עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מצאתי איזה קישור להורדה של ה TECH DEMO לא יודע מזה העם מישהו ניסה אותו ? הנה קישור :http://www.gamershell.com/download_18983.shtml FALLOUT3 הולך להיות משחק התפקידים הכי טוב של 2008 לדעתי ,וואי כמה זמןם עבר מ 2 חחח אין עדיין תאריך יציאה רשמי אז מה שנשאר זה לחכות באסה .(מתישהו ב 2008 ) הנה אתר הרשמי של המשחק : http://fallout.bethsoft.com/eng/home/home.php

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by nVIDIA70,

תגידו מה קורה בסוף של GTA San Andreas, זה מאד מעניין אותי (חבר שלי אמר לי שהוא עובר כנופייה מ-grova street או משהוא כזה. ועוד דבר, מישהוא יכול לשלוח לי לינק עם ציטים ל- San Andreas. בתודה מראש השליט העתידי שלכם

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by wow,

תודה.

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  4. שירות ה-Xbox Game Pass הפופולרי של החברה יעלה מעתה יותר בכל חודש גם עבור צרכנים ישראלים - וכנראה שגם המחירים המקומיים עבור קונסולת ה-Xbox Series X הבכירה בדרך למעלהלכתבה

5. Started by CyAn1de,

לכל אוהבי משחקי הTOMB RAIDER למיניהם: באפריל אמור לצאת משחק TR חדש ה7 בסידרה הנקרא Tomb Raider Legend פרטים וSCREENSHOTS בhttp://www.tombraider.com/ תהנו

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. היום ניסיתי להיכנס למשחק אז הוא אמר לי שיש בעייה שהשרתים שלהם עסוקים ולנסות להתחבר עוד כמה דקות...זה מה שהוא כותב: The steam servers are currently to busy to handle your request please try again in a few minutes אז ניסיתי וזה לא הלך....עשיתי ריסט למחשב ואז הוא עידכן לי את הקאונטר סטרייק, זה לקח איזה 20 דק' ואז ניסיתי להתחבר והוא אמר לי את אותה הבעייה....אני לא יודע מה לעשות! חבר שלי אמר לי שגם לו היה את זה ואחרי העדכון זה פעל לו והוא אומר לי שאין שם כמעט סרברים ויש אולי 20 אנשים מכל הארץ שמשחקים! מישהו יודע אולי מה הבעייה?!?....יכול להיות שגנבו לי את הסי די קי?...אם כן איך אני בודק?....לעוד מישהו יש את הבעייה? חשבו לציין שיש לי סיריאל מקורי! קניתי את המשחק! תודה…

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by IG,

מי שמשחק שירשום כאן לפחות את הרמה שלו. מי שלא מכיר, אז זה משחק רשת חינמי, ברוסית. הסיפור מתרחש אחרי מלחמה גרעינית שלחריבה את העולם. השחקן הוא אדם שצובר ניסיון, לומד מקצוע, מרוויח כסף... יש המון אביזרים, כלי נשק וביגוד... אלפי אנשים מכל העולם, וכמה ישאלים אפילו הקימו עיר שלמה שהקלאן שלהם שלוט בה (יש אפשרות להשקיע כסף אמיתי שמוחלף לכסף של המשחק...) כדאי להיכנס לאתר ולקרוא הסבר טוב יותר... www.timezero.ru אני עכשו רמה 10, ובעוד שבוע אני מניח שאני כבר אהייה רמה 11...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לאחר שאני מתקין את WOW במחשב החדש להלן מיספר שאלות 1. איך אני מתקין את כל הפאטשים שהורדו ? במהלך השנה? האם אצטרך להורידם שוב ??? 2. ברגע שאני ניכנס עם הסיסמא והמשתמש לאינטרנט>>למישחק זה מזהה אותי רגיל נכון? אפילו שזה מחשב חדש? מאוד דואג מהעיניין הזה>>> שהאבד את כל הדמות ומה שבניתי תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  9. Started by Shmoolik,

אני יודע בוודאות שהמקלדת עובדת כמו שצריך , גם מחוץ למשחק וגם בפנים (תפריטים) , למשל שאני לוחץ על כפתור ונגיד מכוון אותו שמאלה , זה מגיב. אבל אחרי שעשיתי יוזר , קיבלתי הדרכה , התחילה ההדרכה , אמרו לי לפנות למנורה האדומה משמאלי , ואני לא יכול ! רק עם העכבר אני יכול לזוז.. אהה ואפילו אני יכול ללחוץ על F2 שזה נותן לי לכתוב דברים במין קונסול כזה , ושם אני כן יכול לכתוב. מישהו יודע מה לעשות ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by johnysade,

שלום לכולם הסרטון הראשון הוא טריילר שערכתי והשני מונטג אם אהבתם תנו בלייק וסאב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. האם יש הרבה חפצים נשקים? יש עולמות או שלבים? יש הרבה אנשים שמשחקים אותו? אם אתם יכולים לתת לי קצת אינפורמציה עליו אני ממש אשמח...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום רב אני יודע שאני לא כל כך פעיל בפורום אבל אני חובב משחקים זה המטרה העיקרית של המחשב שלי להריץ משחקי מחשב, אני חובב בעיקר משחקים כבדים עם גרפיקה תלת מימדית ואפקטים מרוצים יריות אימה, השאלה שלי היא כאזת שמתי לב שבנעוץ בתאריכי יציאה של משחקים יש משחקים שהם מודגשים וחלק לא מודגשים רציתי לדעת מה ההבדל בינהם, שוב תודה עמית

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  13. Started by evy,

חבר'ה הורדתי את האלף לייף 2 עם הקופון שקיבלתי בכרטיס מסך...עכשיו הורדתי אותו דרך הסטים ועכשיו אני לא יודע איפה הוא נמצא על המחשב שלי...אולי אתם יודעים ותעזרו לי?

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by ofra,

לחברי הפורום שלום רב! במהלך כל היום אני בחיפוש אחר המשחק טאקי ברשת משום מה לא צליחה להוריד אותו מאף אתר וכשכבר שלחו לי אותו אז אני רואה שלא ניתן לשחק ללא ה- IP של מישהו אחר......בבקשה למי שמבין בזה אשמח לקבל סיוע כי מעוניינת מאד לשחק בתודה מראש עפרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by thegodx,

טוב כל מי שפה בפורום משחק RYL www.ryl.net אני רוצה לעשות פגישה של כל השחקנים הישראלים סתם בישביל להכיר ולעשות חבורה ולילחם בישביל הכיף הפגישה תיהיה בעיר הפירטים בגינה של הבית של מיכאל (מנהיג הפירטים) תרשמו פה בת'רד את הפרטים של השחקן שלהם: 1.מין(בני אדם\אורקים) 2.רמה 3.שם ----- אני יתחיל: בני אדם 38 Leonid

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  16. מי שמשחק שיצור איתי קשר ב-ICQ 334223616 או במסנג'ר yotam.niss@gmail.com

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  17. מישהו יכול להגיש בפירוש מה אני צריך כדי להריץ ג'נרלס ZH על הגדרות מקסימום בלי תקיעות עם שמונה שחקנים. המערכת שלי מימין... תכננתי לקנות 8800GTS אבל החלתתי לחכות עם כל העניין של כ.מסך. אני אמור להוסיף גיגה זכרון ו8600GTS. האם זה יתן לי אפשרות לשחק במשחק זה על הגדרות גבההת במיוחד? רזולוציה 1280X960 .

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by kutomer,

הסקר הזה בא בעקבות ויכוח שהיה לי עם כמה חברים בנוגע לאיזה משחקים אנשים הכי אוהבים, לא מבחנת ז'אנר (פעולה, אסטרטגיה וכאלו) אלה מבחנת התקופה שהמשחק מתרחש בו. אשמח אם תענו בכנות ותוסיפו בהודעה מה הגיל שלכם באופן אישי אני הכי אוהב משחקים שמתרחשים בעבר הרחוק והם בדיונים, שיש בהם קוסמים מפלצות וכאלו... ואני בן 17 וחצי :]

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. משתלם להיות נועזים: מעריץ של סדרת Fallout שלח לבת\'סדה 5 קילוגרם של פקקי בקבוקים, ויקבל אותם של המשחק הרביעי החדש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%a9-%d7%90%d7%aa-fallout-4-%d7%a2%d7%9d-2000-%d7%a4%d7%a7%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%a7%d7%91%d7%95%d7%a7%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%a8%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. אתמול שיחקתי והיום זה אומר לי את זה : מה לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  21. משהו מאוד יפה: http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=54007

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by the red dragon,

הנה טרייליר ל משחק קבלו את השינוי האל יאומןןןןן ממלחמת העולם השנייה להיום חח http://www.youtube.com/watch?v=ZBAXaYfNuoA מה תגידו על זה?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by GuyHasid,

אני מחפש את המשחק RED ALERT 2 יצא כבר 3 אבלל אני מחפש את 2 . מישהו יכול לומר לי איפה אפשר להשיג אותו ?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  24. אם ההבטחה הגראפית של השנה אצלכם היא דום3 שימו לב למשחק הבא, קוראים לו CRYFAR והוא יוצא ברבעון הרביעי של השנה. הינה תמונות:

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by XDude,

שלום, מה המצב? התקנתי את Battlefield 1942 ושמתי CRACK, עדכנתי הכל.. ושאני מנסה לעלות אותו הוא נותן מסך שחור ויוצא בחזרה לוינדוס! יש לי radeon 9700 דרייבר גירסה 3.6 , winXp , 512 זיכרון , DX9(לציין עוד משהו?) מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.