משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לי ולחבר שלי יש רשת עם כבל קוקס ונהגנו תמיד לשחק UT כחלק מהמשחקים לרשת לאחרונה שנינו פירמטנו את המחשבים והיתקנו עליהם UT מקורי בגרסת 2 הדיסקים (BEST GAME OF THE YEAR) עכשיו , ברגע שכל אחד מאיתנו מנסה לפתוח שרת המשחק נמצא בשלבי טעינה ולאחר מכן משחרר הודעה - Cant find file De ויוצא לDESKTOP כאמור זה קורה לשנינו וזה לא אותה הבעיה כמו שמנסים להיכנס לשרת ואז מוחקים את DE.int/DE.u אם מישהו נתקל בזה... אנא! אני מת לקרוע לו שוב את התחת =]] תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא את המשחק בקניה אטרקטיבית? עדיף את מארז הלג'אנדרי אני מוצא את עצמי מדיי פעם חוזר למשחק הזה ומתקין שוב ושוב והפעם אני חושב שבאמת כדאי שארכוש את המשחק הזה והגיע הזמן באמת
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישהו אולי שמע משהו על אי-הקופים 5 (מתי יצא ואם בכלל?)
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי אנשים , דיי מזמן , שנת 99 או 00 , היה את המשחק הזה Rollcage מעין מרוץ מכוניות , שיכולות לנסוע על שני הצדדים , ותוך כדי המירוץ יכולת להשתמש בכל מיני נשקים כדי לפגוע בשאר המכוניות שמתחרות בך. אני ממש מת לשחק במשחק הזה שוב , הבעיה שאני לא מצליח למצוא מאיפה להוריד אותו. הורדתי את הדמו מאיזה אתר , אבל הוא לא עובד , אני חושב בגלל שזה מותאם ל 3dfx , או משהו.. יש שם קובץ הפעלה של d3d ושל glide , ושניהם לא עובדים. זה מפעיל את המשחק וישר חוזר לווינדוס. למישהו יש איזה רעיון מאיפה אני יכול להוריד את המשחק המלא ? (בתנאי כמובן שהוא כבר משוחרר ואפשר להוריד אותו באופן חופשי כי אני לא חושב שעדיין מוכרים אותו ) ואם לא , אז אולי עזרה להפעיל את הדמו ... תודה. עריכה : זאת הכתבה …
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
http://news.vgchartz.com/news.php?id=2328 כנראה לקוח מגירסת הPS3 של ביושוק 1 שיצא ממש לא מזמן
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כמה עולה חבילת הפרימיום של RED ALERT 3?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הורדתי אנריל אבל הוא מוגבל ל15 יום האנריל עצמו עובד מצויין. אבל אני לא מצליח לשחק בו מישהו יודע איך משחקים בו זה לא קשור לוורז! שאלתי איך משחקים בו!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יעזור לבנות מחשב לפי צרכים
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
איזו ידיעה משמחת, באטמן חוזר במשחק Arkham Knight! מה יכול להיות יותר משמח מזה? אה כן, שזה חוזר ל-Rocksteady. תאריך יציאה 14.10.14 טריילר חשיפה
-
מה תאריך היציאה של Crysis אל תגידו לי באיזה ריבעון תגידו באיזה חודש
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש משימה אחת בעיר השניה של r שבהתחלה הוא מתעצבן עלייך והמשימה היא לפוצץ אמבולנס... אז פוצצתי את האמבולנס ו... אז האיש נופל מהאמבולנס הוא מלא תחבושות ( ) ואני מנסה לירות בו ולא קורה שום דבר ועוד בעיה צריך לעשות את זה דיי מהר... יש 10 אנשיי משטרה שלא נראים כל-כך נחמדים....
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על משחקים (אני אוהב FPS, תפקידים, סימולטורים) שיפעלו אצלי ( ראו מפרט) תודה
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
איפה הכי משתלם/זול לקנות את המשחק ? כמה גרסאות/הרחבות יש למשחק ואיזה לקנות ?
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
טוב, אז חיברתי מחשב חביב לטלוויזיה סוף סוף, ואני מחפש משחקים מתאימים. אחרי שחרשתי על Heroes 5 על מסך ענק (בציפיה להגעה של Heroes 6), השלב הבא זה מרוצי מכוניות. אני לא מחפש איזה מרוץ ריאליסטי, אלא בעיקר משחק להעביר איתו את הזמן או לשחק עם חברים. המשחק האחרון שאהבתי בסגנון היה לפני 5 שנים (+) והוא היה NFS: Underground הראשון. יש המלצות למשחקים בסגנון - הרבה מהירות והרבה אקשן? אגב, אני אשמח גם להמלצות לגיימפדים מתאימים למחשב. שווה לקנות בארץ או להזמין מחו"ל? שווה לקנות אלחוטיים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני משחק פיפא 2008 ברשת ואני לא יודע איך אפשר לשנות את הרמה מהירות המשחק והדקות אם זה אפשרי בכלל ומישהו יודע איך משנים שיסביר לי בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
-
החלטתי בצורה מקרית להסתכל על ההעברות כספים בכרטיס הנטען ויזה דולר הלכתי אחרי ההוצאות להבין מה כל אחד והכל מתחבר יפה חוץ מחיוב לא ברור של 7 דולר לסטים סימנתי בקווים כל קנייה מהי ואין לי מושג מה זה 7 דולר לעזאזל יש מצב סטים סתם הורידו לי כסף באיזה טעות כי הרשימת משחקים לא מופיע כלום שמתחבר ל 7 דולר וגם לא זכור לי שקניתי משהו כזה במבצע :\ מעצבן אותי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עדיין לא מצליח להבין למה באמת השוק של ה-PS3 ו-XBOX יותר ריווחי לחברות המשחקים.. שזה גורם להם להוציא משחק חודש לפני הזמן מאשר למחשב במקרה הטוב והחלומי, או במקרה הפחות טוב לא להוציא בכלל. נחשוב לרגע על הכלים והמנוע שהמחשב יכול לתת.. שאין אותם בקונסוליות. תמיד אומרים שבמחשב ה-PIRATE חוגג.. השאלה האם ב-PS3 ו-XBOX אין א"ז? דווקא לדעתי משחק של PS3 ו-XBOX אחרי שפרצו אותו, כבר אין בעיה לשחרר את כל המשחקים בשניה.. מה שאין כן עם ה-DRM שדוחפים ל-PC.. אז מה אני מפספס?? מקווה שהדיון לא נוגד את החוקים.
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
אהלן.. קבלתי את המשחק היום עכשיו אני מנסה להתקין אותו והוא מסרב להיכנס להתקנה.. האוטורן עולה אבל שאני מנסה להתקין הוא מעלה לי שגיאה... הדיסק עובד אצל חבר שלי. יש לציין שנסיתי גם להתקין אותו מתוך המחשב אבל ללא הצלחה.. חכיתי למשחק המון : [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לדעתי זה משחק אדיר, כבר יש לי אותו 3 ימים ואני מכל רגע ! זה נכון שהוא לא מחדש כ''כ הרבה לג'אנר אבל בכל זאת משחק מומלץ!
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מניח שכבר שמעתם על הבעיה, אבל עוד לא מצאתי פתרון ואני כבר עובד עצות. כשאני מפעיל את המשחק במולטי יש מסך שחור ושומעים רק את הסאונד ברקע. קניתי היום כרטיס מסך חדש - GTX560 TI וחשבתי שזאת הבעיה, אבל הבנתי שזה קורה להרבה אנשים. אם זה משנה, קניתי CD-KEY רוסי ועשיתי המרת שפה לאנגלית. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-