עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. התקנתי לאחיין שלי Sonic rider והוא ממש התלהב, אני מחפש עוד משחקים ל PC באותו סגנון - מהירים שלא מצריכים יותר מדי חשיבה (arcade מהסוג הפשוט והטוב).

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by CashMAn,

שלום לכולם יש לי בעיה גדולה כל פעם שאני משחק CSS יש לי PING של 400 מה היא הדרך הכי טובה כדי להנמיך ת'בינג תודה לעוזרים מראש יום טוב

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by makakit,

מישהו סיים את המשחק? נתקעתי

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by Grim Reaper,

יש לי את המשחק והוא עובד מעולה. לפני יומיים התקנתי ווינדוס מחדש והמשחק עבד לי בלי התקנה. כעת שיצא פאטש חדש ב BNET הוא אומר לי שללא התקנה מחדש (יאנו שהוא יהיה רשום ברגיסטרי) הוא לא יתן לי לשחק ב BNET. יש לי סי די קי מקורי אבל אבוי, אין דיסק (פשוט לא מוצא). איך אני יכול לסדר את הבעייה. המחק עובד יופי. פשוט איך אני רושם אותו ברגיסטרי ?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  5. מה המצב חבר'ה ? קניתי מחשב חדש השבוע והיום התקנתי את המשחק ספלינטר סל {splinter cell} המשחק עולה והכל נכנס .. ושזה מגיע באמת למשחק שם הבעיה.. הבעיה היא שאני לא מצליח לזוז בתוך המשחק לא נגעתי בהגדרות של הכפתורים ולא כלום.. השחקן כאילו תקוע.. והמחשב בתכלס לא תקוע העכבר אני מסובב אותו אז השחקן מסתובב אבל לא קורה כלום.. מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי בזה.. תודה!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  6. קניתי עכשיו ממיר שמאפשר לי לחבר את השלטים של הפלייסטיישן שלי למחשב עם USB. אני יכול לשחק גם בשני שחקנים (יש לי שני שלטים). אני עכשיו מחפש משחקים שאני אוכל לשחק עם השלטים האלו למישהו יש המלצות? אני משער שבעיקר יתאימו לי משחקי פלטפורמה ומכות, אבל אני פתוח לכל סוג הצעה שהיא. כרגע אני משחק רק בפרו אבולושן סוקר. לא יצא שום אמיוליטור לפלייסטיישן 2 עדיין נכון?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום חבר'ה..... אתם יכולים להמליץ לי ככה על איזה משחק טוב משהו בסנגון המעניש מקס פיין 2 , אמ.... משו פעולה כזה טוב עם אפקטים יפים של שנת 2006 כי מתחיל לשעמם לי ביטרוף המפרט שלי זה: X1950XT ו1 גיגה זיכרון תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by amit27,

אני במשימה נראה לי האחרונה של האיש בלי עין שזורק דינמיות למעלה , מה צריך לעשות? בבקשה תעזרו לי...

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  9. Started by gameplan,

איזה משחק אסטרטגיה לדעתכם הוא המשחק הכי מהנה? אני לא מדבר על גרפיקה בכלל רק על משחקיות לשמה אני מתלבט בין טיביראן סאן לרד אלרט איזה לדעתכם?

• 66 תגובות
    • 7k צפיות
  10. יש לי את גרסת הדמו מולטיפלייר. sof2 mp test בקיצור אני עושה get new list כדי לקבל רשימת שרתים שאני אוכל לשחק בהם. אבל הוא לא נותן לי את הרשימה. חרשתי שעות על גוגל פתחתי פורטים בראוטר ובפיירואל של ויינדווס, לא עזר. נתקתי את המחשב מהראוטר וחיברתי אותו ישר למודם, לא עזר. כל החברים שלי מקבלים את רשימת השרתים וכן מצליחים לשחק, וניסיתי להוריד מחדש או להתקין פאטצ'ים וזה לא עבד. הנה קישור למשחק למי שרוצה להבין : http://soldieroffortune2.filefront.com/file/gofetch/ZmlsZWZyb250fHx8MjM3M3x8fFUyOXNaR2xsY2lCdlppQkdiM0owZFc1bElFbEpPaUJFYjNWaWJHVWdTR1ZzYVhnZ1RYVnNkR2x3YkdGNVpYSWdWR1Z6ZEE9PXx8fE1QIFRlc3R8fHwzMXx8fC9PZmZpY2lhbF9SZWxlYXNlcy9EZW1vfHx8c29mMl90ZXN0LmV4ZXx8fDY5NDA1MTIzNzMxNjE…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  11. שלום. כבר הרבה זמן אני חושב על שדרוג שבעצם המטרה היחידה של השדרוג היא רק כדי שמשחקים יפעלו אצלי בצורה טובה. אבל גם חשבתי שלמה לי באמת להוציא הרבה כסף ולעשות שדרוג ממש רציני אם המשחקים עובדים אצלי ככה ככה ואני לא כזה גיימר רציני שחייב תגרפיקה הכי טובה כאילו אם אני משחק במשחק של שנת 2006 על אפשרויות גרפיקה בינוניות כמו ב-2004 אז זה בסדר מבחינתי. השאלה שלי היא האם אני חייב שדרוג על מנת לשחק במשחקים כמו: NBA Live 2006, Fifa soccer 2006, Hitman blood money, Scarface, Lotr battle of middle earth, need for speed underground 2........ המפרט שלי הוא: מעבד - Intel Pentium 4 2.4 pga448 זכרון - 512ram כרטיס מסך - geforce fx5200 128mb. תודה לכל מי שיעזור!

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by owen10,

אני מנסה להתקין את המשחק, אחרי שאני רושם את הסיסמה ולוחץ להמשיך להתקין הוא רושם לי הודעה שאין לי את ה DirectX החדיש והורדתי מהאתר את ההכי חדש....והתקנתי והוא עדיין אומר לי מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  13. שלום, אני סובל ממהירות מאוד נמוכה בהורדה של המשחק COUNTER STRIKE SOURCE דרך ה STEAM. המהירות כמעט תמיד נעה בין 0-10... ניסיתי להפעיל בבוקר, עשיתי סריקת וירוסים SPYWARES, פתחתי את כל הפורטים ואפילו בבדיקה של ה STEAM זה כתב לי שכל הפורטים פתוחים ושהכל בסדר... לפי מה שחברים אומרים, מהירות ההורדה אצלהם בבוקר היא 100 ומעלה. יש לי פס ברוחב 3 MB. האם יכול להיות שהספק מגביל? אני על NETVISION.

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by arvennen,

נראה לי אחד המשחקים המשמעותיים שנראה ב 2007/2008 מבחינת עלילה, AI ואולי גם גרפיקה. מדובר (לפי מיטב ידיעתי) במשחק RPG שמתרחש כביכול בשנת 1191 לספירה בערך...בתקופת מסע הצלב השלישי... סביבת המשחק המשחק היא למעשה (כן כן!) בארץ הקודש... UBISOFT שיחזרו בין היתר את ירושליים, חברון (אם אני לא טועה), דמשק, נצרת....אפילו את תל-אביב!! (סתם לא...) אנחנו משחקים רוצח שכיר די מגניב ומסתורי שקוראים לו אל-טאיר או Altair... ("המממ... נווד בדווי?" - כנראה שכן, למרות שבמשחק הוא נראה די מערבי ומעדיף סוס על פני גמל...) בקיצור כנסו ל.. assassinscreed.uk.ubi.com והיווכחו בעצמכם...)

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  15. Started by orlevi_85,

לאחרונה קיבלתי את המשחק Race Driver 3 ולאחר שהתקנתי אותו אני מעלה את ה- Launch שם יש לי הגדרות של רזולוציה וכו' בהתחלה זה היה על 640x480 4:3 משהו כזה השארתי את זה כמו שזה העלתי את המשחק וראיתי אותו רק על חצי מסך משהו מוזר מאוד.. ניסיתי לבחור רזולוציות שונות כמו 1024 ועוד אבל כלום זה תמיד על חצי מסך, זה רק מחדד את המראה אבל נישאר על חצי מסך.. יש לציין שיש לי מסך רגיל של MAG והוא לא LCD. תשובה דחופה תודה לכול העוזרים..!

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by dvir_k,

אהלן, אני מחפש משחקים שיתאימו למחשב שלי מכיוון שאני לא מתמצא כל כך במשחקים ובייחוד בדרישות ההפעלה שלהם. אני מחפש בעיקר משחקי יריות. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד 3.0 של אינטל גי פורס FX 5200 512 זיכרון ראם תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by niv0us,

קיבלתי מחבר את המשחק: RAINBOW SIX - VEGAS. עכשיו מצורפת Requirements Tool שמשווה את דרישות המשחק למה שיש לך על המחשב. לי יש MSI RADEON 9800 PRO PLUS והמשחק דורש לפחות X1600 או את ה 6600 שניהם עם 128. עכשיו שאני מעלה את המשחק הוא נתקלע לי באיזהו שלב ב LOADINg. האם זה יכול להיות בגלל זה? עוד שני פונקציות שמופיעות שהמחשב שלי לא מתאים הן: SADER MODEL, FLOATING POINT BLEND. מה הם שני הדברים האלה, ואיפה אני יכול לעדכן אותם? המון תודה, ניב..

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by -AKEL-,

התקנתי איזה חפץ והמשחק יוצא לי כל הזמן בזמן ההתענה איך אני מגלה איזה חפץ זה? יש תוכנה שתמצא לי אותו או משהו?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  19. לאחרונה שמתי לב שהפינגים בארץ לפעמים נוטים להיות גבוהים, פתאום. בהתחלה הם בסדר, הם פשוט קופצים ואז "מתייצבים". שמתי לב שזה קורה בעיקר ללקוחות נטוויז'ן בכלבים, לא ב-ADSL, ולא בכבלים + ספק אחר... מוזר. התקשרתי כמה פעמים לנטוויז'ן, והם טוענים שהבעיה אצלי. מחשב מפורמט, בלי וירוסים, ספייוור, וכל הזבל הזה... גם שיחקתי עם פקודת ה-rate, לא עזר. לא כל השרת ככה, אבל הרבה. מישהו עוד חווה את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by roie13,

שלום אני מחפש כבר כמה ימים מקומות שמהם אני יוכל להוריד את הGENERALS הרגיל + ה ZERO HOER ואני פשוט לא מוצא. אני מחפש בעיקר קבצי ISO כי אני לא יודע מה לעשות עם שאר הסיומות. אם יש לכם מקום שממנו אני יוכל להוריד את שני המשחקים אני יהיה שמח מאוד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by gangsta,

יש לי שאלה על MGS1 ו MGS2 יש הבדל בין גירסת הPS2 לגרסת הPC (אני מתכוון עלילה וזה ) ? תודה!

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by okpimp,

שלום, יש לי ווינדוס ויסטה, ניסיתי להתקין את GTA SA אבל כשאני מפעיל את הדיסק בדימון טולס, הווינדוס פותח חלון ושואל אם להפעיל את התוכנית, אני עונה כן, ולא קורא כלום. שום חלון לא נפתח. זה אומר שהמשחק לא עובד על ויסטה, או שיש דרך להפעיל אותו. אם ההודעה לא מתאימה לפה אז להעביר בבקשה כי לא ידעתי לאן היא הכי מתאימה. תודה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  23. שלום רב! לפני כחצי שעה התקנתי תמשחק Hitman Blood Money משחק ממש יפה כמו כולם בסידרה אפילו יותר טוב ובקיצור הינה צלמתי פה תהגדרות של הוידאו של הגרפיקה בבקשה: http://i18.tinypic.com/2mo80nr.jpg ועכשיו רציתי לשואל אתכם עם אפשר לשנות שם משהו בגרפיקה כדאי שאני יראה יותר טוב כי למה קנית כרטיס מסך יחסית נחמד X1950XT זה אמור להפעיל אותו בהגדרות די גבהות אז בבקש תגידו לי מה לשנות אני רוצה לשחק בגרפיקה איכותית הרבה יותר תודה מראש לעוזרים (:

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Godmoney,

תהיתי לעצמי מה האנשים פה בפורום שמבינים קצת הרבה יותר ממני מה צריך ומה לא חושבים על המפרט (הוא מופיע כאן מימין). אני רוצה שהמחשב שלי יהיה מסוגל להריץ טוב משחקים. הוא לא חייב להריץ הכל ברזולוציה הכי גבוהה עם כל הפרטים, אבל אני בהחלט רוצה שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים ברמה שאני אוכל להנות ממנה - בלי תקיעות ולאגים. מה אתם אומרים על המפרט הקיים והאם יש צורך בכלל לשדרג משהו? (אם משהו חיוני חסר במפרט אני אשמח להוסיף)

• 5 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.