משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
Air Buccaneers זה שם המוד, אני הורדתי אותו אתמול וממש אבל ממש אהבתי ! קצת על המשחק... שתי קבוצות, לכל קבוצה בסיס, יש מפות שבהן אתה צריך לשלוט באיזור מסוים כמה שיותר ויש מפות שאתה צריך לגנוב מעיין שקים כאלה לאויב, בכל מקרה לכל משחק אקשן טוב יש את המשימות הקטנות שלו (כמו הפצצה ב CS או הדגלים ב DOD/COD ועוד כל מיני) אבל המשחק הזה הוא מיוחד, הקרבות במשחק הם על בלונים פורחים עם תותחים !,בלי סוף שיתוף פעולה וזה פשוט כל כך כיף ! יש בלונים פורחים גדולים ויש קטנים יותר, כל שחקן מתחיל עם טלסקוף, תחמושת לתותחים, כמה נשקים אישיים שגם יכולים לשמש כתחמות מיוחדת לתותחים על הכדור הפורח, אקדח אישי (רובה מוסקט חלש, בעיקר להגנה עצמית), חרב וזהו אני חושב... הטיסה על הכדור היא דיי איטית אבל נ…
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לאחר כמה חודשים שאני כבר לא משחק, חזר לי קצת החשק. שמתי בפאר-קריי רמה שלישית נראה לי "צ'אלנג'ינג" וממש קשה לשחק ככה, במיוחד שכבר יש מפלצות. בכל אופן הבנתי שאפשר להוריד את הרמה ע"י העתקת השמירות, אני רוצה לדעת איזה תקייה ואיזה קבצים בידיוק ובאופן ממוקד מאוד אני צריך להעתיק? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
שאלתי כבר בדיון הרשמי אבל אף אחד לא עזר... קיצר אני צריך עזרה בשלב התשיעי של דום, עם המוביל הזה שלוקח אותך לכמה אזורי security... קיצר אני תקוע שם, אני אמור לפתוח שם דלת אחת, אבל היא נעולה ולא נפתחת, אז חיפשתי שוב ושוב מחשב כלשהו שיפתח את הדלת הזאת, אבל לא מצאתי כלום, מישהו יכול לעזור לי? הנה הדלת שאותה אני חושב שצריך לפתוח: http://uploaded.fresh.co.il/2004080502426untitled.JPG
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש ברשותי עותק של המחשק ולאחר ההתקנה אני מנסה להיכנס למשחק והוא מסרב להיכנס , יש לי מסך שחור וזהו כמו כן נפתחת הודעה כל שהיא אך אני לא יכול לראות אותה בגלל שאי אפשר לעבור מן המסך השחור לשום דבר אחר אלה רק לכבות אותו . בבבקשה תעזרו לי אני ממש רוצה לשחק במשחק הזה וזה כבר עותק שני שאני מנסה להפעיל וזה לא עובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב הזה שאני צריך לגרום לאיזו מלחמה בין המאפיות... אני צריך להרוג איזה שוטר אחד וסיני אחד ולהפליל סיני אחר ;D הפושעים האלה עושים מפגש בתוך מסעדה, אני הורג את הטבח מתחפש אליו ואז מרעיל את המשקעות... סיני אחד והשוטר שותים את זה אבל הסיני האחר שאני צריך בעצם להפליל אותו לא שותה ואז אני נאלץ להרוג אותו... אחרי שאני הורג אותו אני צריך לעשות משהו עם הגופה שלו וזה הקטע שאני לא מבין! מה אני צריך לעשות עם הגופה שלו? מקווה שהבנתם על איזה שלב אני מדבר ומקווה שתעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אז ככה..זה המפרט שלי abit nfs-7 amd 2500 geil 512 gf 440 mx המשחק מקרטע לי וניתקע. הורדתי עידכוני דרייבר לכרטיס מסך וזה עדיין לא עוזר. יש למישהו מושג ממה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
זה קשור למשחקים כי זה מנוע לש משחק מה זה המנוע הזה שאתם מדברים עליו עם הגרפיקה הבלתי יאומנת ? פשוט אןי יל מושג על מה מדברםי בכמה הגרפיקה שלו חזקה משל doom3 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי את המשחק והוא טס עם המחשב החדש שלי אין לי כח לפרט עכשיו שאני מנסה לשחק ברשת זה לא מוצא לי שרתים ושאני ניכנס עם the all seeing eye זה נכנס אבל לא מיתחבר לשרת זה עושה awiting conection ומיספרים כזה אני מתקין מהדיסק המקורי של המישחק שהוא אצלי נימצא כבר כמה שנים בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
תוכל לצפות על הפרטים פה ולהוריד אותו פה מילה שלי לא תתחרטו . מחכה לתגובות ;D. דרך אגב הקונפיג בא להעלות את איכות התמונה, יחד עם הורדת הפינג והRECOIL המעצבן שכולנו מכירים לרמות נמוכות ככל שאפשר. חברכם הנאמן, רועי 8)
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
האם למישהו יש קראק למשחק שיפרסם פה את הלינק להורדה או שישלח לי לכתובת yair19_20@walla.co.il
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב שאני נילחם בולדי הזה שהוא מתחבא לי למעלה וזורק עליי דינמיות שמתפוצצות קיצר אין לי מושג מה עושים.. הצלחתי להפיל אותו כבר שיריתי על החוטים אבל עכשיו הוא נפל וממשיך לזרוק תודה
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הייי לכולם האם במקרה יש למישהו את המשחק soldier of fortune 2 אני מחפש את המשחק בנרות וקצת קשה להוריד אותו . אז שמישהו יהיה נחמד ו................. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( תודה dj
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום הסגתי את המשחק כמו שכתוב בכותרת אבל דמו עכשיו כתוב לי דמו ל60 דקות ומתיי שנגמרו לי ה60 דקות זה יוצא סבבה אבל שאני מתקין את המשחק שוב הוא עדיין אומר לי שנגמרו לי ה60 דקות מה אני עושה כדי שיהיה לי שוב 60 דקות??תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני צריך למחוק משחק לצמיתות שלא תישאר תיקייה אחת שלו במחשב ואמרו לי למחוק כל מה שיש בריג'סטרי אבל אני לא מבין איפה התיקייה הזאת נמצאת בבקשה תגידו לי איפה היא נמצאת תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה בדיוק נמצאת התיקיה של השמירות במשחק אני מחפש ולא מוצא צריך תגובות תודה!!
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה שלא ממש יודע איך לפתור.....
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
כי ניסיתי כמה וכמה והכל סתם חרטה
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם היתקנתי את המשחק מאפייה במחשב של אח שלי והמשחק קופץ... יש לו 9800XT ומעבד 3200+ ו1G זיכרון... וגם אצל חבר שלי שיש לו מחשב דומה המשחק הולך קקי !! רציתי לשאול אם קיים למשחק איזה PATCH או משהו שמסדר את זה ???
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
וכמה אמרו לי, זה די פשוט..... המשחק נוייק, כלומר, קיבל ניוק. ובדיוק בגלל הסיבה הזאת, הקראק לא מתפקד. עוד מעט ישוחרר קקראק פיקס, ואני אעלה אותו על אחד השרתים שלי. חג נעים, (סליחה סליחה סליחה סליחה), ותהנו לכם (אחרי החג ).
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כפי שאתם רואים אין לי בעיה עם הדרישות למשחק התקנתי ת PATCH 1.1 וזה עבד כמו שצריך עד היום שקמתי ופתאום אני רואה שרק בזמן שיורים בי אני ארטיפקטים על כול המסך!!!!! ד.א אני בשלב 12 ARCHIVE!!! יש למישהו מושג מה צריך לעשות?!?!?!??! ואני לא נמצא ב OC!
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם starcrft!!! הרחבה ויש לי גם את המשחק הראשון 2 דיסקים מקורים! התקנתי את starcrft הראשון לא הייתה בעיה התקנתי את השני ורשום בהתקנה installation failed starcraft spawn detected you must instal the full version of starcrft before installing vrood war.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש ברשותי AMD 3200+ RADON 9800 איזה מדמה ל PS2 יתן לי תוצאות הכי טובות עם החומרה הקיימת
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני רואה צבעוני אך לא ראוה תשחקנים את את הכתפיים שלהם ובלי קהל הורדתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA (להוריד את הגרסת INTERNATIONAL) או הרגיל של ה12 מגה? בזה אולי טעיתי כי הורדתי את הרגיל... אז מההבעיה? יש לי Gforce 4 mx 64ddr
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-