עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by b0nz,

היי אני מנסה להריץ את המשחק assassins creed מהלפטופ החדש שלי והוא לא רץ חלק בכלל. יכול להיות שהמפרט שלי לא חזק מספיק ? Intel® Centrino® processor technology with interrelated Intel® Core2 Duo mobile processor T6400 NVIDIA GeForce 9300M GS graphics

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by edenbd,

שלום, בשבוע שעבר התקנתי את פיפא 2011, ולפעמים שאני מסיים את המשחק זה יוצא מהמשחק ללא סיבה ונותן את השגיאה הבאה- http://i52.tinypic.com/2q87x40.jpg ועוד בעיה בפיפא, המשחק עצמו עובד במין תקיעות, כרטיס מסך 8600GT 512MB, לא אמור להיות כל בעיות ולשם השוואה את ה PES2011 אני מריץ על ההגדרות הכי גבוהות ברזלוציה הכי גבוהה בלי שום בעיה. דרייברים מעודכנים. תודה. נ.ב אם פתחתי במקום הלא נכון, סליחה ואם אפשר להעביר למקום הנכון.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9070 צעד כזה יכול מאוד לחזק תמכירות של הPSP ואני מקווה שאם סוני יעשו את זה גם נינטנדו יורידו מחירים לנינטנדו DS LITE ותיהיה פריחה ענקית בתחום הקונסולות הנידות

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ORrrr,

שלום שלום, אני פותח את התראד הזה כדי שכולם יראו את העיצובים שלהם למכוניות שונות לאו דווקא אלה שהם שיחקו איתן במצב ה Underground אלא גם עיצובים של סתם מכוניות שהם בוחרים. אני אתחיל, האחיות מאזדה:

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אני גם שיחקתי בדמו אבל בדמו זה לא היה כזה נורא, לא היו דרופים בתחילת המפה וגם לא היו תקיעות בתוך המשחק. ואני משחק על אותם הגדרות כמו ששיחקתי דמו - 1280X960 AntiAliasing 2X והכל על High. יש לכם מושג מזה יכול להיות, והאם יצא פאטץ בקרוב? תודה!

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  6. שלום לכולם, אחרי שסיימתי את המשחק בפעם השלישית השבוע וכבר חרשתי עליו מכל כיוון אפשרי בסקירמיש.. החלטתי לנסות משהו יותר מאתגר - להשיג את כל המדליות. חסרות לי בעקרון 3 מדליות.. ואתמול החלטתי להשיג אותן בכל מחיר. הבעיה היא שלא ידעתי שהמחיר הוא כל כך כבד !! זה פשוט קשה ברמות ואת חלקן אף הגדרתי כבר שלא אפשריות .. יש כאן מישהו שהשיג את כולן ?? ומה יוצא מזה בעצם חוץ מלסגור מעגל ולהשיג שלמות ? ושאלה יותר ספציפית לגבי השלב הרביעי - (השלב בו שומרים על העיר קרנטיין ועל הכנסייה שיש שם ומנסים להדוף התקפה של הגרמנים משלושה גשרים) 1) אני לא מצליח להרוג שם 250 גרמנים ! (זה מה שמביא לי את המדליה) ניסיתי שלוש פעמים ותמיד אני מגיע גג לאזור המאתיים !! אני משמיד כל גרמני שיש במפה ועדיין…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הבנתי שיש איזה תוכנה שבעזרת ניתן לשחק PS2 במחשב איזה תכונה זאת ? ואם זה לא תכונה, איך עושים זאת ? תוד הרבה, מתן.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אוקי, אז התקנתי את הסימס 2 שלנו על המחשב שלי שהוא יחסית חדש והמשחק לא רץ אחרי ההתקנה- הוא נותן לי ארור של משהו משהו דיירקט איקס 9 שלא מותקן לי או משהו כזה. לעומת זאת במחשב הישן שלנו שבן איזה 5 עם פנטיום 4 המשחק רץ נהדר ואין בעיות. מישה יכול לומר לי מה הבעיה? כי ניסיתי להתקין פעם דיירקט איקס 10 וזה התקין אם איני טועה ומשום מה היום אחרי זמן מה שניסיתי מקודם את המשחק ועכשיו אחרי שאני חושב שהתקנתי המחשק לא רץ.. דאגתי לתמונת סקרין שוט של ה-EROR שהוא נתן לי.. אשמח אם תוכלו לעזור לי לגלות מה הבעיה או במה שגיתי, הרבה תודה רבה...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש משחקים מוצלחים שעמד מאחוריהם צוות עצום של מאות בעלי תפקידים - ויש כאלה שאת כל מה שאתם רואים וחווים בהם תכנן והפיק אדם אחד בודד. היכנסו ותופתעו לכתבה

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  10. הייתי רוצה לדעת המשחק BATTLEFIELD 2 הוא רק מולטיפלייר או שהוא לשחקן יחיד? כי הקודמים היו גם ליחיד וגם מולטיפלייר ואני רוצה לדעת מה המשחק הזה ?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  11. Started by Atlon-Xp,

אני התקנתי תמשחק סדרתי תהגדרות ואז יש סרטוני הקדמה בחלון קטן כזה ואז שזה הופך לחלון מלא זה יוצא ישר.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by pazer005,

הייתי ואני עדיין מכור ל-Tiberium Wars/Kane's Wrath. אחר כך יצא Tiberium Twilight שאכזב אותי לחלוטין והיה ממש לא שייך לסדרה מבחינת הסגנון המשחקי. האם ידוע על איזה משחק המשך לסדרה?

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. כבר שנים שלא שיחקתי וממש בא לי תמליצו לי על איזה משהו מעניין לשחק שיעביר לי את הזמן בכייף מחשב 1.5 ג'יגה הרץ 250 מגה זכרון כרטיס מסך: גי פורס 4 כל משחק שהו העיקר שיהיה מעניין

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by jeyjey,

האתר שלהם לא עובד כבר מהבוקר... חשבתי אולי הם שינו כתובות עקב שינוי השם ל"gamerpro" ניסיתי gamerpro.co.il gamer-pro.co.il חיפשתי בגוגל לא מצאתי למישהו ידוע משהו?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  15. משחק האקשן-תפקידים מבית Guerrilla Games הוא אחד מאותם משחקים מיוחדים שכבר מהרגע הראשון בהם אתם מבינים כי מצפה לכם חוויה יוצאת דופן שתזכרו לעוד הרבה זמן לכתבה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  16. Started by stingeR-,

ביממה האחרונה יצאו שני משחקים מאוד מ מצופים! Unreal Tournament 2004 Far-Cry שני המשחקים יהיו בחנויות היום\מחר! אנשים! תהנו! וגם אני יהנה תגובות!!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. http://www.us.playstation.com/consoles.aspx?id=3# זו הגירסא של הפליי סטיישן שקניתי ורציתי לדעת אם מוכרים ג'וק בשבילו

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by ben_amitai,

מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה אליי הופ בהטבעות יש לי GAMEPAD של LOGITECH ה DUAL ACTION אני יודע שזה עם הג'ויסטיק הימני אבל אני לא מצליח

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by johnwoo,

המשחק הוא משחק אונליין למי שלא יודע. לשם שינוי זה משחק שאני ממש נהנה לשחק בו. דומה מאד ל-LINEAGE 2, רק עם גרפיקה טיפה יותר משופרת. יש לי כמה שאלות: כדי לשדרג את הנשק ולגרום לו לזהור אני צריך 2 משאבים: XEON ירוק ו-XEON-אדום. את הירוק אני יכול להשיג ע"י פירוק חפצים שאני מוצא. האם יש איזה אתר שמראה אילו מפלצות נותנות את האדום? בנוסף, יש עוד רכיב שקשור לקסאון שנקרא: COMPOUND XEON. כשניסיתי לקנות אותו מופיעה לי הודעה: U DONT HAVE ENOUGH BATTLE EXPERIENCE (הוא דורש 30). איך אני פותר את הבעיה הזאת? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  20. Started by dor18,

לכל המעוניינים , ניתן להוריד את הדמו של המשחק..... בכל אופן אני ראיתי את ההורדה באתר טורנט לא יודע אם מותר לפרסם תשם שלו... תהנו 8) גודל הקובץ: 1.86GB

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by shlomo1441,

המשחק רץ חלק עד שהגעתי לשלב של הספינה.אך שאני בא לסיים את השלב המישחק רוצה לעשות שמירה (AUTO SAVE) המשחק ניתקע בויסטה(32BIT) נפתח לי חלון של ווינדואס אומר שהמישחק ניתקע וללחוץ על סגור. ניסתי להוריד את כל הגרפיקה לLOW וזה לא עזר המישחק ניתקע בשמירה. שיחקתי לא במסך מלא והסתכלתי על הזיכרון והמעבד והכל עבד בסדר. טמפ' כרטיס במנוחה 57 במאמץ 75. פאץ 1.2.1 למישהו יש פתרון? CORE 2 DUO E8200@ OC 3.2GHZ OCZ 1024X2 @ 800MHZ RADEON SAPPHIRE 4850 512MB DDR3 GYGABYTE P35

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  22. אני מנסה להריץ על המחשב שלי, WinXP את המשחק Silver, שיצא לWin95. ניסיתי כבר מצב תאימות, אבל נאדה. בנוסף, כשאני מריץ את המשחק, המערכת מעלה בהתחלה הודעה שגיאה על כך שאין דיסק בכונן, אבל בכל אופן ממשיכה בהרצת המשחק. זו הודעת השגיאה שמוצגת מיד כשאני מנסה לשחק- השלב שאחרי מסך הפתיחה, בלחיצה על Play: http://up125.siz.co.il/up1/m15niydwuznh.gif עזרה, מישהו? יכול להיות שהדיסק כבר הלך?

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by Rrafi,

למי שיש שישלח לי כפרה עליו...!

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  24. האם יכול להיות שאוטוטו אנחנו הולכים לשמוע מבליזארד שהם עובדים כרגע על דיאבלו 3?! זה יהיה יום מאושר ביותר בשבילי אם זה יקרה http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100779 http://news.softpedia.com/news/Diablo-3-a-secret-revealed-1545.shtml

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.