עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by tominalex,

מה המשחק בעל הגראפיקה הכי טובה שקיימת על המחשב האישי,לדעתכם? מה המשחק בעל הגראפיקה הכי טובה שקיימת על האקס בוקס 360,לדעתכם? מה המשחק בעל הגראפיקה הכי טובה שקיימת על הסוני פליסטיישן 3,לדעתכם? מה המשחק בעל הגראפיקה הכי טובה שקיימת על הסוני פליסטיישן 2,לדעתכם?

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by אבי11,

אני מחפש משחק, כנראה מאד ישן, שכן בחנויות הוא כבר לא קיים, שנקרא Dog sheep &wolf רשמח מאד אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג/ לרכוש את המשחק במחיר סביר.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  3. סתם מעניין אותי לדעת כמה ישראלים משחקים WORLD OF WARCRAFT ? יש למישהו מושג?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מאיפו אני יכול להוריד Point of Existence2 ל BF2? זה חנמי אז על תיתנו לי :silly:BAN

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by gameplan,

המשחק הוא פיטר פן כשאני פשוט לוחץ על קובץ ה go.exe או pan.exe המשחק אומנם עולה אבל פועל ממש ממש ממש לאט ובסופו של דבר נתקע ולא שומעים כלום. הורדתי את התוכנה dosbox אבל לא ממש הבנתי איך להשתמש בה למרות שקראתי את ה faq מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  6. למי שיש קאונטר סטרייק 1.6 ונמאס לו מהמשחק ,ורוצה קצת להתקדם אז אני מציע בלי תשלום (!) קאונטר סטרייק סורס עם הגרפיקה היותר טובה בעד 1.6 . אז אם אתם חושבים שזה לא משתלם לכם אז תראו . סורס בחנות - 200 ש"ח סורס בסטיים -19.5 $ (85שח)דרך ויזה. אז זה רק עניין של זמן שתעברו לסורס ותצתרכו להוציא כסף על זה,ובטוח למשהו פה יש עוד שם משתמש אז תעשו בשכל מקווה שתגלו עניין . icq - 266564503 לרצינים בלבד .

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי משחק שכרגע אני מפעיל אותו בעזרת תוכנת אלכוהול 120% האם יש אפשרות חוץ מצריבה של קובץ ה- ISO להפעיל את המשחק?? כי קבצי הISO האלה והכונן הוירטואלי תופסים הרבה מקום... תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  8. Started by davidcohen,

שלום! הגעתי לשלב בHL2 אחרי שאני מקבל את הג'יפ ואני צריך להוריד איזה גשר עם המנוף (להחזיק איזה קרון כזה ואז לפגוע איתו בגשר ולהפיל את הגשר... קחו תמונה: עכשיו הג'יפ שלי עדיין נשאר למטה ...ואני רוצה לעלות אותו למעלה אבל המנוף לא מגיע אליו?! איך אני מעלה אותו למעלה אני לא מוצא את הדרך... תודה!!!

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  9. Started by 104952,

SOURCE FORTS הינו מוד MP לHL2. סגנון המשחק - capture the flag . לכל קבוצה יש כדור שעליו היא צריכה להגן. למשחק יש שני שלבים- שבל הבנייה ( יפורט בהמשך) ושלב הלחימה. שלב הבניה- לכל שחקן בקבוצה יש GRAVITY GUN שבעזרתו הוא מזיז לוחות וקופסאות במידות שונות במטרה לבנות מבצר שמגן על הכדור של הקבוצה. דוגמאות למתקנים שכיחים ששחקנים בונים במבצר - חומה, כניסה , יציאה, מגדל צלפים, נתיב יציאה מהיר מהמבצר. לשלב הבניה יש זמן מוקצב שלב הלחימה- לאחר שלב הבניה, יש את שלב הלחימה , שם נלחמים על מנת להשיג את הכדור של הקבוצה השניה ולהביא אותו לאזור של הכדור של הקבוצה שלך. ישנם 5 סוגי לוחמים שניתן לבחור - SCOUT - זהו הלוחם העיקרי במשחק- תפקידו להשיג את הדגל של הקבוצה השניה. היכולת המי…

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. http://www.gamespot.com/ps2/action/theshield/review.html?sid=6164473&tag=recent_updates;title;2

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. http://www.1up.com/do/feature?pager.offset=0&cId=3155815

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  12. בוקר טוב ושבת שלום. הגעתי לשלב שאני נמצא במקום הזה של ההוא שהצלתי בכלא.. והקירח נתן לי משימה עם קובייה כחולה במחשב ויש שם מספרים כאלה: 1, 10, 11, 100, 101, 110, 001. תודה רבה לכם! אחלה אתר

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by neogod,

האם אינ צריך להתקין את כל הפאצ'ים שיצאו ( 1.08,1.09,1.1,1.2) או שמספיק רק להתקין את האחרון 1.12? ובשביל שאינ אוכל לשחק בשלושת סופי המשחק איפה אני צריך להתחיל לשמור בשביל לא לשחק את הכל מהתחלה?

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by 104952,

כבר הרבה זמן לא שיחקתי במשהו ואין לי כוח לקנות.... אז אולי יש מודים טובים ששווים את הזמן? לא משנה לי SP או MP... כרגע יש לי - GARRY'S MOD PVK2 source forts

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by athi,

אני רוצה לדעת איך עושים תרגילים בפיפא 2007 הבנתי שיש הרבה לפי הסירטון הזה: http://www.fifa-il.com/next_video.asp?ID=12&IDGame=22 אז איך עושים את התרגילים האלה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/6164380.html?tag=latestnews;title;1 בטח ישמח מישהו פה, אני בכלל לא מחכה למשחק הזה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. משחקים של מלחמת העולם חדשים יחסית תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני יודע שיש אחד שמגלה קיצורי דרך .ויש אחד שחוסם רכב .יש עוד אחד שאני לא יודע מה הוא עושה מצוייר משולש למעלה ורק שהוא מתמלא לוחצים על ctrl .מי שהבין שיסביר לי מה הוא עושה.אבל זה לא מה שחשוב לי. מה שחשוב לי זה איפה אני משנה עוזרים.למשל עכשיו בחרתי את זה שמגלה קיצורי דרך איך אני מחליף אותו ובוחר את זה שחוסם רכבים?{.יש לי כבר שלושה אנשים איתי שאני יכל לבחור}

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  19. http://3dgpu.com/archives/2005/04/30/mafia-2-not-cancelled-expected-2006-07/

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  20. למי שהתנסה.. רציתי לדעת אם יש הבדל ובאמת מדובר ב"חוויה" אחרת לפני שאני משקיע בגויסטיק כזה. או שזה סתם עוד גימיק כדי לסחוט מאיתנו עוד כמה שקלים.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  21. היי מי שמכיר את המשחק אז יש שלב בתוך בניין אופרה שבו צריך לתת לחילים פקודה לפרוץ את המחשב והפקודה הזאת משום מה לא עולה לי איך אני עובר את השלב המבעס הזה בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by haimon_v,

חבר'ה - איך אני עושה את המשימה הראשונה של גילדת הגנבים - זאת שצריך לגנוב את המיסים והתיעוד שלהם - כל הזמן יש במדגל שומרים וכשאני עולה לחדר שלו (לא זוכר איך קוראים לו) - הוא תופס אותי? מה עושים??????????

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by soldier,

יצא PATCH לRAINBOW SIX VEGAS PC יש הרבה תיקונים ,המשחק רץ הרבה יותר חלק http://rainbowsixgame.uk.ubi.com/

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by GbeTech,

רציתי לדעת אם כדי להבין את העלילה של NWN2 אני צריך לשחק ב NWN1. כי יש לי את 2 אבל ב 1 אף פעם לא שיחקתי... ואני רוצה להתחיל לשחק

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  25. תמליצו לי על משחקי FPS / גוף שלישי שאתם מכירים שיכולים לעבוד טוב על: AMD sempron +3000 1.81GHz nVidia GeForce FX5200 128MB 512MB RAM תודה מראש לכל מי שיעזור

• 12 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.