משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
נראה מעולה. המנוע הוא אנריל3 . פיתוח- Propaganda Games תאריך היציאה- 5 לפברואר 2008 http://www.gamespot.com/pc/action/turok/index.html מוזר,באתר המכירות של גיימסTופ רשום שהמשחק יוצא ב 18/03/08 http://www.gamestop.com/product.asp?product%5Fid=647261 באתר הבית של המשחק מופיע שעון עצר שמורה על 13ימים ו-4 שעות: http://turok.com/home.html שווה להעיף מבט
-
- 42 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
Holy Shit! Supported OS: Windows XP / Vista (only) Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended) RAM: 2 GB (3 GB recommended) Video Card: 256 MB DirectX 10.0compliant video card or DirectX 9.0compliant card with Shader Model 3.0 or higher (512 MB video card recommended) (see supported list)* Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card (5.1 sound card recommended) DirectX Version: DirectX 10.0 libraries (included on disc) DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive Hard Drive Space: 12 GB Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controll…
-
- 89 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
מה כדאי ? לשחק במשחק עם הגרפיקה המסריחה ? (אני לא זונת גרפיקה ) או לקרוא תקציר ולעבור ל 2 ? תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
לילה טוב. יש לי את המשחק Call of Duty רק בגרסה ספרדית. ישנה דרך לשנות את שפת המשחק לאנגלית? תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
ערב טוב. התקנתי את המשחק need for speed crabon, משום מה באמצע המשחק אני מגבל את ההודעה של ה-"שלח דוח שגיאות" ממה זה יכול להיות? אין זמן מוגדר להתנתקות של המשחק. המפרט מחשב שלי הוא: Core 2 Duo E6750 זיכרון 2 ג'יגה 800 8800GT 512 תודה
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני פותח משחקים בחלון ולא במסך מלא המחשב הופך לאיטי בצורה בלתי נסבלת. יש למישהו מושג מה עושים. תודה
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק שאני בא להיכנס אליו הוא אומר לי "GuiError" מה יכולה להיות הבעיה משהו נתקל בזה? או יודע איך לפתור את זה? יכול להיות שהמשחק לא תומך בויסטה? תודה לעוזרים! ofeky1
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24432 המשחק יהיה בגרפיקה בסגנון מצויר והוא יהיה חלק ממשחקים חינמיים שבמקום תשלום יהיו פרסומות
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לילה טוב. התקנתי את המשחק, העברתי את הקראק לתקיה של המשחק אבל קופצת לי הודעת שגיאה: הורדתי בערך 5 קראקים ובכל אחד מהם יש לי את אותה הבעיה. התקנתי את המשחק פעמיים מחדש ופעם אחת בקונן אחר אך עדיין אותה הבעיה. מבקש את עזרתכם. תודה ולילה טוב.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, הגעתי לשלב ה control כתוב לי שצריך לצאת מהניין, איך אני יוצא ממנו? כול פעם שאני נוגע במשהו אני מת. ומה זו הסוללה הזו למה צריך אותה?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
אני חפש תוכנה למציאת סרברים למשחקים חוץ מ THE ALL SEEING EYE. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה באנרייל 3 הוא ניתקע לי אחרי כמה זמן של משחק ואז אי אפשר לשחק יותר חייבים לעשות ריסטרט כאילו המחשב קופא יש למישהו מושג למזה ויש לי יחסית מחשב בסדר ולא שאני משחק ברשת משחק סתם את המשחק motherboard : gigabyte GA-965P-DS3 revision 3.3 CPU : CORE 2 DUO E6320 1.86 Ghz memory : 2x512 800Mhz CL5 TWISTER TWINMOS + HEATSINK graphic card : ATI SAPPHIRE PCI-E X1650XT 256M GDDR3 D.DVI 128bit
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני די מתמצא במשחק הזה. יש לי רק שתי שאלות 1)בצ'קליסט של 747 למשל כתוב: TRIM- SET FOR TAKEOFF. מה זה ואיך אני מסדר אתה זה? 2) מה זה TO/GA ב-AUTOTHROTTLE? אם מישהו רוצה לשחק איתי במולטי שיגיד את השם שלו בבקשה...(אני משחק בגרסת דלוקס)
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני משחק וכל פעם אחרי משחק של 10 דקות 15 דקות אני מקבל הודעת שגיאה ! למה זה ?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
השבוע סוף כל סוף חיברתי את הps3 לאינטרנט והתחלתי לשחק בpes 2008 ברשת. אבל המשחק לא זורם כל כך טוב ולפעמים לא ברור איפה הכדור נמצא ואז פתאום הוא כבר ליד השער שלך ... רציתי לדעת אם זה ככה אצל כולם?
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?file=miiddtlndzyz.jpg
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני אמור להכנס לתוך מערה אחרי שפכשתי את השותף, אבל כשמגיעים היא חסומה בסלעים. ניסיתי לפוצץ אותם ושם דבר לא עוזר... מה עושים?? תודה..
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לשחק Pro Evolution עם 2 גיימפאד ? והמלצה למשחקים שיש להם אפשרות לשני שחקנים ? ב NFS - Most Wanted / ProStreet אני לא רואה שאפשר ...
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למשחק בגוף ראשון עד עכשיו שיחקתי ה HL2 E1 E2 שמאוד מאוד אהבתי ורץ יפה מאוד על המערכת שלי פנטיום 4 3 גיגה הרץ עם 2 גיגה זכרון ורדאון 9600 PRO אני מחפש משחק שאוכל להריץ אותו עם הגדרות טובות ושיהיה טוב ומעניין לפחות כמו HL2 מה יש לכם להציע???
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה משחק מולטיפלייר ברשת שמורידים למחשב (לא און ליין) בדו מימד מהצד בסגנון אנשי מקל עם נשקים כמו קלצ'ניקוב, רובה רימונים, רובה צלפים וכו'.. מישהו מכיר את השם של המשחק ? מצטער על הפוסט בפורום הלא נכון, מנהלים אתם יכולים להעביר
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לא פריזים שלמים שדורשים ריסט. שיחקתי קרייסיס ופתאום היה כזה תקיעה של שנייה והמשחק חזר לעבוד רגיל, לאחר 20 דקות זה קרה שוב. לפתע המשחק והסאונד נתקעים אבל זה לשנייה האם זו בעיית חומרה או תוכנה? כי בדיוק פירמטתי את המחשב... מפרט משחב בצד.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך המלצה למשחק מולטי חביב (דמו או חינמי) לרשת ביתית שכוללת פנטיום 4 עם X550 (רחמנא ליצלן) ופנטיום D עם 8600GT. שניהם עם 2 ג'יגה זיכרון. ה 8800GTX נותר בודד וגלמוד בירושלים הקרירה, גם ככה אני לא משחק בו בזמן האקדמיה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-