עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח סבטה ס. GameGems
    Started by אורח סבטה ס. GameGems,

כשמשחק או סדרת משחקים מצליחים להלהיב את קהל הגיימרים, אין זה פלא שהם מנסים להביע את אהבתם גם על ידי יצירת תוכן מוסף משלהם. הכירו את היצירות הטובות ביותר שבאו מהלב, ומהדמיון המופרע, של המעריצים הכי גדולים לכתבה: http://hwzone.co.il/מוזרים-ונהדרים-הכירו-את-משחקי-המעריצי/

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by Googleness,

דרך ORIGIN https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house

• 110 תגובות
    • 112.5k צפיות
  3. Started by BigDragoon,

אני בשלב שבו אני על עליית גג של בניין ויש מטוס שיורה עלי. יש לי RPG עם 3 טילים ועוד 3 טילים בתחמושת ליד. בכל פעם שאני מנסה, אני לא מצליח להוריד את המטוס. למשהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  4. היי, הורדתי את החבילת הרחבה, התקנתי אותה, אבל כשאני מגיע לקנות מכוניות חדשות אני לא מוצא את המכוניות שהורדתי... צריך למצוא שוב סוכנויות רכבים? או שהרכבים אמורים להיות ישירות בסוכנויות הרגילות?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by spotash,

צריך המלצה על איזה משחק סימולטור מטוסים טוב.... אם למישהו יש משהו אז שיכתוב פה

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by idoo_e,

קניתי מחשב חדש התקנתי תדרייבר של הכרטיס מסך התקנתי תמשחק הכול היה סבבה רשמתי במשחק FPS_MAX 100 וזה היה על 100 קבוע ולא נגעתי בהגדרות של הכרטיס מסך ולא בשום דבר אחר רק עשיתי תפקודה עכשיו אחרי כמה יומיים שאני נכנס למשחק זה עדיין על 100 אבל שאני נכנס לשחק עם זה ברשת ועם זה נגד הבוטים זה הולך טיפה תקוע הFPS משתולל ואי אפשר לראות אפילו על איזה מספר הוא נמצא יש אולי איזה משהו שמעמיס על המחשב כי יש לי מחשב קטלני ביותר בשביל משחק כזה מהניסיון שלכם יש איזה משהו שיכול לעזור לי כי זה דבר מטומטם קניתי מחשב קטלני ובסופו של דבר לא עובד לי קונטר סטרייק כמו שצריך אתם בטח מבינים למה אני מתכוון ומה הבאסה פה...

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  7. ובכלל לאיזה משחקים יש מולטיפלייר עם פינג נמוך בארץ ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by eliko9,

כמה שאלות שמעניינות אותי כבר זמן רב... כמה זמן לוקח בערך לפתח משחק מחשב? (זה נכון שלקח לפתח את סימס כמה שנים טובות?) בכלל איזה משחק לקח לפתח אותו הכי הרבה זמן... מה זה מנוע גרפי בדיוק...לא הצלחתי למצוא תשובה שמסבירה את זה טוב והאם עומד לצאת באמת C&C חדש בעתיד? ועוד כמה שאלה.. ה"כרטיסי מסך" של התחנות משחקים (ps2/xbox) הם בהרבה יותר טובות מהכרטיסי מסך של המחשבים האישיים? ואם אפשר לתת דוגמא לנתוניי החומרה של הכרטיסים הללו...

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by jungle-man,

קיבלתי הודעה במייל מorigin שהמייל שלי שונה בהצלחה, כמובן שלא שיניתי וכמובן שלא ניתן לעשות לוג אין לחשבון. לא מצאתי באתר שלהם איך ליצור איתם קשר במייל ולהסביר שהחשבון נפרץ. מישהו יכול לפרסם לינק או להסביר איך יוצרים איתם קשר תודה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by overload,

שתי בעיות שממש הרסו לי את היום בגלל המשחק הנסיך הפרסי והGF4 MX שלי (עם אוברקלוק של 400-427 \ 270-285) קודם כל הFPS לא עולה מעל ה 10 גם כשהמשחק על 640X וכל האפשרויות של הגרפיקה על LOW (גם בכרטיס וגם במשחק)! דבר שני וממש מעצבן זאת הטקסטורה המפגרת (כמו בד של ווילון) שנמצאת על המסך במשך כל המשחק וגם בתפריטים שלו,שבגללה לא רואים את המשחק! (מזל שאני קונה את ה 9800SE בקרוב)

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. כשאני נכנס למשחק לאחר סצנות הקומיקס, במשחק או בקטעי הסרטים הקצרים שלו, הסאונד מוזר לחלוטין, או שחלק מהאפקטים מושמעים בfast motion או שיש כל מיני תיקים וקליקים ברקע, כל שנייה. ואם אני רואה סצנת קומיקס עד הסוף, איך שמתחיל המשחק עצמו - קורס היישום. ניסיתי לעדכן את המשחק. ככל הנראה הבעייה החלה מאז שעידכנתי לדרייברים החדשים של nvidia 175.16 אשמח לרעיונות, תודה מראש!.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  12. http://gameinformer.com/News/Story/200608/N06.0825.1617.33813.htm Microsoft שקרנים קודם משקרים בקשר ל GTA ועכשיו משקרים בקשר ל FIFA & PES

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by sherlock1212,

מבחינת גרפיקה,משחקיות ואורך חיים(משחק קצר או ארוך) ועל מה מסופר שם?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by David_K,

בתור פאנבוי מושבע של הסידרה אני חייב לציין WOW ,האתר שנחשב בין הנוקשים יותר נתן למשחק הזה 10 ! http://www.eurogamer.net/articles/2010-11-16-assassins-creed-brotherhood-review?page=1 אני כבר לא יכול לחכות לשים את ידי על המשחק הזה ... לדעתי AC2 היה המשחק הכי טוב שיצא עד היום ,כבר לא יכול לחכות לשחק בזה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. גם משחק הפעולה בעולם פתוח מתקרב להשקה הרשמית שלו בצעדי ענק, ומנסה לוודא כי אתם לא שוכחים על קיומו לכתבה

16. Started by ktanta harta,

בהגדרות סאונד כתוב שהוא תומך בAC3 אבל כתוב בצריך כרטיס כמו הסאונד סטורם של NVIDIA שיודע לקודד AC3 לבד כדי להפעיל אותו, אבל אני מחבר את הHTPC עם כרטיס פוריסימו 3 דרך S/PDIF לרסיבר ואני רוצה שהוא יקודד את הAC3, איך אני עושה את זה? בתודה מראש אביב

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  17. שלום כולם נתקלתי בשתי בעיות רציניות, הראשונה היא בעיה בחיבור למשחק עם חברים,כשמנסים להתחבר ולהיות באותו פרטי (PARTYׂ) מספר חברים יש בעיות בחיבור,קופצת ההודעה שאין אפשרות להתחבר אחד לשני. העיניין ממש שיגרתי,קורה כמעט כל פעם ונדיר שלא קורה בכלל,לאחר עשרות ניסיונות (לא בהגזמה),יציאה מהסטים וכניסה מחדש מצליחים לבסוף להיכנס לאותה הקבוצה ולשחק ביחד.רציתי לדעת אם עוד אנשים פה חווים אותה הבעיה?והאם יש דרך לפיתרון? הבעיה השניה היא ירידה ל30 FPS לדקה שתיים כל פעם מ-60 (מגבלת המסך שלי). שוב האם אתם חווים כזו בעיה?ואם לא איך ניתן לפתור?יש לציין הדרייבר מעודכן לאחרון שיצא . (המפרט הטכני שקשור-כרטיס HD7950 רזולוציה 1920\1200, 8 ראם, הכל על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים *8 כמה ש…

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  18. הפלטפורמה המקוונת של Valve פוצחת במיזם הוזלות אחרון חביב לשנת 2016, ואנחנו כאן כדי להציג לכם את הדילים הכי טובים שיש בו לכתבה

19. Started by DXT,

הורדתי משחק מסוים שהוא NTSC וברצוני להמיר את הפורמט שלו ל- PAL? האם זה אפשרי באמצעות תוכנה בלבד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by halo,

התקנתי תמשחק ושאני מנסה להכנס זה עושה מסך שחור ואז שגיאה כזאת: http://img519.imageshack.us/img519/6589/15523084fw7.jpg זאת השגיאה שיש לי בהתקנה 2 כאלה: http://img404.imageshack.us/img404/9435/sdfsdtx4.jpg מה לעשות? זה כבר מייאש כל השגיאות האלה והבאגים של מייקרוסופט האפסים האלה!

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  21. יש לי כבר 5 שעות במשחק... באמת משחק מהנה, אחלה Cutscenes, תמיד אהבתי לפוצץ זומבים. אבל במשך כל המשחק, יש לך תחושה מעיקה שחסרה לך תחמושת, ואסור לך לבזבז. זה נורא. עכשיו הרגתי את ה Chief, ויצאתי ממנו עם כמה כדורים של אקדח, ושוטגאן ריק. איזה כיף! שלא נדבר על ההחלטה המטופשת ביותר של המפתחים, לא לתת לנו את האפשרות לקנות תחמושת מה Vendors. הם בטח אמרו שזה יגרום למשחק להיות קל. אז תעשו מחיר כמעט בלתי אפשרי לקנייה המונית של תחמושת! אבל אל תבטלו את האפשרות לחלוטין להיות כל הזמן דל בתחמושת, לא גורם לך להגיד, "וואו! צריך כל הזמן לחשוב על תחמושת כי היא עומדת להגמר עוד שני זומבים! המשחק הזה פשוט מעולה!!" או "איזה כיף! נגמר לי השוטגאן!!"... זה פשוט מוריד מחווית המשחק. דעתכם?

• 57 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Battlefield 1, FIFA 17, Titanfall 2 ואחרים מוצעים בפחות ממחצית המחיר שאיתו הושקו רק לפני כמה חודשים לכתבה

23. Started by constantine,

לא קשה... [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. נכון להיום; המשחק בשלבי הבטא הפתוחה כרגע המחיר עומד על 30 דולרים אמריקאים. http://www.Heroesofnewerth.com

• 158 תגובות
    • 27.1k צפיות
  25. Started by Galit17,

אני לא מוצאת אותם מישהו יכול לעזור? : [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.