משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
- 

אפשר המלצה למשחקים כמו Crysis בבקשה? ואם למישהו יש מושג מתי יוצא הcrysis המלא? תודה
- 

- 2 תגובות
 - 542 צפיות

- 

- 

האחסון הפנימי המהיר בקונסולות העידן החדש של מיקרוסופט וסוני מאפשר להן לבצע פעולות מדהימות שטרם ראינו בתחום - אך היתרונות הללו עשויים להפוך גם לחסרונות משמעותיים עבור אלו שאוהבים להתנסות ולחוות מספר רב של כותרים בעת ובעונה אחתלכתבה
- 

- 3 תגובות
 - 693 צפיות
 - 1 follower

- 

- 

- 

הי, אז רכשתי את ההרחבה למשחק דיאבלו 3, הבעיה היא שאני לא יודע איך ליצור משחק חדש... יש לי רק אפשרות join game, והייתי רוצה להתחיל משחק חדש, שבו אני מתחיל לבד, ואחרים יכולים להצטרף... איך אני עושה את זה??
- 

- 3 תגובות
 - 3k צפיות

- 

- 

- 

כמה זמן לוקח למשחק להגיע לארץ? אני רוצה להזמין bf3 , הם עושים בעיות עם pre-order או שהמשחק בא בול בתאריך? תודה
- 

- 13 תגובות
 - 3.7k צפיות

- 

- 

היי חברים, אני מעוניין לרכוש את המשחק ולהיות זכאי להתחברות לבטא שתיפתח עלינו לטובה. איך ניתן לעשות זאת? תודה מראש למתייחסים
- 

- 0 תגובות
 - 659 צפיות

- 

- 

שלום ראיתי את דרישות המשחק nfs ps והמחשב שלי עובר את הממולצות ושאני נכנס לשחק, אני שם לב שעל הגדרות גבוהות המשחק לא זורם בכלל אלא רק על הכי! נמוכות הוא זורם! למישו יש רעיונות לעזרה?! פאץ'? משו אחר?! תודה
- 

- 1 תגובה
 - 540 צפיות

- 

- 

קניתי כרטיס מסך קיבלתי אותו יותר נכון אקבל אותו מחר עם המשחקים הבאים: HEAVY METAL F.A.K.K RUNE MOTOCROSS MANIA הם שווים משהו מתי הם יצאו
 - 

http://www.udpsoft.com/eye/download/newer/EyeInstaller.exe אפשר לקבל באמצעותה רשימה של כמעט 2000 שרתים שונים, ולמיין אותם הרבה יותר טוב ממה שאפשר דרך המשחק עצמו. התוכנה מנהלת DB של שרתים משלה, ואין צורך להזדהות מול השרתים של UT (לאלה מביניכם שלא קנו את המשחק...). יש אפילו כמה שרתים ישראלים (את המשחק הראשון שלי עשיתי על שרת ישראלי, וקרעתי להם ת'תחת!) התוכנה, חשוב לציין, תומכת בעוד המון משחקים פרט ל-UT2K3.
- 

- 2 תגובות
 - 823 צפיות

- 

- 

מראה סמני פצעים ואז חוזרת לקרב כאילו כלום? שחקתי שעה וחצי בערך וספרתי כבר 3
- 

- 15 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

קראתי איפהשהו(לא זוכר איפה) שהיה אמור להיות למשחק פסקול שינגן באמצע השלבים או משהו מישהו יודע מה שם הלהקה?
- 

- 5 תגובות
 - 700 צפיות

- 

- 

- 

- 2 תגובות
 - 673 צפיות
 - 1 follower

- 

- 

כשאני מנסה להפעיל את המשחק NBA LIVE 2003 הוא רושם לי דוח שגיאות ויוצא מהמשחק מה הבעיה? נ.ב יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים
- 

- 14 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום, קניתי מ Steam את Fallout 3: GOTY, כשאני מנסה להתחיל משחק חדש המשחק פשוט קופא ואני צריך לסגור אותו דרת מנהל המשימות. דבר דומה קורה אפילו אם אני מנסה לצאת מהמשחק רגיל. ניסיתי דברים שראיתי שמציעים ברשת כמו להתקין DLL אחר ו/או לשנות קובץ INI אך ללא השפעה כלל. עשיתי ולידציה של הקבצים מ Steam, עבר בסדר. שלחתי מכתב לעזרה הטכנית, לא ענו לי. מישהו נתקל בזה? יש רעיון למישהו?
- 

- 9 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

2 Switch Nintendo יושק רשמית בישראל ובעולם ביום רביעי, ה5- ביוני .2025 עם דרכים חדשות לשחק ולחבר בין שחקנים, הקונסולה החדשה מביאה איתה חידושים מרגשים – בקרי-Joy 2 Con מחודשים, אשר כל אחד מהם יכול לשמש כעכבר במשחקים תואמים ומתחבר לקונסולה בעזרת מחברים מגנטייםלכתבה
- 

- 0 תגובות
 - 267 צפיות

- 

- 

- 

זאת ההודעה: שמתי NO-CD... ומתי שאני מפעיל אם הNO-CD זה לא עובד... (רק הבטל.נט) למישהו יש NO_CD טוב שמאפשר לשחק בבטל.נט בלי CD?
- 

- 6 תגובות
 - 852 צפיות

- 

- 

איזה סימולטורים טובים יש למחשב בנושא של נהיגה וגם של טיסה? לטיסה היה לי פעם את כוכב כחול, אבל הוא ישן, יש משהו יותר חדש שכדאי להתקין? ואיזה סימולטור נהיגה טוב אפשר להתקין?
- 

- 0 תגובות
 - 484 צפיות

- 

- 

מותחן פסיכולוגי מז'אנר האקשן. הסיקורי קדם משחק והתמונות מראים תוצר מבטיח ביותר. שווה לכם להכנס http://www.alanwake.com/
- 

- 5 תגובות
 - 790 צפיות

- 

- 

אני לא יודע מה לעשות יצאתי מהביוב סרקתי את האזור ולא מצאתי כלום.עזרה בבקשה
- 

- 16 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, קניתי את המשחק World Of Warcraft לפני כשבועיים ומאז אני משחק ומשחק בלי תחושת זמן ןבינתיים הגעתי לרמה 19. בקרוב אני צריך לקבל מחשב חדש ע"מ להחליף את הענתיקה שיש לי בחדר. שאלתי היא איך להעביר את חשבון המשתמש שלי למחשב החדש מבלי למחוק אותו? אילו ספריות להעתיק ואילו קבצים? ( WDB, WTF ? ) תודה מראש לכל העוזרים, HyBr33D
- 

- 6 תגובות
 - 851 צפיות

- 

- 

לא צריך להוסיף יותר מידי מילים ... הרבה ציפיות יש לי ממנו! מקווה שלא יאכזב !
- 

- 0 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום, יש לי בעית רזולציה במשחק Crysis. הרזולציה 1650X1050 לא מופיעה לי משום מה, יש פתרון לבעיה? '>http://jpg.co.il/view/4f98368a5912d.bmp/"] תודה ...
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום, לחבר שלי יש בעייה עם המשחק, איך שהוא נכנס אליו המשחק פועל והכל סבבה אבל העכבר פשוט נעלם, המשחק לא קופא או יוצא, אבל העכבר נעלם, לאחר שיוצאים מהמשחק גם הסמן בוינדוס נעלם, עד שעושים ריסט... למישהו יש רעיון ? המשחק מעודכן לפאצ' 1.4, והבעייה היא גם ב-1.0...
- 

- 3 תגובות
 - 628 צפיות

-