משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש לי CRYSIS WARHEAD, האם זה המשחק השלם או הרחבה או משהו? מצטער על הנוביות /:
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני אשמח אם תביאו לי לינק לתוכנה שמפעילה את משחקי הפליסטישין על המחשב ועדיף שתפעיל גם משחקי פליסטישין 2 . היה לי אחת שמפעילה את משחקי פליסטישין 1 אבל עשיתי פורמאת למחשב ואבדתי אותה וגם שכחתי את שמה תודה לכם על הקריאה
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
הם לא במסמכים שלי אני צריך לפרמט את המחשב מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
-
שלום. אני ואחי בדיוק סיימנו את המשחק FEAR [משחק מעולה] ואנחנו מחפשים המלצות למשחק הבא שלנו. הייתי בת'רד ההמלצות אבל לא ראיתי שם משהו מעניין שעולה על הקריטריונים שלנו [דרישות מחשב זאת לא הבעיה אנחנו מחפשים משחק בסגנון מסויים] אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר משחק טוב שיצא לא מזמן, עם גראפיקה טובה, עלילה רצינית ולא רדודה, קרבות ראיליסטים שדורשים קצת מחשבה מעבר ללחוץ על הכפתור, דמויות משנה אמינות ואויבים מתוחכמים. רצוי ז'אנר הרפתקאות/לחימה/אקשן/מד"ב/מחק את המיותר, לא משחקי תפקידים [תודה רבה], גוף ראשון, איכותי, גיל 18 ומעלה... אתם מבינים למה אני מתכוונת, משהו טוב!בערך בסגנון של half life 2, far cry, FEAR וכדומה. אודה מאוד למי שיעזור לי! בתודה, לוסי.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נזכרתי מקודם בקטע מצחיק מהמשחק פיפוש 2 והייתי חייב להעלות אותו תהנו ;D
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, פיתחתי משחק לאנדרואיד והחלטתי לשתף אותו אתכם כדי שתוכלו ליהנות ממנו משחק חינמי פשוט ביותר וממש ממכר, בהתחלה המשחק נראה קל, אך כשממשיכים לשחק בו הוא הולך ונהיה יותר ויותר קשה, כרגע השיא במשחק הוא 54 נקודות, אתם חושבים שתוכלו לשבור אותו? אם כן, אז בהצלחה המטרה שלכם היא לתפוס כמה שיותר טיפות באמצעות הדלי (השליטה באמצעות חיישן התנועה במכשיר), ככל שתגיעו לניקוד יותר גבוה כך תעלו בדירוג העולמי. תמונה מהמשחק: להורדת המשחק לחץ כאן! אשמח לשמוע כל חוות דעת שהיא על המשחק תודה רבה ותהנו
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום בSTEAM מוכרים את Settlers 7 Gold Edition Deluxe ב 40$ שזה כ150 ש"ח וכולל את כל הDLC'S. נראה לי קצת יקר למשחק שיצא במרץ. בארץ מוכרים ב100 ש"ח את Settlers 7 Gold Edition (ללא ה"deluxe"). מי שמכיר את הגירסאות השונות יכול להמליץ האם כדאי להשקיע עוד 50 ש"ח? שיחקתי בעבר בSettlers (לא זוכר איזה) ואהבתי אולם מתלבט כרגע מה לקנות. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיתוף הפעולה בפרופיל גבוה בין מיקרוסופט לחברת Bethesda אותה רכשה בתמורה ל-7.5 מיליארד דולר מרגיש כמו סיפתח גרוע למדילכתבה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
להלן 29 תמונות מאחד המודים המבטיחים ביותר שהולכים לצאת למשחק המשובח - Battle Field 1942. טנק המרכבה, מטוסי קרב סילוניים, נשקים עדכניים ועוד...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דבר ראשון.. יש מישהו שמכיר את המשחק/מוד הזה? אם לא זה מוד לquake 3 arena האתר: http://bidforpower.planetquake.gamespy.com עכשיו יש לי בעיה קטנה שקשורה לגרפיקה... בתמונה הזאת: http://www.planetquake.com/bidforpower/images/realps.jpg מופיע כזה פיצוץ שאצלי לא מופיע.... יש לי רק את הפיצוץ הכחול הזה ולא את הניצוצות האלה, הפעלתי הכל בהגדרות, הכל על המקסימום, אבל עדיין זה לא מופיע. אולי יש משהו ששכחתי להפעיל?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני ישמח לתשובה... תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
בעעע משעמם לי אין לי מה לשחק... יש לכם אולי המלצה לאיזה משחק טוב וכיף? אני גמרתי מלא משחקים אני הכי אוהב פעולה ואחרי זה אסטרטגיה אבל אפשר עוד סוגים של משחקים כמו ספורט ומירוצים. אז יש לכם המלצה בשבילי ?
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום! בעזרתם האדיבה של חלק ממשתפי הפורמים הרכבתי וקניתי מחשב חדש לבני שכולל בין השאר amd 1700 זיכרון 256 ddr מהירות 266 לוח אם גיגבייט ga-7vax-kt400 כרטיס מסך גיגבייט radeon 9000 pro 64mb מסך ctx pr705f (ה pr 711f, לא נמצא במלאי ויהיה רק בסוף פברואר). אגב המסך עושה רושם מצויין! חלונות xp הבעיה שלבני משחק ישן בשם rayman 2 שבשום פנים איני מצליח להתאימו כראוי. כל נסיונתיי לשנות את הגדרות התאימות אינם עוזרים ובלתי ניתן לקרוא תפריטי המשחק ומלל נוסף שהמשחק משתמש בו להדריך את השחקנים. המלל יוצא ענק, מרוח, מטוטש ולא ניתן לקריאה. מישהו יכול לעזור? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה על משחקים שאפשר לשחק בשני שחקנים או יותר על מחשב הכוונה היא ישירות בעזרת גויסטיקים ולא דרך הרשת תודה.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הכוונה היא למחשב מפרט בצד אני מחפש משהו בסגנון gta או מרוץ מכוניות טוב. יש לי כבר את: carbon mw vice city et fifa07 nba07 חחח יאלה תריצו שמות כבר התחיל לשעמם לי במחשב
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
אתמול חזרתי אחרי תקופה ממשוכת לקאונטר סטרייק סורס עכשיו יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 6600 256 מב' אז אני יכול להריץ את המשחק על גרפיקה יחסית גבוהה ובלי HDR. אם אני מפעיל HDR (במפות שתומכות בזה) אז ה-FPS צונח ל-1-3 והכל מקרטע אז אם אני רוצה לשחק עם HDR אני צריך לשים בהגדרות את כל האופציות המומלצות שזה הרוב על בינוני והפילטר לא Anisotropic אלא Trilinear ו-Antialiasing מבוטל. אז מה לדעתכם נראה יותר יפה חזותית? HDR מלא והגדרות גרפיות נמוכות-בינוניות או לעזוב את ה-HDR ולשים הכל על הגדרות גבוהות?
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קוראים לי דור ואני מארגן קניה קבוצתית למשחק דיאבלו 3. כעת אנחנו בתהליכים עם ארקדיה לגבי המחיר, אך ככל שנגדל המחיר ירד. אם מישהו מעוניין, שישאיר פה דרך ליצור איתו קשר (Skype, מסנג'ר, אימייל, פלאפון וכו'). עדכונים: אנחנו עם ארקדיה. ההרשמה נסגרה, הגענו למחסה של האנשים (350 אנשים בסה"כ). להלן המחירים: מהדורה רגילה: 229 ש"ח. אי אפשר להצטרף. מהדורת אספנים: 369 ש"ח. אי אפשר להצטרף. לינק מידע: http://www.diablo3.co.il/forum/viewtopic.php?f=21&t=2115 שיהיה יום טוב לכולם, דור.
-
- 272 תגובות
- 38.3k צפיות
-
-
בצעד מהפכני לתחום כולו החליטה חברת Epic לשחרר את מנוע ה-Unreal Engine 4 שמתוצרתה, בנוסף לגרסה מוקדמת של משחק ה-Unreal Tournament החדש (שמבוסס עליו) בחינם לכלל קהילת המפתחים לכתבה: http://hwzone.co.il/unreal-engine-4-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%9c%d7%9b%d7%9c/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
זה כל מה שיש לי להגיד... נתחיל עם העובדה שאני לא מעריץ של נינטנדו,ואף פעם לא אהבתי את הקונסולות שלה ו\או את מרבית המשחקים שלה...ככה של תסתכלו על מה שאני אומר כביכול מנק' מבט של נינטנדופיל. הבקר החדש של הPS3 הוא בדיחה רעה...אין לי משהו אחר להגיד. סוני ראתה שנינטנדו גונבת לה את ההצגה,אז היא החליטה לצאת בידיעה כי גם השלט שלה יהיה שלט "מהפכני". "מהפכני"?חחחחחחחחחח....חוץ מהעובדה שהשלט יהיה אל-חוטי [וגם זה לא ממש מיוחד ביחס לקונסולות הדור החדש] אין בו שום פיצ'ר מיוחד. תרשו לי לספר לכם,שהטכנולוגיה [המאוד פרימטיבית] של חיישן התנועה בשלט הPS3 היא עתיקה...לי יש GAMEPAD מסדרת SIDEWINDER של MICROSOFT שקניתי בשנת 1998 שכולל את טכנולוגית החיישן תנועה-ואם צריך להוסיף על כך-זה חסר …
-
- 177 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש משחק ישן(תחילת שנות ה90 אולי לפני), קווסט שאתה מן רובוט\אסטרונאוט כזה בחללית. יותר מזה אני לא זוכר, רק שהיה למשחק שם ארוך. זה קצת LONG SHOT, אבל אני מנסה בכל זאת... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני לא טועה המשחק הוכרז כ"אבוד"(כלומר זה חוקי להוריד אותו בחינם). הורדתי אותו מהאתר של HOME OF THE UNDERDOGS,הרצתי אותו,והכל הלך מצוין,אבל אז גליתי שהוא לא מראה את הסרטים. אין לי מושג אם הסרטים נמצאים בתוך המשחק,או שזה קובץ נפרד שאמור להיות על הדיסק,אבל בכל מקרה אני לא מצליח לראות אותם. מי שיכול לעזור, בבקשה :-\. נ.ב האתר חוקי לגמרי,ולכן מותר להוריד ממנו. נ.נ.ב אני ממליץ בחום על המשחק הזה,למרות היותו RPG מכות עם עלילה לינארית וגרפיקה ישנה משנת 96 ,זה משחק ענק, עם עלילה לינארית מצוינת.שיחקתי בו בדמו בלי הסרטים ואני באמת ממליץ עליו. נ.נ.נ.ב אתם משחקים ערפד.(סתם חשבתי שאולי זה יעניין אנשים)
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
החזקנו אצבעות חזק וזה קרה: בת\'סדה חשפה משחק חדשה בסדרת Fallout, שיקח אתכם אל בוסטון החרבה וגם יעניק לכם חבר על ארבע שילווה אתכם לאורך ההרפתקה החדשה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%91%d7%95%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%9f-fallout-4-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%95%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94/
-
- 242 תגובות
- 48.3k צפיות
- 1 follower
-