משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משחק יריות בשביל בן אדם מבוגר (בן 40 ),שלא יצטרך זמן תגובה מהיר ושיהיה כמה שיותר ריאלסטי, כלומר בלי מפלצות או נשקים לא הגיוניים... הוא אהב מאוד את גלתא פורס אקסטרים אבל נמאס לו לשחק אותו ולי נמאס ליראות אותו משחק את זה אז אני חושב שכדאי לגוון. המחשב הוא מה שיש לי כרגע + 1950XT.
-
- 44 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הורדה - http://www.bigdownload.com/games/sbk-09-superbike-world-championship/pc/sbk-09-superbike-world-championship-demo/ http://www.gamershell.com/download_45486.shtml סירטון - http://www.gametrailers.com/video/uk-debut-sbk-09/48740
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בעיה קשה בגנרלס! אחרי 20 שניות של משחק כל הבסיס של מתפוצצ סתם!! מה עושים? ניסיתי את כל הצבאות בכל המפות ניסיתי לשנות באופשיינס דברים אבל שום דבר לא עוזר.. למשהו זה מוכר אולי?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
אני וחבר מחפשים מישהו שלישי לקו-אופים. אחד שלא יהיה צוציק שלא סיים בית ספר, מבין צחוקים, מנוסה ככל האפשר בגיימינג ובעל כמה שיותר זמן פנוי. כרגע מה שמעניין אותנו זה ריינבו סיקס, הרימסטר שיוצר למודרן וורפייר, כל הקטע עם סטאר סיטיזן ועוד כל מיני שטויות. יש אנשים כאלה בכלל???
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקעתי באיזה מקום שאני מפוצץ ספינה ואז היא מתחילה לשקוע ובה מסוק עכשיו אני מנסה להרוג את האיש שמרסס אותי שעל המסוק ושום דבר מה שאני לא עושה הוא לא מת יריתי עליו מלא בזוקות רוקנתי עליו כמה מחסניות ועדיין הוא לא מת... מישהו יודע אולי מה צריך לעשות שם?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות העלתי פה ת'רד על כך שהוא דופק ERROR ויוצא מהמשחק בהגדרות הכי גבוהות. עכשיו הוא אמנם לא עושה את זה, אבל הוא עדיין לפעמים נתקע כזה באמצע המשחק לכמה שניות וגם עובד נורא ואיום על 1024X768 עם AAX4.......מוזר.. : יש לי geforce 4 ti 4200 128mb
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מודר מוכשר מביא אל העידן המודרני את גירסת הקונסולה הייחודית של משחק הפעולה האלמותי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
זהו מוד חביב מאוד ודי ישן ל HL2 המפתחים בעצם פיתחו מוד שהוא בעצם התשובה לשאלה מה היה קורה לו HL2 היה נמשך. (לפני האפיזודה כמובן) הורדתי את המוד והוא ממש מגניב. הבעיה היא שדי בהתחלה אני אמור למצוא דרך לעבור איזה שער ואני לא מצליח, מישהו מכיר?ניסה?יודע? תודה
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
אני מפעילה את המשחק , יש הקדמה וכל זה אבל כשאני מגיעה לתחלס להתחיל לשחק בשלב הראשון זה מה שאני רואה, למה זה? התקנתי את הפאטצ stk-WW-10001 וזה לא עזר ואז רציתי להתקין את הפאטצ stk-us-0-3 שזה היותר מתקדם והוא אמר שאי אפשר להתקין כי כבר מותקן הפאטצ הקודם,ואני לא בטוחה שהפאטצ הזה הוא מה שייסדר את הבעיה המוזרה. זה המחשב שיש לי: e6600 מעבד 8800 640mb כרטיס מסך 4 GB זכרון [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בצל הבקשות הרבות השאלות והדיונים בנוגע למשחק ,צריך לפתוח דיון ראשי למשחק הכ"כ מצופה הזה. אציין שזה אחד המשחקים שאני מחכה להם יותר מכל משחק אחר.גם התעשיה כוססת ציפורניים כבר כמה שנים טובות. בנוסף,סוף סוף נוכל לבחון את נושא הDX10 לעומק מאחר וזו תהיה הסנונית הראשונה למשחק מלא שתומך בזה. בסך הכל בעוד ארבעה שבועות הוא יוצא לאור ועד אז נתעדכן בטריילרים ,חדשות,דמו וכו. אישית,זה אחד המשחקים שאני מחכה להם כבר הרבה הרבה זמן. נתחיל: תאריך יציאה- 21 אוגוסט 2007 פיתוח המשחק- Irrational Games (החברה שינתה את שמה עכשיו ל 2K Australia and 2K Boston) הפצה- 2K Games סגנון-Sci-Fi First-Person Shooter מס' שחקנים- 1 Player (לא יהיה כנראה מולטי) רקע והסיפור- Bioshock הוא משחק שמעור…
-
- 964 תגובות
- 155.6k צפיות
-
-
אני מחפש משחק חדש במיוחד משחקים בסגנון Battlefield ... או גוף ראשון רציתי לדעת עוד משחקים שתומכים Directx 10. דרך אגב כרטיס המסך שלי :8600 GT Nvidia Geforce תודה רבה זאביק
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש בברברי, אני ברמה 42 והכוח שלו לא ממש חזק משהו כמו300-450 ראיתי אנשים שהשחקן שלהם עם כוח כמו של 3000 וזה נראה לי מוזר שברמה כזאת הכוח של השחקן שלי דיי נמוכה... איך אפשר להשיג כלים ונשקים חדשים? מה מציעים בשביל לחזק את השחקן ואיזה מפלצות בכלל צריך להרוג כדי לקבל כלים מיוחדים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפתחת שהעניקה לנו את מאסטר צ׳יף וסדרת Halo חושפת את Destiny 2, שכבר לא יוגבל לקונסולות סלוניות בלבד לכתבה
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
- 2 followers
-
-
קמפיין מימון ההמונים של המשחק המסקרן Phoenix Point מצליח לגייס כמעט חצי מיליון דולר בתוך יומיים, וממלא אותנו בתקוות עבור ז׳אנר הפעולה בתורות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא שואל מבחינת ביצועים! במחשב שלי זה יעבוד אותו דבר גם עם או בלי אני שואל מבחינת משחקיות, בעיקר האם המשחק יותר יציב כשהוא מופעל (אם יורים על אותו מקום מרחוק יש יותר סיכוי שזה יפגע באותו מקום) גם מישהו יודע עם שחקנים מקצועיים משחקים עם או בלי? תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפרק החדש בסדרה של חברת אקטיוויז'ן יספק לנו מצב עלילתי חדש שלם, מסתורי ועמוס במתים-חיים - בסגנון מלחמת העולם השנייה, כמובן לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ערוצי [glow=white,2,300]You[/glow][glow=red,2,300]Tube[/glow] מומלצים Gaming Magazines Elder GeekGameSpot [טריילרים והפקות מקור איכותיות] IGN [ביקורות, בקרובים והפקות מקור איכותיות] Zeitgeist Reviews [ביקורות, בקרובים] Machinima [ביקורות, בקרובים והפקות מקור איכותיות. מומלץ] Media Cows [ביקורות, בקרובים] Destructoid [by gamers, for gamers.] Rooster Teeth [תוכניות והפקות מקור איכותיות] TheGameStation NoobTubeReviews [ביקורות מארץ הקודש] XboxAhoy [behing The Lines ממליץ לבדוק את הסדרה] Developers & Publishers 2K GamesBethesda [Oblivion, Fallout 3, Brink] Blizzard Codemasters [Dirt, Operation Flashpoint] EA Epic [unreal, Bulle…
-
- 59 תגובות
- 16.7k צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לרכוש הגה למשחקי מירוץ במחשב. שתי שאלות: 1. איזה הגה מומלץ בטווח מחיר של עד 350 ש"ח (כולל דוושות) 2. איזה משחקי מירוץ תומכים במשחק עם הזה תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק והתקנתי אבל אין קראק וSD4HIDE לא מפעיל לי את זה וגם antiblaxx גם לא מפעיל או שאני לא יודע להשתמש בתוכנות האלה
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
אם יש והיא חוקית אז תגידו לי בבקשה כי התוכנה עושה לי בעיות(לא עם הסיריאל). תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אם כן, יצא לכם להפעיל משחק ברשת?? משום מה, אני לא מצליח למצוא עוד משתמשים ברשת.. המשחקים שאני מנסה הם: WORLD TOUR SOCCER CHALLENGE EDITION UNTOLD LEGEND: BROTHERHOOD OF THE BLADE משחקים מקוריים.. זה מוזר, כי הWEB עובד לי ואני גולש ב PSP ופשוט ה MULTIPLAYER לא רואה עוד שחקנים.. אגב, אם מישהו מעוניין, אפשר לקבוע איזה יום למשחק..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ציון סופי של 7.7 בgamespot http://www.gamespot.com/pc/adventure/sammaxep1/review.html מוזר מאוד שיש ביקורת למשחק כאשר הוא יוצא רק ב1/11.
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
סיימתי לא מזמן את המשחק הזה ונורא התאהבתי בו כי הוא שלב את העלילה, הפעולה, והתפקידים בצורה מאוד טובה ומוצלחת. אני לא כל כך מת על משחקי תפקידים וזה תמיד עיצבן אותי כל הקטע הזה, של לעלות רמות וכו.. לכן אני מחפש משחק אשר דומה למשייח האפל בפעולה, חידות, קצת תפקידים (ממש על קצה המזלג) ועלילה טובה. יש הצעות?
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-