עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Earphoned,

האמת היא שנתקעתי בחלק הזה לפני הרבה מאוד זמן.. אז פשוט גיביתי את השמירה האחרונה, והנה במחשב החדש(ותודה לHWZONE על המפרט! ) אני החזרתי אותה. בכל מקרה, נתקעתי כאן: (מאחוריי יש את השער המגנטי הכחול הזה שאני לא יכול לעבור בו אבל יריות וחפצים כן, ומימין מדרגות שמובילות למעבדה הקטנה הזאת שם.) אז.. מה עושים? נ.ב. אני גיביתי רק את השמירה הזאת ולא את הקודמות אם זה משנה משהו.. בתודה, רן.

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  2. באף משחק CoD לדעתי לא היו מפות מוצלחות כמו בCoD 4. למישהו יוצא עדיין לשחק במשחק? אני חושב להתקין אותו שוב אבל אני לא יודע אם יש טעם.... לפי איך שMW3 נראה, המפות נראות פיציות ולא מתקרבות לסגנון של MW הראשון.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by galCool,

נתקעתי... אחרי שהפכתי להיות מלך הגריפ הכל נשאר נעול.. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  4. שלום אני תקוע במשימה של השלג - אחרי שצריך לירות עם רובה צלפים בהרבה אנשים שמסתתרים מאחורי בונקר ואז כשניכנסים לבית אני הורג את כולם ולא מבין לאן צריך ללכת כשאני מגיע לכיוון שמראה לי המצפן על הכוכב הוא אומר לי "שלפעמים האובייקטים יהיו ממוקמים לי במקום מעל הכוכב" :s05: בבקשה עזרה תודה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לא מצליח להתקין אני לוחץ על SETUP וזה לא עושה לי כלום פשוט לא מאלה לי את התקנה אני לוחץ ולא עושה כלום את המשחק הוא מקורי!!!!! מקורי!! פניתי לחנותת עם לא יודעים מה לעשות אני לא רוצה להחזיר אותו בחיים אצל חבר שלי זה עובד! אז ניסיתי לעביר את התיקיייה של המחשק למחשב שלי אני לוחץ על האייקון של המחשק וזה כותב לי This program requires at least 3MB of free virtual memory to run

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. יש פה קלאנים או קבוצות שעדיין משחקים ב BF BC2? אני מחפש קבוצה או קלאן כדי לשחק איתם משחק קבוצתי בBC2 לא בתחרויות או גטרים רק בשביל הכיף אם יש פה אם יש פה מישהו שרוצה לשחק אני אשמח

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  7. אני לא חושב שיהיה WarCraft IV כי ה- Orc Human Elf nigh עשו שלום ..... אז כאילו כאן נגמרת הסידרה של WarCraft ?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  8. ממש בהתחלה כשמסתיים הסירטון וצריך להרוג עם סכין את היפני אני לוחץ על העכבר וכלום זה לא עובד אולי משהו יודע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אני משחק בSpider-Man - Web of Shadows ספידרמן החדש זה עובד בהתחלה טוב עד שזה מגיע לקטע במשחק של אקשן של מכות וזה פתאום נהייה איטי ועוד משחק הX MEN החדש אני נכנס אל המשחק והמסך דק האור הירוק הופך לצהוב ומתחיל להבהב וכותב IMPUT SIGNAL OUT OF RANGE זה בעיה במסך ? כי המשחק עובד שומעים ולא רואים מפרט של המחשב תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-142441576.JPG כרטיס מסך GEFORCE 8400 תודב רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by HilaX3,

שלום, אני לא בטוחה אם זה המקום הנכון אז סליחה מראש. רציתי לבקש רשימה של המשחקים הכי חדשים (והטובים) שיצאו לאחרונה. לא רשימה ארוכה, רק איזה.. חמשת המשחקים הכי חדשים וטובים. שיחקתי כבר ב: Skyrim MW 3 תודה שהזכרתם לי, שיחקתי גם ב: Portal 1/2 Crysis 1/2 Dragon age 1/2 ואשמח למשחקים חדשים באותו סגנון, או אפילו סגנון שונה. תודה רבה לעוזרים. (אין צורך לדאוג לכרטיס מסך חזק מספיק.) הילה~

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by MasterGal,

BS Hacker הינו סימולציית האקינג (פריצה למחשבים) מקיפה ומפורטת. שחקו כאחד מחבורה מחתרתית של האקרים אשר מנסים להפיל ממשל אכזרי השואף לשלוט בכל. במשחק אנחנו אמורים לפרוץ למחשבים השמורים ביותר של הממשל, ולהשיג מידע וכתוצאה מזה להציל את העולם מדיכוי. בשורה התחתונה המשחק חובבני מידיי ואולי קצת ישן לדורינו. אבל יכול לבזבז שעה של הדמייה כאילו אתה פורץ באמת או לקחו אותך מתוך הסרט אושן 11 או 12 עדיין לא החלטתי. אז זהו תורידו עם בא לכם, אגב זה דימו...

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by omnius,

שוחררה הגרסה האירופאית, היא אמורה להגיע לארץ ביום שני

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  13. קניתי את HL2 ואני התחלתי להתמכר למשחק ברשת.... מה שכן קשה לי עם המקלדת...האם כדאי לקנות ג'וסטיק ואם כן איזה? האם אפשרי ביכלל לוותר על העכבר במשחק הזה? יש למישהו כאן CS או HL2 והוא משתמש בג'ויסטיק ?

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  14. מישהו יודע מתי הTOMB-RAIDER החדש יוצא, אני מת על הסידרה.... הוא היה צריך לצאת לפני כמה חודשים אם אני לא טועה

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  15. אפשר בבקשה ? טריינר למשחק far cry הורדתי מכמה אתרים מובחרים אבל זה לא מתאים לגריסא החדשה של המשחק ... 1.31 ... , תמיד שיחקתי לפי הכללים את המשחק זהו נמאס ובהזדמנות זו אפשר אתרים שמכילים שמירות טריינרים חדשים ?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  16. Started by matanch,

אפשר סוף סוף להוריד

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  17. וכמו שהכותרת אומרת בירצוני לשחק במרוץ מרשים יפה ומאתגר(אבל לא יותר מידי) יש לי מחשב די חלש : P3 800 256 SDR G4 4200-128 DDR אני ממש אהבתי את אפשרות שיפור החלקים וההיתפתחות שהיתה בNFS 5,לא ממש אהבתי את הרעיון של NFS:HP כי זה רק מרוץ ותו לא זה נחמד אבל לא ליותר משבועיים ואני :"ראיתי שיחקתי ודי נהנתי " אני מעדיף מישחקים דיי חדשים ועם גרפיקה סבירה (מישהו ודאי אומר "אוף הלך הרעיון של NFS 1") אבל חלס דיבורים ויאלה למעשים מחכה לתגובותיכם המהוללות בתודה THE GYVER

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  18. http://agar.io/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by R0ck,

מוד Capture The Flag להאף לייף 2, נראה מבטיח. http://www.hl2ctf.com/index.php בקרוב משתחררת גירסת בטא חדשה, לבינתיים, הגירסה הכי עדכנית היא 1.1.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by yoel12,
    • 0 תגובות
    • 451 צפיות
  21. מוכנים למהפכה? ה-Oculus Rift של פייסבוק יגיע אל מדפי החנויות בתחילת שנת 2016, בשיתוף פעולה עם מיקרוסופט ועם כותרים חדשים וייעודיים מכמה שמות גדולים בעסק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. אני מנסה להזכר במשחק כלשהו אני אשמח על העזרה אני לא זוכר הרבה על המשחק משחק מרוצים ששיחקתי ביסודי (לפני 9-11 שנים) זה משחק מרוצים ממבט מלמלה עם כל מני שיפורים למכוניות ובמרוץ כל כמה זמן היה אפשר לעשות תורבו די מגניב הייתה שם מכונית בשם בננה (או משהו כזה) די גרועה והמכונית של השלבים האחרונים היתה בצבע שחור מה שבטוח זה לא מיקרו משינס אני יודע שזה נשמה כמו כל משחק מרוצים ישן אבל זה מה שאני זוכר אני אשמח אם תעזרו

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Ark,

שלום לכולם, האם מי שהזמין עותק דיגיטלי מקבל guest pass לחלק? אם כן איפה מוצאים את זה(בתוך הבטלנט כמובן)? תודה מראש לעונים נ.ב. מחפש Guest pass בנרות אז אם יש למישהו ורוצה לתת אני ישמח לקבל...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
    • 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by RON_Xxx,

לא מצליח להתקין את הפאטצ \ עדכון הראשון של המשחק (זה כותב לי שהקובץ בעל אותו שם אבל לא הקובץ שצריך משהו...) (לא החלפתי שום קובץ...)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.