משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהורדתי את counter strike ב steam והפעלתי אתו רציתי להכנס לserver וזה לא נכנס
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מאז הNFS 1 כול הזמן חכיתי לשנה הבאה למשחק הבא,NFS 3 סימל תחילת השימוש במאיצים הגרפים,NFS4 המשיך את זה למרות שלא אהבתי אותו,NFS5 נתן לנו את כול המכוניות הפורשה, ואיזה תענוג זה היה לנסוע בכביש רחב עם פורשה ישנה עם הגה רוטט-תענוג, NFS6 הציג גרפיקה מתקדמת, אולם לא הצליח להדעתי במשחקיות שלו,לא היה מנוע נזקים, לא ראו את באוטו מבפנים שכול כך תורם למציאות, אולם NFS UNDERGROUND ואוו איזו גרפיקה, שיפורים, מגניב ביותר,כול נהנתי למרות שלא היה מודל נזקים ועוד פעם לא ראו את האוטו מבפנים היה לאחד הכותרים שהכי נהנתי ממנו.מעניין מה יהיה הכותר הבא שאלתי. עוד פעם שיפורים? אז נתנו גימיקים כמו עיר חופשית חיפוש מירוצים, עדיף שהיו עושים אם כבר חבילת הרחבה.ואז עכשיו עוד פעם שיפורים? נו אז יש גם …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כנסו ל- www.1st.tipo.co.il ותראו למטה את התיבה ps3 vs.xbox 360 ושם התמונה הראשונה של הבוקס ותעבירו את הסמן ואז זה יהיה התמונה של הפס3
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לפני כמה שנים התחלתי לשחק (ממש כשהתחיל המשחק). אם אני זוכר נכון עברתי את ה25-30 הונור. אבל אני לא מצליח לשחזרת את החשבון עכשיו אחרי שהפסקתי לשחק כמעט שנה. אז חשבתי אולי יש למישהו איזה חשבון ישן שהוא לא משתמש בו ועבר איתו את ה15 הונור לפחות? אני יודה מאוד למי שיעזור. thx. מצאתי פתרון לבעיה.
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם! בשלב הראשון בACT 5 , מופיע מגנטו, איך אני מביס אותו? אחרי שהוא סיים לשאוב אנרגיה מהגנרטורים, הוא יוצר מערבולת, ואי אפשר להתקרב אליו, מה הטריק פה? בשלב מסויים המערבולת מגיעה לגנרטור ואז היא מרימה אותי באוויר ווולברין מת. ??? תודה לעוזרים! (וצום קל לכל הצמים)
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חברה קניתי היום את המשחק אני כל כך חלוד שכבר עשיתי פדיחה אחת -הרגתי דמות מהקבוצה שלי :facepalm: התבלבלתי בצבע בכל מקרה למי שרוצה לשחק שיכתוב פה איך להתחבר אליו אני בסטים WIITNA -אבל לא יודע עם זה קשור גם למשחק מי שרוצה לכתוב מדריך גם יעזור כי שנים כבר לא שיחקתי במשחק בסדרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! התחלתי לעשות את המשימות(ברמה איזי) ב CZ ... אני במשימה השישית בערך ואני צריך להרוג אויב אחד עם נשק שנקרא "Pistol" אבל אני לא יודע איזה נשק זה... ניסתי עם הנשק הזה אבל אחרי שאני הורג איתו זה עדיין לא מסמן COMPLETE
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
משחק מצויין או מורכב מדי, מעצבן מדי ומשעמם מהר...?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחי הקטן ז"ל היה חשבון בסטים ואת המשחק counter strike 1 anthology יש לי את הקופסא והסיריאל בפנים . הבעיה שאני לא יודע את המייל איתו הוא השתמש ואת הסיסמא, איך אני יכול לשחזר את המוצר ולהביא אותו לחשבון שלי ? *חיפשתי באתר של סטים לא מצאתי זכר למקרה דומה -FAQ תודה רבה אביחי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מבקש את המלצותכם למשחקים כבדים בסיגנון גוף ראשון , כך אוכל לבדוק את כרטיס המסך שלי MSI R4850 OC
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום הבעיה הזאת קראה גם במחשבים של חברים שלי... אני לא ממש יודע מה גרם לה אבל הבעיה היא שאני מתחיל תמשחק סופר בערך עד 3 ואז הוא ניתקע וזה לא תקיעה כאילו המחשב ניתקע ריסטרט זה כמו תקליט שבור! נגיד יריתי וזה ניתקע, אז התמונה תישאר תקוע והסאונד חוזר על עצמו... בלופים! ואחרי חצי דקה המישחק חוזר לעצמו ונתקע שוב כעבור 3 שניות ב3 שניות האלה שמתי לב שבNET_GRAPH (איפה שכתוב את הFPS ושאר השטויות כגון UL\DL, פינג וכדומה) יש שם שורה שכתוב בה "MS:" ומספר שמגיע ל10000 בערך שבדרך כלל אין שם מספר בכלל...
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
פשוט שיהיה דומה לFABLE בכמה שיותר דברים אבל עדיין לא ממש איכפת לי שיהיה אפילו יריות בבקשה בלי תגובות של...FABLE2 צריך לצאת ב 2008...תודה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול להחליף את הכונן של סטים שיוריד את המשחקים לכונן אחר? חיפשתי בהגדרות ואני לא מוצא
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כאשר אני משחק CALL OF DUTY או WAKEBOARDING UNLEASHED המחשב פתאום עושה לי RESET. אני משתמש ב DIRECTX 9.0B ובדריורים הכי חדשים של הכרטיס מסך. למה זה קורה מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מעוניין להחליף קאונטר סטרייק סורס ו1.6 על באטלפילד 2 אם זה לא חוקי אז לנעול
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
1. האם פתיחת פורטים למשחק יגרום לו לרוץ חלק? 2. איזה פורטים צריך לפתוח למשחק?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
Imperium הטורניר השביעי נפתח משחק דפדפן אסטרטגיה רב משתתפים בשפה העברית והאנגלית - בהמשך בשפות נוספות. מטרת המשחק : כמנהיג צבא, מטרתך היא להפוך לשליט של האימפריות האחרות. ע"י שימוש בכל אמצעי מקשרי חוץ ועד למלחמה, אתה חייב לפעול בשביל לבנות צבא חזק יותר מכל השאר. דרך כל זה אתה תתחרה נגד שחקנים אחרים, כולם משחקים כדי להשיג מטרה אחת. לנצח ולזכות במקום הראשון!! מדריך לשחקן המתחיל - http://imperiumonline.net/tutorial.php הסבר על האפשרויות במשחק - http://www.imperiumonline.net/es.php?action=help קישור לאתר - http://www.imperiumonline.net אחלה משחק חבר'ה, באמת כדאי לנסות!
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
למה אופטימית? כי לפי מה שהבנתי "הם מ-פ-ח-ד-י-ם" כי EA נותנת חסות לריספון, אינפיניטי וורד לשעבר, שמפתחת ברגעים אלה ממש משחק חדש שיחסל את אקטיוויז'ן וקול אוף דיוטי ויהיה "הדבר הבא". ואם לשפוט לפי קוד 4 וMW2 החברה האלה גאונים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המשחק פיפיא, הנסיך הפרסי, המעניש וטומב רידייר הם עולים ויוצאים רק כשאני עושה ריסרט הם עובדים טוב למה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
יהיה משחק יפה? קבלו טרילר http://www.fileshack.com/file.x?fid=7579 (לאתר צריך להרשם,אבל זה שווה כי יש שם גם פאצ'ים מודים ועוד כמה דברים למשחקים)
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
חבילת ההרחבה הרשמית KANE'S WRATH הוכרזה והיא תכלול כנראה גם SUBFACTIONS כמו בEMPEROR BATTLE FOR DUNE ויותר דומה לגנרלים מZERO HOUR, בנוסף לכך משימות חדשות במשחק יחיד ומצב משחק חדש WORLD DOMINATION, לQ&A הראשון כנסו ללינק http://www.gamespot.com/pc/strategy/commandconquer3kaneswrath/news.html?sid=6176655&tag=topslot;title;1
-
- 79 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני משחק במולטיפלייר וכל פעם בדקה אחרת הוא עושה לי הודעה משהו שהחיבור התנתק יש לי נתב ואני ופתחתי בו את הפורטים :TCP- 443 9570 ו-3658 של UDP וגם בקספרסקי פתחתי אותם וכל זמן כלשהו מתנתק המשחק באמצע מה יכולה להיות הסיבה והאם מתנתק גם לכם?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את הטסט דרייב והוא נתן לי רכב להשכרה נסעתי לאיזה סוכנות בחרתי רכב ומשם נסעתי למשימה הראשונה ובכניסה הוא אומר לי טורניר או תחרות או משהו כזה ואני עושה לו START והוא נתקע מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
הפעם roguelike בחלל. לא ממש חדש. נתקלתי בו במקרה. הביקורות טובות, הציונים מאוד גבוהים(84 metacritic). ניסיתי ואהבתי. המשימה: לברוח מצי ספינות המורדים שטסים בעקבותכם. לקפוץ ממערכת למערכת, ומסקטור לסקטור. בדרך להספיק כמה שיותר בזמן שצי המורדים מכסה את המפה כמו גל, לפני שאתם נמלטים לסקטור הבא. ואחרי הרבה נסיונות, וקצת מזל, אולי תגיעו לסוף המשחק עם מידע חיוני לכוחות הפדרציה, תביסו את ספינת הדגל של צבא המורדים, ותשימו סוף למלחמת האזרחים. מגוון גדול של נשקים, שדרוגים, ספינות, טקטיקות, אירועים מפתיעים. כיף וממכר מאוד.
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-