עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Kenny,

היי אנשים, שנים כבר שלא נגעתי במשחק.. התחלתי לשחק בבטא 6 איפשהו ב 1999 נראה לי, והפסקתי לשחק בזמן הצבא כ 6 שנים אחרי. באותה תקופה שיחקתי השם, טוב אתם רואים.. Kenny[tdf]. בכל מקרה, לפני כמה שנים רציתי לשחק קצת פה ושם, וכל שרת שנכנסתי היה מלא בשחקנים עם aimbot וכו'. יש שרתים נקיים? מה צריך לעשות כדי לשחק בהם? קצת מידע יהיה נחמד, תודה.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  2. בואו נארגן משהו. מי רוצה?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  3. במסגרת מסיבת העיתונאים הראשונה שלה אי פעם בתערוכת E3, הציגה המפתחת המצליחה Bethesda קו משחקים מרהיב, שלכל שאר השחקניות יהיה קשה מאוד להתחרות איתו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%a9-%d7%94%d7%a7%d7%93%d7%95%d7%a9-%d7%94%d7%90%d7%9d-bethesda-%d7%a0%d7%99%d7%a6%d7%97%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%aa%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%aa-e3-%d7%9c%d7%a4%d7%a0/

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני צריך המלצות לסתם משחקים פשוטים וקלילים להעביר תזמן עם עוד מישהו... יכול להיות רק ל2 יכול להיות גם ליותר. אפילו מייפל סטורי היה לרגע אופציה ככה שכל מה שתציעו יהיה טוב...תודה! [אני יודע שזה כללי מדי...אבל זה באמת כללי]

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  5. המשחק הזה הולך להיות מדהים. שיחקתי בשני הBWE ואני בטוח במאת האחוזים שאני קונה לי ולאשתי עותק. עושה רושם שהם פשוט עברו על כל מה שרע בMMOs ופתרו את כל הבעיות.. כל דבר שאפשר לאסוף (mining וכאלה) קיים לכל אחד בצורה יחודית, ז"א שאין יותר לריב על copper ore. לא צריך להיות בparty בשביל לקבל loot/exp על הריגה - מה שמעודד שיתוף פעולה בין אנשים. ואין איבוד XP אם מישהו עזר לך להרוג מוב. יש dynamic events ואתה מקבל תגמול על הכמות שתרמת לEvent ב3 רמות - זהב, כסף וברונזה. אם מישהו רמה גבוהה בא לאיזור ברמה נמוכה, הוא אוטומטית מונמך לרמה של אותו איזור, ומקבל exp נורמלי יחסית. ברמה 1 אפשר להתחיל לעשות PVP. ברגע שנכנסים, אז הדמות מועלה זמנית לרמה 80, כל הסקילז נפתחים ואתה מקבל ציוד PVP גנ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן השאלה בכותרת שיחקתי ב D2/1, ב TITAN QUEST ובא לי לחזור למשחק כזה כיפי. נמאס לי לחזור לדיאבלו 2 חח. מה אפשר להמליץ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by pop144,

תשמעו המערכת שלי היא e6300 1.86ghz 1GB DDR2 667MHZ GEFORCE 8800GTS 640MB כשאני משחק FEAR על רזוולוציה 1600 על 1200 אז יש קטעים שהמשחק רץ טוב ויש קטעים שהוא רץ ב-SLOW וזה לא הגיוני מישהו יכול להגיד לי מה ניתן לעשות?

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by Axel Foley,

מישהו מכיר טריקים ותרגילים ב-PES? אנא לשתף

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  9. http://www.gamespot.com/pc/rpg/masseffect/news.html?sid=6190714&tag=recent_updates;title;4 מה שהכי טוב זה שאת הDLC הראשון שיצא יכלילו בגרסת המחשב ואנשים חשבו שהPC מת ... עכשיו נשאר לחכות לGTA4

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  10. הכתבה המלאה ישנה בגיימר, www.gamer.co.il אבל הנה חלק ממנה המדגים אחוות "הגיימרים"

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  11. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי את המשחק MAFIA חוקי ומשום מה אני לא מצליח להתקין אותו.. אני מכניס את הדיסק הראשון ומתחיל בהתקנה, מחליף לשני מתי שצריך ואחר כך לשלישי, הביעה היא שבדיסק השלישי ממש לקראת הסוף הוא פשוט מפסיק להתקין את המשחק.. הוא לא ניתקע או משהו.. בדקתי והדיסקים לא סרוטים ולא כלום.. יש למישהו רעיון למה זה קורה?

12. Started by Proww,

שלום, יש לי את המשחק crysis (לכל מי שמכיר..). המשחק תומך בווינדוס ויסטה של כל הגירסאות. יש לי את הדרישות המתאימות. כרטיס מסך: Nvidia Gofroce 8500 GT זיכרון של: 512 MB. מעבד מסוג: intel ® TM 2 Due Cpu . סוג מערכת: מערכת הפעלה של 32 סיביות. מה קורה שאני משחק? שאני נכנס לתפריט הראשי, פתאום המשחק ניתקע לי. זאת אומרת שהתמונה נקפאת ועושה רעש של טרקטור כזה "טרטרטרטרטרטר", ולאחר מכן, המחשב ניפתח לי מחדש (restart). אני מאוד רוצה לקבל עזרה, המשחק אם אתה מכירים משחק בעל גראפיקה מהממת. ואני מאוד רוצה לשחק במשחק. יש למישהו מושג מה לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by etay93,

שלום לכולם רציתי להתנסות ב bf3 במולטי ותכננתי לקנות ה bf3 premium , עד שקלטתי שהוא לא כולל את המשחק הבסיסי. השאלה היא אם אני קונה כרגע רק את הבסיסי יש מספיק אנשים ושרתים שמשחקים בבסיסי או שכולם כבר בהרחבות ?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by kub,

שלום לכולם לצערי יש לי בעיה בתפעול של המשחק ??? התקנתי אותו, והכנסתי את הסיריאל המקורי, אבל משום מה המשחק רק פועל בהתחלה, זאת אומרת שאני רואה את הסרט שמקדים את המשחק אבל כבר לתפריט אני לא מצליח להגיע, יש מסך שחור ואני רואה רק את העכבר(והוא זז) כשאני לוחץ SYSTEM EXAMINATION אני רואה סימני שאלה בשדות : DISPLAY DEVICE DISPLAY DRIVER SOUND DRIVER אבל את הSOUND DEVICE הוא כן מזהה. ואני חושב שפה הבעיה :s05: הדרייברים כמובן מותקנים(כרטיס מסך וכרטיס קול) אודה לכם אם תעזרו לי בבעיה זה מאוד מעצבן *יש לציין שבמחשב שלי הכל עבד פיקס(המחשב שבמפרט) תודה קובי.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך 7600GS יש מצב לשחק באנדרגראונד 2 ברזולוציה הכי גבוהה?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  16. Started by Screw_Master,

אני צריך להמליץ על משחק לחבר ששיחק כבר בWARCRAFT 3 האגדי ורוצה משחק אסטרטגיה מעולה שמבחינת דרישות מערכת קטן , כלומר יורץ יפה על ידיי מחשב משרדי אפילו (ברמה של PENTIUM 3 או CELERON )

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. דרישות המערכת הסופיות והרשמיות של Battlefield 1 כבר כאן לכתבה

18. שלום! עד לפנ כמה שעות, הייתי סגור על PS3.. אבל אחרי זה קראתי בביקורת שמבחינת ביצועים הוא לא משהו..האם זה נכון? אם כן, אז חשבתי לקנות מחשב - אבל האם ימשיכו לצאת משחקים טובים למחשב כמו ל PS ו XBOX ? עוד שאלה - מה לדעתכם עדיף (למשחקים) מחשב(כ.מסך יהיה 8600GT או 7900GS ) או PS3 ?

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  19. סתם בא לי לדעת מה המשחקים שכולם התמכרו אליהם הכי הרבה ולכמה זמן, אז מה המשחק ששיחקתם הכי הרבה בחיים שלכם וכמה זמן זה היה?

• 200 תגובות
    • 21.6k צפיות
  20. Started by liav12,

מישהו יודע איך משתמשים בתוכנה הזאת כדי להפעיל תמשחקים?? אני מנסה להפעיל את הנסיך הפרסי אל אני לא מצליח!... יש לי ג'יפה 2 אם זה חשוב...

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  21. Started by raiman1,

מישהו יודע איך אפשר לעשות משחק באינטרנט אחד נגד השני????

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by demonshlomo,

כנסו ללינק הבא ותקראו את התרד הראשון! רק למי שבאמת מעוניין לשלם על משחק!!!(דבר שכמעט נכחד כבר לצערי!) עריכת אחראי הפורום - פרסום ומכירה על גבי הפורום אסורים, לינק צונזר

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  23. Started by noodle,

שלום חברים, Dead space bundle הכולל את שני המשחקים בסדרה ב-8 דולר. http://www.gamefly.com/Download-Dead-Space-plus-Dead-Space-2-Bundle/5005281/?adtrackingid=cmju029 אני אישית ממש אהבתי את המשחק הנ"ל, אחד המשחקים היותר טובים והמפחידים ששיחקתי.

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by Born2Kill,

ייצא פאטץ' חדש, כמה תיקונים קלים, במיוחד לאלה שיש להם בעיית זיכרון במשחק, נוסף לכם מד שימוש ב-COH במאפיינים>גרפיקה. אין לי קישור להורדת הפאטץ' כי כנראה לא מודעים על פאטץ' קטן שכזה או שיודיעו בהמשך, אם מישהו מצא קישור אחלן. אם לא אפשר להוריד דרך הכניסה למולטיפלייר בקלי קלות.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by HuGeMouTh,

ז'אנר: Platformer פיתוח: Frozenbyte הפצה: SouthPeak Games (למחשב), כרגע זמין רק דרך STEAM. תאריך יציאה: 02.07.2009 פלטפורמות: PC, XBOX360, PS3 מצבי משחק: Single Player ו co-op (על אותו מחשב בלבד על ידי שימוש ב GAMEPADS). אתר: http://trine-thegame.com על המשחק: Trine הוא משחק שבו השחקן יכול ליצור אובייקטים מבוססי פיסיקה ולהשתמש בהם, על מנת לעבור פאזלים מאתגרים ולהרוג אויבים מסוכנים. הסיפור מסופר בעולם של טירות גדולות ומכונות מוזרות שבו שלושת הגיבורים, גנבת, קוסם ולוחם, בקושרים אחד אל השני בדרך פלא, על ידי מכשיר בשם TRINE, במטרה להציל את הממלכה מן הרוע. ה- GAMEPLAY מבוסס על שימוש אינטראקטיבי בפיסיקה, היכולות השונות של כל דמות מסייעות לשחקן להלחם בצבא ה- un-dead ולה…

• 32 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.