משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כשאני משחק הוא יוצא לי מהאינטרנט ומהמשחק אבל כשאני לא משחק במשחק הוא לא יוצא מהאינטרנט
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש סקווד קבוע או קבוצה שאפשר לשחק בצורה קבוצתית בבטלפילד 4. אני לא ילד אלא בן 40 ושיחקתי קבוע ב3 הרבה מאוד שעות, כן,יש לי הרבה חברים במיוחד מכאן אבל לא מצליחים לשחק כולם ביחד ולשחק לבד ב4 כמעט בלתי אפשרי נהיה. הייתי בקלאן אירופי אבל זה מיצה את עצמו. רעיונות או הצעות אני אשמח RonyG בבטלוג תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס למשחק הוא אומר משהו על הכרטיס מסך ואני אומר לו "yes" ואז הוא לא מצליח להכנס ומראה שגיאה. מצ"ב תמונת של הבעיה... בבקשה תעזרו לי... אחרי שאני לוחץ yes הוא שואל אותי: Use safe mode settings? אני עושה לו Yes. ואז הוא מציג את השגיאה וככה זה נגמר... ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
טוב יש לי חשבון סטים הכולל כמה מישחקים. [1.6, Source, CZ, Garry's Mod] ועוד כמה. כשאני רציתי להתקין בתחלה את ה-1.6 הוא רשם שהסרבר עסוק מידי, ניסיתי אחרי כמה שעות וגם אז נחשו מה, הסרבר עדיין עסוק. החלטתי לנסות משחק אחר [Garry's Mod] והוא התחיל בהתקנה ללא שום בעיות. לפי המיקרה הזה חשבתי שזאת הייתה רק בעיה זמנית ולכן ניסיתי להתקין שוב את 1.6 אך גם אז הסרבר היה עסוק. מהמקרה הזה הסקתי שאולי יש בעיה במשחק עצמו וניסיתי את סורס ונחשו מה? הסרבר שוב עסוק. בקיצור ניסיתי את כל משחקי CS ואף אחד מהם לא הצליח לפנות כמה דקות מחייו כדי שיותקן אצלי במחשב.
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
טוב קודם כל אני יגיד כמה מילים על החברות נינטנדו למרות שהרבה בארץ לא יודעים היא חברה שתרמה הרבה מאוד לתעשית הקונסולות גם בחומרה וגם במישחקים בין היתר היא פיתחה ת+ ותידית אנלוגית שיש בכל ידית היום ולמעשה הידית שיש בPS זה שילוב של הידית של הסופר נינטנדו והנינטנדו 64 נינטנדו גם נחשבת מפתחת המישחקים הטובה בעולם בהרבה אתרים ומגזינים הבעיה הגדולה של נינטנדו זה תמיכה יחסית קטנה של חברות צג שלישי חוץ מיזה השיווק שלהם גרוע סוני סוני מקבילה מיבחינה מסוימת לחברת טבע היא יודעת לקחת פיתוחים של אחרים לשנות אותם קצת ולימכור אותם הרבה יותר טוב לסוני יש תמיכה עצומה של חברות צד שלישי ושיווק מצוין ליפעמים יש להם רעיונות מקורים אבל הרבה פחות מינינטנדו חוץ מיזה לסוני יש תמיכה רישמית בארץ ולנ…
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לא ממש רץ לי מהר.המשחק הזה כל כך כבד?(המפרט רשום ואני על OC). FARCRY,FEAR כולל ההרחבות רצו לי וזה על מינימום הכל. התקנתי מחדש,ניקיתי כונן קשיח עשיתי הכל וזה ממש רץ לאט,מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? ואגב,איך אני בודק ב-REALTIME כמה FPS יש לי במשחקים?
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אבל שהם גם טובים ולא סתם ניסיון לחיקוי לא מוצלח. תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המשחק מקרטע לי על הגדרות גבוהות אז הורדתי את ההגדרות להכי נמוכות וניסיתי להחליף קראק והמשחק עדיין מקרטע לי וזה המחשב שלי: Intel core i3-2100 CPU 3.10 GHz 3.0GB RAM AMD RADEON HD 6800 SERIES תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
המשחק הותקן והותקן פאטץ' 1.1 אבך נראה כאילו הוא לא מתקן את מה שהוא אמור לתקן.... הגרסה שמופיעה במשחק היא 1.0, האם זה מה שצריך להיות? ניסיתי להתקין שוב פאטץ' והוא אומר לי שהוא כבר מופיע... בכלל, קניתי את המשחק במחשבה שהוא יהיה קפיצת מדרגה אחרי rome וההרחבות שלו אבל הוא מרגיש הרבה פחות טוב... אולי זה אני... עוד מישהו מרגיש את זה? אני אומנם די בהתחלה, אבל, במילה אחת.... אכזבה....
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
את הקטע שהוא מרים מן בלון גז ענק כזה...?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כל פעם כשאני בא להתחבר לשרת מופיעה לי שגיאה. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שמתי הכל על איכות גבוהה פילטרים וכל זה ככה והתמונה לא חלקה בפינות
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני פותח חדר ב-C&C Generals: Zero Hour, חבר שלי, שמשתמש בראוטר, לא יכול להכנס, בעוד שכל שאר החברים שלי יכולים! זה לא עניין של פיירוול, כי שנינו הורדנו וזה לא עזר, יש לנו את אותה הגרסא של המשחק - 1.04, כמובן שיש לנו סידיקים שונים - הכל בסדר, אבל כל פעם כשהוא מנסה להתחבר אלי, כתוב לו "Connection Timed Out" כאילו אין בכלל שרת! אני מבין שזה כנראה בגלל הראוטר, יש לו בבית שני מחשבים אשר מתחברים ל-HUB, משם למודם בזק, ומשם כבר לאינטרנט... איך ניתן לסדר זאת, שהוא גם יוכל לשחק איתי? אולי אפשר לסדר לו חייגן? הרי ב-OPTIONS יש 2 IP שצריך להזין - LAN IP ו-ONLINE IP: אין לו ONLINE IP כי אין לו חייגן - הראוטר מחייג לבד, אז אנא עזרו אם אם זה אפשרי! תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 1536MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP דרייברים 81.94
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משחקים של להטיס מטוסים, שיהיו כמה שיותר מציאותי! אני מכיר את Microsoft Flight simulator X אבל יש עוד כאלה בתחום ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לפורום התותחים . התקנתי מחשב חדש לחבר עם המפרט הבא : מעבד: P4 630 3GHZ 64 BIT לוח : GIGABYTE CHIPSET 945 PL-G דיסק: 200GB WD SATA2 זיכרונות:512*2 KINGSTON 533 DDR 2 מארז: ATX2 ? 500W כ.מסך: GIGABYTE 6600GT DDR3 256MB צורב LG DVDRW 4167 התקנתי מערכת הפעלה WIN MEDIA CENTER ,דרייברים וכו'... הכל היה בסדר בהתקנות . התקנתי לו את המשחק FAR CRY ואיך שהמשחק מתחיל (ממש בקטע הראשון בתעלה) יש צבעים לא טובים - התעלה היא בצבע צהוב במקום אפור/ירוק התקנתי דרייברים אחרים - לא עזר החלפתי את הכרטיס מסך באחד אחר , זהה לחלוטין - עדיין יש לי את אותה הבעייה . האם הלוח אם יכול להיות הבעייה ?? אולי יש הגדר…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אנשים, אולי אתם מכירים אותי מהתר'ד הראשי פה ואולי לא, בכל מקרה, אני יוסי, CheapCheese, ואני מקריין SC2 בעברית כבר חצי שנה בערך. לפני שבועיים התחלתי לשדר תכנית לייב בשם רביעי עם גבינה, שמדברת על SC ויש שם דברים כמו חדשות וריפליים של שחקנים וMasters מכל הגזעים באים לשחק ודברים אדירים נוספים. בזמן האחרון אומצתי ע"י NOM Gaming, מולטי קלאן עם קבוצה מכובדת מאוד של SC, שאפילו שלחה שחקן (Blight) לטורניר בפריז לפני מספר שבועות. את הסטרים שלי תוכלו למצוא פה - http://he.twitch.tv/cheapcheese - התכנית משודרת בימי רביעי בשעה 18:00. הנה היוטיוב שלי - http://www.youtube.com/user/TheCheapCheese?feature=mhsn והנה הפייסבוק שלי ששם אני מעדכן שיש סרטונים חדשים ומה אני עושה למרות שא…
-
- 69 תגובות
- 15.6k צפיות
-
-
אל תנסה להגן עליו הוא עשה סקאם ורואים את זה ויש התלוננות שם ב FXP שהוא שם לו קילוגר ופרץ לו גם למשתמש בפורום FXP אין לך שום סיבה גם לחסום את זה אופיר הוא סקאמר מסריח. [ATTACH=CONFIG]6689[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6689[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
החברה היפנית מציינת מכירות של 30 מיליון יחידות עבור קונסולת המשחקים העדכנים שלה עם בשורה חיובית - ועוד כמה הכרזות מעניינות בהקשרי PlayStation VR2 וגיימינג נגישלכתבה
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי שלח לי משחק ;D......אתם כבר יודעים למה אני מתכוון .... ובתקייה שקיבלתי של המשחק יש מלא קבצי RAR שאיתם אני אמור להתקין אותו איך אני מתקין אותו איתם, האם אני צרייך לפתוח אותם לתקייה או לפעיל עם איזו תכונה בבקשה עזרו לי !!!!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אחקי ההורדה, כשהוא מנסה לעשות update אני מקבל הודעה בסיגנון של server is temporarily unavailable, please try later זה עובד על מחשבים אחרים, כך שאני מאמין שזאת לא בעיה שלהם יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי תקופה ארוכה מאוד של מבחנים, מחשבות, התייעצויות ובעיות, אני מאוד מאוד מאוד שמח סוף סוף להודיע על השינויים הסופיים בקבוצת e-Srael Gaming. מדובר בשינויים הראשונים בהרכב הקבוצה מאז הקמתה מיסודת הקבוצה TOP, לפני מעל 7 חודשים. השינוי הראשון הוא יציאתו של השחקן JonyJ מהקבוצה. ג'וני היה אחד מהשחקנים הראשונים ב TOP, ואף ניצח את הטורניר הפנימי שניהלנו אז אצל אור Onion. ג'וני הוא שחקן עם פוטנציאל נדיר, לדעתי השחקן עם הכי הרבה פוטנציאל בארץ. ג'וני בצבא, ולכן כמעט ולא היה פעיל למשך תקופות ארוכות. למרות אילוץ זה ואילוצים נוספים, ניסינו לעשות הכל על מנת לאפשר לו להשאר בקבוצה, כחבר ושחקן. לאחרונה הגענו להחלטה משותפת שכנראה וג'וני לא יוכל להקדיש יותר זמן למשחק, ועל כן עדיף לו ולקבו…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משחק במשחק הזה ויש לי שרת שרציתי לשחק בו הוא אחד הטובים אבל כל פעם שאני מעלה את השרת הוא רושם לי שיש לי שהגיים גארד של המשחק מצא לי ברקע האק הבעיה שאני לא אוהב לשחק עם האקים ואין לי שום האק וכתוצאה מזה המשחק כל הזמן יוצא לי עכשיו הבעיה היא כזו יש לי מחשב ולאחי יש מחשב אצל אחי השרת עובד והכל בסדר אצלו אצלי הוא רושם את התקלה הזו אבל הבעיה שהשרת בא מהמחשב של אחי זאת אומרת אני העברתי בתוך כונן את השרת למחשב שלי מהמחשב של אחי לכן אין שום סיכוי שההורדה לא בסדר כי אצלו הכל עובד ומה שיש לו זה מה שיש לי בדיוק אבל באמת מה שיש לו יש גם לי כי זה נילקח משם ואני לא הורדתי מהאתר את השרת למחשב שלי לא הורדתי את השרת למחשב שלי כי לא ידעתי מה האתר של השרת הזה ביגלל שהתיקיה של השרת יושב…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-