משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
טוב ככה כול פעם שאני מפעיל את המשחק RollerCoaster Tycoon גם הטויסטר טיים וגם RollerCoaster Tycoon 2 בתעינה של המשחק זה מופיע תיבה כזאת של error שרשום בה ככה : error trapper exception raised - access violation error location: windows unknown driver !!!! ואני כבר לא יודע מה לעשות !!!!!!!!!!!! עזרה בבקשה אנשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ???
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אחרי שקבלתי את המחשב בחדש החלטתי לבדוק אותו במשחקים, והשאלתי מחבר שלי את המשחק Prince of Persia: Sands of Time. התקנתי DirectX 9 אתחלתי את המחשב והתחלתי להתקין את המשחק. בערך במצב של 50 אחוז ממהתקנה, ההתקדמות נעצרת ולאחר כמה שניות מופיעה שאיגה בהמשחק מאבחן שמקורה בהגדרות הוידאו. הדבר מוזר לי כי המחשב עצמו רץ חלק, ומותקן עליו Catalyst 4.1. כשניסיתי להסיר את המשחק (גם דרך Unistall וגם דרך לוח הבקרה) המערכת סרבה להסיר אותו, וכאשר ניסיתי להתקין מחדש נתקלתי באותה בעיה, מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הכינו ממחטותיכם ל-34 שניות של אושר עילאי. הטריילר
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחובבי הז'אנר ;D משחק יריות קל משקל להורדה http://www.gamershell.com/news_78748.html
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אהלן, אחרי כל ה-Shooters האחרונים, בא לי להישאב לתוך איזה משחק RPG טוב. חשבתי אולי על Dragon's Age. יש המלצות נוספות?
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
זהו תאריך היציאה של המשחק האדיר הזה, כתבתי את התאריך כדי לעדכן אנשים שלא יודעים! זה תאריך היציאה בארה"ב (17/10/2006) בישראל סביר להניח (באומדן) זה יהיה במחצית הראשונה של חודש נובמבר (11)
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
חושבים שהקרבות המאסיביים ורחבי ההיקף במשחקי סדרת Total War הם החלק המעניין והמהנה ביותר בהם? משחק חדש מבטיח להעניק לכם עוד הרבה ממה שאתם הכי אוהבים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו זוכר אולי איך קוראים למשחק הזה שיש טנקים קטנים בצבע אחיד שיושבים כזה על הר ואתה צריך כל פעם בתור שלך לכוון זווית וכח יריה בשביל לפגוע בטנק היריב זה משחק ממש ישן..ואני מת להוריד אותו אני מאמין שזה חינם כי זה מלפני הרבה שנים זה משחק שנראה כאילו עשו אותו בצייר אבל הוא בין הממכרים ששיחקתי עד היום
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני פותח חשבון במשחק והייתי שמח להכיר שחקן וותיק -אם יש לו טיפים לפני שאני קונה חבילת קלפים -מה מומלץ לקחת איזה חבילות קיימות וכאלה..
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, הטופיק הוא פלנטסייד 2. אני לא מוצא יותר מדי ישראלים במשחק בשרת שלי Cobalt (EU). יש כאלה שמעוניינים לשחק ביחד כחלק מאוטפיט ("קלאן") מסודר בשרת? אני מקווה שהפוסט לא נוגד את חוקי הפורום (קראתי אותם, לא מצאתי משהו כזה).
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קודם כל, למי שלא מכיר את המשחק הנה מידע: BattleForge הוא משחק אסטרטגיה בזמן אמת של חברת EA . במשחק 4 אומות שהולכים לפי צבעים חשוב לציין שלכל אומה יש יכולות אחרים. הנה ארבעת האומות: אש-FIRE קרח-FORST טבע-NETURE אופל-SHADOW במשחק כמה אפשרויות ביניהם PVP, PVE PVE-משחקים נגד המחשב, אפשר ביחד עם אנשים יש מפות שאפשר בהן 4 אנשים מול המחשב, יש אפילו 12 אנשים נגד המחשב.. PVP- משחק נגד אנשים אחרים, אתה משחק נגד אנשים אחרים בקבוצות או כולם על כולם המשחק הוא משחק מרשים ביותר שבו במקום לבנות ביניינים כמו כל משחק אסטרטגיה פה, EA חשבו לעשות משהו קצת שונה, הם החליטו שהמשחק יהיה מופעל ע"י קלפים !
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה חוות דעת על המשחק איך הוא בדיוק? ואם מישהו שיחק בו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מיליון לקוחות זועמים :pissed: כבר שעה FFS
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מההארד דיסק!!! מה הקטע? יש איזה פאטץ או משהו?
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת ביתית ורציתי לדעת איך אני יכול לשחק SC בין 2 המחשבים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם כבר יצאו דרישות מערכת לשני המשחקים שציינתי בכותרת... חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי בידיוק מה שחיפשתי כי אני לא בטוח אם הם סופיות או סתם שמועות... אם יצאו אשמח אם מישהו ירשום אותם כאן... גם מינימום וגם מומלץ... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/threads/529193-Fun-2v2-Sniper-League (אפשר להרשם בכל שלב ) כאן תוכלו למצוא את הקבוצות שנרשמו לליגה ולהזמין אותם למשחקים בTS . אפשר להתחיל לשחק מעכשיווווווו, תגובות ושאלות וכאלה, באשכול למעלה ולא פה. זה האשכול של המחזור הראשון, בכל מחזור אפשר לשחק נגד כל קבוצה רק פעם אחת! ולא יותר. אין לדחות משחקים, בסופו של דבר אתם צריכים לשחק נגד כל קבוצה וקבוצה בכל מחזור(משך מחזור הוא ממוצש למוצש). כאן מפרסמים את המשחקים בפורמט הבא: הקבוצה XX ניצחה את YY תמונה: ( הקבוצה המנצחת מפרסמת). אז יאללה תתחילו לשחק!@
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בואו לרכוש משחקים מדליקים במחירים מוזלים - וגם לקבל את גרסת הבסיס של For Honor מבית יוביסופט ללא עלות כלל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
hl2:tlc שוחרר...yeah :yelclap: עכשיו אני מתחיל לשחק , ביקורת קטנה בקרוב.
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עשו לי טיים קייל בהליקופטר וצילמתי. אדמינים לפעולתכם תודה. http://img146.imageshack.us/g/84898696.png/
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! עודני מנסה לאתר FIFA 19 במחיר מוזל, אחד האתרים הראשוניים שקפצו לי זה האתר instant-gaming. האם האתר הינו אמין לקנייה? וא"כ, מה הפרוצדורה לכל העניין הזה? איך מורידים משם ומדרך origin בו זמנית? תודה רבה לכולם. הלינק: https://www.instant-gaming.com/en/2665-buy-key-origin-fifa-19/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש פה מישהו שמשחק תמשחק רשת Last Chaos הוא בסיגנון של ליון אייג' 2... יש לי שם דמות..שאני מפתח.. קצת פרשתי בגלל שהמחשב שלי נהרס ואני מחכה למחשב חדש ואז אני יוכל לחזור.. רק רוצה לדעת אם יש מישהו שמשחק בזה בשביל שיהיה איתי ישראלי שיצא לקרבות וזה להחליף נשקים איתו. לעזור לו..במידה והוא יותר חלש.. לקבל עזרה במידה ואני יותר חלש.. ראיתי אולי 2 ישראלים משחקים בזה אבל הם נעלמו לי.. אגב יש 2 שרתים גדולים שכל אחד מחולק ל-4 קטנים הגדולים זה ארה"ב והשני מלזיה.. אני בזה של מלזיה עם כל הסינים.. הם יותר נחמדים מהאמריקאים... אתר הבית : http://www.lastchaos.com.my/index.php משחק פצצתי.. ממכר.. וארוך רצח..יותר קשה לעלות רמות מאשר בליון אייג'.. אבל חוץ מזה הכל בול אותו ד…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מתי מיהיה אפשר להשיג את זה במחיר שפוי? כי אני מתכנן לקנות תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-