משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
ואיך אני יודע איזה דרייבר הכי מתאים לי למשחקים התקנתי וויסטה לא מזמן והיא התקינה לי את הדרייבר שיש בה בשביל הכרטיס שלי 7600GT אני צריך לשים דרייבר חדש ? אגב ביושוק למשל עובד לי טוב בלי לשים דרייבר חדש תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח להכנס למשחק... הוא טוען לי כבר בערך 20 דקות... זה התחיל אחרי עדכון לפאטץ׳ החדש (1.3.1) עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי פינגים גבוהים מאוד גם בשרתים בארץ!! הכוונה לכל אלה שתחילת הרשימה שרשום בצד 38-57 ככה אני מקבל במשחק פינגים של 140-200 ואפילו 300+!! למה זה?? יש לי חבילה של 2MB ב-012 וכמובן אצל בזק התשתית של הקו טלפון מותאמת לזה כאילו דיברתי איתם וסגרתי איתם גם זה המבצע שיש להם לחודשיים
-
אני יסביר לכם איפה אני מי שעבר את המקום בטוח ידע אחרי שניצחקתי איזה מלך מיפלצת כזה קיבלתי כוחות לישלוט בעכבישים שילכו אחרי ותיקיפו את כולם בישבילי עכשיו עברתי איתם דרך מסוימת ועכשיו אני בתוך בסיס כזה שיצאתי מהתעלות ושתי אליקופטרים מעלי הורגים אותי עכשיו יש לי את הרקטה וטלים בארגז ליד אבל אני לא מצליח להרוג את אליקופטרים ואין לי שם לאן ללכת היתקדמתי כמה שאפשר הרגתי את כול החיילים בעמדות שמירה וזהו ואני בורח מפה לשם מיתחבא מהם אבל לא מיתקדם תעזרוווווווו לי
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
איך אני משחק בו סינגלפלייר??? אני יודע שהיא שאלה מטומטמת אבל אני לא מצליח...
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הגעתי למשימה שאני צריך להרוג 80 זומבים בבית..אחרי שאני הורג את כולם זה יוצא מהמישחק וקופץ חלון עם הבעיה: AWZombieTom Save9.AWZombieTom5 moved without proper hashing History: FCollisionHash::RemoveActor <- AActor::KFreezeRagdoll <- UObject::ProcessEvent <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5, Function AWPawns.AWPerson.Destroyed) <- ULevel::DestroyActor <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5) <- UObject::ProcessEvent <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5, Function AWPawns.AWZombie.RagdollAlive.PostLoadGame) <- UGameEngine::LoadMap <- LoadURL <- UGameEngine::Browse <- ClientTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop WTF?!
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני לא העורך הכי גדול אבל הטריקשוטים יפים! תראו עד הסוף ממש עד הסוף! תראו ב-HD
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר'ה - איך אני עושה את המשימה הראשונה של גילדת הגנבים - זאת שצריך לגנוב את המיסים והתיעוד שלהם - כל הזמן יש במדגל שומרים וכשאני עולה לחדר שלו (לא זוכר איך קוראים לו) - הוא תופס אותי? מה עושים??????????
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת באיזו תיקייה אני יכול למצוא את הקבצים של השמירות, כדי להעביר אותם למחשב החדש(זה חשוב כי אני עובד על זה כבר כמה חודשים ואני בסוף של המשחק). אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה כלים אני צריך כדי ליצור נשק חדש? או לפחות לשנות אחד קיים?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי אולי זה קצת בורות אבל סליחה !! לא מזמן רכשתי כרטיס קול Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional שאני מאד מרוצה ממנו... יש משחקים שתומכים במיוחד בסוג זה של הכרטיס!! ויש שלא! שמתי לב שבהגדרות רבות של משחקים יש אופציה בסאונד של DEFAULT או OPEN AL מה אני צריך לשים?? או מה עדיף? ומה ההבדל בכלל?? יש פה עניין של הקלה על עומס של המחשב?? או שזה לא ממש קשור? (כי ראיתי שיש זכרון מובנה על הכרטיס)... מנהלים אני לא יודע אם לשים את זה פה או בתמיכה טכנית!! במידה וזה לא מתאים אז תעבירו
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום רב אני והאחים שלי אוהבים מאוד לשחק ברשת הביתית במשחקים cnc generals וzero hour אנחנו משחקים בשלושה-ארבעה מחשבים בכל מיני קונפיגורציות.. הבעיה שהמשחקים האלה כבר מתחילים להמאס.. מישהו מכיר משחק בסגנון (אסטרטגיה אבל בסגנון של צבא לא פנטזיה וזה) שנוכל לשחק? הצעות יתקבלו בברכה! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מה המצב ??? אתמול קניתי את המשחק Battlefield2 ... עכשיו יש לי כמה שאלות שאני לא ממש מבין..... 1. איך אני פותח נשקים? 2. איך הולך הניקוד? 3. שיחקתי כמה זמן במולטיפלייר אבל כשאני מסתכל על הפרטים שלי אז מופיע שם כאילו עדיין לא שיחקתי בכלל במשחק. 4. על איזה גירסא הכי כדאי לעבוד? 5.כשאני לוחץ על שרת כלשהו ב GameSpy... הוא לא נכנס לשרת עצמו אלא רק למשחק .. אז מה הקטע? מקווה שתענו.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המשחק הוא מראה לי את ההודעה הזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחק מלחמה משהו אמיתי ומציאותי יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
לא יודע למה, אבל הרשימה של הסרברים באיזור המזרח התיכון שהיתה לי הצתמצמה מ-135 ל-75... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
איך אני יכול להריץ את המשחק DUKE NUKEM 3D על ה WINDOWS XP?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשחק באינטרנט ב C&C G אבל לא יודע איך !! אני זוכר את התוכנה KALI שאיתה שיחקתי WC3 אבל אני לא ממש זוכר איך להפעיל אותה . היה לי פעם את כל הקבצים הנילווים שכללו מספר סידורי ודברים כאלה אבל איבדתי את זה זה היה לפני שנה כמעט . אז עם מישהו יכול לעזור לי ולהפנות אותי למקום שמסביר איך מפעילים את זה או להסביר לי בעצמו תודה זה משחק ענק שלא ממצא את הפוטנציאל שלו במשחק יחיד אז אני חייב לשחק אותו ברשת תודה !!
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
הגעתי לשלב The whore כבר הגעתי למלון הרגתי את המנהל וגם מצאתי את האשה הזאת באמבטיה אבל אני לא מוצא את המסמכים שאני צריך לגנוב משהוא יכול להגיד לי איפה הם
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום! כשחקן CS, פעמים רבות ברצוני לערוך משחקי FCM או PCW, ולפי מה שהבנתי דרך מצוינת לאיתור כאלה פעילויות היא דרך mIRC. כיצד אני, למשל, מוצא את הערוץ #eSGames? שמעתי ישנה פעילות רבה גם ב-Quakenet, רק שאני לא יודע כיצד להתחבר\למצוא את ערוצים הללו. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הרגתי את כולם, האישה ברחה, סובבתי את הגלגל שסוגר את האדים של המים החמים והדלת נעולה. מישהו יודע מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-