עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יודע במיקרה כמה לוקח מאפיה המלאה? :-\

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by ben_amitai,

הגיע לידי המשחק לא מזמן קודם כל אני רוצא להגיד שהמשחק מצוין בניגוד למה שראיתי בGAMESPOT שנתנו לו 6.7 הבעיה היא שכל LOAD זה איזה 5-6 דק' זה כל כך מעצבן וזה הרוס את הרצף של המשחק מה גם שמדי פעם המשחק קורס לווינדוס השאלה שלי היא מה גורם לטעינות הערוכות אני עובד על ההגדרות הכי גבוהות מסך רחב חוץ מANTI ALIASING מה אני יכול להוריד בהגדרות על מנת שיקח פחות זמן או מה אני צריך לשדרג עוד במחשב על מנת להריץ הכל גבוה עם טעינות יותר קצרות

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by MDK,

עד לפני יומיים המשחקים האלה עבדו כמו שצריך...פתאום היום אני ואחי גילינו שבשני המשחקים יש בעיה מוזרה: מס' שניות לאחר שמתחילים את המשחק (בשניהם), לא משנה אם זה skirmish או Campaign, היחידות שלנו מתפוצצות וכתוב Game OVER... זאת אומרת שכמעט מההתחלה השחקן "מפסיד"....אני מניח שזה כתגובה למשהו חדש שהותקן על המחשב... הדברים היחידים שעשיתי היו: התקנת NERO התקנת SP1 לwindows xp הפעלתי הגדרות בrefresh force לתיקון הRR התקנתי RENEGADE (גם של westwood) והמרתי את הכוננים מFAT32 ל-NTFS. עכשיו אני מניח שזה לא האפשרות האחרונה כי כל השאר עובד בסדר ולא מתפוצץ עד כמה שידוע לי ... האם ייתכן וזהו באג ב-SP1?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by mMmSaK,

אני משחק מלא ב FC3 אבל משום מה כנראה יש הגבלה על המשחק ל 30FPS וזה אף פעם לא עולה בצורה מוזרה.. זה כאילו מוגבל ל 30 ולא עולה אפילו לא ב 1 מישהו יודע אם יש הגבלות על המשחק ואם יש אז איך מסירים אותם? מפרט: INTEL CORE I5 3.0GHZ 8GB RAM R9 270 2GB GAIMING OC

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אחרי זוג הצלחות בולטות בחודש ינואר, גם חודש פברואר נפתח באופן חיובי בהחלט עבור חובבי המשחקיםלכתבה

6. Started by SharkGever,

עריכה: עובד לי אחרי שעידכנתי את הכרטיס מסך. כשאני מתחבר דרך הbattlelog יש לי את ההודעה הזאת- http://up353.*צונזר*/up3/0wdkb3ioount.png זה תקוע לי על joining server הורדתי את הסינגל כדי לראות אם זה עולה במחשב ועבד לי. מחקתי את ההתקנה של הסינגל, הורדתי את המשחק דרך הorigin ושאני מפעיל דרך הorigin זה לא עולה, גם נשאר על LAUNCHING ולא עולה המשחק. מה עושים? תעזרו לי בהקדם בבקשה. עשיתי repair install וזה מה שרושם לי- There are no missing or corrupt files in your Battlefield 3 installation, and your game is up to date.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. לאחר חודש שלא יכלתי להריץ את המשחק על המחשב שלי, למרות כל העידכונים שעשיתי, לדרייברים ועם מפרט מחשב מעולה וסוף סוף חשבתי שצריך לשדרג את המחשב שלי כי הוא לא יריץ את המשחקים בכלל. אז גיליתי שהבעיה היתה טמונה בכרטיס קול, בזמנו היה לי כרטיס קול מובנה של לוח אם, שעשיתי שידרוג לכרטיס קול כדי לשמוע בסאונד יותר איכותי עם הרמקולים שלי, קניתי את כרטיס קול Platinum X-Fi, והמשחק רץ ממש חלק ובלי בעיות! עם המפרט: Intel E8200 Gigabyte DS3-P35 G.skills 4GB 4-4-4-12 800Mhz Nvidia 9800GTX אז מי שסובל משגיאות, ותקיעות בזמן המשחק המלצה שלי, לעדכן כמה דברים: דרייברים של המחשב, לוח אם, כרטיס מסך וכו'. לעדכן דרייברים של כרטיס קול במידה זה עדיין עושה בעיות - לקנות כרטיס קול חיצוני כמו X-Fi…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by lader,

אני חפש תוכנה למציאת סרברים למשחקים חוץ מ THE ALL SEEING EYE. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a6%d7%91%d7%a2%d7%99-%d7%97%d7%95%d7%a8%d7%a3-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%94-humble-store/

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by IlanF,

בעוד מספר ימים תגיע אלינו מכירת החורף של סטים, הכינו את עצמכם והארנקים שלכם במכירה יופיעו רבים מאוד מהמשחקים בהנחות, אבל יש לשים לב במיוחד לדילים הבאים שבהם ההנחות משמעותיות הרבה יותר: הדיל היומי כל 24 שעות מצטרף סט משחקים חדש, כל סט כזה יהיה זמין ל- 48 שעות בלבד של הנחות משמעותיות. Flash sale מספר משחקים בודדים המתחלפים כל 8 שעות. משחקים בדיל זה עלולים להופיע בו מספר פעמים במהלך ה- sale בחירת הקהילה כל יום יופיעו מספר משחקים להצבעה על ידי חברי הקהילה. המשחק שיזכה במירב הנקודות יופיע למחרת לרכישה בהנחה גדולה יותר מהרגיל. משחקים כאן ייתכן ויופיעו בהנחות פחות משמעותיות, במקרים אלו מומלץ להמתין שיגיעו לדילים האחרים כמה הערות חשובות שימו לב לא לרוץ לקנות את המשחק…

• 42 תגובות
    • 6.9k צפיות
  11. למי שלא מכיר משחק MMO בעולם של Warhammer 40k, משוחק בסגנון של Space Marine למי ששיחק. בקיצור המפתחים עשו בשישי שידור בTwitch עם משחק של 8vs8 בגרסת Pre-Alpha של המשחק אבל מטעמי רישיון הם היו צריכים למחוק את זה והם מעלים גרסה מקוצרת של חמש דקות בקרוב. א..ב..ל... הם אמרו שזה בסדר גמור אם מישהו הקליט את השידור מTwitch ויעלה את זה בעצמו כל עוד זה לא רשמי דרכם אז אין בעיה. הנה הוידאו בקישור הבא: Warhammer 40k: Eternal Crusade 30 minutes Gameplay [Pre-Alpha] אם מישהו מתעניין לגבי המשחק או ששומע עליו פעם ראשונה יש כאן FAQ מלא, לחצו כאן. בנוסף אם מישהו מחליט לקנות אפשר להשתמש בקוד הבא כדי לקבל RTP מתנה בעת ההרשמה (גילוי נאות זה חבר מביא חבר): EC-WMY6AUQT9ZJ4A עריכה:…

12. Started by I21I21,

איזה הגדרות זה PhysX במשחקים איך אני מבטל את ה PhysX ? למשל אני חושב ש SSAA זה PhysX אם אני לא טועה

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by NaTuRe_0,

יש לי WINDOWS 7 והמישחק ממשיך לקרוס לי כל 10 דקות לשולחן עבודה, לפי למיפרט שלי לא צריכה להיות בעייה של חוסר משעבים: Intel i5 3.2GHz AMD Radeon 6870 1GB 4GB Ram 1600MHz קראתי כמה מדריכים על איך לפתור את הבעייה ולא ממש הבנתי מה הם רוצים ממני.היה כתוב שם את זה:[list type=decimal] [*]Right-click Command Prompt in the Accessories program group of the Start menu. Click Run as Administrator. [*]At the command prompt, enter “bcdedit /set IncreaseUserVa 3072? [*]Restart the computer. לא הבנתי איפה לרשום את הפקודה הזאת: “bcdedit /set IncreaseUserVa 3072 מי שיודע בבקשה שיעזור תודה רבה

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  14. Started by TicTacToe,

ראיתם את זה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by SpLAsH,

מישהו מכיר אתרים של משחקים ותוכנות (בעיקר משחקים) לפוקט פיסי? (לא מדבר בהכרח על דברים לא חוקיים, אז אל תסקלו אותי ) הפוקט פיסי הוא Mio 168 תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by barash,

יש לי משחק שהוא בקובץ bin ואני רוצה ליצרוב אותו אין בעיה עד קן הבעיה שcrak של המשחק מחוץ לקובץ bin אז איך אני צורב אותם ביחד לאותו דיסק? תודה :s05:

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. Started by sevenX,

אפשר לינק אליו בבקשה

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  18. Started by HuGeMouTh,

באיחור "קל" אחרי שהגיעו לתפוח נראה כאילו גם הפינגווינים יזכו להנות מ STEAM ומהמשחקים של VALVE http://kotaku.com/5904924/report-steam-still-coming-to-linux http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=valve_linux_dampfnudeln&num=1 GABE ניצל את ההזדמנות בשביל לתת ביקורת שלילית נוספת על MS, הפעם על WIN8. לא כתבו בדיוק מה הוא אמר אבל כן ציינו שהוא מאוד לא אהב את מה שהוא ראה ממערכת ההפעלה החדשה. יש שאומרים שגירסת ה LINUX (בשילוב עם שיפור היחסים עם SONY ו APPLE) היא רמיזה לכך ש VALVE אבדו אמון ב MS וחושבים שהחברה בדרך לנפילה ו VALVE פשוט ממהרת להביא את STEAM למערכות ההפעלה האחרות בשוק בשביל הליות מוכנים.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by huber,

כל מי שמחכה לשיחרורו של משחק RPG טוב בהחלט כבר מודע לכך שהשנה ישוחרר משחק חדש מבית BioWare, המוציאה לאור של סידרת baldur's gate האגדית (ואם כל זה נשמע לכם כמו סינית, אתם לא בת'רד הנכון כנראה). האתר הבא הרים סקירה מקדימה של המשחק החדש ששיחרורו נדחה לאחרונה לצערי לקראת סוף 2009. נראה מבטיח! http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2009/02/10/dragon-age-origins-hands-on-preview/1

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by אאטטט,

פיפא 2011 יצא ב- DX11 ?

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by overload,

כל גיימר בעולם רוצה לשחק בHL2 או FAR CRY או DOOM3 עם מישקפי virtual reality שיתנו לו להרגיש במשחק, נכון? אז למה אף חברה לא מפתחת את הטכנולוגייה? למה לוג'יטק חבראות כאלה לא מנסות אפילו להיכנס לתחום. אני יודע שיש כמה דגמים של VR היום. http://www.vrealities.com/main.html אבל למה אף אחד לא קונה את זה (אני יודע שהמחיר בשמיים, אבל זה בגלל שאין תחרות)? מישהו יודע מה הבעיות של הטכנולוגייה הזאת?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Cha0stAlker,

רציתי לקנות FSX 2007, אבל חבר שלי אמר לי ש-2004 הרבה יותר טוב. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  23. הפרק הרביעי בסדרת משחקי הפעולה-תפקידים העתידנית המהוללת יגיע אלינו בחודש פברואר 2016 לכתבה: http://hwzone.co.il/המלחמה-של-מחר-deus-ex-mankind-divided-מקבל-תאריך-השקה/

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  24. איך שאני לוחץ על האייקון של המשחק עלמנת להפעיל אותו אני מקבל הודעת שגיאה והוא והחלון של המשחק נסגר. אני עובד עם ויסטה 64 ביט

• 3 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.