משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מי אמר שז\'אנר משחקי הפלטפורמה מת? משחק חדש מיוצאי המפתחת הנודעת Rare צובר מימון של יותר ממיליון דולר בתוך פחות מיממה באתר ההזנקים החברתיים Kickstarter לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%9c-banjo-kazooie-%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%a9%d7%99%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a7%d7%99%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8/
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ראיתי טריילרים של המשחק מדגם הבטא שלא יצא בגלל ההדלפה, עד היום לא ידעתי שהיה בטא למשחק הזה, והשלבים שם נראים ממש טובים, אפילו יותר מהגרסה הסופית של HL2. עניין אותי לדעת האם יש את השלבים האלו איפשהו להורדה אל המשחק הרגיל? כמובן חוקי. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השלב נקרא Anticitizen One (משו כזה) וזוהי התחלתו. אין לי לאן ללכת! הרגתי את כל מי שבסביבה ואין יותר מה לעשות.. מצורפת תמונה תודה!
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
Avencast - Rise Of The MaGe DeathSpank וההרחבות שלו dungeon siege 1\2\3 diablo 3 torchlight 1 Hazen: The Dark Whispers silverfall The Chosen: Well of Souls titan quest loki Legend: Hand of God sacred 2
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
עכשיו אני היתקנתי על המשחק תוכנה שקשורה לרשת ותמיד שאני עושה משחק חדש או אפילו טעינת משחק זה משמופיע. אה ויש לציין המכוניות במשחק נעלמו! יש רק משטרות אם אתה הורג את הכפילים.. איך פותרים את הבעייה?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש משחקים כדוגמת קרייסיס ביושוק AC GOW ובבקשה שלא להזכיר אסטרטגיה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
מחפש משחק כמו AAO לא כמו U2003 או באטל פילד 1942 למי שלא הבין אני מחפש משחק פעולה שמצריך חשיבה אסטרטגית, עם אפשרות מולטי פלייר. תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לרגל השקתו של המשחק Might and Magic Heroes VII, בפלטפורמת הסטים עורכים מבצע לא רע בכלל על שלל המשחקים הקודמים בסדרת האסטרטגיה האהודה לכתבה: http://hwzone.co.il/לקראת-הפרק-החדש-משחקי-סדרת-heroes-of-might-and-magic-בהנחה/
-
- 23 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
משחקים ששיחקתם ונהנתם. אני בדיוק קניתי כרטיס מסך חדש (לא 9800GTX), רוצה להשלים פערים. סיימתי את קמפיין כדור הארץ בSUPREME COMMANDER, את קרייסיס ואת COD4.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לשחק לא מזמן ואני חייב להודות שזה משחק לא רע... גות'יק 3 שאשכרה אפשר לשחק בו. עוד מישהו משחק ?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
נקרה משחק מעניין, הפעם זה יהיה RPG מזווית גוף ראשון. המשחק יתרחש בלונדון בעתיד הקרוב, כאשר מתרחשת פלישה של יצורים מהגיהנום אל לונדון. (נשמע קצת מוכר, לא?) http://www.gamespot.com/pc/rpg/hellgatelondon/preview_6123193.html?tag=boxcar_pc_preview_image http://www.gamespot.com/pc/rpg/hellgatelondon/index.html
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה למשחקים בסגנון של Sonic ,Mario,Rayman's וכו' בתלת מימד. משחקים לא מפחידים מידי (לא שאני מפחד.. :) וגם לא משעממים מידי.. עם מוסיקה יפה. יש המלצה?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום . קניתי היום כרטיס מסך X800XT PE וקיבלתי יתו את המשחק היטמן חוזים . התקנתי את המשחק אבל יש בעיה ... אני מקבל מסך לבן ! ! ! אז ביררתי קצת באינטרנט וראיתי שעוד אנשים נתקלו בבעיה אבל הורדתי את הPATCH שאמור לסדר את הבעיה מהאתר של אידוס אבל הבעיה עדיים נשארה . יש לי את הגירסה האחרונה של הדריברים של ATI ... כך ש.. יש פיתרון בבקשה ?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת הבנתי שהוא כבר יצא. אז למה אין שום דבר עליו ברשת? אפילו לא דמו?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
עדכון ראשון לגירסת ה-PC של משחק הפעולה המשובח מוסיפה אפשרויות גראפיות ומבטיחה לשפר את היכולות Rise of the Tomb Raider, אחד מהמשחקים המוצלחים ביותר שנחתו במחשב האישי עד כה בשנת 2016, זכה לאהדה בלתי מבוטלת הן מהמבקרים המקצוענים והן מהשחקנים בשל היותו המרה ראויה ואיכותית מפלטפורמת ה-Xbox One שאליה הושק בנובמבר 2015 – ממש כמו קודמו Tomb Raider וכמו לא מעט כותרים אחרים של Square Enix. כל זה לא אומר שהמפתחים שלו נחים על זרי הדפנה – הכותר זוכה כעת לעדכון רשמי ראשון במסגרת פלטפורמת ה-Steam (ובמסגרת חנות האפליקציות של מיקרוסופט, שמשווקת ומפעילה את המשחק גם היא), אשר מבטיח לשפר את הביצועים, בעיקר עם מערכי SLI מרובי כרטיסים של NVIDIA (שקיבלו רק לאחרונה פרופיל ייעודי במסגרת…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אודה לסקירה קצרה לגבי משחקי פעולה שאמורים לצאת בחודש חודשיים הקרובים ?
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה הורדתי gta sa והתקנתי עכשיו אני רוצה לשחק בשרת שחבר שלי פתח הורדתי את התוכנה הזו SA:MP הכנסתי את הכתובת שרת שאשחק עם החבר וכשאני בא להכנס , מופיעה לי השגיאה הבאה - http://goldsystem.co.il/d.PNG אני נואש , אשמח לעזרה , שבוע טוב , בן
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתם איזה יופי של משחק? ממש משחק השנה שלי גרפיקה אדירה והכול שם פשוט מדהים!! אני הולך לחרוש על זה עכשיו מה דעתכם?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה! מישהו יודע אם אפשר באיזושהי דרך לשחק PES2008 על IP של מארח ומתחבר בגירסת מחשב? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
בשורה לחובבי משחקי ההרפתקאות (אם קיימים עדיין כאלו) . המשחק GRAY MATTER שפותח ע"י לא אחרת מאשר גיין ג'נסן יצא סוף סוף לשוק לאחר דחיות רבות. הייתי פותח דיון ראשי אבל קשה לי להאמין שיש רבים שמשחקים כאן בקווסטים כך שלא כדאי להשקיע. לאנשים שכן אהבו את הקווסטים המיתולוגיים שלה - לרוץ ולקנות!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ממש חייב שמירות, הגעתי למקום שאני פשוט לא מצליח לעבור. מצאתי כל מיני שמירות אבל כשאני משחק אני משחק רק עם סאם ולא עם מי שאני רוצה. בבקשה, תביאו לי שמירות שאני משחק עם מי שאני רוצה ולא עם סאם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק בהירוס 5 במשימות אני בשלב 5 עם האלפים במשימה 3 שהיא המתים כובשים לי את ממלכה אני כובש אותה בחזרה אחרי זה גם את כל ממלכות אחרות אני כובש וכל כמה זמן הסגולים (המתים) באים לכבוש לי את ממכלה אני מנצח אותם כמה פעם וגם אני מוצא את שני גבורים אחרים ועכשיו אני לא יודע מה לעשות כל מפה שלי רק המתים כל כמה זמן באים ואני לא יודע מה לעשות אך לסיים את משימה ?? תעזור לי בבקשה תודה!!
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד, 64 bit, ואין לי אפשרות לשחק ברזולוציה של 1280x1024. חיפשתי פתרונות בגוגל אני לא מוצא משהו שעובד לי כמו שצריך. אשמח לקבל עזרה. תודה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-