עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ואין לו את כל הפאצים של הליגה הישראלית שישלח לי הודעה פרטית אני יביא לו איסיקיו

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  2. משהו יודע אולי איפה ה savegame נשמר כי אני רוצה לעשות פורמט למחשב ואני צריך את השמירות? TNX AHEAD !

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by Niryad,

המשימה היא לחזור לבסיס איפה שיש את הרכבת והגשר... איפה נמצא הבסיס ואיך חוזרים אליו?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  4. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/gta-v-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-4k-%d7%95%d7%9e%d7%a6%d7%91-%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by King Of Action,

אני תקוע בשלב שבו צריך לחטוף משאית ואז להחזיר אותה לנמל ולגנוב כמה מסמכים. אני חוטף את המשאית , נכנס לנמל , בא האיש של הבדיקה ומדבר איתי ואין לי מה לעשות יותר . ברגע שאני יוצא מהאוטו ומתקרב יותר מדי לאנשים עם הרובים ליד המכונית הם מתחילים לירות עליי. HELP IS NEEDED .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי win2k , לאחר שסיימתי להתקין את gta3 , אני מנסה להפעיל אותו והוא אומר לי שGta3.exe ביצע שגיאה וסגר את gta3 . מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב אותו התקנה רצה חלק במחשב של אחי הקטן שיש לו xp ...

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  7. Started by Pure-Gold,

שאני משחק בג'נרלס אחרי מספר דקות מתחילות להיות תקיעות קטנות לשבריר שניה וזה נורא מעצבן. אני משחק על רמת פרטים בינונית. יש לי ATI Radeon 9500 Pro 128 MB של הרקולס ( תוך יומיים מיום ההזמנה הוא היה אצלי ). יש למישהו מושג למה יש תקיעות ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חיפשתי ולא מצאתי,אז אם אפשר אני ממש ממש ממש אשמח !!!

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  9. תודה וסליחה אם זה לא המקום הנכון.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by naorai,

אני מתקין אותו עכשיו ולא יכולתי לחכות אז הנה: (תמונה מההתקנה

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by yoel12,

שלום, קודם כל אני מעוניין להבהיר אני לא פיראט ולא תומך בפיראטיות אך לאחרונה נתקלתי בסרטון הזה אשמח לדעת האם מדובר ברמאות? והאם VALVE תיקנו את זה? ובכל מקרה מה העניין? תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. לא יכול להיותתתתתתתתתת זה הכ. המסך השלישי החזק בעולם ועדיין קורס בBF2!!!! אין כלום שאפשר לעשות?!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. פיתוח של Spark Unlimited הפצה Gamecock Media Group נראה מענין http://www.legendarythebox.com/trailer.html

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  14. המשחק אולי לא פורץ דרך אבל הוא אחלה של משחק, מודה שבהתחלה לא אהבתי אותו ורק כשהגיע הבצורת התחברתי אליו מאוד.. מה שהטריף אותי זה העלילה המעולה של המשחק, ובמיוחד הסוף הטוב וטיפה עצוב שלו...מבחינת משחקיות היא די חוזרת על עצמה אבל תמיד יש רובוטים חדשים ומשונים ונשקים חדשים ועם הזמן האוייבים משתנים, הבוסים מעולים, וממש כיפים. מבחינה גרפית הוא מעולה ומספק את הסחורה בצורה יוצאת מן הכלל. עוד משהו חושב שהמשחק הזה טוב או שזה רק אני תחת השפעה של יותר מידי חום? דרך אגב הבנתי שיש משחק חדש בפיתוח, האם זה הCOLONIES? שזה מעיין שידרוג של המשחק הנוחכי? או שיש איזה משחק חדש לגמרי?

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by navk2,

יש את השגיאה הזאת ואז ההתקנה מפסיקה.(מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  16. http://img396.imageshack.us/my.php?image=untitled4rt.jpg http://img324.imageshack.us/my.php?image=untitled1pp.jpg ההוא נועל ת'דלת ואין לאן ללכת לא הבנתי מה צריך לעשות עם המנוף והצוללת

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by nore0,

הגעתי למקום הזה שמסבירים איך להפוך למפלצת (משהו על מקש C ) יש את המד שהוא מתעצבן איך הוא אמור להתמלאות ??? איך אני אמור להתעצבן ???

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by ag43,

קיבלתי את ההרחבה של FEAR ואני רוצה לשחק בה. כששיחקתי במשחק המקורי הייתי עם מסך CRT 17 ולכן שיחקתי ב1024X768. היות שעברתי למסך LCD שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280X1024 רציתי להעביר לרזולוציה זו וגיליתי שהמשחק לא תומך בה. משיטוט קצר ברשת גיליתי שצריך לערוך ידינית את קובץ הSETTINGS.CFG אבל אם אני עושה זאת המשחק לא עובד. הוא לא מנסה אפילו להטען. כאשר אני מחזיר לרזולוציה המקורית המשחק נטען ללא בעיה. מישהו יודע כיצד להגדיר את המשחק כך שיעבוד ברזולוציה זו? ברזולוציות האחרות המשחק נראה נורא.

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by alexrta,

אז ככה דבר ראשון המשחק עובד אצלי!!! ועובד בצורה שאפשר לשחק בה אבל רואים גועל נפש... עכשיו לשאלתי: באובג'קטיב שלוש אומרים לי להשיג 60% INFLUANCE ב-HQ QUARTERS 1. איך משיגים INFLUANCE!? 2. אייפה זה ה-HQ QUARTERS תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  20. :jump:

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by Pure-Gold,

אני רוצה להוציא משמשחק ג'נרלס כמה מפות מהקובץ MapsZH.big מישהו מכיר תוכנה כל שהיא ?

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  22. http://www.speedball2.com/ לכל מי שזוכר והיה לו אמיגה...משחק כדורגל עתידני מהיר ואלים..

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  23. Started by ex_,

אם בא לכם משחק סגור רק לשחקנים מהפורום תשאירו הודעה.

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by DS,

אתמול קיבלתי את BF2 לאחר ששיחקתי בדמו כל הזמן. בכל אופן הבנתי שזה Capture The Flag וכל זה והבנתי איך משחקים אבל לא הבנתי מה אני צריך לעשות ומה המטרה שלי? אין משימות או משהו? ושמעתי גם על דרגות אבל אני לא יודע מה זה אה ואני משחק בינתיים רק במצב יחיד תודה לעונים

25. אוקי, אז אני משתמש שנים בסטים. לאחרונה הדיסקים של CS:CZ וHL2 עשו בעיות (ישנים כבר) אז זרקתי הכל עם הקופסא, ושמתי בתיקייה של הדיסקים דיסק עם סטים+כל הקבצים ואת המדבקה של הסידיקי של השניים. לפי מה שראיתי אם אני משחק רק אונליין אין צורך בדיסקים, אני רק רוצה לוודא שאין בעיה עם זה שאני מוריד ומתקין את כל המשחקים דרך סטים (בהנחה שאני תמיד באונליין). אם כך אז למה הדיסקים בכלל? אם אפשר להוריד הכל דרך סטים ואין צורך בהכנסת הדיסק בשביל לשחק?? לגבי אוריג'ין, חשבתי לקנות BF3 ואת simcity החדש שיצא עוד כמה חודשים, אבל: המחירים כפולים בחנות של אוריג'ין מגרסאות ה hard-copy שנמכרות ב PCGAMES ו SHOPTO, אפשר להבין למה? ועוד דבר, אם אני קונה BF3 או משחק אחר של אוריג'ין עם הדיסקים, אני ישר מת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.