עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by kikkler,

התרשמות מישהו ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. למה הוא אומר שהוא לא מוצא את הקובץ הישן יותר? וכן הקובץ קיים..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. לכל המבולבלים ולמי שלא מבין מה נסגר עם העלילה של Half Life, הנה אתר שקצת יעשה סדר בכל הבלאגן. http://fragfiles.org/~hlstory

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by mega1234,

בASE מופיע לי שאפשר להוריד אותו, הורדתי ולהפתעתי הוא מותקן לי עכשיו על המחשב, מישהו יודע מה הולך פה ? למה אין איזכור לזה באתר של BF2 ? http://www.fileshack.com/file.x?fid=8867 ================================================================================ Patch v1.3 ================================================================================ NEW FEATURES - Air dropped vehicles: Squad members can now send a request up the chain of command for a vehicle to be dropped at their location. - Co-op: Co-op Mode allows you to play Single Player levels on the Internet and LAN with both AI controlled bots and human players. Several new options have been created …

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by adamlevi,

אני לא בטוח אם בכלל ניתן לעשות את זה, וזה כנראה מטומטם אבל בכל זאת כי זה נורא חשוב לי... יש לי גישת אדמין לשרת FTP/SQL לא משנה מי מהם יש לי שניים... והעלתי לשניהם קוונטר-סטריק השאלה היא אם אני יכול באיזשהי צורה להריץ מהם את המשחק? אם משהו יודע אבל זה מסבך אשמח לקבל הסבר באיציק... (וכמובן שלאחר מכן לפרסם זאת כאן...) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  6. כשאני משחק ומורידים לי חיים אז אחרי כמה שניות החיים שלי מתחילים לעלות ולא שמתי קודים האם זה אמור להיות כך??

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by zwex35,

היי,הורדתי לא מזמן NBA2K10 ואני לא יודע איך להתקין אותו.. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7604 בקיצור זה כניראה יגיעה מובנה בזיכרון של הWII ויפעל תוך כמה שניות

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by stingeR-,

אוקיי , קניתי רידיק , אני בא להתקין , כתבתי את התאריך לידה שלי(אני בן 16וחצי) , והוא אומר לי שאני קטן מידי ואני צריך להיות לפני בן 17 , וסוגר את המשחק וכותב לי ארור : The Game Has Crashed , do you want to create a crashlog? והוא נותן לי אפשרויות YES\NO , עכשיו , איך אני גורם לו לבקש ממני עוד פעם את התאריך לידה כדי שאני אכתוב שאני גדול ? ניסיתי לחפש ברג'יסטרי , לא מצאתי משהו מעניין , לעשות ריסטור אני לא יכול משום מה , מה אני עושה?

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. התקנתי את Battle for Middle-earth II יש ברשותי כרטיס מסך 1650PRO 512 דיירקט איקס מעודכן ודרריבר 8.3 החדש מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט 32 אני מעלה את המשחק הוא חושב חצי דקה וקורס. בדקתי ב EVENT VIEWER וראיתי שזה קשור לקובץ NTDLL.DLL הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי שום פיתרון שקשור לבעייה שלי עכשיו לקטע המוזר... התקנתי את המשחק אצל אחי (XP PRO WITH ATI 1900XT 512) וראה זה פלא המשחק עולה מישהו יודע לכוון אותי מה יכולה להיות התקלה? אולי חסר לי איזה פיצר בכרטיס מסך?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. קודם כל, קניתי את המשחק אתמול ותאמינו לי אומנם לא הספקתי לשחק הרבה אבל הרבה זמן לא שיחקתי במשחק כזה...אין לי מילים לגביו..ואני לא יושב הרבה בד"כ לשחק...אבל המשחק ממש אבל ממש יפה ומהנה...גרפיקה נחמדה, סאונד מדהים, אווירת משחק מותחת וכיפית ביותר!) בקיצור יש איזה משהו שעוד לא הבנתי...הגעתי לקטע שהוא הלך לעבודה (הרוצח כביכול, ברח לי השם שלו...) עכשיו רודפים אחרי מפלצות ומופיע לי על המסך "GET READY" ואז מופיע לי כל מיני סימנים כאלה שם (צהוב, כחול, אדום ועוד איזה צבע..כמו המשחק הזה..) עכשיו מתי שנדלק לי הצבע אני פשוט לוחץ על הצבע (נגיד צהוב משמאל, אני לוחץ על שמאל..וכן הלאה..) וזה לא עושה כלום אני עושה את זה בדיוק וזה ממשיך לתת לי הודעה של "Failed"... מה בדיוק אני צריך לעשות בש…

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by שייט לעתיד,

שלום אני צריך קראק בשביל most wanted אם משהו יכול לשלוח לי לינק או משהו בבקשה למה הורדתי most wanted התקנתי והוא לא עובד לי אני צריך crack בבבבבקקששההה תודה אבי. נ.ב ניסיתי לחפש ולא מצאתי :-\

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  13. המחשב שלי די מיושן ואני לא הכי משחק במשחקים אבל לאחרונה בא לי קצת Tekken וזה משחק לפלייסטיישן , יש משחקים דומים ל PC שאפשר לשחק אותם עם ג'וסטיק?

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by shaharazu,

שלום לכולם כאן שחר שחקן WOW כבר שלוש שנים בימים אלה נפתחה גילדה ישראלית חדשה ב-HORD כרגע יש לנו 7 חברים שכולם שחקני WOW וותיקים עם ניסיון רחב בריידים , בגילדות אירופאיות+ ישראליות ומאוד חשוב כולם בוגרים וגילם נע בן 22-53 כן השחקן המבוגר ביותר בגילדה שלנו הוא בן 53 והוא משחק מהונילה , קיימת כניסה גם לילדים אבל רק אם אנחנו נמצא לנכון לצרף אותם זאת אומרת שאתם חייבים להפגין בגרות העדפה היא ל- 22+ הגילדה נפתחה מתוך דרישה של אנשים לשחק בהורד, כיום קיימת גילדת גפילדפיש שהיא קיימת כבר שנה וחצי ומרכיבה כ 300 שחקנים ישראלים גפילדפיש נמצאת ב-ALLY ולכן פתחנו גילדה נוספת בHORD אנו מחפשים שחקנים רציניים שמסוגלים לשחק ברמת HC למידה עצמאית ראש גדול בגרות אנא צפו בסרטון …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. במפתחת Rocksteady ממשיכים לעמול על החזרתה לכשירות של גירסת המחשב האישי לפרק הסופי בטרילוגיית ה-Arkham של איש העטלף, ומבטיחים לנו עדכון גדול ומשמעותי בקרוב לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ליטוש-ושיפור-ביצועים-ל-batman-arkham-knight-בתוך-חודש/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by jaguar,

בבקשה אחי אני חדש ואני חייב לינק לgta vice city אני יודג שזה 2 דיסכים בבקשה ותודה מראש

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by segev22,

ככה אני משחק במשחק כבר בערך יומיים(באמת משחק מרשים) רק נראה שיש בו באג כי הוא פשוט פתאום יוצא אל מערכת ההפעלה והפסיק לפעול.. עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? דרך אגב הבעיה נפוצה בעיקר שמגיעים לעיר ירושלים אז ישר זה יוצא החוצה למערכת ההפעלה? אולי זה בגלל ווינדוס ויסטה?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by JohnnyBravo,

משחק פעולה מרובה משתתפים חדש. משחזר את אירועי "מלחמת השושנים" באנגליה.יש הרשמה לבטא.יוצא לקראת סוף השנה. http://www.paradoxplaza.com/games/war-of-the-roses http://www.waroftherosesthegame.com/?ref=06bc4c45a93 דרך אגב,http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. אוהבים לצלוף בנאצים ולחקור עתיקות במיקומים אקזוטיים? עכשיו תוכלו לעשות זאת בזול לכתבה: http://hwzone.co.il/משחקי-tomb-raider-ו-sniper-elite-בהנחות-בחנות-של-steam/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Sting,

אני משחק במשחק כבר כמה שעות וזה פשוט מחרפן אותי שאני מוריד מחסניות של רובי צייד עם קליבר גבוה או כדורי שוטגאן לתוך הפרצוף של אויבים ללא מגן מטווח אפס וזה מזיז להם כאילו פיצצתי להם חצ'קון על הפנים... זה כבר מעצבן בגלל החוסר ראליסטיות המוחלט. גם אם הנשקים שלי לא משודרגים כל כך זה עדיין לא הגיוני שכולם יהיו כל כך עלובים בזמן שמחוררים לי את הצורה מכל הכיוונים! מה גם שיש לי באג במערכת השמירה שכל פעם שאני מעלה זה כאילו מופיע לי שנייה אחרי הנקודה ששמרתי ואז איך שאני מתחיל לזוז אני חוטף איזה רימון או בקבוק מולוטוב לפרצוף או שהאוויב כבר מופיע לי מול הפרצוף. זה הגיוני כל הדברים האלה?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by F430,

תאריך יציאה: 17/8/10 דרישות מערכת מינימליות: מערכת הפעלה: Windows XP / Vista / win7 מעבד: אינטל 3.0 GHz / 2.5 GHz AMD RAM 1 GB (XP) / 2 GB (Vista כרטיס מסך: nVidia 7800 / ATI x1800 כרטיס קול: התקן קול תואם DirectX ® 9.0 "Kane & Lynch 2: Dog days" התפרסם במהרה לאחר המחלוקת המרובה סביב המשחק האחרון - "Dead Men" וכמה ביקורות קשות כלפיי המשחק מין המבקרים. בהחלט אנשים הופתעו לגלות שהמשחק השני ייצא עד כדי כל כך מהר ואת האמת ?, Dog Days בהחלט עשה רושם ראשוני חזק עם סגנון "כף היד" שמחזיק מצלמת וידאו ומצלם את כל מה שמתרחש המשחק ומציג בפנינו כמה מהנושאים האלימים ביותר שהגדירו את המשחק הראשון - "Kane & Lynch: Dead Men". אבל מה שכולם רוצים לדעת הוא האם "Dog Days" פו…

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by RoD,

מישהו יכול לתת קצת רקע כללי על העלילה של המשחק? הוא כבר השתחרר לרשת[יש לי אותו על המחשב בעקרון.. הוא אמור לצאת באוגוסט] הוא מן משחק המשך של משהו? הוא אמור להיות קצת דומה לפיינל פאנטאזי[לא שיחקתי בזה ><]? בכל מקרה, SS מחר..

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by J.allmighty,

איי, אני לא מצליח לבצע יותר מ34/40 פגיעות כדי לעבור למטווח הסנייפר , ואני צריך להגיע ל36 פגיעות. יש לכם טיפים איך לבצע ? (לא קראק ולא כול שיט אחר, רק טיפים) תודה רבה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by NivShmuel1,

צריך ערוצי גיימינג מעניינים ומקצועיים... כאלו שמסקרים וכאלו שנותנים gameplay וכאלו תודה 8)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by H.I.V,

היום גמרתי אותו ומה שאני יכול להגיד זה דבר אחד: מעולה האקשן במשחק הוא מצויין הרמת קושי מאוד גבוהה ופשוט כיף לשחק בו אבל הבעיה היא שהוא די קצר שיחקתי בערך 7 שעות כדי לגמור אותו והוא נגמר בפתאומיות ובכלל לא ציפיתי ששלב אחרון יהיה כזה ויש לו בדיוק את אותה גרפיקה כמו למדל הראשון אלייד אסולט אבל המשחק ממש מצויין מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.