משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
סרטון חדש עלה לערוץ ואיתו גיימפליי בnuketown עם הנשק mp7 אני באמת מקווה שתהנו אם האיכות לא משהו אני ישפר את זה בפעם הבאה סורי.. תהנו חברים!!!!!
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, מעוניין ליצור קבוצת חברים ישראלית לQC, למטרת חסכון בלאג הגבוה לשרתים בחו''ל ואימון כללי. אם מישהו משחק תרשמו למטה ואוסיף אתכם (המשחק חינמי אגב).
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
תראו...רכשתי את האורנג' בוקס דרך הסטים והתחלתי לעשות פרה-לואד ל-tf 2...עכשיו,כשיצא החג הפעלתי את הסטים והיו בעיות...היא נתקעה כל הזמן והייתי צריך להפעיל אותה מחדש כמה פעמים,אח"כ התברר שהיא גם הורידה עידכון חדש....עכשיו כשזה סוף סוף נכנס לתוכנה אני הולך לרשימת משחקים אבל אני לא רואה שום משחק ורשומה לי הודעה scanning for steam games updates...וזה נשאר ככה שעות,לא עוזר שום ריסטרס ושום הפעלה מחדש....ואני לא יכול להיכנס או לראות שום משחק שיש לי.....
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אני תמיד שיחקתי במשחקי מחשב ולא הזדמן לי לשחק בps2 1.האם המשחקים טובים כמו משחקים למחשב? 2.אפשר המלצה על חנות שמוכרת בזול יחסית?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מתכנן להביא משם XBOX360 עכשיו רציתי לדעת אם החיבור לחשמל יהיה מתאים פה לארץ ואם לא אפשר לשנות אותו לעשות משהו כדי שהוא יתחבר פה לחשמל...? ובקשר למשחקים יש הבדלים באזורים או שכל המשחקים אמורים לעבוד ובקשר לXBOX LIVE הוא אמרו לעבוד פה בארץ? ואם כן איך אני מפעיל אותו כי הבנתי שזה עולה כסף... ואני יכול לשחק ברשת של המכשיר? נגיד... PES6 עם שחקנים משאר העולם וגם זה עולה לי כסף?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
זה היה לפני שלושה ימים אני חושב אבל בכל זאת צפייה מהנה לייק וסאב יתקבלו בברכה http://www.youtube.com/watch?v=CCnKm6zTKNo
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אחרי שלוש-ארבע שעות של עריכה.. סיימתי את המונטאג' האחרון שלי! מקווה שתהנו ותתנו בליק
-
- 0 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש OPEN BETA בשרת של TW (זה דיי ישן), מצאתי אתר שמסביר באנגלית איך להרשם וגם מביא תרגום חלקי למשחק, יש שם גם מישהו נחמד שרושם אנשים שמתקשים לעבור את ההרשמה http://www.ampota.com/2007/09/18/play-ragnarok-online-2-open-beta/ אני הצלחתי להרשם אבל לא אהבתי כל כך את המשחק.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חחח... אני לא יודעת... אבל נראה לי שאני הגיימרית היחידה פה... יש עוד בנות פה ? ( לא נראה לי ) . בכל מקרה . היי, אני שיר. ואני בת 13. אם יש פה מישהי שאוהבת משחקי גוף ראשון כמו : Far Cry , ביו-שוק , Lost Planet ועוד... שתדבר איתי (: אני אוהבת מאוד גם פלטפורמה - אבל חבל שאין הרבה משחקים כאלו לPC אין לי בעיה עם אסטרטגיה C&C ועוד כמה... ( אז בבקשה, תגידו לי שיש פה עוד בת כמוניייייי ] שיר.
-
- 31 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12560 בקיצור אתר אינטרנט שאמור היה להיות אתר שניבנה על ידי מעריצי PSP ניבנה על ידי סוני :lol:
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש במשחק לבחור 5.1, אבל לדעתי זה אנלוגי, כי הרסיבר שלי לא רואה שום סראונד במצב הזה. האם יש דרך להגיד למשחק שיוציא את הסאונד מה SPDF? לא מצאתי אופציה כזו. זה משחק שאמור להיות בדולבי דיגיטל לדעתי. זה המינימום שאפשר לבקש...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקשרתי לכמה חנויות ועדיין אומרים שאין אותו מישהו יודע מתי ניתן להשיג אותו?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
זה לא קשור לוורז או משהו אני בסה"כ רוצה את הפאץ' שמתקן את הכתוביות בווינדוס XP Home אני יודה מאוד למי שיגיד מאיפה להוריד ביי Benor :AR15:
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
למי יש מידע על הפאץ' שאמור לצאת מתי הוא יוצא מה הוא יתקן יוסיף יש למישהו מידע עליו תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק Sturmovik_Forgotten_Battles הבעיה היא שהסיומת של הקובץ היא mdf.* זהכנראה סוג של אימג.. השאלה היא איך אני צורב את זה ??? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבת שלום. הגעתי לשלב שאני נמצא במקום הזה של ההוא שהצלתי בכלא.. והקירח נתן לי משימה עם קובייה כחולה במחשב ויש שם מספרים כאלה: 1, 10, 11, 100, 101, 110, 001. תודה רבה לכם! אחלה אתר
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP לא הצלחתי להפעיל את המשחק הזה.. אז בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שכדי שה יעבוד... צריך לשנות את השם של הקובץ gimme.dll בסדר.. עשזיתי את זה.. זה נכנס למשחק אבל שאני נכנס למשחק רשת (אני בלאן פארטי..) זה מוציא אותי החוצה.. אנלא יודע מה לעשות עיזרו לי בבקשה
-
יש משהו יותר טוב מneed for speed underground 2 ? איך המשחק Need For Speed MOST WANTED? אני מעדיף משחק מהיר שיש כמה שיותר בלאגן על הכביש, פעלולים ותאונות מאשר משהו מציאותי איטי ומשעמם מידי
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
-
-
-
הרימייק המתוכנן שקצת נשכח לאחרונה חי ובועט וכנראה ישוחרר בחורף 2009 החדשות הגדולות הן שהפעם יהיה גם מולטי למשחק עם תוכן חדש והרבה עידכונים ויש גם תמונות http://www.worthplaying.com/article.php?sid=57966
-
- 73 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
סוף סוף נפטרתי מהמחשב הישן שלי שנמצא אצלי מכיתה ג' ... היום קנו לי מחשב חדש , אני לא מבין כלום במחשבים , אני רק מתקין משחקים ומשחק , אבל במחשב הקודם שלי 90% מהמשחקים שנסיתי להפעיל לא עבדו :-\ ,סוף סוף הגיע אליי המחשב אחרי המתנה של שבוע כל השבוע התרגשתי וסוף סוף קיבלתי את המחשבב אז יאללה תמליצו על משחקים חדשים שיצאו בזמן האחרון!!!!!!! זה החומרה של המחשב שלי : תגידו לי אם זה טוב או לא העיקר מפעיל את המשחקים החדשים של היום כי זה מחשב חדש !! Pentium D 2.4GHz 512RAM Geforce 6200
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אמנם המשחק קיבל ביקורות גרועות מאוד בהשוואה לEE2. אפילו בתחום הגרפיקה. אבל רציתי לדעת אם בכל זאת למישהו יצא לשחק ומה דעתו על הכותר החדש?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-