עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש פדים שמתוייגים "Control" ואחרים שמתוייגים "Speed". לפי מה שהבנתי Control זה לאנשים שמשחקים עם רגישות נמוכה וSpeed זה לאנשים שמשחקים עם רגישות גבוהה. הרגישות של הווינדווס (XP) אצלי היא 7/11 ושל CSS היא 9. זה גבוה? נמוך? ומה בכלל ה"טווח רגישויות"? תודה. נ.ב: אשמח לשמוע איזה פדים יש לכם

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  2. רוצים להתפנק במשחק עדכני במחיר קורץ? בחנות ה-Green Man Gaming מציעים הנחות של 23 אחוז על הכותרים הבולטים ביותר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הזדמנות-פז-gta-v-fallout-4-ואחרים-בהנחה-של-23-אחוז/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, לאוהבי הז'אנר ודאי שמתם לב ליחוד ולאיכות הגראפית של המשחק הזה. AGE OF EMPIRES III . הבעייה שהוא יצא או אמור היה לצאת לפני מס' חודשים אך לא ראיתי אותו על המדפים ולא שמעתי עליו דבר. מישהו משחק בו ? מישהו יודע אם הוא הושק בארץ ???

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by D-Viper,

יש משחק דוס שאני לא זוכר את שמו, אבל אני זוכר מה בערך היה אפשר לעשות בו, אז תגידו לי אם אתם מכירים, ואם כן איך קוראים לו ומאיפה אפשר להשיג אותו: במשחק הזה בונים כל מיני מכונות כאלה בסגנון דומינו ראלי, כלומר, לוחקים למשל כדור שיתגלגל לאיזה מקום שיפעיל מאוורר שיזיז משהו שימשוך חבל שיצית תותח שירה את התותח ויקלע למטרה (משהו בסגנון הזה). אז אם אתם מכירים בבקשה תגידו לי איך קוראים לזה ומאיפה אפשר להשיג? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  5. 1.COLD FEAR 2.SECOND SIGHT יש לי את קולד פיר ואני בנתיים חושב שזה משחק טוב,אבל רוצה לשמוע את דעתכם.. את SECOND SIGHT אין לי.. שמעתי שזה משחק טוב,זה באמת משחק טוב?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. חנות ה-Green Man Gaming המקוונת מציעה הנחות נאות על כל כותריה של המפתחת האהובה Rockstar, כולל מחיר אטרקטיבי במיוחד ללהיט העדכני האדיר שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/הזדמנות-שכדאי-לנצל-gta-v-זמין-לרכישה-ב-38-דול/

7. שלום פעם אחרונה ששיחקתי במחשב היתה לפני כשנה. שיחקתי ב-COD4. אני עומד לשדרג את המחשב ואני מבקש בעזרה על משחקים מומלצים. משחקים שאני לא מעוניין בהם: משחקי אסטרטגיה כגון COH נכון לעכשיו המשחקים שמצאו חן בעיני ואני שוקל רכישה לגביהם: PRINCE OF PERSIA- החדש TOMB RAIDER UNDERWORLD CRYSIS WARHEAD- לא בטוח לגביו. הבנתי שיש לו גרפיקה מדהימה אבל הוא די משעמם GEARS OF WAR MIRROR'S EDGE ASSASSIN'S CREED FALLOUT 3 מקווה שהצלחתם להבין את הסגנון שלי. ALAN WAKE מאוד מעניין אותי אע"פ שהוא עדיין לא יצא. איזה עוד משחקים טובים יצאו בשנה האחרונה?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  8. האיתחול המבטיח לסדרת משחקי הפעולה הנודעת נראה טוב יותר ויותר עם כל מידע ותיעוד חדש שנחשף לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-ה-doom-החדש-בפעולה-במסגרת-מבחני-האלפא-ש/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני נמצא במשימה שבא אני צריך להיכנס למלון, להרוג את המנהל ועוד שני אנשים... למשיהו יש טיפים איך לעבור את זה אני יודע שהמנהל הוא בחדר האוכל אבל איפה השאר?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  10. הבושה סביב הכותר האחרון בכיכובו של האביר האפל נחתמת בתו צורם במיוחד, עם הודאה שהמשחק פשוט לא יהיה מסוגל לפעול כראוי עם מערכים מרובי כרטיסים גראפיים לכתבה: http://hwzone.co.il/הרימו-ידיים-batman-arkham-knight-לא-יוכל-לפעול-עם-מערכי-sli/

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  11. ההמולה סביב בלאק פריידיי וסייבר מאנדיי דועכת, וזה הזמן לספר לכם על יממה אחרונה שבה אפשר לרכוש את מיטב כותרי הגיימינג של המחשב האישי בהנחות גדולות לכתבה: http://hwzone.co.il/נשאר-לכם-כסף-לזה-מבצעי-חורף-על-אלפי-משח/

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by KKK,

שלום שמתי בCALL OF DUTY 2 על רזולוציה גבוהה והמסך לא תומך בה! הוא מציג איזו הודעה כזאת ומסביב הכול שחור! בקיצור עכשיו אני לא יכול לחזור לתפריט..כל פעם שאני נכנס למשחק הוא שוב מציג את ההודעה..ניסיתי ללחוץ במאפינים שיפעיל את המשחק על רזולוציה נמוכה ולא עזר. איך אני מחזיר שוב לרזולוציה הרגילה? (1024X768)? תודה לעוזרים .

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  13. אהלן אחרי התקנה מחדש של המשחק התקנתי שוב את המשחק וPB עושה לי בעיות שאין את הקובץ PNKSTRB ניסיתי כמה פעמים להתקין מחדש את PB ולעדכן אותו וזה לא פתר את הבעיה הורדתי את הקובץ החסר (PNKSTRB) אבל אני לא יודע איפה אני אמור לשים את הקובץ הזה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by darkman,

"I'm not sure if it's really a great idea to post this, but "Anonymous Leaker" -- the guy who is apparently responsible for releasing the slightly playable pre-Alphaish version of HL2 which is unfortunately in circulation -- has released a statement of sorts. Here's a snip: To all those saying HL2 was delayed because of the hacking action, ill just remind you that what was leaked is what Valve has, nothing more and nothing less, so its pretty good to understand it wasnt finished yet. Also I'd like to point out the E3 [demo] was one big fake by Valve. Ever tried to kill that soldier in physicstown ? Notice the door will still get kicked ? No scripted sequences ? To ever…

• 87 תגובות
    • 6.8k צפיות
  15. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, הגעתי למתמודד הראשון מהרשימה השחורה ואחרי שסיימתי להתמודד איתו רודפים אחרי מלא משטרות ואני עם הBMW שמתחילים איתה ... מה אני צריך לעשות עכשיו???

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ben_20,

התקנתי את המשחק הפעלתי את הקראק עם ה DAEMON Tools המשחק עולה יש מסך שחור וכתוב OUT OF RANGE וזהו זה נשאר ככה מה אני עושה ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  17. השאלה בכותרת, אני צריך את הפאץ' על מנת להתקין את התוספות.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  18. המחשב נתקע לי לאחר יציאה מGTA_SA (שום דבר לא מגיב וגם רואים שהTASK BAR משובש ורק RESTART מציל את המצב) מדובר בP4 2.8 512MB של DDR400 כ.מסך 5700LE מה שרציתי לשאול האם לדעתכם זו בעיה של מיעוט זיכרון RAM והאם תוספת תעזור כי ברקע רצות מלא תוכנות (SNAGIT,BABYLON,GETRIGHT ועוד כל מיני עזרים קטנים שאני לא אוותר עליהם) אגב חוצמזה המחשב רצ באופן יוצא מהכלל ללא שום בעיות

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Yamabushi,

אתמול ראיתי סרטון ממשחק במקום כלשהוא. לא ראיתי ולא היתה לי האפשרות לראות את שמו של המשחק חוץ משם קובץ הסרטון (cross משהו) מדובר במשחק FPS ככל הנראה מ3 השנים האחרונות, גרפיקה כמו של Call of duty 2 רק על פרטים בינוניים, למרות זאת, משחק מלא אקשן ופעולה, פרט שיכול לעזור למזהים - רימון הוא נשק נפרד שם, לא כמו בשאר המשחקים שצריך ללחוץ G כדי לזרוק אחד. הרובים שם זזים לפי תנועות גופו של השחקן (בערך כמו בקרייסיס) הסביבה של המשחק (כמו שראיתי בסרטון) מזכירה קצת את frontlines: fuel of war תודה לעוזרים והמשך יום נעים.

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by davidcohen,

שלום!!! רציתי לדעת איך יורים ואיך נכנסים למכוניות בDRIV3R ?? ובקיצור את כל המקשים... תודה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  21. אני מפעיל את המשחק, ומקבל את ההודעות שגיאה הבאות- [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by NIR-T,

תודה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by omery000,

עוד חודשיים אני יהפוך לחוקי סוף סוף (!) ואני יוכל להוציא כרטיס ולקנות באינטרנט, רציתי לדעת איזה אתר אמין של משחקי מחשב שמוכר עותקים פיזיים במחירים זולים ועושה משלוחים לארץ אתם מכירים?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. התקנתי את המשחק DARK SECTOR ושאני מריץ אותו הכל עובד סבבה והסרטון פתיחה (שלא קשור למשחק-חברה שכנראה לקחה חלק בפיתוח שלו) הכל נראה מעולה. שהמשחק עצמו נפתח, התפריטים והטקסט חלקים ואין איתם שום בעיה, אבל הגרפיקה (יענו התמונה מאחורי התפריטים אבל יותר קריטי במשחק עצמו) אמממממ אני לא יודע איך להסביר את זה, הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו זה "לא בפוקוס", זה מן טשטוש מעורב עם מריחה כזאת של הגרפיקה וזה ממש חמור עד כדי כך שאי אפשר לשחק (אני אעלה SCREEN SHOT יותר מאוחר). חיפשתי בגוגל וכל מיני מקומות ולא מצאתי בכלל אזכור לבעיה הזאת. אבל, שמתי לב למשהו קצת מוזר: בתפריט DISPLAY (יענו וידאו\גרפיקה) יש CHECK BOX שקוראים לה "POSTROCESSING" והיא מסומנת בדיפולט. ברגע שאני מוריד ממנה את הסימון …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by YAHOOGEEK,

*מודע לכך שיש דיון ראשי של המשחק אבל רציתי שזה יקבל קצת תשומת לב ושיהיה ניתן להפריד אותו מהדיון הענקי של Black Ops, שלא יבלע בין ים הטקסט שם*. רכשתי שרת Black Ops לחצי שנה מראש עבור הקהילה הישראלית (כולם מוזמנים)... השרת הינו Ranked עם 18 מקומות >> ממוקמם בלונדון אנגליה, מבדיקות שלי קיבלתי את הפינג הכי נמוך לשם, אם וכאשר יהיה צורך תמיד אפשר לשנות מיקום, אבל נראה מה יהיה (עד שנקבל שרתים בישראל, אם זה יקרה ). שם השרת: [israel Gaming Forces] [Ranked] [Default] כתובת השרת: 173.199.73.52:3074 כנסו בהמוניכם, תוסיפו למועדפים - והעיקר שיהיה בכיף ;D

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.