משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מהם המשחקים הכי חדשים וטובים במשחקי מרוץ ופעולה ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני משחק בBF4 בסוני 4 ורציתי לדעת אם יש עוד ישראלים פעילים פה ובנוסף האם שרת ישראלי לסוני 4 זה בגדר חלום ?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני ממש לא מצליח להשתלט על המכונית, אני משתמש בהגה והוא מכויל מאה פעם כבר... אני צריך לעשות סיבוב גדול כדי שהמכונית תסטה קצת לצד ואז היא עושה פניה חדה ואני מאבד שליטה... מישהו גם נתקל בבעיה הזאת ויש לו פתרון? בקשה זה מבאס לאללה....... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול של קראיטיב 128 ויברה ולמשל FIFA 2006 וNBA LIVE 2006 וניד פור ספיד מוסט וונטד כולם עובדים ללא בעיית סאונד הבעי ה שלי היא התקנתי שני משחקים שעובדים טוב אצל חברים שלי יורו 2004 וTOTAL CLUB MANGER 2005 ובשני המשחקים אין סאונד ואצלהם כן למשל שיש בהתחלה EA SPORTS אז אפילו את זה לא שומעים אצלי ואצל חברים שלי כן ממה יכול להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
פרסי Steam Awards של הקהילה לשנת 2022 חולקו, וגם אלו שמכניסים את סכומי הכסף הגדולים ביותר נחשפו - בואו לגלות מי נמצא בכל אחת מהרשימות, ואולי גם בשתיהן יחדלכתבה
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעדיף תלת מימד/נורמלי/שיצא לאחרונה מישהו מכיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המשחק הנ"ל ושמעתי שיש בו כל מיני באגים. השאלה שלי היא האם דרך המשחק אפשר לעשות UPDATE וזה מתקן\מתקין את הפאצים לכל הבאגים שיש בו או שצריך לעשות את זה לבד.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי איזו בעיה באימונים ואני מחפשת מישהו שיסביר לי כמה דברים... אם מישהו משחק ויודע על מה אני מדברת אני אשמח אם הוא ישאיר לי איזה הודעה פרטית
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת ה-ROG Ally X מקבלת טיזר שמבטיח חיי סוללה וביצועים משופרים משמעותית, לפני השקה שצפויה במהלך החודש הבאלכתבה
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
- 1 follower
-
-
היי שיחקתי במשחק הזה את השלבים הראשונים , הגרפיקה בין הגבוהים ביותר שראיתי בכל משחק עד היום , ברגע שאני מגדיר על גבוהה מאוד אז יש מין איטיות כזו לאחר כ10 דקות , משהו לא בסדר עם המשחק שנראה שהוא טוען יותר יותר זיכרון , המשחקיות יפה ויש המון סירטונים בכל שלב , לפי דעתי זה משחק שמתאים יותר לקונסלות ולא לPC , אפילו שהורדתי הגדרות לבנוני גם יש את התופעה הזו , בסך הכל נראה לי משחק בסיגנון של גוד אוף וואר . רוני
-
- 26 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממליץ בחום לקנות את המשחק cod2 ולשחק ברשת כי זה מהנה מאוד ומי שיקנה את המשחק אני אשמח עם יקנה גם שרת באתר הבא www.vif.com ב90 שקל שרת משחק +שרת דיבור TEAM SPEAK ואפשר להוריד ת התוכנה מפה www.teamspeak.com ותיקנסו לשרת הזה 84.94.230.4:2222 סיסמה 1212 ושם אני יסביר לכם כול מה שצרייך לדעת!!! משחק מהנה מאוד!!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את המשחק בעזרת דיימון טולס.. אבל זה פשוט לא עובד. זה קובץ ISO. יש למישהו רעיון? זה קורה לי כבר עם כמה משחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
החלטתי לפתוח פוסט חדש במקום להספים את הפוסט של המבצעים לשנה החדשה בסטים... אז הבעיה שלי זה שהמשחק נתקע כשאני מגיע למקום מסויים. יותר מדוייק, המשחק נתקע שאני לוחץ על כפתור לפתוח דלת. זאת הדלת לחדר שבו פרימן נכנס לפורטל לזן. ניסיתי את כל השטויות שוואלב ממליצים כשנתקע משחק, לא עזר. לחזור אחורה בשמירה, אני לא בטוח אם זה בכלל יעזור, אבל גם לא אפשרי. השמירה האחרונה שלי רחוקה מאוד מאוד. (יותר נכון קרוב לתחילת המשחק...) למישהו יש רעיון מה לעשות? ממש מעצבן שאני לא יכול להמשיך לשחק... עריכה.. גיגול קצר הראה שזה קורה להמון אנשים. הם אומרים שהבעיה התחילה אחרי העדכון האחרון למשחק. בקיצור, valve fucked up... נקווה שהם ישחררו עדכון בקרוב שיפתור את הבעיה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני התקנתי את המשחק,יש קישור בשולחן עבודה שאני לוחץ עליו עולה תוכנה עפ פרסום של המשחק איפה אני אמור ללחוץ כדי להתחיל לשחק??????? תודה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. האמת היא שאף פעם לא הייתי (וכנראה לא אהיה) גיימר ממש אבל פעם הייתי משחק ומאוד אהבתי - בעיקר משחקי אסטרטגיה (רד אלרט וכו'). בשעה טובה קניתי מחשב חדש עם מעבד 6750 וכרטיס וידאו 3850. אני מתכוון להתקיו ויסטה על המחשב שמחובר לטלויזיית lcd 40 fhd. אשמח מאוד לקבל המלצות למשחקים בעיקר אסטרטגיה ויריות ודווקא מעט יותר ישנים (הם בטח יהיו זולים יותר) שירוצו טוב על המפרט שלי . דרך אגב - האם קיימת בויסטא תאימות לאחור ויכולת להריץ משחקים שנבנו ל-XP? ??? תודה.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%9c%d7%a6%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-evolve-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94/
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, בדיוק התקנתי את המשחק כי רציתי לשחק בו בפעם הראשונה המשחק רץ מהר מדי במחשב! רץ בצורה מלאה לאגים ובצורה ממש מוזרה...כאילו הוא על ספיד...חח בעיה מוכרת? איך מסדרים דבר כזה? ובנוסף אני לא יכול לשים רזולוציה של 1050*1680, מדוע? תודה!
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אך זה שאין לי סכין? אני גולל עם הגלגלת ואין לי עכבר חיפשתי באפשרויות אם יש איזה כפתור יעודי ואין מה צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתי ראתה אצל חברות את SIMS3 ומאז מבקשת ש"אקנה" לה אותו. כל ניסיונה בתחום מסתכם בקצת MOGOBE וכמובן WEBKINZ המקולל. מתוך דאגה כנה לרגשותיה הרכים - מה צפוי לה ברחבי SIMS3 מניסיונכם? האם לאשר או להחרים? יש לדבר הזה מולטי? כי אין לי כל כוונה לאפשר זאת, לפחות לא בהתחלה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מחפש משחקים מהז'אנר הזה. כרגע לא משנה אם ישנים או חדשים
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
בבקשה תביאו לי סידיקיס פועלים או אתר עם סידיקיס לקאונטר זה דחוף
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
איזה כיף!! http://www.eagames.com/ps2/nfs_underground/?src=11hmer2g2000gnonenone שמוליק
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-