עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by deso,

משחק קצת ישן...מישהו פה מכיר? (חוץ מTeaTime שלא ממש אכפת לו מהמשחק)

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by TheGuy123,

רוסטר HornySpartan Zoasoler GemCrash UnStoped deadlypig dsmanmanman47 yaman46 Lionelo נ.ב dsmanmanman47 מאשר

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/shadowrun-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%95%d7%91-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a3-%d7%91%d7%90%d7%aa%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%aa%d7%99-kick/

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  4. אני זוכר שלא 8)

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  5. שאני בא להפעיל את המשחק Blazing Angels Squadrons of WWII זה אומר לי שגיאה שהיישום x3daudio1_0.dll לא נמצא שאלתי היא האם למישהו יש את הקובץ או יודע מה אפשר לעשות בשביל שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  6. Started by ag43,

VGAMES החליטו לפתוח את הכספת (שירות ההורדות בתשלום) שלהם למשך כל ימי החג כלומר לשבוע הקרוב. הורדה מהנה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eranmor,

המשחק מקרטע בצורה עצבנית... ממש בקושי זז על משחקים אחרים כמו UT2003 המשחק עובד חלק אז למה מקרטע שם???????? תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  8. Started by D@nny,

שלום האם יש אפשרות של שמירה במהלך המשחק כדי לחזור לאותה הנקודה? כי תמיד כשאני מתקדם וצריך לצאת, אז בפעם הבאה אני נאלץ להתחיל מחדש..... תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by benor,

שלום, הפעלתי את המשחק ולא ראיתי שיש בו Multi Player אוליי יש בו ואני פשוט לא יודע איך מפעילים?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  10. Started by davidcohen,

שלום, אני רוצה לשחק בVICE CITY ברשת ואני הורדתי את התוכנה MTA 0.5 והתקנתי. אבל שאני רוצה לפתוח אותה היא לא נפתחת וניהיה לי חלון שגיאה בבקשה תגידו לי איך לפתור את הבעיה או שתביאו לי MTA 0.4 תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  11. ראיתי שמוכרים בחנויות half life 2 ב 200 שקל אני משער שיש בפנים גם cd key כדי לשחק cs:s תקנו אותי אם אני טועה.. בלי קשר שווה לקנות את המשחק הזה כדי לשחק ברשת? יש הרבה צ'יטרים בסרברים? איך הרמה של המשחק? אני חושב לקנות את המשחק כדי לשחק ברשת אבל אני לא רוצה לזרוק 200 שקל שלא כול כך באו לי בקלות אז לשאלה התחתונה שווה לקנות? תודה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. המשחק עולה הכל טוב ויפה בחרתי מפה והכל ובסוף הטעינה של המפה זה יוצא מהמשחק המשחק לא עובד עם MX440?(כי יש לי את הכרטיס המסריח הזה לצערי) יש דרך להפעיל?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by KingYes,

האם יש איזה ידיעה האם זה הולך לצאת ל-PC גם כן? http://www.gamespot.com/xbox360/action/grandtheftautoivthelostanddamned/news.html?sid=6204576&tag=topslot;title;1 http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleId=616391&ServiceID=212

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by yakirmizrahi,

תגידו לי אנשים יפים מחר השקה של דיאבלו 3 ואתם לא חושבים ששקט פה... אחד המשחקים הכי מהנים ששיחקתי אי פעם!!! המשחק הראשון שבאמת אני הולך לשלם עליו לא משנה כמה הוא יעלה!

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  15. Started by danamas,

אני משחק LOL כבר המון זמן ומחפש להצטרף לקבוצה של חברה רציניים, לא ילדים קטנים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by thegame998,

מה זה: http://www.gamespot.com/news/6152490.html טובעים אותם? תגידו לי מה זה אומר כי אני לא יודע אנגלית טוב בבקשה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הפרק החדש בסדרת הפעולה האלמותית יקבל שלב מבחני אלפא בקרוב, ויש גם ברי מזל שמתנסים בו ברגעים אלו ממש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/עוד-פרטים-על-doom-החדש-אלפא-בטא-משחקיות-ות/

18. אתם בטח מכירים את הסאגה- לאחר פיטור מייסדי Infinity Ward שאחראית על סדרת Call of Duty ע"י Activision, החבר'ה הקימו חברה חדשה בשם Respawn Entertainment שמורכת בחלקה מ-13 עובדים לשעבר של Infinity Ward, בנוסף ל-2 המייסדים. החברה עשתה עסקה עם EA שתהיה המפיצה ובעצם סגרה מעגל, אחרי שצוות הפיתוח התחיל ב-EA והיה אחראי על Medal of Honor הראשון. וכל זה מוביל לכאן: שני המייסדים שלנו, הלא הם Jason West ו- Vince Zampella הולכים לדבר ב-13 לאוגוסט במהלך QuakeCon: http://kotaku.com/5601065/quakecon-2010-will-see-a-few-surprise-guests-respawn לפי הדיווחים מהחברה, הם אמורים להיות כרגע בפיתוח שהפרויקט הראשון שלהם, עליו התחילו לעבוד מחודש מאי. כך שנקווה לשמוע על הכיוון אליו החברה מתיימרת להג…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nadaviz,

לכל מי שצריך לשחרר קיטור

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  20. Started by R0ck,

ברשותי עותק מקורי של BF1942 מעודכן לגירסה 1.4. הורדתי הבוקר את DC גירסה 0.39K (הגרסה העדכנית ביותר של המוד), ההתקנה עברה בהצלחה. אך כשאני נכנס ב BF1942 ל Custom Game ומנסה להסוויץ' לDC, אני נזרק לחלונות וזהו. כנ"ל גם לגבי הנסיון להריץ את DC ישירות מקיצור הדרך בשולחן העבודה. יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי NoCD Crack ל BF1942? (להזכירכם, העותק מקורי, אני משתמש בקראק רק בשביל לחסוך את הצורך להכניס את הדיסק בכל פעם בשביל להריץ את המשחק). בבקשה עזרו לי, בתודה מראש. R0cKF0rD.

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  21. שלום, האם אפשר להתקין חלקי משחק מספקים שונים ? למשל "באטמן ארקהם סיטי" מגט-גיימס ואת ה DLC מגיימסטופ ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היום יתפרסם שמיקרוסופט שלחה לחנויות ברחבי העולם 5 מיליון יחידות הנינטנדו DS+LITE מכרו הרבה הרבה יותר וגם הPSP מכר הרבה יותר ה360 נימצת לבד בשוק של הקונסולות הניחות כבר תקופה יחסית ארוכה וגם אם הם היו מוכרים 5 מיליון ולא שלחו 5 מיליון אחרי ההשקעות העצומות שלהם במוצר הם היו צריכים לימכור הרבה יותר בישביל להצליח לדעתי חוץ מיזה ביפן הם כישלון גמור ושלא תבינו לא נכון ה360 מוכר הרבה מישחקים יחסית לכל קונסולה נימכרת שזה כן סוג של הצלחה ואני אישית מאמין שהם ינצחו את הPS3 בארצות הברית ובאירופה (אני עדין חושב שהWII ינצח בכל האזורים) אני גם מאמין שהמכירות שלהם ישתפרו אבל כרגע המוצר לא מצליח ומקסימום מוכר סביר

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני צריכה קודים למשחק "קפטן הוק" אני יודעת שהוא משחק ישן מאוד אבל מגניב ואני צריכה קודים שייה לי הכל וקודים לחיים לכל מי שיש שיכתוב פה דחוףףףףףףףףף בתודה רעות

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  24. מתגעגעים לימי הזוהר של מפיצת המשחקים האמריקאית בשנות התשעים? מבצע עדכני בחנות הגיימינג מציע לכם הזדמנות לחוות אותם מחדש, בפורמט נטול DRM שנתמך על ידי מערכות מודרניות אם גדלתם אי שם במהלך שנות השמונים או שנות התשעים העליזות של המילניום הקודם, יש סיכוי לא רע שאתם זוכרים חברת EA אחרת – כזו שמשחקיה היו חדשניים וייחודיים יותר. כעת, יש לכם הזדמנות לחזור אל אותה תקופה נוסטלגית – עם הצעה ייחודית של חנות ה-GOG. בחנות המתמחה במשחקים שמגיעים ללא הגנות קבצים (DRM) מציעים כעת, עד לשעות הבוקר מחר (שלישי, ה-9 בפברואר), חבילה של 42 כותרים וותיקים מבית EA Games – במחיר כולל של 41.43 דולר בלבד, המהווה הוזלה של כמעט 250 דולר לעומת מחיריהם הסטנדרטיים הכוללים. כל המשחקים …

• 0 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.