משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
סיימתי עכשיו את המשחק נהנתי בטירוף משחק חבל על הזמן!!!! אבל הוא כל כך קצר!!! בבקשה תגידו לי שיש לו המשך או שהוא בדרך....
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך עזרה למצוא מודים,פאצים שישפרו לי את הגרפיקה בOBLIVION.... שמו פה כל מוד יפה שיש אבל לא להבות ודברים בסגנון... רק שיפור גרפיקה נטו! אני זוכר שהיה משהו שמאפשר להציג את הצמחים גם כשהם נמצאים במרחק גדול (כי זה מראה את הצמחים רק 3 מטר ממך משהו כזה...) למישהו יש קישור להורדה? תביאו עוד דברים כאלה... ובלי תגובות סתומות:"המחשב שלך לא יריץ אתזה" "הגרפיקה של OBLIVION לא מספיקה לך ?"
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
זה משגע אותי כ"כ הרבה זמן עבר ועדיין לא יצא פאץ' נורמאלי שיסדר את זה. המשחק עלה לי 200 שקל כואב בכיס שאני לא יכול לשחק רבע שעה מבלי לתת מכות לשלוחן בגלל הקריסות. עובדים על זה בכלל?
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני צריך שמות של משחקים כבדים . כי יש לי אקסבוקס ונמאס לי לשחק באותו משחקים . אני רוצה משחקי אקשן . ספורט . האם ה PRO EVOLUTIN 2010 יצא למדפים ? האם battlefield 1943 נחשב למשחק כבד ?האם כדי לקנות אותו או כל משחק מ battlefield
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זו ההודעת שגיאה: 2788 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2 & HTT 512 MB System Memory 128 MB Video Memory Winsock Initialized Hostname: tomi-i4am26gip3 IP: 169.254.32.151 IP: 192.168.0.1 IP: 80.230.15.157 doom using MMX & SSE & SSE2 for SIMD processing enabled Flush-To-Zero mode enabled Denormals-Are-Zero mode ------ Initializing File System ------ Current search path: C:\Program Files\Doom 3/base C:\Program Files\Doom 3\base\pak004.pk4 (5137 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak003.pk4 (4676 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak002.pk4 (6120 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak001.pk4 (8972 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak000.pk4 (2698 fi…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
הורדתי את המשחב למחשב מהאימיול מהקישור: ed2k://|file|PC%20Game%20GTA%20IV%20Grand%20Theft%20Auto%20IV%202008%20NEW!!!!!.iso|4330911744|F29B70EC446BB077019E6A377F163900|/ ועכשיו שאני מחלץ את הקובץ עם דימון טולס אני מקבל 2 תיקיות וקובץ נוט-פד. אחת התקייות ריקה ואילו השניה (VIDEO)מלאה בקצבים הבאים (הקבצצים הלא ברורים זה BUP, 3 כאלו יש שם ) מה עושים מפה ?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש מישהוא שיודע מאייפה להוריד את המשחק המלא או את הדמו (לא של 2)??????????????
-
היי אתם מכירים את המשחק Alone in the Dark? קיצור... יש לי את the new nightmare מהסדרה שלו והוא פשוט משחק מבהיל בצורה קיצונית!!!! אתה (או את לא משנה) הולך באיזה מסדרון הולך הולך הולך... פיתאום נכבה לך האור!!! אז אתה כבר יודע ובטוח שמשהו יקפוץ עליך ויבהיל אותך אבל דווקא כשאתה הולך להדליק את האור מפוחד (אחרי שכבר "נכנסת" לאווירה של המשחק) כלום לא קופץ עליך, ואז כשאתה חוזר לקטע שהיית בו כשנכבה לך האור פיתאום אתה שומע איזה צרחה "בבבבווווווואאאאאאאאאוווווו!!!!!!!!!" או שאיזה חרק ענקי מעופף לך לשניה מול העיניים ויש קולות כאלה של זאבים וזה מה זה מפחיד!!! קיצור זה משחק קווסט שמאוד מאוד מאוד מומלץ!!! משחק אדיר!!! שלוש דיסקים... טוב אחרי שרשמתי משהו לא קשור למה שאני רוצה לישאול …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/download_33818.shtml enjoy
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
למישהו יש שרתים ל Star warez jedi nightII: Jedi outcast פשוט השרת שלהם גדול מידי אני מחפש משהו קטן ונחמד אם למישהו יש אז תודה!
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב החדש במשחקים כגון Launch Gothic III, Microsoft Flight Simulator X זה עובד לאט ומקרטע מעבד קונרו Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz 4M sharing L2 Cache LGA 775 Processor לוח אם ASUS P5B DELUXE דיסק קשייח WD 320GB 7200RPM/16MB SATA2 320KS ספק כוח ENERMAX PSU LIBERTY 500W PFC מארז GIGABYTE ALUMINIUM 3D AURORA 570 SILVER BLACK LED כרטיס מסך XFX 8800GTX זיכרון CORSAIR DDR2 1024MB 300MHZ CL4
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הסרט האחרון שבFar Cry (זה שאחרי שגומרים את המשחק) נתקע לי בקטע אחרי שג'ק מזריק לאישתו את החיסון ורואים את האנייה שטה. אם יש מישהו שראה את זה (ואני בטוח שיש): מה קורה אחר כך בסרט (אני מניח שלא הרבה, אבל בכל זאת)?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי חברה, בזמנו סיימתי את המשחק בלי הDLCS, עכשיו שמתי את הלג'נדרי אדישן ואני מתכנן להרביץ את כל הקווסטים כולל החדשים. בקיצור כמה שאלות כי אני מתלבט, 1. מתכנן להכניס כמות של מודים להפוך את המשחק ליצירת אומנות יותר ממה שהוא יש איזה מוד Must Have חדש שיצא לאחרונה? 2. בנוגע לסדר של הקווסטים קראתי לדוגמא שאם עושים את המלחמת אזרחים אז פוגשים במשימה האחרונה של העלילה הראשית את הNPC המסוים (בלי ספוילרים) במשימה או שאם מסיימים את המשימה הראשית אז הדרקון בDLC של הערפדים מזהה אותך בשם אחר וכיו"ב. באיזה סדר לדעתכם הכי מעניין לעשות את הקווסטים במשחק? עזבו סייד קווסט רנדומליים בואו נחלק אותם לכמה קבוצות: א. משימה ראשית ב. אלים דאדאריים ג. DLCS ד. גילדות ה. סייד קווסט מיוחדים…
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
היי זה בקשר למשחק Call Of Duty: Modern Warfare 2 , הבנתי שנערך פה מכירת מוקדמת שבסופה כל אחד שילם 165 שקל , עכשיו אני לא ידעתי שיש מכירת מוקדמת פה באתר בפורום והמחיר נורא מתאים לי כי אין לי עודפים יתרים בכיסי ואני מאוד רוצה לשחק במשחק הזה עכשיו השאלה שלי האם מישהו מהמנהלים פה יוכל לדבר עם החנות שאיתה עשיתם ת'מבצע הזה שאני אוכל לשלם גם סכום של 165 שקל ? סך הכול רק אתמול המשחק יצא אז אני מניח שזה עוד טרי אז אם מישהו יוכל לדבר או משהו עם החנות אני מאוד אודה לו , ובקשר אלי אם ויצא והמחיר יוסכם אז אני יביא את פרטי בהודעה פרטית. ובכל מקרה אם הדיון לא במקום אני יוכל להסתפק גם בהודעה פרטית מאחד הנהלים או מישהו שקשור לכל המכירה וזה גם יהיה סבבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכיוון שאנחנו רוצים להיות בטוחים במאה אחוז נפתח סקר חוזר, נא הצביעו. שימו לב שכעת ניתן לבחור במשחק אחד בלבד. במשחק שיבחר נדאג להשיג שרתים ונעשה את המיטב כדי להחיות אותו. בעת הבחירה זכרו את השורה הקודמת. בואו נעשה את הסקר קצר ולעניין אז שלחו לכל החברים שמשחקים COD.. נפרסם את הסקר בטימספיק כל כמה שעות. לפי מצב ההצבעות הנוכחי נחזיר גם את COD8 וגם את COD4 ונמשיך לתמוך בהם לפי הפעילות והמצב בשטח.
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי כאמור את שני הדיסקים של המשחק (דיסק התקנה ודיסק המשחק) כשאני נכנס למשחק (ההתקנה הסתיימה בהצלחה) הוא מראה את מסך הפתיחה והסרט ואז מבקש ממני להכניס את דיסק מס' 2 (שהוא בעצם דיסק המשחק) לתוך הכונן, כאשר דיסק מס' 2 כונן, והוא לא מעלה את המשחק! יש לי כבר את כל הפצ'ים האפשריים שקיימים למשחק וזה לא עוזר (יש לי XP) זה מוזר למה כבר שיחקתי במשחק הזה בדיסקים האלה והכל עבד מצוין (חוץ מבעיה של שמירת המשחק שכבר נפתרה ביינתים אחרי שהורדתי את הפאץ' לבעיה הזאת) משהו יכול לעזור בבקשה ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם משגע אותי vuvla איך שלא קוראים להם קיצר פעם כול חודש היתה יוצאת גרסה חדשה 1.4 1.5 1.2 וככה עכשיו הם כול חודש מוצאים משחק ושנה שצריך לקנות את ה1.6 קיבל חינם כול מי שהיה לו סידיקי להלף לייף את הקונדישון זירו צריך לקנות ועכשיו יוצא הלף לייף 2 שאיתו יקבלו קונטאר סטרייק סורס וגם כן עכשיו התחילו לדבר על קונטאר סטרייק 2 ??????? מה לאזאל? הם רוצים לשגע את כולנו שיחליטו כבר! מה אתם אומרים מה ישאר ?? לאיזה משחק בסוף יעברו כולם??? סורס ? זירו? בסוף כולם יחזרו ל 1.3 הטוב? מה אתם חושבים! אני חושב שהקונדישון זירו לא יעברו אליו כי לא נראה לי ש 3 וחצי מליון שחקנים מהעולם יקנו תמשחק , סורס אולי כול ה 3 וחצי מליון כמעט כולם הולכים לקנות אותו ויקבלו תסורס וגם ישחקו אותו ה1.6 אול…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משחק ממוחזר לדעתי. אין משהו חדש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם .... מאיפה אני יכול להשיג קראק למשחק need for speed most wanted ?? ובבקשה תביאו לינקים .... זה מאוד חשוב !!!!!!
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
שלום רצית לדעת איך אני יכול במשחק Evil Genius לעלות לעובדים שלי את הנאמנות זה שורה הכחולה למה כול שניה רשום לי עובד לא נאמן ואז הוא עורק ולפעמים זה שומר ואני צריך לאמן חדש וגם עם נגמר לי המקום בהר אז מה אני עושה וזהו אני חושב עם יש למישהו טיפים טובים שיגיד לי גם למה יש דברים קטנים שאני לא מבין כמו למה לפעמים שהעובדים שלי דורכים על סימן של מלכודת היא עובדת ופוגעת בהם תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני לא יודע עד כמה אנשים מחכים למשחק הזה, אבל הפעם EA הכריזו (לא יודע עד כמה המקור ששמעתי ממנו אמין), שגם גירסאות ה-PC יהיו בדיוק אותו דבר כמו הקונסוליות. שזה בהחלט הולך להיות אחד המשחקים הטובים ל-PC. בכל אופן, שוחרר עכשיו בדיוק ה-SoundTracks אם למשהוא זה מעניין: http://www.ea.com/uk/football/news/fifa-12-soundtrack-2 תהנו.
-
- 44 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
-
היי, 1. איך אני יודע מה יותר אפקטיבי: base damage או critical damage? 2. האם דמות battleworn יכול להשתמש ב radiant damage או poison damage 3. אם יש לי שני קמעות של base damage האם ה base damage הכולל יהיה סכימה של שניהם? 4. האם מישהו כאן חווה ירידה במשחקיות עם התקנת הגירסה החדשה על נקסוס 5? נראה לי שקצת מקרטע עכשיו... תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-