1GB/MX440). שיחקתי בכמה משחקים עדכניים כמו Juiced, GTA:SA, Postal 2, Swat 4 - עובדים לא רע עם גראפיקה לא רעה (עם ה-MX440). המשחקים האחרונים שהצלחתי לשחק בהם במחשב הישן היו עד שנת 2002 בערך, חלקם כמובן לא עבדו. עכשיו אני מחפש משחקים טובים שיצאו מאז שנת 2002, אשמח לקבל ממכם הצעות (תוסיפו בבקשה גם תמונות). תודה, לילה טוב.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by oferiko,

אני צריך המלצה למשחק חדש ומעניין... (וגם בבקשה תפרטו מה יש בו ואיזה ז'אנר הוא) נ"ב מה זה המשחק the great escape?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by cold fire,

ישנם הרבה מאוד מקומות במשחק שאני יכול לדוג אך אנני יודע איך דגים כבר טחנתי את המשחק ובדקתי הרבה פורמים של המשחק אך אין תשובה/תגובה בנושא זה ואם יש או שהתגובה לא מובנת או לא עובדת

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  15. כיצד נוצרה אחת מהדמויות הנשיות הוירטואליות המוכרות ביותר בעולם כולו, ומדוע היא הייתה קרובה להיעלם לנצח אי שם באמצע העשור הקודם? בואו לשמוע ולראות את הסיפור של לארה קרופט והפעם, הסיפור מאחורי מותג המשחקים שהיה בין הראשונים לאמץ לעצמו בחורה בתור הגיבורה הראשית. גיבורה שעד מהרה הפכה לאחת מהדמויות הנשיות המפורסמות ביותר בתרבות הפופ, והופיעה על השערים של אינספור מגזינים. זהו מותג שקיים כבר 20 שנים, שווה מאות מיליוני דולרים, ועם כל משחק שיוצא בו, ניתן ממש לראות את ההתפתחות ההיסטורית של הטכנולוגיות שמאחורי יצירת משחקים – Tomb Raider.אז הסיפור שלנו מתחיל הפעם בשנת 1988, כשבחור בריטי בשם Jeremy Smith מחליט לעזוב את עבודתו בתור איש מכירות כדי לפתוח סטודיו לפיתוח משח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Dima67,

מישהו קנה מהאתר http://www.cjs-cdkeys.com/ הם אמינים?

• 14 תגובות
    • 7.9k צפיות
  17. Started by thegodx,

הגעתי למשימה שאני צריך להרוג 80 זומבים בבית..אחרי שאני הורג את כולם זה יוצא מהמישחק וקופץ חלון עם הבעיה: AWZombieTom Save9.AWZombieTom5 moved without proper hashing History: FCollisionHash::RemoveActor <- AActor::KFreezeRagdoll <- UObject::ProcessEvent <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5, Function AWPawns.AWPerson.Destroyed) <- ULevel::DestroyActor <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5) <- UObject::ProcessEvent <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5, Function AWPawns.AWZombie.RagdollAlive.PostLoadGame) <- UGameEngine::LoadMap <- LoadURL <- UGameEngine::Browse <- ClientTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop WTF?!

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by nim901,

היום המשחק יצא לחנויות מי כבר שיחק? מתי זה מגיע לארץ? דברו חופשי

• 63 תגובות
    • 7.8k צפיות
  19. Started by stone cold,

התחלתי לשחק בFlatOut 2 לצערי בגירסה הגרמנית :lol: אבל המישחק מגניב וקלט גם תהגה וגם תידית לצערי הרטט כרגע לא פועל מיסיבה לא ידוע ואני צריך ליבדוק למה ואם גם בידית הוא לא מזה אבל מהקצת ששיחקתי המישחק מאוד טוב ומאוד מומלץ לפחות לPC שלא מקבל הרבה מישחקי מרוצים ארקידים חוץ מהסידרה הממוחזרת וממוסחרת ניד פור פיכס בכל מיקרה כדי לכם לנסות תמישחק זה מזכיר קצת את סגע ראלי אם גרפיקה הרבה יותר טובה ופיזיקה נחמדה (לא מציאותית אבל מגניבה) וקחו תמונות מיגוגל תמונות-

• 73 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. Started by Axel Foley,

מישהו יודע איך אפשר להפוך קובץ של הילוך חוזר לקטע וידאו?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by KingYes,

אני לא מבין, יש המון PRE ORDER של משחקים, אז מה ההיתרון של הרכישה הזאת? הרי כמה שבועות אחרי שהמשחק מושק, יש הנחות פה ושמה.. זה כאילו שלא נותנים לי איזה הנחה לקניה מוקדמת, אלא אני משלם מחיר מלא (ואפילו יותר גבוה לעומת המשך החודש), וגם אני עדיין לא יכול לראות חוות דעת של גולשים-מבקרים, אלא לרכוש בעיניים עצומות. משהוא מוכן להסביר לי מה העניין של זה? (אני לא מדבר על יחידי סגולה שמביאים משחקים ישנים להם בתמורה לרכישה מוקדמת). תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by __MIKO__,

כשנכנסתי ל DFBHD קיבלתי הודעה לגבי המשחק team sabre. האם זה expansion למשחק הקיים? או משחק חדש לגמרי שצריך להתקין אותו מחדש. אשמח לקבל פרטים ממישהו שיש לו כבר את המשחק.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by gilad291,

מישהו יודע האם medal of honor warfighter יצא גם ל psp

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  24. Started by dj_horse,

שלום לכולם! אני מבקש עזרה מכול מי שמכיר את המשחק ויודע,ויוכול לעזור לי. לאחר התקנת המשחק הוא ביקש ממני להתקין הגנה על הדרייברים אחרת הוא לא נתן לי לשחק בו. רציתי לדעת מה זאת התוכנה הזאת,מי היא עושה,ומה קורה עם ההתקנה שלה. אודה לכול מי שיוכל לעזור לי בדבר. תודה.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by RG HD,

סרטון חדש ומעניין על כל מה שצריך לדעת על הPS4 PRO, תהנו! סרטון

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.