עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אחרי שהתקנתי את המשחק הוא מבקש לעשות עדכון, אני נותן לו ואח"כ מבקש לעשות ריסטרט. לאחר הריסטרט הויסטה לא עולה בטענ שיש דרייבר שלא חתום דיגיטאלית או משהו כזה... ניסיתי להסיר ולהתקין שוב וכלום לא עוזר, המשחק נראה כ"כ טוב ושמעתי המלצות, אני מיואש , מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים כמובן.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by איתמר,

תראו הגעתי לferos והגעתי למקום שהוא אומר לי להשמיד את הgeth ship claws ואני לא יודע איך אםמשהו יכול להסביר לי תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by Zaks Sharon,

אהלן אנשים, חזרתי לרגילה (כן, כן, סוף סוף...), ופה ושם אני משחק גם במחשב. יש לי קוויק 4, ויש לי בעיה מעצבנת איתו: כשאני משחק במולטיפלייר (רק במולטיפלייר), כל רבע שעה המחשב פשוט יוצא לי מהמשחק. סתם ככה, פשוט יוצא לי מהמשחק, כל רבע שעה. מה הבעיה?? תודה.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by NDickler,

שלום לכולם... אני הולך לסבול כמה ימים טובים בישיבה מול מחשב בעבודה... כמו שאני עושה עד עכשיו כל יום... אבל הפעם אני לא אצתרך ולא אוכל לקום ממנו יותר מדי... ולכן - אני זקוק למשחק און ליין שאין צורך להוריד אותו או שההורדה לא ארוכה... אני מעדיף משחק אסטרטגיה ודברים בסגנון. אם תוכלו להמליץ לי על משהו כזה שיעביר לי את הימים הקרובים אני אהיה אסיר תודה...

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  5. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29800 כל כך שמח שMS לא הצליחה אם זה במחשב תשלום על כל דבר היה הורס את המחשב מבחינתי

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  6. עברתי על האימייל שלי כי לא נכנסתי לשם כמה ימים וגיליתי שם הזמנה ל BETA ו CD KEY עדכונים נוספים כניראה רק מחר כי לא ניראה לי שזה יסיים בקרוב. אני מתקשה לסיים את ההתקנה, משהו לא יציב במיוחד :-X נ.ב. פותר לי את בעית המשחקים לחופש ;D עדכון ראשון: המשחק תומך רק ב IE7 ו FF2 (לי יש IE6 ו FF3 חחח) יכול להיות שבגלל זה ההתקנה לא עובדת, אני חוזר ל FF2 :'(

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  7. אני משחק בגרסא האירופאית ואני רוצה לחזור לשחק,מישהו בבקשה יכול להפעיל עליי Scroll of Resurrection כך שאוכל לשחק ואז אני אשלם לעוד חודש. אני ממש אשמח עם מישהו יפעיל את זה עליי תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by tripdd,

המשחק כבר יצא לPC? ואם כן שחקתי בראשון ואהבתי אותו, אני לא רוצה סתם לקנות ואחרכך להתאכזב שזה אותו משחק רק עם גרפיקה טיפה יותר טובה..אז אם מישהו כבר שיחק אני שמח לשמוע את דעתו.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by Odedb52,

אני משחק בגריד (אחלה משחק ), מסך 17, רזו' 1024, הכל על HIGH ו- ULTRA . 8XMSAA, ו- VSync. המשחק נראה מעולה פשוט, רק מה?.. במבט מתוך האוטו, כשמסתכלים במראה האחורית, זה נראה כמו NFS 1 או משו כזה... (סתם הגזמה, אבל נראה ממש רע עם קווים מפוקסלים כילו אין AA וכו') תמונת מסך מאוחר יותר אפרסם אם דרוש.. השאלה היא האם זה רק אצלי קורה או שזה באג כלשהו של המשחק? (עוד משו - כל פעם שאני שם 1280 ועושה ריסטרט למשחק, זה נשאר על 1024... ) תודה עודד.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  10. Started by sagim194,

אוקי קניתי מחשב חדש ובסביבות החצי שנה -שנה לא שיחקתי כמעט במשחקים שיצאו. אז אני קצת בפיגור אז.... אני צריך המלצה למשחק טוב שישמש אותי להרבה זמן. אני אוהב בעיקר משחקים כמו unreal crysis gears of war וגם מאוד אהבתי את משחק האסטרטגיה של שר הטבעות. ביושוק שונא!!!!!!!. חשוב מאוד שהמשחק ישמש אותי להרבה זמן. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. נישאר עוד הרבה זמן לחופש ואני לא יודע איזה עוד משחקים כדאי לשחק אז הגיע הזמן להמלצות של אחרים. לפני שתתנו לי פה את הרשימה הרגילה יהיה אפשר לדלג על המשחקים הבאים כי שיחקתי/משחק בהם: COD4,CRYSIS,GEARS OF WAR,AC,GRID,NFS ו C&C. אני משחק רוב הזמן במרוצים ומשחקי יריות אבל תמליצו על משחקים מכל הסוגים נ.ב. אין לי כסף למשחקים אז או משחקים בחינם או שחקן יחיד.

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by gn,

יש לי ויסטה והתקנתי את המשחק ושמתי קראק שעבד לי בXP ובויסטה הוא מראה לי:

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by lmlm,

המשחק הזה מסתמן כלהיט הבא מבית Ubisoft אחריי Far Cry 2 לטריילר HD: http://www.gametrailers.com/player/36319.html לאתר הרשמי: http://iamalivegame.uk.ubi.com/ נראה מדהים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. E3 לשנת 2008 נגמר וראינו איזה 100 טריילרים, טיזרים והדרכות על משחקים חדשים. בחרו את 5 המשחקים שהכי הקסימו אתכם ואתם מתים לשחק בהם (ללא דירוג, לא משנה לאיזו פלאטפורמה, לא משנה מתי ישוחרר). 5 המשחקים שהכי קסמו לי: 1) MIRROR'S EDGE 2) FAR CRY 2 3) RESIDENT EVIL 5 4) SPORE 5) PRINCE OF PERSIA: NEXT GEN * שימו לב, GTA4 ו MGS4 כבר יצאו ולכן לא בחרתי אותם.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by sagim194,

אוקי קניתי מחשב חדש(כרטיס מסך HD4870 ומעבד Q6600) עכשיו במהלך המשחק אני מריץ את כריסיס חלק לגמרי (על ההגדרות הכי גבוהות). אבל מידי פעם כשאני מת ולוחץ על העכבר כדי לחזור לצק פוינט הוא נטקע ולא מגיב. עכשיו ממה זה יכל להיגרם? מזה שיש לי ויסטה 32 ביט (שמנצלת רק 3.15 גיגה במקום 4) או בגלל שהקראק לא טוב? בבקשה תעזרו לי :'( תודה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by liortaib,

תגידו נגיד יש לי מסך 24 עם רצולוציה 1900x1200 וכרטיס מסך 4870 רציתי לשאול שאני יפעיל מישחק מסוים על רזולציה של המסך עצמו אוטומטית או שעל כמה הכרטיס מסך יכול להריץ את המישחק?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by jackhammer,

מישהו יודע מה קרה לאתר GAMER? פתאום הוא נסגר...

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. אז ככה היום הלכתי לחבר שלי וראיתי שיש לו את המשחק הזה , אז התקנתי אותו אצלו בשביל לבדוק איך הוא אבל נוראה הסתבכתי בשליטה. לא הצלחתי להבין שם כלום אז חיברתי את הגוייסטיק שלו (תמונה בהמשך) וגם שם לא הבנתי כלום . כל המקשים פועלים אבל השחקן זז רק אחוריה וקדימה וכשלוחצים על מקשי החצים אז זה תמיד פותח לי תפריט שונה (נשקים וכאלה) . השאלה שלי זה איך לסדר נורמלי את המקשים ? וגם הם תמיד אומרים לי איך לעשות טריקים ואין לי מושג לאיזה מקשים הם מתכוונים , איך אפשר לדעת ? תודה מראש . (הגוייסטיק) http://ultrapro.co.il/products/90307

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by SuperStyle,

בבקרי המשחקזה מראה שיש לגיטרה 10 לחצנים: '>http://www.zix.co.il/viewer.php?id=495176715.JPG"] אבל יש רק 7: כל הצבעים START ו BACK כל השאר זה תנועה. אז מה זה 8,9,10 ??? ואחרי STAR ו BACK יש מקש של חצים ואז יש מקש אם סימן של הבוקס אבל הוא לא עושה כלום במשחק ולא בהגדרת הבקר. וגם יש שני חיבורים: 1.'>http://www.zix.co.il/viewer.php?id=485320835.jpg"] זה חיבור מהמודם אבל מה זה עושה? 2.'>http://www.zix.co.il/viewer.php?id=23970954.jpg"] של מה החיבור הזה ומה הוא עושה?? בבקשה תענו אל כל השאלות תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by Moty_p,

איאפשר לפרוץ את החרא הזה? כואב הלב שזה לא עובד צריך לפתוח שרתים ישראלים כדי שיפתחו לנו את האיפים..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by asaf556,

איך אני מכניס את הקודים למשחק ניסיתי אבל לא הולך לי אשמח אם אני אקבל הסבר ברור לא כמו במעבדת הdna אני לא מוצא איך לשים שם [br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 15:16:40 עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  22. אפשר להוריד אותו?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  23. Started by amitey,

מחפש משחקים בסגנון של RED ALERT אבל קצת יותר מתקדמים - יש למישהו המלצות?

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by EAD,

אז אני יודע שמשחקים כמו UNREAL 3 וכמו Mass Effect ועוד תומכים בפיסיקה. מישהו התנסה עם זה? לקח משחק כמו Mass Effect יחד עם כרטיס סטייל 260 או 280GTX או משהו כזה, ובדק איך זה נראה ואיך הביצועים ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני משחק על winXP הכל הולך חלק במשחק הכל סבבה ואז כשאני רוצה לשמור אז המשחק פשוט נתקע יצויין שזה הופיע רק בשלב יחסית מתקדם במשחק אחרי ששיחקתי כמה שעות ובהתחלה זה לא היה ככה...מה עושים??

• 1 תגובה
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים