משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום רב: אז ככה קניתי את המשחק assassin's creed unity וכשאני מנסה להיכנס ל-initiates זה רושם לי שגיאה 0x8000000d מה אני אמור לעשות אני לא מצליח להתחבר גם לאפליקציה של המשחק בבקשה אשמח לעזרה בנושא. תודה מראש אביחי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי pro evolution soccer 6, ואני קניתי גויסטיק לשחק מול מקלדת קבוצה מול קבוצה וברגע שאני מנסה להגדיר במשחק אחד מול השני הוא נותן לי לבחור רק צד אחד, חשוב להגיד שהוא מזהה את הגויסטיק לגמרי. אבל לא נותן לי לעשות אחד מול השני... תודה רבה למי שעוזר..
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להגיד לי מה הקוד של הכניסה לכספת של אספן הכספים ? יש לי א ת שנ המפתחות אבל לא הבנתי את הרמז ...
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
איך משנים רזולוציה במשחק G.B.R Special Commando Unit ?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
המשחק הישן הוא - grim fandango (מניח שכולכם מכירים), ויש לי בעיה עם ההתקנה שלו. כשאני מכניס את הדיסק נפתח לי התפריט, אני לוחץ install, ואז זה רושם לי את ההודעה הבאה, נותן לי אפשרות ignore ו- close, וכשאני לוחץ על אחת מהאפשרויות זה נתקע, ואני צריך לסגור את זה עם ctr+alt+dlt. הנה ההודעה: 16bit windows subsystem c:\windows\system32\autoexec.nt The system file is not suitable for running MS-DOS and microsoft windows appilcations. choose "close" to terminate the appilcation. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה המעצבנת? ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב 1001 פעמים וזה לא עזר. אני חייב לדעת איך פותרים את זה המחשב שלי אם צריך לדעת: 2.8C IC7 - abit 1024 ddr-ram radeon 9800 pro
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש פה שאלון לקביעת סוג הגיימר שלך- מה אתם? http://www.escapistmagazine.com/quizzes/view/83 אני חייב להודות שלא ידעתי מה לענות בכמה שאלות, כי אני לא משחק בקונסולות וחלק מהשאלות היו על משחקים ששוחררו רק לקונסולות... אבל מילא, יצא לי הgrouper. מה אתם?
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מגיע גם למחשב,ב22 במאי 2012,לקונסולות הוא יגיע ב 22 בפבואר http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Wake%27s_American_Nightmare http://www.gamespot.com/alan-wakes-american-nightmare/videos/alan-wakes-american-nightmare-announcement-trailer-6375699/ http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/05/08/alan-wake-39-s-american-ni
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את ההרחבה ל-GTA שניקראת EPISODES FROM LIBERTY CITY. הבעיה היא שאחרי כמה משימות, אני מגיע למשימה שניקראת NO.3 ב-BALLAD OF GAY TONY, שמסך הטעינה בה נתקע ולא טוען את משחק. ניסיתי לשים פאטצ'ים, להתקין דרייברים, להתקין מחדש את המשחק אבל שום דבר לא עוזר. גם פניתי לתמיכה טכנית של ROCKSTAR אבל עדיין לא החזירו לי תשובה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה אני שוקל לקנות את המשחק ולחזור לשדות הקרב חלקכם אולי זוכרים אותי עוד משדות הקרב המושלגים של BC2 ^^ רציתי לדעת האם המצב של המשחק בימינו עושה קנייה שלו כדאית כלומר, האם יש שרתים ישראליים בשפע? אם לא, אז איך הפינגים לחו"ל (חיבור 10 מגה של בזק+בזב"ל) והאם כדאי להשקיע עוד 10 פאונדים בBACK TO KARKAND הזה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב האם לשחקן יחד במשחק יש יכולת טלפתית להרים חיילי אויב באויר ולפוצץ אותם או שהיכולת הזו היא רק למי שמשחק עם עוד חבר? כשחקן יחיד, איני מצליח להפעיל את הפונקציה למרות שאני "אוסף נשמות" כל הזמן מתחילת המשחק. אודה למי שבקיא בעניין ויכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
[NEED HELP.TXT] [--DECODING--] AVGVAGHVFSGHAVGVDAGHVFASGKRCBYTSYBCLYQWCPBRYIQWB CHAGBRQTOYERCGDFASBHHVGFXCVCACSWTYFQWTYQWEEGOTBSGFSDJGS EHSGRVBSYUTRWOBQVYERVBNVUHNRENFNEJFNNFJANDJANJENJWNJEN :lamer: שלום לכם! לאחר בדיקה מעמיקה של כל תכונות ההאקינג במשחק מטריקס (גמרתי את ההאקינג במעט מאוד זמן), ולאחר בדיקה באינטרנט, הגעתי למסקנה שאמור להיות לי שלב TRAINING שנקרא SWORD... השלב אמור להימצא בRAM:\PROG אך משום מה, התיקייה ריקה ??? אני מנסה להריץ את הפקודה אבל הוא לא מוצא לי את השלב! :-\ למה לא קיבלתי אותו? אני משחק עם GHOST, ואני בקטע שאחרי שמגיעים למשאיות ומצילים את מורפיוס (ממש לא הבנתי מה שקרה שם, איבדתי את כל העלילה!) :auto: תודה לעונים! כמו כן, למישהו יש …
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אז כמו שצינתי איני יכול להשים את ההגדרות על ULTRA HIGH ב CRYSIS ניסתי להשתמש ב מוד Ultra High Quality Custom Config עשיתי מה שכתוב בו החלפתי בין התיקיות/שמתי את ההגדרות על הכי גבוה/ והעתקתי את הקובץ autoexec.cfg לתוך התיקיה GAME האם יש פיתרון לזה אין לי מקום בקשיח להתקין ויסטה עד שאכוש אחד http://i40.tinypic.com/2nw0egl.jpg הנה תמונה של ההגדרות ומה שאיני יכול לבחור.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני יודע שזה משחק ישן אבל התחלתי לשחק בו לא מזמן ונתקעתי. יש איזה אתר שמראה לאן להמשיך או אולי יש כאן איזה מישהו שיכול לעזור???
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפעם יש לנו זרג נגד זרג, סטפאנו נגד ויולט במשחק מה Red Bull Battlegrounds:
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://www.gamercenteronline.net/?p=386
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שני מחשבים בבית שאתה פותח NETWORK אתה רואה את השם של המחשב השני מחפש איזה משחק שידע לעבוד עם LAN או משהו שידע לזהות את שני המחשבים לא מצאתי משחק כזה עד עכשיו פשוט כל המשחקים עובדים דרך מולטפלייר שרץ דרך האינטרנט ודברים כאלו ולא רואים יותר דברים מסוג LAN אם מישהו יכול למצוא משהו יהיה נחמד כל סוג של משחק ממשחקי נהיגה והלאה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני רוצה לשחק BF3 ברשת ואני ממש לא יודע איך ! אני זוכר שב-BF2 היה אפשרי דרך המשחק וב-BF3 אני לא מוצא לאן להכנס. מישהו יכול לתת לי הסבר איך אני עושה את זה, ועוד כמה טיפים אם אפשר?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה שמירה לשלב Operation: Last Hope אני אודה מאוד מאוד !!
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
אוקי בגלל המלחמה בצפון יש לי מוטיבציה משום מה לאיזה משחק אסטרטגייה יפה מלחמה מודרנית.. אף פעם לא התעמקתי בגאנר,משחק אסטרטגיה מודררני ולא WW2 ..לא כולל קומנד אנד קונקר
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
המשחק של קאפקום שהושק במקור אי שם בשנת 2012 נחת במחשבים האישיים, ועשה זאת בצורה מרשימה חודשי ינואר הם לרוב לא זמן מוצלח במיוחד לחובבי המשחקים, היות והם מגיעים מיד אחרי עונת הקניות הגדולה של סוף השנה ונחשבים לתקופה "מתה" שלא כדאי להשיק בה כותרים בפרופיל גבוה. עם זאת, נראה כי ינואר 2016 עשוי להוות יוצא מן הכלל, אם מתבססים על הסיפתח היפה שסידר לנו משחק הפעולה-תפקידים Dragon's Dogma: Dark Arisen. Dragon's Dogma: Dark Arisen, שהושק במקור לקונסולות ה-Xbox 360 וה-PlayStation 3 בשתי פעימות בשנת 2012 ובשנת 2013 (תחילת כ-Dragon's Dogma בלבד, ולאחר מכן עם תוכן מורחב חדש תחת Dark Arisen), הושק למחשב האישיים בפלטפורמת ה-Steam לפני כמה ימים, וכבר עכשיו די ברור כי מדובר …
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היורש של אחד המשחקים המפתיעים ביותר בשנים האחרונות יגיע אל החנויות ב-11 בנובמבר עבור המחשבים האישיים והקונסולות של מיקרוסופט וסוני להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%97%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%A1%D7%9C-dishonored-2-%D7%96%D7%95%D7%9B%D7%94-%D7%9C%D7%AA%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%94-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה שיחקתי בשרת גרמני ב BF2 של 16 שחקנים והיתי ממש טוב אם ה ASSULT M203\GP-30 ה ROCKET LUNCHER הרגתי FULL הגעתי ל תוצאה של 160!!! כמעט בלי TEAMSCORE אז באו כרגיל כמה נובים מסריחים 2 והתחילו להתלונן עלי לאדמין!!! שאני CHEATER ובכלל אני לא CHEATER!!!! אני משחק הוגן מאוד!! בגלל זה עשו לי באן :'( אז השאלה שלי האם הBAN הזה הוא באן תמידי??? :spermat:
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה אפשרי לאיזה קומבינציה פה? כי ניסיתי להתקין רגיל בכללי בכונן אחר וזה לא נתן...
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק אלף לייף 2 והוא מבקש ממני סידי קיי מישהו ייכול לתת לי אותו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-