עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי אנשים, אם אפשר בבקשה לקבל המלצות למשחקים שאפשר שלדעתכם הם מתאימים לשחק יחד עם אנשים: (לא חובה אחד נגד השני). -מלחמה -מירוצים -מה שבא לכם- ממשק יפה שיראה מרשים על LCD מסך LCD 720P 42" טושיבה מחשב : QUAD6600 כ.מ: HD2600 PRO 512 MB (משחקים ברזולציה 720P) RAM = 4 GB לוח P5KVM של ASUS

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  2. הבנתי כבר את הקונספט של המשחק, אבל השאלה שלי, מה הקטע שאני תפסתי שליטה ב-race day (dominate) וגם ניצחתי.. קיבלתי כסף והכל. וכשאני עושה quit race day ועובר ליום מירוצים אחר. אז בפעם אחרת שאני חוזר לאותו יום מירוצים, זה כאילו מתחיל מחדש, כאילו שאני לא ניצחתי. מה הקטע אפשר לקבל הסבר?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  3. הרי אנחנו עדים לאפקטים של פיצוצים אדירים. אז איך זה שהFPS יורד קיצונית דווקא כשנראה קצת עשן מסכן על המסך? האם יש משהו לעשות נגד זה?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by matan101010,

שלום, יש לי pro evolution soccer 6, ואני קניתי גויסטיק לשחק מול מקלדת קבוצה מול קבוצה וברגע שאני מנסה להגדיר במשחק אחד מול השני הוא נותן לי לבחור רק צד אחד, חשוב להגיד שהוא מזהה את הגויסטיק לגמרי. אבל לא נותן לי לעשות אחד מול השני... תודה רבה למי שעוזר..

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  5. Started by JSK,

לפני כמה ימים שיחקתי במשחק ופתאום היתה הודעה כזו: SaveDevic_PC-TempSaveGame: cannot open file for saving ופתאום הייתי צריך להתחיל מהשלב הראשון. כבר הגעתי כמע למקום שהייתי בו ועוד פעם יש את ההודעה. כאילו משהו נמחק אבל לא נגעתי בכלום ויש מספיק מקום בכונן.. למנה זה קורה? מה אפשר לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by omri_ro,

נתקעתי בשלב 18 בחלק שצריך להביא את הקוביה(לא מצליח להגיע אליה). תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by FuZuL,

בשעה טובה הגיע לי ה G25.. אי אפשר לתאר את זה פשוט.. זה פשוט מדהים! בכל מקרה.. הייתי רוצה אם אפשר המלצות למשחקים תומכים או סתם משחקים יפים.. עד עכשיו יש לי את: Live For Speed NFS: Pro Street, Carbon Colin McRae DiRT GTR2 Test Drive Unlimited אני רוצה אם יש אולי יזה משחק שמדמה סימולטור נהיגה אבל לא מירוצם כמו LFS אלא נהיגה בכביש עירוני כמו שיעורי נהיגה.. בטוח יש דבר כזה.. תודה רבה !

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה כל פעם שאני נכנס שרת שיש בו PunkBuster אז אחרי כמה שניות השרת מתנתק ויש הודעה: PunkBuster violation: PunkBuster kicked player "הכינוי שלי" ?(for 0 minutes ...PB INIT FAILURE מה עושים??

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  9. אהלן חבר'ה, התקנתי את הווינדוס מחדש והסייבים שהיו לי בשני משחקים (C&C3 ו-FEAR P.M) נעלמו לגמרי. ניסיתי להתקין את המשחקים מחדש אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות?? תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי אזושהי בעייה מעצבנת בקוד 4 ... אני מתחבר לשרת במשחק ואחת הבעיות שנוצרות היא שברגע שאני מתחבר ונכנס למשחק הוא מעיף אותי וכותב: Chapi punkbuster permanent ban issued on this game server.... אני לא מבין למה הוא עושה לי באנים כל הזמן... הפאנקבאסטר שלי מעודכן (ופועל) ואנלא מצליח להיכנס לשרתים ואם אני כן מצליח אז בשנייה שאני נכנס הוא מעיף אותי וכותב server disconnected ... מאוד מוזר

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה, לאחר התחבטויות והתלבטויות, החלטתי שכן לקנות את המשחק הזה [רק לשם הנוסטלגיה...שיחקתי בUT99, בUT2K4 כ"כ הרבה זמן שזה פשוט פספוס להחמיץ גם את זה]...ועם זאת- החלטתי, כשיקול אחרון, לבדוק מה מצב הקהילה בארץ... האם יש קהילה בארץ למשחק? [ויש לי חששות בעקבות מחירו הגבוה של המשחק, והעובדה שיש משחקים בולטים יותר בשוק כרגע], ומבחינת פופולאריות ברשת- האם יש עם מי לשחק? האם אין בעית מחסור בשחקנים? תודה לכל מי שיענה...

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני רוצה לפתוח שרת בין המחשבים של UT 2004. הצלחתי לפתוח את השרת והוא עובד אבל אני לא יודע איך לנהל אותו. אפשר פקודות לקונסול שלו? במיוחד פקודות לבוטים שאפשר להעיף או להוסיף וכו'... תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by IlanF,

תלחצו לתמונה המלאה אני כבר לקראת הסוף של המשחק.. אני יודע שאני אמור לקפוץ כאן מעלה הגדר, אבל הרווח הפסיק לתפקד במשחק (שיניתי גם את מקש הקפיצה למקש אחר אבל גם זה לא עוזר) נראה כמו באג רציני כי עד עכשיו היתי יכול לקפוץ. למישהו יש רעיון מה לעשות עכשיו חוץ מNOCLIP?

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  14. הורדה מכאן: http://www.gamershell.com/download_22666.shtml פיתוח של Burut Software יפיצו- Akella אתר הבית של המשחק: http://en.akella.com/Game.aspx?id=14

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by simonsix,

הקונספט באמת מענין,התוצאה הויזואלית פחות. http://www.gametrailers.com/player/29967.html

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by guitarsuite,

שלום לכולם ! אני מנסה להפעיל את המשחק כבר שעה ולא מצליח התקנתי והכל טוב ...המשחק התעדכן דרך האינטרנט אבל הוא לא עולה לי.. כשאני לוחץ על הקובץהפעלה המחשב חושב כמה שניותוזהו ממשיך כאילו כלום... מזה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  17. Started by amit27,

איך קונים מכוניות בnfs כרבון

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  18. Started by CyberBot,

לוח אם:MSI MS-7222 מעבד:Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz, 3200 MHz כ.מסך:OB 64MB זיכרון:(446MB(512-64 ארסרטגיה(עזבו התסבכתי)

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by R.V.,

צריך עזרה. מחפש משחק אסתרטגיה למשחק ברשת שלו ידרוש CD KEY ושיהיה טוב אם גרפיקה ממוצאת. תודה...

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by lompy,

קצת ישן אבל הבנתי שהוא עדיין שווה הבעיה היא שהוא לא נראה משהוא על PC וסובל מבעיות רזולוציה האם יש פצ'ים למשחק הזה כמו אלו שיש ל resident evil 4 שמסדרים את עיניין הרזולוציה וטקסטורות

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by Swed,

Call of Duty 4: Freedom's Last Stand *ספוילרים בנוגע לסוף של המשחק, אם לא סיימת את המשחק אל תמשיך לקרוא* בסוף CoD4..גריגז מת, גאז מת, וקפטן פרייס לכאורה מת. כל ארבעת הפרשים מתים, אבל...יש עוד מישהו שנשמר בסוד, שנמצא מעל ארבעת אלו. [סרטון טעינה] מסופר בחדשות על ההתפתחויות החדשות ברוסיה, המצלמה משתנה ממסך הטלוויזיה לשולחן שעליו מונחות תמונות של כל הארבעת הפרשים שכתוב עליהן "חוסל". כף יד הולמת בשולחן, נשימות כבדות. "זמן לתכנית X, השמדת ארצות הברית. התחילו עם ניו יורק" מכאן, משחקים את קפטן (קודם, והוצב בUSA עכשיו) Soap בתור קפטן גדודי אוויר מיוחדים במרכז ניו יורק. אתם תלחמו במרכז ניו יורק (ברחובות ובתעלות הביוב) מגנים על האזרחים האמריקאים בעוד כשהם מפונים מרחובות ניו יורק. וב…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  22. Started by יוסי111,

מה המצב חבר'ה? אני מאוד מתפלא שלא מדברים הרבה על המשחק הזה וזה סימן לא טוב... המשחק יוצא בסוף פברואר ואין ממש זכר ממנו... הינה הטריילר שאני צופה בו בדיוק עכשיו: http://www.gamespot.com/video/933473/6184995/videoplayerpop נראה מאוד יפה המשחק.. ובתור חובב אבודים ועוקב אחרי הסידרה ואוטוטו יוצא העונה הרביעית אני מצפה מהמשחק הזה.. מה אתם אומרים איך המשחק לדעתכם? יש כבר דרישות מערכת?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by R.V.,

צריך עזרה. מחפש משחק אסתרטגיה למשחק ברשת שלו ידרוש CD KEY ושיהיה טוב אם גרפיקה ממוצאת. תודה...

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  24. אני ניסיתי להירשם למשחק מהאתר וזה רושם לי שהוא לא מזהה את האזור .. זאת אומרת שאי אפשר להירשם מארץ ישראל .. מישהו יכול לעשות לי משתמש ? או להגיד לי איך אפשר לפתוח משתמש ? בבקשה תעזרו לי .. !!

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם , יש לי דיסק משחק מקורי עם האריזה עוד והכל (כל מה שמביאים מפות, ספר כזה ) של San Andreas GTA. עכשיו תראו אני חיפשתי אותו מצאתי את הדיסק (כי זה מה שנאבד) והוא מלא שריטות ואי אפשר להפעיל אותו.. קניתי אותו מזמן ואין לי כבר את הקבלה,אפשר לממש עליו אחריות ? ואם כן איפה ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים