משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הצדדים שלה...ולמעלה מכל צד יש שתי חיילים עם בועה כזאת שמגנה עליהם...איך עוברים את הקטע הזה? ניסיתי כבר הכול,לעלות על התותחים ולירות על החיילים עם הבועה אבל זה לא עוזר ותמיד החיילים שבאים מהכנסייה הורגים אותי כבר... מה עושים? :s05:
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבו על המכשיר שהוא יכול להקרין סרטים. השאלה היא אם הוא מקרין רק סרטים של DVD או פורמט מוגן זכויות יוצרים אחר, או שהוא מסוגל להראות גם סרטים של DIVX?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב נייך והיה לי התלבטות ארוכה האם לקנות מחשב או קונסולה מכל מיני סיבות כאלה ואחרות. שמעתי מחבר שניתן לחבר למחשב שלט של קונסולה ואת המחשב למסך של הטלוויזיה וככה לשחק כאילו יש לי קונסולה. זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שזה 1.37 ג'יגה זה כולל המנוע בפנים, ז"א שאני לא צריך את Half-Life 2 הרגיל? ואם יש למישהו את המשחק אז שיספר לי כמה דברים בפרטי [אני לא מבקש הורדה פירטית ]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני רוצה להיכנס למשחק דרך ORIGIN הוא לא נכנס לי מחקתי והיתקנתי מחדש כמה פעמים וזה לא עזר תודה !!!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בן 3 שנים. המעבד שיש לי הוא ATHLON 3700, ולאחרונה החלפתי את כרטיס המסך ל- RADEON 4870. המסך שלי ברזולוציה 1680X1050. השאלה שלי היא כזאת. כבר הרבה זמן אני רואה שדרישות המערכת להפעלת משחקים היא מינימום מעבד כפול ליבה. לאחרונה הצלחתי להריץ את DRAGON AGE ן-CODMW 2 על ההגדרות הכי גבוהות והמשחקים רצו לי חלק. ב-DRAGON AGE נתקלתי בהאטה במשחקיות רק בשוק של דנרים ובקרב האחרון מול הדרקון. גם WOLFENSTEIN ו- DEAD SPACE רצים לי חלק על ההגדרות הכי גבוהות. המשחק היחיד שסרב אפילו להתחיל את ההתקנה הוא BATMAN ARKHAM ASYLUM, בטענה שהמעבד שלי לא עונה על הדרישות המינימאליות. אז מה הסיבה שהדרישות הרשמיות שמפורסמות עבור המשחקים דורשות מינימום מעבד כפול ליבה? האם BATMAN הוא…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצות למשחקי פעולה. בcrysis כמובן אני אשחק וגםבCOD 4, אבל מה אחר כך? שמעתי שlost planet טוב מאוד, האם זה נכון? מפרט: P4 3 GHZ 1.5 RAM 8600 GTS (זה היה אמור להיות הכרטיס שלי, אבל החליפו לי אותו במשו ממש דומה של ATI, אז אני חושב שהביצועים יהיו אותו דבר) תודה לעוזרים! אלון
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
שאני משחק בדיאבלן אז שהגיבור נותן מכה אז רק אחרי שנייה מראים את אפקט המכה האם זה בגלל האינטרנט ישלי 2.5 מגה בהוט ותשתית בנטוויזין או שזה בגלל החומרה מעבד E6400 זיכרון 2gb ram כרטיס מסך 9400GT 1028 ram
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר זמן רב משתעמם מהמחשב ולאחרונה התפתחה אצלי משיכה חייתית למשחקי אסטרטגיה, או יותר נכון למשחק אסטרטגיה של צבאות (בסגנון Dune,Generals וכו'...). תוכלו להמליץ לי על משחקי אסטרטגיה טובים בעלי גרפיקה מדהימה בסגנון המשחקים הללו? תודה, עמית
-
אני הגעתי לסוף שלב 10 איפה שאני צריך להחיות שם את האיש (CPR) והוא החליט לא לעבוד לי והוא תוקע את המחשב ואז לאחר כמה שניות המסך לא מקבל נתונים (יש הודעה כזאת במסך) וזה קורה רק שם למישהוא יש פיתרון
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני הורדתי את המשחק battlefield 2142 מהאי מיול [גרסה בלי משחק אונליין (razor 1911) - שהוא בדרך כלל אמין לפי מה שאני יודע] הורדתי את המשחק והתקנתי לפי ההוראות אבל בשלב כלשהו בהוראות הוא אמר לשים תקיה כלשהי ולשנות בה משהו ספציפי ואז תוכל להירשם למשחק וזה יפעל עשיתי את כול זה כמו שצריך הכנסתי את מה שהוא אמר ונרשמתי למשחק עם אותו שם כמו שהוא אמר אבל זה כול הזמן אומר לי שהוא לא מצא את המשתמש (כאילו שהוא לא קיים למרותש עשיתי אותו) זה הבעיה שלי אני לא מבין מה הבעיה בשמחק ולמה זה לא פעל כבר נסיתי למחוק ולהתקין מחדש ולעשות הכול שוב אבל זה עושה את אותו בעיה אני לא יודע מה הבעיה של זה ואם מישהו הבין בערך מה הבעיה שלי או אם זה קרה לו אני מאוד יודה לו אם הוא יעזור לי כי זה מאוד חשוב ב…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
השאלה מופנית לאלו שכבר התנסו ונכוו (או אולי נהנו)? הכוונה לגירסה הסטנדרטית, לא הדלוקס, לא הברימיום, לא הקרימינל עקטיביטי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברת המשחקים הקרואטית Croteam הכריזה במגאזין (הקרואטי) GamePlay כי היא עובדת על הכותר השלישי בסדרת משחקי האקשן של Serious Sam. הכותר החדש מבטיח להביא את אותו אקשן פרוע וחסר עכבות בהם התאפיינו הכותרים הקודמים, בשילוב עם מראה משופר בזכות מנוע הגראפי החדש Serious Engine 3 . בשלב זה לא חשפה החברה עבור אילו פלטפורמות מפותח הכותר, אך מרבית ההערכות מצביעות על המחשב האישי כבחירה העיקרית למשחק. http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=104749 מת על הסדרה הזו
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לפני כמה זמן ראיתי את המשחק קומנדוס.... משחק ישן אבל מעולה..... וגם אני אוהב את הסגנון שלו. אז עם מישהו יכול לתת לי הצעות למשחקים כאלו וכמו desperados גם משחק מעולה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משחק בתור סקיפי, ג'ולי ברוטי ואני כבשנו את כל העולם (אני את אפריקה, אסיה, דרום ספרד וצפון בריטניה, וכמובן את כל איטליה ויוון, ברוטי את מזרח אירופה וג'ולי את מערב אירופה ודרום בריטניה). עשיתי שלום עם ברוטי וג'ולי כדי לפתח בשקט את הערים שלי ובעיקר כדי לפתח את שתי הערים שכבשתי בבריטניה (כי זה היה נורא מצחיק לגנוב אותם בג'ולי מתחת לאף - או יותר נכון ל-7 הצבאות הענקיים שהם הביאו לשם כדי לכוש את הערים האלה- שעכשו אני רוצה להלחם בהם לבד ). עכשו אני מחכה ששתי ערים יתפתחו לי בבריטניה ואני רוצה לתקוף את ברוטי וג'ולי ולכבוש הכול :צחוק מרושע: השאלה: האים אחרי שהזמן במשחק (ה300 ומשהו שנים שמוקצבות לי) נגמר, אני יכול להמשיך או שהמשחק נגמר לגמרי?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם מה לעשות, הפנטיום1 שלי מת והילד עוד קטן ויש רק XP בבית (חיים קשים) תודה רבה וחתימה טובה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
סוג: פעולה-אסטרטגיה-מלחמה-פנטזיה. תאריך יציאה רשמי: 14 לאפריל 2009! היצירה החדשה של כריס טיילור הגאון שמאחורי Supreme Commander תעניק לנו את השליטה בבני-אלים וצבאותיהם האדירים. ירון מספר לנו הכל על המשחק הענקי של החודש. בעולם משחקי המחשב, לשחק אל (אלוה, מלשון God) זו חוויה נפוצה למדי. לא מעט משחקים נגעו בנושא מכיוונים שונים ומגוונים, החל ב-Populus הקלסי, דרך Rise of Mythology ועד Black &White. לתוך הקלחת ניתן לזרוק גם משחקי אקשן כ-Messiah ו-Infernal, וכמובן שגם את סדרת הסימס הסופר פופולרית. על פניו נדמה ש-Demigod, המפותח עבור המחשב האישי וצפוי להגיע החודש למדפי החנויות, לא מציע לנו שום דבר חדש. גם הסיפור מעט שחוק - האל הראשי מת, ושלל מועמדים מתקוטטים על הירושה…
-
- 38 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אפשר לשחק משחקי D&D בלי שום בעיה קבוצה של עשרה חברה בעט ונייר, זה ידוע שזה חוקי. השאלה אם משחק שכזה עולה לרשת ומשתתפים בו אלפים של אנשים, צריך לשלם זכויות יוצרים? מכיוון שאין שום בעיה לשחק דבר כזה לא ברשת ללא מטרות רווח-מדוע שתהיה בעיה לעשות דבר כזה ברשת-ללא מטרות רווח? (החברה האחראית על זכויות ה AD&D היא WIZARD OF THE COAST ו-HSBRO)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במשחק Star Wars Jedi Knight Jedi Academy פשוט יש לי כרטיס רדון 9800 פרו והמשחק עובד לי ממש לאט על איזה 20 פרימים ממש ביטים דרך אגב לפני שתשאלו לא הדלקתי את הפילטרים ואפילו אם היתי מדליק אז מה ודרך אגב יש לי את כול הדריורים מותקנים הכול אני מקווה שתוכולו לתת לי תשובה
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
סוף סוף הסגתי את HALO אבל כאשר אני מתחיל להתקין אותו מופיעה לי הודעה שאין לי מקום במחשב וא שאין לי מספיק זיכרון יש לי מחשב P4 1.8 256 RAM GeForce FX 5200 64 MB 40 ג'יגה מה הבעיה משהו יכול להסביר לי מה הבעיה ואיך פותרים אותה תודה לעוזרים :
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ראיתי את המשחק במחיר נחמד מאוד בסטים (15 דולר ~ 50 שקל) ואני רוצה לדעת אם יש עדיין אנשים שמשחקים בו.. יצא כבר UT3, אבל המחשב המסכן שלי בקושי סוחב אותו.. אז אני מעדיף לשחק ב2004 אם הוא שווה את זה.. ובנוסף, מה ההבדל בין הגרסה הרגילה ל- Editor's Choice? (בסטים מוכרים את הEditor's Choice...)
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
איך מורידים את זה?! ניסיתי הכל הגדרות להתקין דרייברים כלום בבקשה אנשים עיזרו!!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בין המשחקים שניתן להוריד נמצאים DEUS EX (הראשון והשני), סדרת THIEF, סדרת קומנדוס (מלבד המשחק הראשון), סדרת היטמן (גם כן מלבד המשחק הראשון) ועוד כמה משחקים לא רעים: http://www.steampowered.com/v/index.php?area=sub&SubId=771&cc=PL האמת היא שאני מאוד מעוניין לקנות את החבילה הנ"ל אך אני עובר בימים הקרובים למחשב חדש. מישהו יודע האם ניתן להוריד מחדש את המשחקים על מחשב אחר (כמובן שאני אמחק אותם מהמחשב הישן לפני התקנתם מחדש)?
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-