משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המממפ...הרגע שמתי לב שהמשחק הזה יוצא גם לPC. זה נשמע קצת חשוד כי אני די בטוח שבדקתי בעבר הלא רחוק וקיבלתי רושם שהוא יהיה רק לקונסולות. מה דעתכם-רענון סטייל "ארקהאם" למותג שלא עובד כראוי למשחקים עד היום(ויש שיגידו גם לא עובד כראוי לקולנוע... ;D) או עוד משחק מותג דלוח ומחופף? ומישהו בכלל מודע לזה שהוא יוצא גם לPC?(רק שלא יצא פורט גרוע...)
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
שלום צפיתי בלייב של EA bathesde וubisoft ושמעתי ההרבה את המשפט "on console" כלומר "בואו לביתן של של החברה הזו והזו שם תוכלו לשחק את המשחק הזה והזה ON CONSOLE" או "זה רץ ON CONSOLE" אם דגש חיובי על זה שזה על קונסולה, יש למישהו מושג למה הם מפרסמים את זה כדבר חיובי שזה על קונסולה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים . עשיתי סרטון חדש והוא הראשון שלי, אני בטוח שהוא לא יצא הכי טוב ויש כמה טעויות, אבל ניסיתי הכי טוב שלי ואני מקווה שתהנו והסרטון יעזור לכם. אם אהבתם אשמח לתגובה נחמדה, לייק וסאב זה יתן לי מוטיבציה להמשיך לעלות סרטונים .
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק ואני בעיקר אוהב לשחק במשחקי ה C&C את משחקי ה"סקרימש". עכשיו בכל הגירסאות הקודמות של C&C במשחק הסקרימש היה שם אפשרות לבנות את כל המתקנים האפשריים, בג'נרלס נראה לי שזה לא הולך ככה, כי בטריילירים שראיתי ראיתי הרבה יותר רכבים ובניינים שניתן לבנות האם הסקרימש בג'נרלס שונה משאר הC&C ? ועוד שאלה קטנה, יש בכלל דברים שניתן לבנות למים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
משחק ההמשך לאיתחול המוצלח משנת 2013 נראה נהדר, ומבטיח לספק חווייה שונה בכל נסיון לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-15-%d7%93%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a7%d7%93%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a9%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9a-shadow-warrior/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
-
אני לא מבין מה הבעיה .... כל הזמן יוצא מהמשחק... וגם בתוכנות אחרות למשל באקספלורר.... אני משחק בserious ואז חוזר למצב רגיל על הכביש לחיפוש מירוצים וזה יוצא!!! אני הולך לתקן משהו במוסך ואז יוצא מהמוסך ואז זה יוצא מהמשחק!!~! בבקשה עיזרו! בתודה.. משה
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ערב טוב , אני מקבל עוד שבוע את המאקבוק החדש כשאני אטוס לארצות הברית. רציתי לדעת עם יש איזה משחקים טובים למאק (ד"א הליבה היא X86 ואני חושב שאפשר להתקין ווינדוס,אני אבל מקווה שזה מיותר.) אני חושב שWC3 תומך מאק,עכשיו רק נשאר למצוא אותו. אם מישהו מכיר עוד משחקים טובים אני מאוד אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
תהנו http://www.projectoffset.com/index.php?option=com_content&view=article&id=58&Itemid=12
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מכווה שזה המקום הנכון וכי אני לא מספים לכם את הפורום אבל כל אחד שיש לו ערוץ ביוטיוב או שמכיר ערוץ כזה מוזמן לרשום בדיון פה אני מחפש כבר הרבה זמן ביוטיוב אחר ערוץ כמו NoobTubeReviews ו ThereisaCanal2 שכבר לא מעלים סיקורים, גיימפלי והצגות תאטרליות של משחקי מחשב. סיקורים: אני מתכוון לסיקורי משׂחקים שעובדים עליהם עדיין ועומדים לצאת לשוק. גיימפליי: אני מתכוון לגיימפלי כמו הסקוואד מחוייב של BF4 ומשחקים דומים, אבל בשום פנים ואופן לא מיינקראפט. הצגות תאטרליות של משחקי מחשב: כמו Max Payne 3 ו- Battlefield 3 , Watch Dog בערוץ הנובים אפשר גם ערוץ שמסביר על חומרה כמו איך לאפות כרטיס מסך או איך לחבר לו קירור מים או איך לחבר קירור מים לכל המחשב בעיברית.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לאחר דאבל קליק על קיצור הדרך אני מקבל את הארור הזה, אני לא יודע מה לעשות ומאיפה להתחיל אשמח לקצה חוט. :]
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
-
"shadowrun יגדיר מחדש את הצורה שבה אנשים משחקים FPS ברשת" זו הדרך שבה מיקרוסופט הציגה את המשחק החדש שלה שנועד לעשות לPC את מה שHALO עשה לXBOX. והאמת? כרגיל רחוקה מאוד.. הביקורת של Gamespot 6.9 fair http://www.gamespot.com/pc/action/shadowrun/review.html?sid=6171895&tag=topslot;title;1 מצחיק, לא?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, הבעיה היא כזאת: כשאני ניכנס למשחק, אחרי 5-10 דק' של משחק המחשב ניתקע וזה קורה בכל המשחקים ורק במשחקים. זאת לא תופעה קבועה, זה יכול ליקרות לי פעם ביומיים ויכול ליהיות גם פעם בשבועה. אין לי מושג למה זה קורה... זה כבר מתחיל לשגע אותי, בבקשה עזרה. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, אני שחקן חדש בCOH והאמת? לא הבנתי כלום :-X ניסיתי סתם בשביל הכיף לשחק סקרימיש, בניתי בראקוס, הוצאתי חיילים, שלחתי אותם לכבוש נקודות ואחרי שכבשתי בניתי הגנה, שלחתי את החילים קדימה ובנתיים הבאתי מהנדסים שיבנו שם עמדת יריה, זה מה שצריך לעשות, לא? כנראה שלא כי ירדו לי נקודות ניסיתי אפילו להוריד קודים ואז בניתי מלא מהנדסים שבנו את כל המבנים ומלא חילים וביצורים ומכונות יריכה וכל מה שאני יכול לבנות ועדיין האויב זיין אותי והיו לי פחות נקודות, מה הקטע ?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק אבל עדיין זרו ו 1.6 מקרטעים למרות שזה מראה 99 FPS .....מה שלא נכון זה לא מדד הרי המשחק מרצד לא זז חלק ..אם לדוגמה תעמדו מול קיר ותזוזו ימינה ושמאלה התמונה לא חלקה היא מקורטעת אני חושב שזה בעיית תמיכה בכרטיסים של ATI יכול להיות ?? כי לא ניתקלתי בבעיה כזו במשחקים אחרים נ.ס דרייברים הכי חדשים כמובן ATI 9800
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
OFFICIAL RELEASE AT GAMESPOT http://www.gamespot.com/pc/action/overlord/download.html?sid=6172322&tag=topslot;title;1&om_act=convert&om_clk=dltopslot README: Download Details -------------------------------------------- "OVERLORD" Demo ReadMe - 05/06/07 - v1.0 -------------------------------------------- I. Introduction - Specifications II. Installation III. Running the Game IV. Controls V. FAQs VI. Performance Issues VII. Known Issues VIII. Useful Web Sites -------------------------------------------- I. Introduction: -------------------------------------------- Thank you for playing the OVERLORD Demo. This file contains detailed technical inform…
-
- 70 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אם מישהו כאן לא שמע, אז ככה: יש את המשחק הנ"ל, משחק חינמי, אשר אמור להתחרות ב-Everquest של Sony. אני הרגע חזרתי ממשחק - לאאאגגגייייים עצבניים. ברגע שאני מסיים לכתוב את ההודעה הנ"ל המשחק נמחק כלאחר כבוד אם מישהו עדיין רוצה לנסות על בשרו http://www.planeshift.it
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
סטים מכים שנית והמשחק הענק Universe at war (שיחקתי אצל חבר) נמצא בנחת ענק של 75% למשך סוף השבוע ונמכר ב5 דולר שזה 20 שקל בסך הכל. אני קניתי וממליץ למי שרוצה משחק אסטרטגיה מעניין עם צבאות מגוונים שנראה טוב וגם עם עלילה טובה. לינק: http://store.steampowered.com/app/10430/ ימח שמם של הסטים האלה אני אפשוט רגל בסוף... ^^
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
עריכה-כתבתי הכל בצורה כל כך מסובכת כי פשוט לא הבנתי איך הגאטרים האלא עובדים... כולנו כבר הרגשנו על בשרינו את גסיסתו ומותו של המשחק MW2. ואני, שמעתי מושג חדש, גאדר (מאנגלית, Gather), גאדר זה משחק, יכול להיות 1vs1 ויכול להיות 32vs32. בלי פרקים, רק עם מיומנות, אסור נשקים עם הרבה מחסניות, אסור EQUIPMENT, (מותר סטאן פלאש) רוב האנשים רצים עם UMP או AK, אבל בלי להסתער, כי ישמעו אותך ויהרגו אותך מהר מאוד. אני שיחקתי בכמה גאדרים עם הMP5K בSKIDROW ומאוד נהנתי, אבל המערכת קצת מסובכת, ולא תמיד יש גאדרים פתוחים. כאן מדריך על הגאטרים+חוקים, יש הרבה תוכנות ומערכות לגאטרים, זו של FXP http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=6115418 יש גם לVGAMES אבל אין כמעט גאטרים בארץ (רק פינגים גרועים…
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
המשחק שוחרר לטורנטים כבר לפניי יומיים, אני קניתי (שששששש.), התרשמתי, ונתקעתי >.< לא יודע אם יש כבר אנשים אחרים שמשחקים בזה אבל אם כן, איך אני משיג את העבדים הכחולים? מצאתי את המערה שלהם אבל לא יכול לעבור את הקו ההגנה הירוק =[
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-