משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הפאטץ' 1.40BETA אבל קיימים שם רק שרתים של BF2142 עצמו והחיבור אליהם נוראי PING בסביבות 130 כאשר כל רגע אני מתנתק מהם והשרתים עצמם גם נופלים, הקיצר בלאגן שלם ואני רוצה לחזור ל-1.25 האם יש דרך קלה יותר מהתקנה מחדש של המשחק והפאטצ' 1.25
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לכאלה שכבר אהבו אותו אמרו לי שהוא משחק די יפה ואפילו מוצלח ואני אוהב סגנון משחקים כאלה אך יש לי בעיה שאין לי מושג אך לשחק ??? למישהו יש מדריך בעברית או מישהו שמוכן לתת לי הדרכה איך אני מתחיל לשחק אני מאד ישמח לקבל תשובות!
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי KEY חוקי ואני רוצה להוריד את METRO 2033 - אולי אני אדיוט מושלם אבל לא מוצא את ה-DOWNLOAD LINK. אפשר חוקית דרך BT איכשהו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
איפה אני יכול ליקנות HL שיהיה שם קוד שאוכל לשחק ב CS ברשת! אבל שיהיה הכי זול!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס למשחק יש לי מסך שחור, חץ כחול של העכבר ולא קורה כלום. למה זה קורה? מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני לא מאמין שהצלחתי עכשיו לסיים מקום 2 !אני סתם מתלהב או שזה באמת הישג ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אגדת הכדורגל הארגנטינאית כבר לא מעוניין לתבוע את יוצרי המשחק Pro Evolution Soccer 2017 לכתבה
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה נוספת, הדרך היחידה במשחק להתקדם היא עם הכמה ח'ברה שמסתובבים איתי בהתחלה? (כן אני די בשלבים ראשונים של המשחק ואין לי כוח לקרוא חוברת באנגלית-יותר נכון ספר )
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קנו לי האף לייף 2 מקורי יש לציין שהדיסק נקי משריטות! ואחרי כמה דקות של משחק המשחק פשוט קופא ונתקע ורק ריסט של המחשב פותר את הבעיה מפרט המחשב: AMD 3500+ NEWCASTLE GIGABYTE RADEON X800XL 1GB RAM GEIL DUAL CHANNEL ASUS A8N-SLI DELUXE Windows XP pro SP2 WD 160GB HD אלו ניראים לי הפרטים החשובים... בנוסף התקנתי את הדריברים הכי חדשים CATALYST 5.8 והבעיה עדיין לא נפתרה אין לי שום וירוסים ושום תוכנות ריגול במחשב, הוא די חדש קניתי אותו לפני חצי שנה בנוסף יש בעיה עם הסאונד יש לי מערכת רמקולים CREATIVE 5.1 ומשום מה במשחק שומעים רק מהרמקול האמצעי, ונגיד אני מסתובב מאחורי דמות שמדברת אז אמורים לשמוע את זה מהרמקולים האחוריים ולא שומעים בכלל. מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הגיע הזמן לקלאן ישראלי נוסף ופחות מגביל ל PR[מי שלא יודע מה זה פרטים למטה...], אז אם אתם רציניים, מחפשים משחק טקטי ומציאותי וגם מוכנים לתרום, (עדיף גם שיהיה לכם מיקרופון, חוץ מזה אין תנאים) תשאירו פה מסן ואני כבר אדבר איתכם. די ברור שאנחנו לא בדיוק נתחיל כקלאן, אלא פשוט כמה אנשים שמשחקים ביחד, אבל עם הזמן זה יילך ויגדל ובלי קשר גם אם לא נהיה הרבה זה יכול להיות הרבה יותר כיף מלשחק עם אנשים אקראיים שאתם לא מכירים. ועוד משהו.. אני גם מחפש אנשים שמוכנים לקחת את זה על עצמם כפרוייקט, ויהיו מוכנים להשקיע ברעיון הזה. מישהו איתי? אז מה זה PR? project reality הוא בעצם מוד לBF2 שפותח 5 שנים [אתם קולטים?] וזה ממש משחק שונה אבל עם המנוע של BF2... מה שהמוד מנסה לעשות הוא להפוך את BF2 …
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל את המשחק ZOD שקניתי לפני איזה 10 שנים אבל אני לא מצליח להפעיל את המשחק כל פעם שאני מנסה להיכנס למשחק אני רואה רק מסך שחור למישהו יש עצות?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק עם כל העדכונים מ-www.muonline.com. וכדי להתחיל לשחק כתוב לי ללחוץ על לחצן ה-CONNECT אך שום דבר לא קורה. קראתי קצת בדרישות חובה מה שנראה לי שחסר לי זה כרטיס גרפי כזה: 3D acceleration Card (Voodoo2.TNT) איך אני בודק את הכרטיס הגרפי? משהו מכיר את המשחק? תודה.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שמעו, אני מזה אוהב את כל הקרבות עם החרבות והגרזנים וכל השטויות האלא אבל איכשהו תמיד הורסים את זה ! ניסיתי אובליביון והמערכת קרבות פשוט איומה (לדעתי). כנ"ל גוטיק 3. אני מרגיש במשחקים האלא שלא השקיעו מספיק מחשבה על הקרבות עצמן אלא על הציוד וכל זה. מה שאני מחפש זה משחק שבו הקרבות באמת מושקעים, נגיד כמו ב DMC4 ! ששם המערכת קרבות מעולה ואפילו עם קובאים וכאלא... אז אני מחפש משהו כמו DMC4 של ימי הביינים... בלי כל השטויות של הציוד וזה, או שכן רק שהערכת קרבות תיהיה מושקעת וכיפית. אין בעיה גם אם זה משחק שהולך לצאת, אני פשוט רוצה לדעת איזה משחק זה ואז שהוא ייצא אני כבר אשיג אותו. ואת דארק מסייה כבר שיחקתי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://ps3.ign.com/articles/738/738858p1.html בקיצור הם מרוצים מהמכשיר מאוכזבים מהידית
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
האם עדיין יש בעיות להפעיל את המשחק הנ"ל בויסטה - בעיות תאימות וכו' גם לאחר 2 העדכונים האחרונים (תאימות וביצועים)? הבעיתיות של המשחק היא אחת הבעיות שמנעו ממני לשדרג לויסטה.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=oRrgECy_qAw שלום לכם חברים היום אני בא אליכם בסרטון פתיחה על הערוץ ! תגיבו ותגידו מה אתם חושבים נשפר לפי הדעה שלכם ! שבוע טוב !
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
הצד האפל של ה-DRM: כותר האסטרטגיה Anno 2070 הפך בלתי נגיש לרוכשים לגיטימיים, גם במצבי משחק לשחקן יחיד, בשל מפתחת הגנת הקבצים שהפסיקה לעדכן את המוצר שלה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. השאלה שלי היא: האם המחשב שלי (מפרט למעלה בצד) מסוגל להריץ את המשחק need for speed carbon על הגדרות בינוניות/גבוהות על פריימים גבוהים?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם המשחק לבד הוא כיף עבור אחד שמאוד נהנה מ SimCity 4 ?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
טבלת קבוצות: NightMare StalkerR static Anubis Pink Ferret onlykills JFK cortex MTA Götze- YaaDon Infinity Danny Annoy serialnumb mystic wrongway abyssus volumer revolver ghost psyhok centix meleh centix blwz divine Ashkelon dirazor swift skit yair Mahblim AdirZ tykeeE Galgal sorma (barze Shotty MaGiCoD Brutus TheAvatar Wasd ALwaYss Wofleh 2k Hamula exSkoolBoy11 p0sixNinja Anubis Susim Crostash Fadida Benja מהלך הטורניר: תחילת הטורניר: Shotty Freewin הקבוצה המנצחת : shotty T6 vs Hamula הקבוצה המנצחת : Hamula Wasd vs Mahblim הקבוצה המנצחת : Mahblim MTA …
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום המשחק מותן אצלי במחשב אכשיו אני מנסה להתקין תהרחבה תיראו מה זה אומר לי http://img294.imageshack.us/img294/8228/untitledcd1.jpg
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק והגעתי ל45 אחוז מהמשחק ואין לי יותר מרוצים לעשות אם מתקשרים אלי ואומרים לי שיש מרוצים אבל לא שמים מרוצים על המפה ואני לא מוצא את המרוצים מה לעשות תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
IGN נתנו את הציון המושלם 10 "יצירת מופת" http://www.ign.com/articles/2013/09/16/grand-theft-auto-v-review בגיימספוט היו יוצר מתונים והסתפקו ב9 http://www.gamespot.com/grand-theft-auto-v/reviews/grand-theft-auto-v-review-6414475/?tag=Topslot;Slot1
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הפרק הבא בסדרת משחקי ההאקינג והפשע של חברת Ubisoft כבר נמצא בפיתוח, כך נראה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-