משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,399 דיונים בפורום זה
-
מדובר בעוד אחד ממשחקי התפקידים הנוסטלגיים עם מערכת קרבות בתורות בעולם סייברפאנק עתידני שמומן דרך KS. מזכיר במשחקיות את Wasteland 2.
-
- 14 תגובות
- 9.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי היטמן 4 ועוד לא פתחתי. קיצר,האם כדאי לקחת את המשחק הקודם של היטמן ואיתו עוד משחק במבצע של 1+1 ב-99 שקל?(דוגמא:פיפא 06,NBA 06,דום 3-שיחקתי ולא סיימתי איתו אבל הדיסקים נהרסו)גם ספלינטר סל 3,FAR CRY וקוויק 4 במבצע נראה לי אבל שיחקתי בהם כבר ויש לי מקוריים. או להישאר עם היטמן 4 שעלה 99 שקל...(FEAR לא במבצע 1+1) ובכללי,מה יותר טוב,היטמן 4,היטמן 3 או 2,כי 4 לבד עולה 99 ו-3,2 עולה 99 במבצע ההוא. תודה רבה לכם.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אחרי שהצלחתי לגרום למשחק הזה לעבוד קודם כל ולהיפטר מרוב הבעיות עדיין נשארה בעיה מעצבנת נורא , כל חצי דקה\דקה יש לי פריזים מעצבנים כמו לאגים כאלה אך הפינג לא קופץ בכלל . אין דבר יותר מעצבן מלבוא עם איזה טנק לראות קבוצת חיילם חסרי ישע לכוון עליהם את התותח ואז לירו... פריז !!!!!!!!!!!!!! ואז זהו באותם 1-3 שניות של הפריז אני כבר יודע שאני מת ... שלא נדבר על הפעמים שאני בחי"ר ואז אני צריך לנחש מה הרג אותי בכלל בקיצ קוץ מישהו יודע מה לעשות עם הפריזים האלה ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו אני חדש באתר ואני מעונין לפתוח שרת ב Battlefield Bad Company 2 ניקרא לזה [HWZ] אזאתם רוצים?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות משחק מכות טוב למחשב או מרוץ מכוניות או בעצם כל מה שאפשר לשחק בו ב2 במחשב כל מה שאני מוצא זה משחקי מכות ישנים ורקובים :-\ מישהו מכיר ויכול להמליץ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אודה למי שיוכל לעזור במשחק הזה... אז ככה: אני בשלב "PIER" שבו אני צריך לפוזז את ה- ARMORY כדי ליצור הסחה כלשהי.... עברתי בכל המחנה הקטן הזה ומצאתי כרטיס "תג" ירוק כזה וחומרי נפץ. יש מבנה גדןל בשם ARMORY אבל אני לא מצ ליח להיכנס אליו.... הדלת נעולה... צריך להמשיך הלאה בשלב או שזה המבנה שאני צריך לפוצץ? (ואיך....)
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
האם המעבד E2160 וכרטיס המסך GF7100 וזיכרון 1GB הם טובים בשביל משחקים? והאם המעבד E2140 הוא מעבד טוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אחרי שחלק ניכר מהמפיצות הגדולות בשוק בחרו לאמץ רכישות בכסף אמיתי בתוך כותריהן ויצרו המולה - אנחנו מתחילים לשמוע על כותרים חדשים מבתים צנועים יותר שמתגאים בהליכה נגד הזרם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני עוקב אחרי הסידרה הזו כבר מכותרה הראשון והיא רק משתבכת עם השנים הגרפיקה מצוינית והמנוע מנצל את מרבית כוחו של הכרטיס והוא לא גזלן. האפשריות שיש ברשותיך והרעיון שאתה בכלל סוכן כזה... הממשק שכולו נראה כאילו אתה במחשב העלילה... הכל מצויין אבל אין לי כוח לפרט.. מה אתם אומרים על המשחק?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לא בטוח אם זה המקום הנכון, בכל מקרה כל הפורומים שמצאתי לא ממש קשורים (אין פורום ג'ויסטיקים ). ברשותי ג'ויסטיק טיסה עם חיבור COM, אני רוצה להפעיל אותו על מחשבי, שלא מצוי בו חיבור כזה. לכן אני מתקין כרטיס מולטימדיה שכולל כרטיס קול משלו שאני לא מעוניין בו, ובכרטיס זה יש את החיבור הנדון. יש דרייבר לכרטיס זה, התקנתי, ועכשיו השאלה איך אני מוסיף את ההתקן? כי בWIN XP היו דרייברים מוכנים לג'ויסטיק טיסה, איפה אני מוצא כאלה בWIN 7? בתודה רועי
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
של הכסף?? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם. הגיע לידי סכום כסף נכבד מאוד (בסך של 216 ש"ח) ואני מעוניין לקנות משחק חדש. אני מאוד אוהב אסטרטגיה אבל גם לחימה ופעולה. הנה רשימת המשחקים שברשותי: BLACK&WHITE 2 מקסים. מאוד אהבתי והייתי משחק אותו שעות. גם אחד היה יפה (אולי אפילו יותר). CRYSIS כל מילה מיותרת. יפה , רק אי אפשר לשחק בדרגת קושי רגילה כי זה קל מדיי. HEROES V Tribes of The East עד עכשיו לא הצלחתי לעבור שלב ראשון כי אני לא ממש הבנתי איך לשחק בו אז... הוא על המדף. MEDAL of HONOR - AIRBORNE חמוד לאללה אבל קל מדיי. Supreme Commander - ForgedAlliance כיף, למרות שהוא נגמר מהר ודיי ממצה את עצמו אחרי שלב 2. C&C 3 Tiberium Wars - Kane Edition כל מילה מיותרת. COD4 - Modern Warfar…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק gunz שאני נכנס לשחק 1 מול 1 בחדר עם סיסמה אז למשל שאני הורג אותו אני מקבל exp ובתורות הבאים שאני הורג אותו אני לא מקבל בכלל בכלל EXP רק הוא מצליח לקבל .. שאני הורג אותו ניהיה מעליו את העיגול הזה ( שאומר לאגים) ואז אני לא מקבל EXP ולא נראלי שזה קשור אליו כי זה קרה לי עם כמה ילדים .. מה אני אמור לעשות .. ?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אז אני דיי חדש פה ורציתי לפרסם בין העריכות החדשות שלי שימו 1080p מקווה שאהבתם אם כן תנו בלייק
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
miniclips: פעם בשבוע יתפרסם miniclip של פראגים של שחקני הקהילה. דרישות: פראגים קצרים (עד 30 שניות לא יותר).עדיפות גבוהה לפראגים עם סקופ.פראגים מ5v5 בגאטר/pcw. שליחת הפראגים: את הפראגים שולחים לכתובת האימייל הזאת : hwzonecod@gmail.com הפראג חייב להיות בRECENT GAMES שלכם או למי שכבר יש אותי בסטים אני אוכל לראות את הsaved films שלו ...לאלה שאין אותי בסטים לצערי לא אוכל לראות מה ששמרתם כבר(משחק פח). תשלחו את הפראגים לאימייל בקריטריונים הבאים : שם במשחק: סטים ID: תאריך המשחק שהפראג מופיע בו: נשק: …
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק קוד 4 כל כמה זמן המחשב קופא ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש המחשב לי חזק ומצליח להריץ את כל המשחקים וזה פעם ראשונה שקורא לי דבר כזה ניסיתי להתקין את המשחק מחדש ועוד כל מיני דברים שמצאתי באינטרנט ושום דבר לא עוזר בבקשה תעזרו לי לתקן את זה
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
או שזה משחק בפני עצמו? אה ואיך המשחק?
-
אני כרגע מתלבט אם לשדרג את מערכת ההפעלה שלי לוינדוס 7, לאחר התקנה מוצלחת ביותר על המחשב של אבי. אחד ההתלבטויות הגדולות שלי הן תמיכתן של משחקים עדכניים\ישנים במערכת החדשה הזו. המשחקים עליהם אני מתכוון הם: Red Faction: Guerrilla Far Cry 2 Supreme Commander: Forged Alliance Brothers in arms: hells highway תודה רבה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי באוריג'ין שמי שקונה את BF4 הגרסה הסטנרדט מקבל אחד כזה ומי שקונה את חבילת הדלוקס מקבל 3 כאלו. מה זה בכלל? איזה גרסה עדיף לקנות? מה ההבדלים בינהן?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אחלה משחק, באמת, אחלה דבר. יש לי כמה דברים שאני לא כל כך אוהב לעומת הקודם, אבל עדיין - משחק משובח. ובכל זאת... המשחק הזה פשוט מפגר! המפרט שלי הוא כלהלן: AMD +3000 512 GeiL DDR 400Mhz Radeon 9800p 128mb עוד משהו חשוב יש? אני מדליק תמשחק - בא לשחק, בסבבה... אבל יש לי פאקינג 10FPS!! יש לי ה-כ-ל על low חוץ מהים והאנטיאנלייסינג שהם על high. המחשב שלי אמור להריץ את זה סבבה על הגרפיקה הכי טובה - והוא מריץ את זה על גרפיקה נמוכה עם 10FPS!! עם כל הכבוד לעולמות הענקיים של המשחק הזה, HL2 רץ לי על 90-100FPS, וCSS רץ על 70-80... (בCSS ההגדרות יותר גבוהות) ואל תגידו לי שההשוואה לא נכונה, כי גם B&W2 הוא תומך ATI... יש לי דרייבר של 5.9, יחסית חדש. מה רע? סעמק. >< אשמח אם תעזרו ל…
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה ??? קודם כל, אני לא יודע אם זה כל כך קשור לכאן, כי יכול להיות שזאת בעיה טכנית או משהו כזה, אבל בכל זאת, הנה הבעיה : טוב אז ככה, אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי במשחק Colin McRae Rally 04 החלטתי להתקין אותו שוב - נוסטלגיה : , התקנתי את המשחק, ההתקנה עברה כרגיל, ללא שום הודעת שגיאה או תקלה באמצע, כאשר זה סיים להתקין יצאתי מהמשחק וניסיתי להכנס אליו כדי לשחק דרך הדיסק הראשון של ההתקנה, בתפריט Autorun כשאני לוחץ על Play הוא בכלל לא מגיב , אז ניסיתי להכנס דרך התיקיה שבה התקנתי את המשחק, כשאני לוחץ על המשחק כדי להכנס ( cmr4.exe ) אני מקבל את ההודעה הבאה : וזה לא נכנס למשחק כמו שרשום בהודעה, 'התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו', אז ככה עשיתי, התקנתי…
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
EA Confirms Respawn Entertainment Game Is Sci-Fi Shooter
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה טוב רק הם אומרים שזה יהיה אותו מנוע בדיוק הם לא שינו אותו ,חבל ציפיתי לגראפיקה טובה יותר. [E3 2011] Torchlight II interview
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-