משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי. מצאתי באינטרנט הורדה לוורלד בילדר של קומנד אנד קונקר 3. אני מתקין, הכל הולך סבבה, ואז שאני מנסה להפעיל הוא מגיע לבערך 90% ואז מגיע לNot Responding. בבקשה תעזרו לי, אני מת לבנות מפות! תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news/32235.html יש 2 אז תבחרו מה בא לכם הם לא אותו דבר .. אלה 2 שונים ! משחק טוב חבל"ז .. !
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושב אם לקנות GuildWars והשיקול העיקרי הוא אם אני לא אשתגע מבעיות lagging. למישהו יש ניסיון בעניין? כרגע האינטרנט שלי הוא דרך נטויז'ן בכבלים.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שכולם יודעים סופ"ש זה הBlack Firday. כרגע יש מבצע בBug של המשחק השני ב80%. Mop עולה שם 200 שקל. ז"א אם אשיג שותף זה יעלה לכל אחד 120 ש"ח. אם יש מישהו שמועניין, נא ליצור קשר TemaniH@gmail.com שימו שההצעה הזאת רלוונטית רק עד ה2.12.12. כמובן שאם יש משהו זול יותר, אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/search.html?qs=quake%20wars⊂=m&stype=11&type=11 תלחצו על MOVIE2 ו MOVIE 1. זה משחק פשוט חבל"ז
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש באתר של סטים קישור שמאפשר לאנשים שיש להם כרטיס מסך ATI ומשתמש חוקי בסטים להוריד hl2 deathmatch עכשיו שאני רוצה להוריד את המשחק תראו מה זה רושם לי: מה לעשות?,ואני ממש כועס. אגב אני עוד יכול לשחק CS1.6 אבל אם כתוב לי שסיסמא שלי בשימוש עי'' מישהו אחר אז גנבו לי.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פלטפורמת ה-VR של סוני מתקרבת במהירות להשקה הגדולה שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום יש משחק ממש חזק. אני בילתי מנוצח אתם מוזמנים להלחם בדמות שלי http://kianda-gracie.mybrute.com
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סטודנט לפסיכולוגיה ומריץ מחקר בנושא שינה ומשחקי מחשב/וידאו. אשמח אם תוכלו לענות על השאלון המצורף. תודה! https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_5mYuIn4kNzFFPFz
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
היי אנשים, אני חדש בכל הקטע של המודים לHL אני סיימתי ממש הרגע את המוד ROCK 24 - ממש קצר אבל מוד יפה ואני רוצה למחוק אותו איך מוחקים את המודים ?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
[[glow=red,2,300]center][tt]למה בפיפא למשל שאני משחק עם ליברפול נגד ................ (לא זוכר בדיוק) קיצור זה עושה לי ששני הקבוצות עם חולצות אדומות וזה מבלבל לאאלה בתודה אבה על העזרה אבירן נ.ב תרגילים לפיפא לא יזיקו לי ;D[/tt] [/glow]
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בזמן האחרון משהו ממש מעצבן קורה לי, אחרי 5-10 דקות של משחק המחשב נתקע פעם זה לא היה קורה ושיחקתי עם אותן הגדרות ובמשחקים אחרים זה לא קורה מה אפשר לעשות?? אני כבר מת לשחק
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שתהנו מהסרטון שלי,אני יודע שלא ערכתי את זה כול כך אבל בכול זאת מקווה שתאהבו http://www.youtube.com/watch?v=veMODczXLt0 Mahno_gaming
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. שמי יובל ואני מנהל את הגאדרים והאיוונטים בקיהלת ה BattleField . כידוע לכם יש עוד מעט חופש גדול אנחנו רוצים להעביר איתכם את הזמן בכיף. יש לנו הרבה רעיונות לאיוונטים שונים *אבל זה לא מספיק* ! אנחנו רוצים לשתף אותכם בדיון. איזה איוונטים הייתם רוצים שיהיו בקהילה. תציעו לנו הצעות ורעיונות לאיוונטים! תוכלו להגיב פה וליצור איתי קשר בשרת ה TeamSpeak. תודה. יובל-MrStereo
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי את המשחקים המקוריים UNREAL TOURNAMENT 2004 STAR WARS: KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC שניהם במצב חדש לגמרי עם חוברות הדרכה בעברית. מעוניין להחליף אותם במשחק FAR CRY טום 055-666061
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שמעתי על המשחק Maple Story... נכנסתי לאתר הרשמי וניסיתי להוריד אותו אבל הוא יורד בקצב של בערך 2 Kbps! יש אתר אחר שאני יכול להוריד ממנו את המשחק?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חזרתי למשחק היום, יש לי דמות קוסם רמה 70, ודי נמאס לי מדמות עם שתלויה במ-MANA. אני רוצה דמות שנלחמת בחרבות, אבל לא יודע איזה לבחור. מי הדמות הכי חזקה מבחינת DPS, ברמות הגבוהות כמובן (הנמוכות לא חשוב)?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותר המירוצים הטרי הוא כנראה הבלעדי הטוב ביותר של מיקרוסופט לשנת 2018 - ונהנה ממכירות מרשימות של מעל ל-2 מיליון יחידות כבר בתחילת דרכו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
- 1 follower
-
-
אני דיי חדש פה ורציתי לפרסם כאן כמה פראגים שצילמתי בקאנאלס אם אהבתם פרגנו בלייק
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי הגה דוושות והילוכים ליצירת USB עכשיו איך אני מחבר אותו שיעבוד לי במשחקים?ואיך מתקינים אותו?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ROLLER COASTER TYCOON לא עובד בXP מה לעשות אין לי כוח לעבוד גם עם 98 זה יאט את כל המחשב
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משחק ואני לא מבין כלום שם!! אני יסכם את מה שאני לא מבין בכמה שאלות... 1. במשימות האלו שהמשטרה רודפות אחרייך... מה צריך לעשות שם ??? לפרק את מה שמסומן בפהה או לברוח מהמשטרות!??!?!? ומה זה המד הירוק הזה שהוא מתמלא ואז עוד מד תכלת כזה ואז אני מפסיד מזה לעזעאל איך עושים תמשימות האלו? 2. ראיתי שיש CASH (יענו הכסף שלי) ועוד משהו כזה שגם רשום שם כסף... בCASH רשום לי 27,000 ובשני הזה כתוב 50,000 מזה יש מצב שאני מוציא משם את הכסף? לחשבון שלי כאילו? כי בטעות מכרתי את המכונית שקיבלתי ולא ידעתי שמקבלים רק 50 אחוז שמוכרים את הרכב שלך אז נדפקתי עם מכונית חלשה ומשימות יותר קשות! תודה לכולם..
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!! הנה ההודעה שגיאה: chc3 game.dat has encountered a problem and needs to close. we are very sory for the inconvenience.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-