משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,399 דיונים בפורום זה
-
אוקיי במשחק הנ"ל בשלב הראשון איפה שיש לך את המסוק שהתרסק והמערה הזאת.. מה עושים שם ?!?!? לקחתי את סכין ומחשב וכבלים חשמליים ותיק ומצלמה ועוד כמה דברים נראה לי ואני לא מצליח להתקדם... יש בחלק אחד בשלב הזאת מערה אבל כשאני בא להיכנס לשם היא אומרת(האישה שאני משחק איתה..) ושהיא לא יכולה להיכנס לשם.. מה עושים נווטו אותי בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 פעם הורדתי את הדמו והוא עבד בסדר
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
היי! רציתי לשאול האם אתם מכירים משחקי אסטרטגיה כדוגמת המשחקים שציינתי בכותרת. המיוחד במחשחקים האלה היא הבניה מאפס של הקלוניה כולל כל ההמרות שצריך על מנת לייצר אוכל ,נשקים וכו'. המון תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קדימה להירשם http://www.esl.eu/eu/codbo2/news/207713/ לא לשכוח! יש לעשות Check-In חצי שעה לפני שהCUP מתחיל בשביל לאשר את ההצטרפות (למנוע NO-SHOWים).
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לאחר כשלון צורם בעבר, קונסולת ה-SMACH Z בדרכה להפוך למוצר אמיתי, תודות לקיקסטארטר לכתבה
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
קהילת הגיימרים של HWZONE ביום שני הבא בלילה יושק WOW קטקליזם באירוע השקה ענק עם מאות משתתפים המיועד במיוחד לקהילות שחקני wow בישראל. האירוע מאורגן על ידי קהילת וורלד אוף וורקראפט הישראלית בגמדיה. האירוע יתקיים באודיטוריום של המכללה האקדמית תל אביב-יפו, שלכבוד המאורע יקושט בתפאורה ססגונית מתוך עולם המשחק. המשתתפים יגיעו מחופשים לדמויות שונות מתוך המשחק וישתתפו בתחרות נושאת פרסים. כמו כן יוצגו באירוע סרטונים נבחרים מתוך תחרות סרטוני גולשים המתנהלת בימים אלו באתר הגמדיה, ויחולקו פרסים ומתנות כדוגמת חולצות רשמיות. האירוע יתקיים ביום ב' 6.12.10 , בשעה 21:00, במכללה האקדמית תל אביב-יפו חשוב שכולכם תגיעו! האירוע של הקהילה וגם מי שאינו הזמין את המשחק דרך הקנייה המרוכזת של הג…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש כזה דבר DVI שיש לקונסולות? ??? (הדור הבא כמובן)
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
-
מישהו יודע ? ויכול לאמת את זה ??? אם כן יהיה שיפור משמעותי בביצועים לבעלי כרטיסי DX10.1
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי את המשחק המקורי ולא שיחקתי בו איזה חצי שנה . עכשיו אני בא להתקין ושחכתי את השם משתמש שלי כל מה שנשאר זה הסידי קי ואם אני עושה משתמש חדש אם הסידיקי הזה או כותב שאני לא יכול להשתמש בו בגלל שכבר יש שם משתמש אם הקוד הזה . אין דרך לעשות עוד שם משתמש איתו ? אם אי אפשר מישהו יודע אם אפשר לקנות מאיפה שהו סידיקי ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה שנים (8-10) אני זוכר שהיה משחק שחמט קלאסי בגרפיקה של דוס. שאם אני לא טועה אי אפשר היה לנצח אותו. איפה אפשר למצוא את המשחק הזה? לינק לPS של המשחק: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5d/ChessTemRegular.jpg
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
איך מוצאים את הספינה הלבנה בדיסק הרביעי תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום חברה. כמו שאני יודע הקהילה הזאת מכירה כל משחק ישן נושן שקיים. אז הנה אתגר בשבילכם. כשהייתי קטן לפני משהו כמו 10-8 שנים בערך הייתי משחק הרבה במשחק הצלה כזה על מסוק כתום כזה תלת מימדי. המסוק היה טס ברחובות והיה מוריד דלי צהוב לדעתי בשביל להעלות אנשים או לקחת מים ולכבות שריפות אאל"ט. ברקע במשחק הזה היה מוזיקה כזו כמו סימפוניה כזו שאני לא מצליח לזכור את שמה (לא בטוח שזה ממש סימפוניה אבל זה טראק דיי מוכר שפשוט חוזר על עצמו וזה דיי קלאסי כזה אפשר לומר). עריכה : המסוק היה נראה בערך ככה אאל"ט אני חושב גם שככל שמתקדמים במשחקים אפשר להתקדם במסוקים רק שהייתי קטן מידי בשביל להבין מה היה רשום שם באנגלית ובשביל להצליח יותר מידי במשחק הזה אז תמיד הייתי עם המסוק הראשון.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/23582.html אהבתי, במיוחד את הסוף... ;D נחכה לגיימפליי.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אז ככה המחשב עושה רסטרט אחרי האני טוען את השלב(כמובן שבדמו).....אבל זה קורה כשאני מבטל את הפעולה FORCE DIRECTX 7 MOD תמונה למטה...ותסתכלו במפרט מחשב ......אולי זה בגלל הכרטיס מסך....... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
במשחק באטלפילד 2 אי אפשר לעשות משחק רגיל כאילו משימות וכאלו??? כי אני משחק וזה כאילו רק קרבות.... אני לא עובר ארצות ונלחם כל פעם במקום אחר?? כי יש לי רק 16 מפות וזהו , כאילו רק דרך האינטרנט נראה לי....
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
משחקי סדרת Sniper: Ghost Warrior ואחרים זמינים לרכישה עכשיו - בעלות כוללת של פחות מ-60 שקלים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
- 1 follower
-
-
-מעבד 1.5 ג`יגה -384 מגה זיכרון -כרטיס גרפי מרמת GeForce 3 או ATI 8500 ומעלה (כולל ה-GeForce 4 MX) -2 ג`יגה מקום פנוי אלה הדרישות של דום 3. אני חושב שאני מדבר בשם כולם שזה מפתיע לטובה! בנוסף לדרישות הנמוכות של HL 2. ברור שאלו רק דרישות מינימליות כדי להפעיל את המשחק אבל זה גם טוב. אולי היצרנים והמתכנתים הבינו שהם רצים מהר מדי וכל אחד מנסה להשיג את השני ובסוף אף אחד לא נהנה מזה, במיוחד לא השחקנים. אני שוקל לא לחקות לכרטיסי המסך של הדור החדש (MID-END) ולקנות לי היום R9800P, כי כנראה שזה יחזיק הרבה יותר זמן ממה שחשבתי (בבקשה על תעבירו לדיון הגדול של דום)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש פריטים חדשים לסימס ואני מחפש קוד שיעשה ככה שהדמות תמיד תהיה שמחה וגם שמההתחלה היא תיהיה מוחשרת בכל
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
FUTURE SOLDIER עדין מפיתוח אבל זה לא מפריע ל UBISOFT להכריז על כניסתה לשוק ה F2P עם משחק נוסף בסדרה. המשחק החינמי לא יציג גרפיקה מרשימה כמו המשחק המשחק החדש אבל כן יכלול חלק מהחידושים שהסדרה תציג ב FUTURE SOLDIER (כמו האפשרות להיות בלטי ניראה). נחמד ליראות עוד חברות גדולות נכנסות לשוק ה F2P ומחזירות כוח עבודה חזרה למחשב האישי בצורה זו או אחרת. נחיה וניראה מה יהיה במשחק. המהלך הזה מגיע אחרי שמספר חברות גדולות בשוק ה MMO עברו למודל חינמי והגדילו רווחים, כמו כן EA נכנסה לשוק זה מספר שנים וכיון הללין החינמי שלה כולל 2 משחקים בסדרת BF, משחקי ספורט וגם משחקי MMO. ניתן ליראות את הטריילרים ולהרשם ל BETA באתר המשחק: http://ghostrecononline.uk.ubi.com/
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שאלה כללית למדי... האם אתם חברים בשבט כל שהוא ? נ.ב - KoM ואני חברים בשבט =OGS=
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-