משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
- 

היי, יש לי מחשב ומפרטו: core 2 duo 3 ghz two gb ram windows 7 ואני רוצה להכניס לו radeon x1300pro במפרט כתוב שהדרישת כרטיס מסך מומלצת היא geforce 8800gt. חבר אומר לי שהradeon שהזכרתי שווה בכוחו ל 8600. לכן, רציתי לשאול אם תחת המפרט הנ"ל יעלה אצלי NFS HOT PURSUIT החדש בגרפיקה גבוהה ואפקטים גבוהים, כלומר אף ברזולוציה 1920 על 1024? או במילים אחרות איך ייראה אצלי המחשב עם המפרט הזה? תודה מראש
- 

- 2 תגובות
 - 836 צפיות

- 

- 

טוב לאחר הסתבחות קטנה אני במשחק וחשבתי לשתף אותכם את דעתי. קודם כל - המשחק חייב את המשחק הראשון המלא. המשחק מגיע כתוספת, בנוסף חייב עדכון עד 1.7 לפחות. המשחק: המשחק מתחיל היכן שהראשון נגמר וחובבי המשחק יגידו שגם בשיא, בסוף המשחק אני ישבתי פשוט בהלם מהגרפיקה ומהסוף היפה שנתן לי טעם שלעוד... מפתחי המשחק יודעים את זה ולכן הם לא חסכו והחלטי להזכיר לנו: בכל מקרה לאחר שקיבלתי פלאש באק מהמשחק הראשון.. חסר סבלנות התחלתי לשחק. אני חייב לציין שכרגיל הגרפיקה מרשימה וזמני הטעינה קצרים ובכלל משחק קליל, פשוט קשה להאמין. קצת תמונות מההתחלה. אך אני שואל את עצמי שאלה...... האם בעצם זה אותה גברת בשינוי _________? גרפיקה,סאונד וקלילות המשחק..... הכל 10 השאלה האם זה אותו משחק ,…
- 

- 21 תגובות
 - 2.7k צפיות

- 

- 

מסיבה לא ברורה אני לא יכול להתחבר לבאטלוג, זה כל הזמן רושם לי שהסיסמה או האימייל לא נכונים, אז החלפתי את הסיסמה ונכנסתי לאורייג'ין בלי בעיה אבל הבאטלוג ממשיך לעשות כך.
- 

- 5 תגובות
 - 601 צפיות

- 

- 

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=32789 אין לי כח לכתוב ביקורת משלי..
- 

- 1 תגובה
 - 646 צפיות

- 

- 

מה הסיבה שאני לא מצליח לשחק ברשת? או שהוא אומר לי שהCD KEY כבר בשימוש. ולפעמים המשחק כבר נטען ואז נפתח החלון של המשחק ישר מתנתק-ורושם איזושהיא הודעה. מישהו יודע איך "לטפל" בנושא?
- 

- 3 תגובות
 - 999 צפיות

- 

- 

מכורים לגיימינג שהולך אתכם בכיס לכל מקום? אלו הכותרים הבולטים החדשים שאתם חייבים להכיר לכתבה
- 

- 0 תגובות
 - 952 צפיות

- 

- 

הבטא באוקטובר (מאוחר,נכון) כולם יוכלו לשחק בה ועוד פרטים. http://mp1st.com/2013/08/20/battlefield-4-beta-early-october-premium-detailed-new-multiplayer-released/
- 

- 14 תגובות
 - 1.7k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

- 

אודה להמלצות מעניינות למשחקי מלחמה מגוף ראשון בלבד - פחות בדיונים, עשיתי חיפוש באתר ורוב ההמלצות על CRYSIS ו BF (שחקתי את אCRYSIS 1+3 משום מה ה BF3 נראה לי פחות איכותי בגרפיקה). אז אם אפשר משחקים עם גרפיקה וטובה - למחשב חזק מאוד(!). תודה רבה!!!
- 

- 1 תגובה
 - 1.7k צפיות

- 

- 

https://www.theverge.com/2019/3/19/18271702/google-stadia-cloud-gaming-service-announcement-gdc-2019
- 

- 0 תגובות
 - 1.1k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

מי שרוצה שישלח לי הודעה בפרטי אני אשמח למכור.. למשתמש וותיק באתר אני מוכן לתת את המשחק לפני ההעברה של הכסף כדי שיהיה בטוח שהכל תקין.
- 

- 0 תגובות
 - 508 צפיות

- 

- 

תוכל לצפות על הפרטים פה ולהוריד אותו פה מילה שלי לא תתחרטו . מחכה לתגובות ;D. דרך אגב הקונפיג בא להעלות את איכות התמונה, יחד עם הורדת הפינג והRECOIL המעצבן שכולנו מכירים לרמות נמוכות ככל שאפשר. חברכם הנאמן, רועי 8)
- 

- 4 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

אחי סיים את המשחק כבר כמה פעמים,הוא הפסיק לספור. אז יש את הבונוס הראשון שאתה משחק את הבחורה זה כולם מכירים. בפעם הרביעית אולי שאחי סיים את המשחק פתאום הוא ראה באחת השמירות ,שורה מהבהבת שכתוב שיש בונוס. הוא נכנס והמשחק מתחיל ממהתחלה רק שלליאון יש כבר הרבה כסף (כל מה שצבר במשחק האחרון) לא מעט נשקים וארגז ענק . את ליאון הלבישו במדים מיוחדים ופתאום נפתחו עוד נשקים חדשים ,שעולים הון אגב. [attachment deleted by admin]
- 

- 0 תגובות
 - 550 צפיות

- 

- 

לא יודע למה אני פותח את זה פה, לא רק שזה לא שייך לבאטלפילד ספציפית, זה אפילו מתאים יותר לפורום פסיכולוגיה מאשר משחקים אבל אני מאמין שאתם מתמודדים עם זה לפעמים. מדי פעם פשוט אני לא מרגיש מה הולך סביבי. ביחוד על מפה חדשה. ממש צריך להסתכל כל שניה על המפה המוגדלת ולהזכר מה הולך כאן. או לדוגמא התמודדות עם מספר מטרות : אם אני מתחיל לירות על אחד מהם שעם הגב אליי, ומישהו אחר בא ויורה עליי, במקום לעבור אל הסכנה האמיתית אני מנסה לסיים את ההוא שהתחלתי. אין כזה הרבה זמן כמובן לחשוב במצב כזה, ברגע שאני נזכר במודע שאני מנסה לשפר את הבעיה הזו, אני כבר מת מזמן. או לדוגמא, אם אני רץ לבניין למשל, ועוד חצי צעד אני בתוך הבניין, ומישהו מהצד מתחיל לירות עליי, אני יכול לפעמים לעצור כמו טמב…
- 

- 22 תגובות
 - 3.2k צפיות

- 

- 

בשלב הזה לא הבנתי מה לעשות איך אני הורג את המפלצת הענקית כל פעם אני הורג את כל הרוחות ואז אני מקבל את הראייה המיוחדת
- 

- 2 תגובות
 - 719 צפיות

- 

- 

העם כרטיס קול טוב יכול לתת boost משמעותי fps? עם כן איזה כ.קול מומלץ?
- 

- 7 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

המשחק למחשב ניקרא TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES באיזה אתר אני יכול להוריד תודה חברה
- 

- 2 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

איזה משחקים למחשב אפשר לשחק שני אנשים באותו זמן (split Screen) שהם לא פיפא ופרו וכל משחקי הספורט האלה??? אני יודע שBlur אפשר לשחק ספליט סקרין אבל איזה עוד יותר בסגנון יריות ופעולה
- 

- 2 תגובות
 - 803 צפיות

- 

- 

מצאתי אתר פצצה חובה להיסתכל ובבקשה תענו בתרד הקודם שלי חייב שרתים ל SOF 2 http://csnation.counter-strike.net/
- 

- 0 תגובות
 - 996 צפיות

- 

- 

קבלו מה עשיתי משיעמום רשימה של המשחקים שסיימתי - חלקם חדשים וחלקם ישנים - כמובן ששכחתי כמה - אבל עדיין יש הרבה (ואל תשאלו אותי על הסוף של המשחקים כי אני גם לא רוצה להרוס וחלק אני לא זוכר במאה אחוז) http://planet.nana.co.il/vipergallery/games/try.html מה דעתכם?
- 

- 26 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

שלום רב בחנות steam מצויין בדרישות המערכת המנימליות למשחק, שהמעבד יהיה I5 4400. המעבד אצלי הוא I5 2500 3.3 GHz . שאר המיפרט אצלי הוא מעל המנימום - 16G RAM + כרטיס מסך geforce 970 על חלונות 10 מישהו יודע אולי \ יש לו ניסיון, אם המשחק יעבוד אצלי על המחשב? תודה
- 

- 0 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

אם אין לי את המשחק האורגינלי (יש מהורדה מהאינטרנט)אני לא יוכל לשחק בהרחבה????
- 

- 1 תגובה
 - 643 צפיות

- 

- 

יש לי מסך 20" ואין לי את הרזולוציה הנ"ל. יש איזה אפשרות להוסיף אותו איכשהו ? (אני עם הפאצ' הכי חדש - 1.06). תודה.
- 

- 1 תגובה
 - 642 צפיות

- 

- 

שלום. יש לי גישה ליקנות דברים בזול מחו"ל לכמה ימים, נכון לכרגע אני רק רוצה כמה משחקים אבל אני לא יודע בידיוק איזה ליבחור. אני אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות למשחקים טובים שחוויתם. *יש לי מיכסה של עד 5 משחקים ואני מעוניין לירכוש משחק מכל פלטפורמה: מירוצים, אסטרטגיה, פעולה, ואם יש אחרים שאתם ממליצים אז הם יתקבלו בברכה. (המשחקים מיועדים ל-PC כמובן) תודה לעוזרים
 - 

שלום הורדתי את המשחק וחבילת ההרחבה שלו התקנתי את המשחק בכונן D בתיקיית משחקים ושאני מנסה להתקין את ההרחבה הוא לא מצליח איך אני גורם לו להתקין לתיקייה שלי ויש לי גירסא 1.1 שמעתי שיש יותר חדש איך אני מעדכן? וגם אני לא מצליח להיכנס למשחק איך אני משחק בזה אני שעה מנסה לשחק לא מצליח הדעתי למסך שאני רואה את הרוסים שאני יכול לבחור אני רואה את המלחמה אבל לא מצליח להיכנס אליה וגם שמעתי שBF2 זה רק משחק רשת שאי אפשר לשחק ככה סתם זה נכון?
- 

- 3 תגובות
 - 617 צפיות

-