משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
http://www.ngemu.com/index.php?action=post&id=2062 לא בדקתי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מוכן לשלם 150-300 שקל עבור המשחק מחנות. מה שכן אני מוכן לשלם סכום הוגן למישהו שרכש את המשחק ולא משתמש באינטרנט. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
נראה שהכישלון הצורם של Gothic 3 לא עוצר את JOWOOD והם מאשרים שהם מנהלים משא ומתן עם מספר אולפני פיתוח שמעוניינים בפרוייקט. כמו כן, הפעם המשחק יגיע גם לקונסולות. http://www.gamespot.com/news/6171399.html?tag=latestnews;title;0 תרשו לי להוסיף כמה תגובות (מתאימות) מgamespot
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גם הסוף "הטוב" וגם הסוף "הרע" לא ממש מסתדרים... וגם בלי קשר לסופים, בדרך גם הפסיקו לעשות קשר בין הפרקים. בהתחלה זה עובד טוב - ברור איך הגעת מהכלא לביוב ומשם לחנות וכו' - אבל לאחר מכן כבר ממש לא ברור איך אתה מגיע ממקום למקום ומה הקשר...
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
רמת קושי - begginer, כדי שלא יתעצלו לשחק... טבלאת השיאים נכון לעכשיו : 1) Zzzz-28 seconds (2 (3 (4 5)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרים עם תקציבי עתק לצד משחקי אינדי צנועים, פעולה לצד סימולטורים: אלה הם המשחקים שעשוי חיל בשנה האחרונה בפלטפורמה של וואלב, לפי הנתונים של האתר Steam Spy למרות ההצלחה המרשימה של הקונסולות מבית סוני ומיקרוסופט, השנה החולפת היוותה גם המשך שגשוג עבור הגיימינג במחשבים האישיים באופן כללי, ושל יקום ה-Steam בפרט. לא מאמינים לנו? להלן הנתונים שמציע האתר Steam Spy, אשר מתמחה באיסוף סטטיסטיקה מפורטת ומגוונת אודות הפלטפורמה הפופולרית. לפי המקים של Steam Spy, אשר מתבסס על נתונים שנאספו בין ה-1 באפריל 2015 ל-20 בדצמבר 2015 (הוא טוען כי הנתונים שנאספו במהלך שלושת החודשים הראשונים של השנה אינם אמינים מספיק), לפחות 10 כותרים שונים הצליחו למכור מעל למיליון עותקים במהלך 2015 – נ…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
דיווחים ברשת, הסדרה הבלתי נגמרת של יוביסופט לא תושק עם כותר מרכזי השנה, לראשונה מאז Assassins Creed 2. הכיוון עבור 2017? מצרים התעייפתם מסדרת משחקי הפעולה-התגנבות בעולם פתוח הנודעת Assassin's Creed? אם להאמין לדיווחים עדכניים שמגיעים מ-kotaku, 4chan ו-neogaf, השנה נקבל סוף סוף מנוחה מעלילותיהם של מתנקשי העל ההיסטוריים. בערך. לפי המידע שקיים כרגע, ביוביסופט החליטו לשנות במקצת את הגישה לסדרה המובילה שלהם אחרי קבלת הפנים הפושרת יחסית לשלושת הכותרים המרכזיים האחרונים (Unity, Rogue ו-Syndicate), כשהכותר הבא בסדרה עתיד להתרחש במצרים, עם עולם פתוח רחב ידיים וציר התפתחות משמעותי לדמות 'בסגנון The Witcher', ועם מערכת קרבות משודרגת עם דגש מירבי על חופש פעולה. ה…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הורדתי אתמול את הדמו הנ"ל אחרי פיקפוק רב במשחק בעל שם כזה (היה נשמע לי כמו נסיון עלוב ליצור משחק עם שם שיהיה דומה לCALL OF DUTY..) ומה אני אגיד לכם, אני כבר מת לשחק במשחק המלא. המשחק (סגנון FIRST PERSOON SHOTER) לוקח אותנו אל איזה אגדה עתיקה לגבי זהב שנקבר באיזה מקום קדום וכל אדם המנסה לחפש אותו מוצא עצמו בסוף מטורף לגמרי.. המשחק מתרחש בתקופת אמריקה הישנה כאשר היו גם אינדיינים בשטח והאמת? לא ממש הבנתי את עניין הדמויות שם כי פעם שחקתי בתור איזה כומר שרודף אחרי הרעים שמנסים להשתלט על העיירה ולשחרר את הפושעים ובאותו זמן גם רודף אחרי בחור ושמו בילי ובמסך אחר שחקתי את אותו בילי (אינדייני) שבורח מהכומר ומחפש איזה בחור/ה ששמו מולי כדי לספר לו את הסיפור.. בשורה תחתונה, נראה משחק …
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים שיחקתי רק בשוגון וברומא הראשונים. וחשבתי לחזור לאחרונה לשחק. עכשיו ממה שזכור לי אין שלבים מוגדרים במשחק ופשוט צריך להשתלט על כל המפה (או 60% ממנה) האם ישנה סיבה לשחק במשחקים לפי הסדר או שפשוט לשחק במשחק הכי אחרון בגלל שכל החידושים שקיימים בקודמים, קיימים גם באחרון?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קבלתי משימה שאני צריך להגיע מתחת לגשר ושם מחכים לי שלושה אנשים אני מדבר עם האמצעי ואני לא יודע מה צריך לעשות
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
למי שזוכר אחד המשחקים הטובים ביותר שעשו אי פעם אתה טייס במלחמת העולם השניה שצריך לחסל כמה אנשים מטוסים וספינות בכל מקרה מצאתי את המשחק הזה על איזה דיסקט ישן והחלטתי להתקין אותו הבעיה היא שאני לא מצליח להמריא אני לוחץ על הצידה כדי לרדת מהנושאת מטוסים אבל כשאני מגיע לקצה לא משנה על מה אני לוחץ אני ישר צולל למים זה בעיה במשחק או שפשוט יש מקשים מיוחדים שאני לא זוכר? עריכה - מצאתי תמונה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חבילת הגיימינג החדשה מציעה את המשחקים שמומלצים בידי צוות המיזם הנודע, וכמו תמיד המחיר הוא כזה שקשה מאוד לסרב לו רוצים משחקים טובים בזול? חבילות ה-Humble Bundle הדו-שבועיות ממשיכות להוות את אחד המקורות הטובים ביותר ברשת לשם כך – כשהפעם מדובר בקונספט מעט שונה בו רשימת המשחקים הורכבה על בסיס העדפותיו והמלצותיו של אחד מעובדי המיזם הוותיק. החבילה הנוכחית, שהורכבה על ידי בחור בשם גלן, תעניק לכל מי שיבחר לשלם דולר בודד או יותר את משחק הפעולה האלים Chivalry: Medieval Warfare, את משחק ההרפתקאות המופלא Brothers: A Tale of Two Sons ואת משחק האסטרטגיה Ultimate General: Gettysburg – ובנוסף גם קוד קופון להנחה של 10 אחוזים בהרשמה לשירות ה-Humble Monthly שמציע חבילת משחקים חדשה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק Battlefiled 2 הכל טוב ויפה התקנתי וזה עכשיו הורדתי קראק ושאני נכנס למשחק אז הוא מריץ לי את המשחק ומראה את הסרטון הזה של EAGAMES אחרי זה יש עוד סרטון וישר הוא נתקע וגם המוזיקה נתקעת עכשיו אין לי מושג אם זה בעיה בקראק או שהדרישות של המשחק לא מתאימות עכשיו ברגע שזה קורה הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ריסט וזהו אז מה אתם חושבים הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שוב פעם אני כותב נושא על המשחק הזה :(אני אפילו לא בטוח שזה שייך לפורום הזה) יש לי פינג עצוווום של 358( ) בשרתים אירופיים ואין לי מושג למה.... יש שרת שנקרא EuroGamer וזה השרת היחיד חוץ משרת ישראלי אחד שאני מכיר שיש לי פינג סביר של 90 (ובשרת הישראלי זה נורמלי). 1) למה יש לי פינג כזה גבוה ואיך אני מתקן את זה. 2)יש לכם איי פי של שרתים ישראליים נוספים כי בנתיים מצאתי רק 1.
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מה עושים במשימה הזאת משהו יודע?? זה עם המלחמה של הכנופיות שאני משטלת על שטחים של כנופיות אחרות ויש לי משימה שאני לא יודע מה לעשות עם האיש הזה!! תעזרו לי בבקשה!! הנה תמונה מהמשחק אולי היא תעזור
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא בטוח לגבי אם זה הפורום הנכון, אם אני טעיתי תעבירו בבקשה. אז ככה המערכת שלי מופיע במפרט מחשב.. המחשב ממש לא חדש אבל עומד בכל הדרישות מינימום אפילו מעל. דריברים חדשים 9.4 האחרון שיצא, מערכת הפעלה XP SP3... אין תוכנות שרצות ברקע מיותרות. והמשחק פשוט זורק FPS מ30 ל5 ולפעמים נתקע לכמה שניות... כל שאר המשחקים עובדים די חלק... FALLOUT 3 על מדיום עובד סבבה.. אפילו GOTHIC 3 שדורש מערכת חזקה על מקסימום נותן לי 25FPS בממוצע.... במה יכולה להיות הבעיה שאני לא מזהה??? אגב כמעט ואין אבדל בין LOW וHIGH כשאני עושה במשחק... רזולוציה שהגדרתי 1280*720 בשביל לא להעמיס על הכרטיס מסך... בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם נתקעתי במשימה שאני צריך לפרוץ איזה מייל בעזרת פיצוח קוביה לסדר מספרים לפי סדר מסוים .. אני ממש נסיתי הכול ואין לא מצליח לסדר את זה לפי הסדר הנכון מישהו מכיר את השיטה?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ההשקה של PS3 שהייתה מתוכננת באירופה לנובמבר השנה נדחתה למרץ 2007 http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=26100
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה עדכנתי את הDRIVERS של הכרטיס מסך ל 3.10 ?(ATI R9600P ) וגם עדכנתי את המשחק לגירסה 1.30 ומאז כל פעם שאני משתמש ב NITROUS OXIDE (או איך שלא קוראים לזה... ) המסך שלי נעשה שחור ורואים רק פנסים בנוסף כאשר מהירות הנסיעה מתגברת המסך נעשה חשוך יותר ויותר ... בקיצור משהו דפוק באפקט המריחה או BLUR יותר נכון...... מה לעשות???????????
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
OMG! http://www.battle.net/ ביום שני בבוקר (שעון ארה"ב) כל השרתים של המשחק יפסיקו לפעול לארבע שעות לצורך "עבודות". כנראה שהפאץ קרוב ממה שחשבנו. כרגע אין הרבה מידע, אבל קבלו: בנוסף יש שמועות שבליזז עומדים להכריז על דיאבלו 3 בBLIZZCON. נראה לי שאני מתפטר מהעבודה ביום שהוא יוצא.
-
- 76 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
*מתכנני המשחק מצהירים שהוא לא יהיה כבד יותר מהמשחק הקודם אלה בוצעו אופטימיזציות למנוע המשחק כך שביצועי CRYSIS 1 יישמרו ב CRYSIS 2. סרטון הדגמה של המשחק ב HIGH DEFINITION http://www6.incrysis.com/incrysis_dot_com_crysis_warhead_teaser_trailer_720p_ea.zip 4 תמונות ששוחררו השבוע http://pc.ign.com/dor/objects/14258182/crysis-warhead/images/crysis-warhead-20080626031658680.html?page=mediaFull מי ששכח מה עברנו ב20 השנים האחרונות בתחום ה FPS מוזמן להציץ כאן
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק, הוא מראה מסך שחור ואת הסמן עכבר של המשחק ואז יוצא לדקסטופ, כשהמשחק כביכול ממוזער ושאני מעלה אותו עם alt+tab אותו הדבר קורה שוב. בכל הזמן שהמשחק ממוזער העכבר של הווינדוס קיים אבל בלתי נראה, עד שאני סוגר את המשחק עם ctrl atl delete. יש לציין שהדבר קורה גם במשחקים אחרים, יותר ישנים, כמו Porsche Unleashed יש לי כרטיס מסך X800 pro 256 עם catalyst 6.8 (עשיתי בדיקה ב6.5 ועדיין לא עבד) תודה מראש דוד
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-