עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by night-fire,

שלום, נתקעתי בשלב מסויים בcrysis - השלב שלאחר שמחלצים את האישה והאיש שאיתי אומר לי שהוא ישמור עליה ואני יחסל את הטנקים. התחלתי ללכת וראיתי טנק אז יריתי על האדם שיורה עליי ממנו והטנק ממשיך לנסוע לבד ולירות עליי ! איך אני אמור לסיים את זה? אני לא מצליח להכנס אליו! תודה!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  2. שלום לכולם החלטתי להתקין שוב את המשחק CNC 3 [היה לי אותו לפניכן על הXP] ושאני מתקין ההתקנה פשוט מתה... אני מחכה איזה 20 דקות והיא לא זזה... והיא מגיבה והכל מישהו יכול לעזור לי? תודה נפתרה הבעיה: הפתרון... לכבות ולהדליק את המחשב, להוציא ולהכניס את הדיסק

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by junior_mg,

חברים שלי התחילו לשלוח לי אתמול לינקים לקריסיס המלא ורציתי לשאול האם הוא באמת כבר יצא לשוק ?

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by *Roe.S,

יצא GTA- Liberty City Stories למחשב?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  5. שלום, אתם יוכלים להציע לי משחיק יריות של מלחמת העולם השנייה בסגנון של COD2 ? תסדרו אותם לפי סדר העדיפויות, נגיד: 1.COD2. .2 3. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by *Roe.S,

שלום, חוץ מ F.E.A.R הגירסא הראשונה ישנים עוד משחקים... אני צריך שתגידו לי מזה כל משחק ומה יצא אחרי מה... אז יש את F.E.A.R "הרגיל"- הראשון והמקורי combat - משחק הרשת של fear ומה אלה: ??? Extraction Point Perseus Mandate ויש עוד?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by GbeTech,

פרשתי לפני כמה חודשים מ BF2... בהחלט ה MP הכי מהנה ששיחקתי בו עד עכשיו. במיוחד אהבתי את האספקט של הרכבים. אני מתלבט אם לקנות COD4 או CRYSIS... שיחקתי ב SP של COD4, נהניתי מכל רגע. המנוע מעולה, האווירה... פשוט כיף. שיחקתי בדמו של CRYSIS, לדעתי הרבה פחות טוב מ COD4. פשוט דמו ממוצע. אבל בביקורות אומרים שהוא (CRYSIS) שילוב של BF2 ו CS עם מנוע חדש... עד כדי כך? שיחקתי CS, גם משחק מעולה. ולא חסרו לי הרכבים, פשוט משחק שונה. לעומת זאת אנשים אומרים ש COD4 מולטיפלייר זה הדבר כי טוב שקרה להם.. יש פה אנשים ששיחקו בשלושתם? יש מצב להשוואה קטנה?

• 84 תגובות
    • 9.3k צפיות
  8. Started by Lost Spirit,

השאלה בכותרת, תודה אני משחק על הדיפולט, נראה לי קוראים לזה Regular, בכל אופן אני רוצה להתקדם ברמה בכדי שיהיה יותר מאתגר.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  9. מצאתי את כל המיניאונס עוד פעם הגעתי אליו אבל לא מצליח להזיז לו משהו יודע איך הורגים אותו?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by ag43,

קניתי LOGITECH RUMBLE II CORDLESS ובינתיים אני מנסה אותו על POP3. רציתי לדעת האם עדיף להשתמש בבקר השמאלי הרגיל או ב"כובע" השמאלי? וסתם המלצות לשימוש מהנה.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by bitzikc,

די נהנתי מ-supcom וההרחבה יצאה כבר לפני זמן מה! http://www.gamespot.com/pc/strategy/supremecommanderforgedalliance/index.html?tag=tabs;summary למישהו כבר יצא לשחק? אני אשמח לשמוע ביקורות.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  12. יודע שהמשחק קצת ישן...מלפני שנתיים /שלוש..אבל בכל זאת : אני לדעתי באחד המסכים האחרונים > שניקרא CHACKPOINT פיצצתי ספינה פיתאום מגיע מסוק יש לי משגר טילים > פוגע בו פעם או פעמיים והוא מסרב להתפוצץ מה אני מפספס כאן ? למה כזה קשה להוריד את המסוק הזה ? THX

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by razoli,

אני בשלב שבו מפוצצים ספינה ואז אמורים להגיע מסוקי תמיכה. אני צריך להגן עליהם מפני מסוק אויב אבל הבעיה שאני לא רואה אותו או שומע אותו אני רק רואה אותו חג במפה וכמגיעים המסוקים עם כוחות התמיכה הם לא רוצים לנחות (אני יכול ראות אותם) נב מסוק האויב גם לא יורה

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  14. הגעתי לשלב שבו אני צריך להעביר את אנשי העיר .. הצלחתי כבר להעביר 2 קבוצות של אנשים אבל אני נתקע עם הקבוצה השלישית. כשאני בא לקחת את הקבוצה יש מעין טנק שיורה טילים אבל אי אפשר להשמיד אותו , יש לי את הרובה טילים ולא משנה כמה אני יורה הוא לא נהרס .. מה לעשות? רותם.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by SciFi7,

אני חושב שבמשחק הזה מסתיימת קדחת המשחקים לא? מעריצי SOF ישמחו לגלות שבקרוב יוצא המשחק החדש בסדרה - PayBack אשר יציג ריאליזם ברוטאלי ונוטף דם יותר מתמיד כיעה לשאר משחקי SOF. כמסורת SoF המשחק יהיה מצויד במנוע "שבירת האברים", במשחקי העבר של הסדרה כשהייתי יורה למישהו ברגל היו אפקטים חזותיים דיי רציניים, אך כיום המנוע של המשחק שופר אף יותר אם עד כ-5 נקודות שונות רק ברגל אחת! לביצוע ריאליזם גבוה, אם נירה למישהו בקרסול רק חלק זה יפגע ויוצג וויזואלית. בנוסף אם מישהו ייפול מגובה רב על הרגלים יהיה אפשר להבחין בעצמות בגופו שנשברו, ביצעתם HeadShot ביריב? המשחק ידאג לתת את מלאו תפארת המוח שלו ושאר ירקות של דם בכול הכיוונים וזאת תעשו בעזרת ארסנל מדהים של כ-30 נשקים מודרנים מתתי מק…

• 115 תגובות
    • 13.4k צפיות
  16. מהמשחקים החדשים NFS PS AREA 51 Gears Of War Soldier of Fortune payback יש למישהו מהם תמיכה ב DX10??(כי אני לא רוצה להתקין ויסטה רק בשביל CRYSIS)..

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  17. Started by IlanF,

הביאו לי דיסק של FEAR DIRECTOR'S EDITION ובמהלך ההתקנה הוא מבקש ממני קובץ שלא נמצא על הדיסק - DATA3.CAB מה הבעיה? למה הוא מבקש קובץ שלא קיים? חיפשתי בגוגל על הבעיה, אבל כל מה שמצאתי זה לינקים מתים. מישהו נתקל בבעיה הזאת ויכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום לפני כמה זמן בן דוד שלי התחיל לחפור לי שהוא רוצה לשחק במשחק דרגון בול זי ברשת שפעם היה לו ונמחק .אז ביררתי קצת וקוראים למשחק Bid For Power או אפילו הביא לי כסף ועברתי בכמה חנויות ולא מצאתי אותו ניסיתי להוריד וכלום לא עובד . אז אני פונה אילכם שתעזרו לי למצוא אותו תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  19. Started by ben_amitai,

איזה אחד סיים את PORTAL ב 18 דק', מטורף? או גאון? http://www.youtube.com/watch?v=koB2cEYjx8w חלק ראשון http://www.youtube.com/watch?v=JfBe5WtrQG4 חלק שני לזה אני קורה חשיבה מחוץ לקופסא :yelclap:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. המשחק יוצא לי באמצע בדיוק כשאני עולה למגרש וזה מתסכל יש פיתרונות לנושא. :-\

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  21. אם החברה תשיג מימון היא תתחיל לפתח המשכים ל Earthworm Jim, Baldur's Gate, Descent, MDK הכתבה: http://www.gamespot.com/news/6182846.html?tag=latestnews;title;0

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Vidati,

כן כן המשחק המדובר סוף סוף יצא, המשחק ממשיך את המשחק הקודם (AREA 51) בערך מאותו מקום שהוא נגמר. VGAMES: אחרי Gears of War, Crysis ו- Unreal Tournament 3 שהזדהבו בשבוע האחרון, הגיע גם תורו של Blacksite: Area 51. משחק הפעולה צפוי להגיע לחנויות ב-12 לנובמבר בגירסאות המחשב האישי וה-Xbox 360. גירסת ה-PS3 אמורה לצאת מתישהו לקראת עונת החגים, בדצמבר. משחק הפעולה הטקטי-בדיוני מספר על קבוצת לוחמי צבא ארצות הברית שנשלחים להילחם נגד חייזרים שפרצו מתוך בסיס חיל-האויר הסודי - Area 51. על פי מיטב תיאוריות הקונספירציה, זהו המקום שאליו נלקחה הצלחת המעופפת שנחתה ברוזוול, ניו-מקסיקו, ב- 1947, ובו מנהל הממשל האמריקאי מחקר סודי ביותר בטכנולוגיה חוצנית. המשחק מבטיח, בנוסף לקו עלילתי מעניין, ש…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by kobipk,

שלום לכולם יש לי כמה בעיות אז אני יפרט הכול נתחיל פתחתי שרת פרטי עכשיו אחרי שהכול פועל תקין אני ניכנס למשחק והכול טוב ויפה אבל הבעיה פה היא שאנשים אחרים ניכנסים הם מקבלים DC ישר יש לי ראוטר אני לא יודע עם זה קשור אבל שיהיה השרת פעל לי וגם אנשים ניכנסו אבל אחרי זה פתחתי חדש וזה הבעיה שעכשיו לא יכולים להיכנס לשרת שלי רציתי גם לדעת איך עושים IP קבוע ככה שאני לא כל פעם ישנה תאי פי שלי כי כל פעם מתחלף ואז השרת נופל אז זהו זה הבעיות שיש מקווה שמשהו יעזור לי בהם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  24. Started by eladsh,

אני מחפש משחקי פעולה חדשים או משחקים שעומדים לצאת,כרגע יש לי את המשחקים הבאים: Call of Duty® 4 - Modern Warfare F.E.A.R. Perseus Mandate Crysis(המלא לא הבטא ולא הדמו) BioShock משחקים ממש טובים ורצים חלק על ההגדרות הכי גבוהות אם אפשר משחקים בסגנונות דומים. זה המפרט שלי: Microsoft Windows XP Professional ATI Radeon HD 2900 PRO Intel Quad Q6600 3GHz Samsong 320GB שחכתי את החברה אבל זה 2GB GameXtream 600W תודה,אלעד

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי בעיה מוזרה במחשב. אני לא רואה את הסמן של העבר במשחקים כגון FIFA ו-NBA, במשחקים אלה העכבר מהבהב. במשחק RAIL SIMULATOR אני לא רואה את העכבר בכלל. בהפעלה רגילה של המחשב אין כל בעיה. מותקנת מערכת הפעלה ויסטה מעבד ADM 5200 וכרטיס מסך ATI 1950 PRO. מה עשוייה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים