עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. תראו בדקתי באתר הזה אם אני עובר את הדירשות המומלצות ואני רואה שלא במעבד האם זה הגיוני?

2. השאלה בכותרת . תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by segevgabay,

הורדתי את המשחק Half.Life.2.Lost.Coast עכשיו הוא שוקל 320 מגה וזה לא נראה לי הגיוני אז רציתי לדעת עם צריך את HALF LIFE2 כדי לשחק בזה?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by Jeka90,

כדי לשחק בFIFA 2007 אונליין, כתוב שצריך Patch, ככה כתוב כשאני מנסה להיכנס לפיפא 2007 אונליין. הורדתי את ה- Patch מהאתר הרשמי של המשחק והוא נותן לי שגיאה. תראו בתמונות. מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by פינוקיו,

שלום, אני מחפש משחק בסגנון של SNIPER ELITE , שניתן להלחם בכמה סוגיי נשק וניתן גם לשחק ברשת. תודה מראש...

6. Started by Bug2000,

לאחי יש R9800PRO ויש לו בעיית גרפיקה ב Counter Strike 1.6 : יש טשטוש על הקירות מרחוק ומן צללים כאלה על הריצפה במפות מסויימות... הכרטיס שלו תקין ולא עבר OC ... הוא ניסה את כל הסוגים של הדריברים. מה גם שהוא ניסה את המשחק על המחשב שלי (X800GT) וגם על של אחותי (GF6200) ועל כל המחשבים יש את אותה הבעיה .... השאלה שלי היא האם יש איזו הגדרה בדריברים שיכולה לשפר את העיניין ? ניסיתי לשחק עם ההגדרות להפעיל\לכבות את הפילטרים, אבל זה לא עזר. או שאולי יש איזה עדכון למשחק שיכול לפתור את הבעיה הזאת ? או שהמשחק פשוט ככה וזהו ?! אם אתם רוצים עוד פרטים אז תשאלו .... מקווה שתעזרו . תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by lowlow1001,

תורידו ותהנו אחלה משחק רשת אני יוריד הלילה וישחק מחר בצהריים יאללא ביי שכחתי לצין מורידים מSTEAM

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  8. אמא שלי התחילה לשחק קצת במחשב, ב-Luxor 2 ליתר דיוק - היא משחקת הרבה במשחקים דומים בטלפון הסלולרי שלה. בגלל זה אני מחפש עוד משחקים בסגנון, כאלה שלא דורשים יותר מדי כפתורים ורצוי אפילו לשחק רק עם העכבר. תודה!

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by Sting,

קניתי ג'ויסטיק ואני מחפש מספר סימולטורי טיסה אבל כל מה שמצאתי חוץ מ FSX היו ישנים משנת 2004- אני מחפש מודרניים וישנים WW2/WW1 שלא יהיו מסובכים מידי עם גרפיקה טובה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש עדיין אנשים בכלל שמשחקים ברשת באחד המשחקים בסדרה? (המשחקים בסדרה שלא צריך סידיקי בשביל לשחק ברשת).... ואם מישו מכיר משחקי רשת חינמיים בסגנון אני אשמח לדעת

11. Started by RDS,

אני רוצה לשחק במשחק GTR2 עם ההגה שלי... יש לי את ההגה: Logitech Formula Force GP... ההגה מותקן במשחק הכל טוב, אבל הוא לא פועל לי במשחק... המשחק פשוט לא מגיב להגה... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  12. ראיתי שיצא לפני כמה ימים משחק חדש לסוני 2. Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007, זה כאילו WE 11 ? ההמשך ? ומה ההבדל בינו לבין PES 6? הנה מדובר במשחק הנ"ל: http://www.gamespot.com/ps2/sports/worldsoccerwinningeleven10/index.html אשמח להסבר קצר.

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  13. האם אני היחיד שנתקל בקשיי סנכרון אל מול שרתי Steam (עם הספקית 012-כבלים) הבאים לידי ביטוי בעדכון איטי בצורה בלתי נסבלת של ה Steam ו/או רכיבי התוכנה שלה, טעינה איטית להחריד של התוכנה (כתוצאה מקשיי הסנכרון). הקישוריות פשוט בלתי נסבלת ולא ניתן ממש להשתמש בקליינט הצולע הזה. האם משתמשים אחרים חווים את אותה תופעה (לאו דווקא עם 012)?...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by sagi_10,

שלום שלום שלום לאחר שהמשחק האהוב עלי War Rock החליט להתפגר (כמו כל משחק של K2 ) החלטתי שהגיע הזמן שאני אעבור הלאה... אז ככה : איזה משחקים אני אוהב? : 1)מרוצים 2)יריות מגוף ראשון\שלישי מה אני לא אוהב? : 1)משחקים שמי שחורש יותר..יותר חזק... (סטייל מיפל סטורי ) 2)לא אוהב משחקים כמו WOW . אבל הכי חשוב לי במשחקים...שאני אוכל לשחק עם חברים שלי...אני לא יכול בלי הקלאן שלי..וכולנו עכשיו מחפשים תחלופות ל-War Rock האהוב... נ.ב רצוי מאוד שהמשחק שתמליצו לי עליו יהיה חינמי....אבל אני מוכן גם לשלם בשביל איכות.. תודה רבה לעוזרים! :xyxthumbs:

• 49 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by דניאל52,

http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13206

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  16. אני מנסה הכל.. אבל העכבר לא עובד ואני לא יכו ללהסתכל לצדדים לכוון עם הרובה ודברים כאלה בעזרת העכבר רק פעם ב.. ז הפתץאום מסתדר ואז שוב לא עובד.. אני משנה כל הזמ ןדברים שמה בOPTIONS מנס הלשנות מגויסטיק לעכבר + מקלדת וכל מינ ידבירם שזה יעבוד אבל כלום לא עוזר.. מה אפשר לעשות..?

• 5 תגובות
    • 14.4k צפיות
  17. Started by itamarg11,

אתמול קניתי את המשחק counter strike source ... מישהו יכול להביא לי סרברים ישראליים לשחק בהם ?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  18. Started by LazyBoy,

סוף סוף עוד פרטים! http://www.gamespot.com/pc/rpg/elderscrollsivshiveringisles/news.html?sid=6165504&tag=topslot;title;3&om_act=convert&om_clk=topslot

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  19. האם dx9.L ( שאמורה לאפשר הרצת מישחקי dx10 תחת xp ) תאפשר להנות מרוב השיפורים המשמעותיים של dx10 גם על xp וכרטיס מסך שתומך חומרתית רק ב- dx9 ?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by Born2Kill,

הנה הוא ייצא.... להורדה: http://gamershell.com/download_17675.shtml SYSTEM REQUIREMENTS MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: Microsoft® Windows® XP Service Pack 2, Vista 1.8 GHz processor 512 MB RAM 8 GB available hard drive space 128 MB video RAM or greater, with DirectX 9 Vertex Shader / Pixel Shader 2.0 support (Nvidia 6x00 or better) Sound card, speakers or headphones Broadband internet connection (DSL/Cable). RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS: 3.0 GHz Intel or equivalent AMD processor or better 1 GB RAM or better 8 GB available hard drive space 256 MB video RAM, with DirectX 9 Vertex Shader / Pixel Shader 2.0 support (Nvidia 6800 or better) Internet connection with Cable/DSL …

• 92 תגובות
    • 9.5k צפיות
  21. אני מניח שיש פה הרבה כמוני שמחכים בחוסר סבלנות לצאת crysis- משחק ה-dx10 הראשון . ברור לי שאף אחד פה לא נביא ,אבל גם שמועה שהגיעה אליכם בעניין מועד ההפצה של המשחק עשוייה להקל על יסורי ההמתנה. שתפו מידע בבקשה ,אם יש לכם

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by xXaXdXaXrXx,

מישהוא יכול לישלוח לי לינק של הורדה ישירה בבקשה

23. Started by SpLiNtEr,

^^^ כותרת, תודה.

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by amit123,

שלום! תגידו...שווה לי לעבור לויסטה למרות שיש לי "רק" ג'יגה זיכרון פנימי?(המחשב מיועד בעיקר למשחקים...)ההבדל בביצועים בין xp לויסטה עם ג'יגה זיכרון אמור להיות ממש מורגש או שהוא די קטן?(אני לא חושב שאני אוכל להוסיף עוד זיכרון בזמן הקרוב...) ועוד משהו...מבחינת הכרטיס מסך והמעבד(מפרט...)אני מסודר?או שהכובד של הויסטה יכול להשפיע גם עליהם ואז הביצועים ירדו יותר,או שזה בכלל לא קשור אליהם אלא רק לזיכרון? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  25. Started by lmlm,

http://www.gamespot.com/pc/strategy/supremecommander/news.html?sid=6165432 יאללה שישחררו את זה כבר לא שיחקתי בבטא,ושמעתי שזה אחד המשחקים. נראה איך הדמו ;D

• 6 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.