משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
חברה תראו...יש לי בעיה בהפעלת כמה משחקים(חשוב לציין שפעם הם עבדו לי...),כשאני נכנס למשחק הוא נתקע ממש בהתחלה(עוד לפני שהלוגואים של המפתחים והאלה אמורים להופיע..)ובטסק מנג'ר כתוב שהוא לא מגיב...ניסיתי לעדכן גרסאות...לבדוק ספייורים וכלום לא עוזר...זה ממש מוזר כי משחקים אחרים כן עובדים לי..(graw למשל...) בבקשה תעזרו!!!
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נאור (FireFox17), ברוב אדיבותו ונחמדותו פתח לנו שרת ל Battlefield 2142, שעובד על המוד Clan Mod. השרת הוא שרת Infantry, מה שאומר שלא נוגעים ברכבים (כולל Rorsch-MK, התותח הנייד נגד טנקים), משחקים רק עם חיל רגלים. המוד מוציא את האנלוקים מהמשחק, ולכל חייל יש את הכלים הבסיסיים כמו שהיה ב BF2: לאסולט יש DEFIBRILATOR (הכלי שמחייה חברים), לצלף יש CLAYMORES וכו'. לכל הקיטים יש רימונים. החוקים בשרת: * לא נוגעים ברכבים. * Flag By Flag - מה שאומר שכובשים את הדגלים לפי הסדר, ולא כובשים את הדגל השני לפני שכובשים את הראשון, מקווה שהבנתם. * לא עושים TEAMKILLS, ולא עושים PUNISH על TEAMKILLS שקרו בלי כוונה. השרת כמובן אינו ראנקד. כדי להכנס לשרת אתם צריכים להוריד ולהתקין את המוד הזה - htt…
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מה הניק שלכם והמפה המועדפת? אני XTZ]-Tim_Duncan] הונר 58 מפה בריג' קרוסינג. אתם?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי גרסה של MK3 , על דיסק. מקורי. התקנתי אותו על המחשב שיש לי כעת, והוא מצליח להריץ אותו אבל תמיד באיזשהו שלב של המשחק - הוא נתקע ועף לי מהחלון. דבר ראשון שעשיתי זה לבדוק אם יש שריטות בדיסק, הייתה שריטה קטנה. אז ביקשתי מחבר שלי שיתן לי לבדוק את הגרסה שלו , וקורה בדיוק אותו הדבר. הצעד הבא שעשיתי היה להתקין את המשחק על מחשב אחר , לצערי המחשב שהתקנתי עליו היה לו מעבד P3, והמשחק עבד עליו מעולה , כעט המחשב הזה נהרס ואין לי איך לשחק. מכך אני יכול ללמוד שכנראה המחשב שיש לי עכשיו מהיר מדי בשביל המשחק...מה שממש מוזר זה שהמשחקים MK1 וMK2 שהם על בסיס דוס, עובדים יפה על XP. וMK3 שהוא על בסיס חלונות לא עובד. עכשיו, אני מנסה לחפש אימולטור שיפעיל לי את MK3 בצורה חלקה כאילו אני משתמש ב…
-
- 40 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בשלבים האחרונים, איך אפשר לברוח מהמשטרה? אני במלך השלישי לפני אחרון ואני מגיע למצבים שאני נוסע חצי שעה, המשטרה כבר מזמינה את המכוניות הלבנות האלה ובסוף תמיד תופסים אותי. אני עם למבורגיני משפורת עד הסוף ככה שאין כבר איך לשפר את האוטו. למישהו יש שיטה לברוח מהמשטרה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה אני מת לשחק תמשחק כל שרת שאני נכנס אליו אני מקבל תERROR הזה.. המשתמש הוא מלפני כמה שנים שהייתי חורש תמשחק.. הנה תמונה של הERROR עשיתי enable לPUNKBUSTER ולא רימיתי מעולם [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
תראו את המערכת שלי ב"מפרט שלי" ותגידו לי איזה הגדרות אני צריך לשים כדי שהמשחק ירוץ לי בסדר.. ויפה.. כי עכשיו הוא עובד לי על 10 -20 FPS וזה נורא.. ואם אתצם יכולים.. תגידו לי מה עושה כל אחת מהאפשרויות האלה:
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
nfsc_demo.exe has encountered a problem and needs to close התקנתי מחדש דרייבר והתקנתי את הגירסא אחרונה DX9C ויש לי G965 ואיפה אני יכול לקבל עזרה בEA
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב לכל הקהילה. אני מחפש שחקנים מישראל. שמשחקים את המשחק HL2 ברשת.. מי רוצה לשחק מוזמן ליצור איתי קשר. אני מקווה שזה המקום המתאים לפרסום מודעה זו.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
מישהו כבר ראה את האינדקס המצויין הזה? http://www.tescreens.be/oblivionmodwiki/index.php/Category:Mods Have fun, kids. ;D
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהוא יכול לתת לי קישור לחבילת הרחבה של גרסה 9.0.4 אני חושב שהיא בחינם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ניסיתי פשוט לחשוב על הכל ולא מצאתי פתרון. יש לי מחשב די ישן יחסית,AMD 900MHZ עם MB RAM 384 ועם כרטיס חדש סבבה יחסית FX 5500 . משום מה לא עולים לי משחקים כמו NFS החדש, SONIC החדש ועוד כמה (FIFA 07 עולה כמו גדול). כל פעם שאני מפעיל אני מקבל הודעת שגיאה בסגנון הזה Sonic Riders has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. תיאור: AppName: sonicriders.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: sonicriders.exe ModVer: 1.0.0.0 Offset: 00119beb וזהו, פשוט לא נכנס למשחק, חיפשתי מידע בגוגל על הבעיה אך ללא פתרון. למישהו יש הצעה? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שיחקתי באובליביון אתמול. עד אתמול שיחקתי במשחק בערך חודש והוא עבד מצויין.. אתמול באמצע ששיחקתי פשוט אובליביון נכבה, הופיע מסך כחול המחשב עשה ריסטרט ומאז הוא לא עובד יותר (כשמנסים לעשות LOAD זה פשוט יוצא מהמשחק)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לרגל הגעת מחשב הגיימינג החדש שלי (ראו מפרט) - נשאר לי רק לקנות מסך. לא אסטרטגיה או RPG. משהו עם אקשן ועלילה מעניינת אבל בלי בלבולי מוח מיותרים. אהבתי את SCCT , MAX PAIN II ו-HITMAN. מחפש משהו יותר SCIFI תודה מראש לכולם.
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.portablefreeware.com/all.php תחת הקטגוריה GAMES. ד"א - גם שאר הקטגוריות מ-א-ו-ד מעניינות.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היום שיחקתי ב-FretsOnFire ואני חייב לציין שזה משחק ממכר, מעביר את הזמן כמו שצריך וכמובן דורש מיומנות מסויימת שצריך לצבור. אחרי שהתמכרתי למשחק הזה, אני מחפש עוד משחקים טובים באותו סגנון, לא חובה עם גיטרה, אבל רצוי שהשירים יהיו כמה שיותר עדכניים ומוכרים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
עוד ניתן להשיג את המשחק הזה בחנויות? מצאתי רק את הFrozen Throne..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם משהו יכול לעזור לי במשחק Marvel - Ultimate Alliance אני תקוע די בהתחלה עם הדלת הזאת (הכחולה)- כיצד ניתן לפתוח אותה פליז! הנה תמונה: http://img342.imageshack.us/my.php?image=marvel0000rd6.png תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
-
זה עובד לכם אאחרי שהתקנתם את הפא'ץ? ואם כן, מישהו משחק? אשמח לדעת אם יש עוד מלבדי כאלו שמשחקים במשחק הזה.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה - ואולי מישהו מכם יוכל לעזור. יש לי פלייסטיישן2 חביב (אבל יפני) עם צ'יפ מאעפן (S-BOX) והחלטתי שלחבר לו HD יהפוך אותו להרבה יותר כיפי ושימושי. ניסיתי באמצעות winHIIP וגם באמצעות HDLDUMB להתקין images על הכונן ואז העברתי אותו לפלייסטיישן והרצתי HDloader שצרבתי על דיסק (לא באמצעות memory card exploit) הHDL רואה את ההארדדיסק ואת הImages שמותקנים עליו אבל נסיון להריץ את המשחקים מביא מסך שחור ועצוב. אין לי מושג מה הבעיה, למישהו מכם יש נסיון בעסק? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-