משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
מישהו הגיע לדרקון והצליח לחסל אותו? אני נהרג מייד במכה הראשונה שהוא מנחית למרות שאני כבר בדרגה 21 (עשיתי את המשימות בדרך, כולל משימות הביניים).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול החלטתי להתקין שוב את המשחק, פעם אחרונה ששיחקתי בו זה היה בתקופת השביתה ( לפני חצי שנה ) התקנתי פאץ 1.6-1.7 וכשאני מנסה להתחבר לסרבר יש לי ERROR : code post gfx mp ff *יש לי את המשחק המקורי . מה אני עושה?!?! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני אוהבת משחקים בסגנון הזה ,אבל TQ לא סחף אותי ואני לא יכולה להצביע על סיבה מסוימת. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
איך גורמים למשחק ישן לעלות בחלון בגודל 1:1 ולא במסך מלא שם הוא משנה את הרזולוציה?? עוד לא מצאתי משהו שיעזור לי לעשות את זה. כשהמשחק עולה, הוא עולה במסך מלא ברזולוציה 1024X768, וכשאני עובר לשניה לאיזה תוכנה בוינדוז (מסנג'ר למשל) הוא מחזיר חזרה לרזולוציה הרגילה של הוינדוז, וזה ממש מעצבן אותי. אני לא רוצה לעבור למצב 1024X768 אלא שהמשחק (משחק ישן, מיועד עוד לwin98) יפתח בחלון שגודלו בדיוק 1024X768 פיקסלים במסך שלי... למרות שהמסך שלי גודלו הוא 1600X1200. מקווה שהבנתם אותי, תודה !
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
המשחק רץ חלק עד שהגעתי לשלב של הספינה.אך שאני בא לסיים את השלב המישחק רוצה לעשות שמירה (AUTO SAVE) המשחק ניתקע בויסטה(32BIT) נפתח לי חלון של ווינדואס אומר שהמישחק ניתקע וללחוץ על סגור. ניסתי להוריד את כל הגרפיקה לLOW וזה לא עזר המישחק ניתקע בשמירה. שיחקתי לא במסך מלא והסתכלתי על הזיכרון והמעבד והכל עבד בסדר. טמפ' כרטיס במנוחה 57 במאמץ 75. פאץ 1.2.1 למישהו יש פתרון? CORE 2 DUO E8200@ OC 3.2GHZ OCZ 1024X2 @ 800MHZ RADEON SAPPHIRE 4850 512MB DDR3 GYGABYTE P35
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מדיי פעם המחשק ניתקע לאיזה חצי דקה או יותר. קראתי באיזהמקום שזה עובד על 3DFX (כי זה מה שהיה באותו זמן) ואין מה לעשות אלה אם לקנות כרטיס מסך ישן מה שנישמע ממש מצחיק. בכל מקרהיש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/adventure/thelostcrown/index.html?tag=tabs;summary משחק הרפתקאות ? מישהו שיחק ? הוא בסגנון של CSI ? חקירות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה בבקשה פיפא בעברית ולא משנה איזה שנה בעברית ואני רוצה משחק מלא ולא דמו בתודה מתן .
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.fileplanet.com/promotions/redalert3/ למנויי fileplanet שימו לב שיש רמז על דרישות המערכת Recommended Specifications: Operating System - Windows XP or Windows Vista (32-bit) CPU - Multiple cores or Hyper-threading Graphics Card NVIDIA GeForce 6800 or higher, ATI Radeon X1800 or higher RAM 1 GB Sound Card DirectX 9.0c compatible
-
- 118 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
איזה משחקים מתאימים לשלט ? איזה משחקים מאפשרים לשחק 2 על המחשב - יש לי 2 שלטים אלחוטיים ומתאם למחשב... תודה...
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום... קניתי את המשחק SIMS 2 דלוקס ולאחר מכן קניתי את א. The Sims 2 Teen Style Stuff ב. The Sims 2 IKEA® Home Stuff איך אני יכול לשחק בסימס 2 כאשר יש לי את שני חבילות התוספות, אם זה אפשרי בכלל... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות במשחק את הCONTROLERS ואני לא מוצא אפשרות כזאתי. מישהו יודע איך משנים אותם ?!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
https://www.cal-online.co.il/he-IL/Cal/prepaid/Pages/welcome.aspx רציתי לדעת אם אפשר להשתמש עם הכרטיס הזה בשביל התשלום החודשי ל World of warcraft?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד יש לי תקלה מאוד מוזה במשחק gtasan andreas וגם בgta vice city יש לי אותה תקלה את שני המשחקים התקנתי מספר פעמים ושום דבר לא עזר. כשאני משחק במשחק העכבר לא מגיב, לא מסתובב ולא יורה (בקיצר לא עושה כלום) מידי פעם זה כן עובד (זה נדיר שזה קורה) בהגדרות של המשחק הכל על ON ןיש לי עכבר טוב מאוד של logitec שעובד תמיד (ניסיתי גם עם עכבר אחר ועדיין אותו דבר) מי שנתקל בכזה דבר או מי שיודע מה אפשר לעשות אני אשמח לתשובה או עצה בתודה מראש: דודוB
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים , חזרתי לשחק פה ושם CS... בכל מקרה, קורה לי משהו ממש מוזר.. כל כמה שניות, אני מקבל ממש FPS DROP לאיזור ה 20-30 והמשחק מקרטע. ואז חוזר ל 99.9 . זה קרה לי עם XP , עכשיו אני עם ויסטה וזה עדיין קורה.. ככה שמערכת ההפעלה היא לא הבעיה. התקנתי STEAM + CS מחדש (מהאינטרנט) - עדיין קורה. התקנתי דרייברים מחדש - עדיין קורה. אם אתם חושבים שחום או משהו כזה היא הבעיה, אז אני לא חושב כי משחקים כמו COD4 ועוד אחרים שהרבה יותר כבדים מ CS, רצים לי חלק. מה זה עוד יכול להיות? ממש מוזר העסק הזה. המחשב שלי : AMD 64bit 3500 - לא באובר קלוק 1.5 gb ddr ATi X850 XT - לא באובר קלוק. אומנם לא המערכת הכי חזקה אבל זה הריץ לי בעבר CS על 99.9 קבוע. תודה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
איך אני מגדיר הגה מידגם- LOGITECH FORMULA VIBRATION FEEDBACK WHEEL למישחק GRID והאים הגה זה תומך במישחק?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח לעבור את המסימה הסודית בשלב 3 שצריך להרוג 5 אנשים בקפיצה איך עושים זאת תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
המשחק הוא משחק אונליין למי שלא יודע. לשם שינוי זה משחק שאני ממש נהנה לשחק בו. דומה מאד ל-LINEAGE 2, רק עם גרפיקה טיפה יותר משופרת. יש לי כמה שאלות: כדי לשדרג את הנשק ולגרום לו לזהור אני צריך 2 משאבים: XEON ירוק ו-XEON-אדום. את הירוק אני יכול להשיג ע"י פירוק חפצים שאני מוצא. האם יש איזה אתר שמראה אילו מפלצות נותנות את האדום? בנוסף, יש עוד רכיב שקשור לקסאון שנקרא: COMPOUND XEON. כשניסיתי לקנות אותו מופיעה לי הודעה: U DONT HAVE ENOUGH BATTLE EXPERIENCE (הוא דורש 30). איך אני פותר את הבעיה הזאת? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
מיליון לקוחות זועמים :pissed: כבר שעה FFS
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
http://forzamotorsport.net/default.htm הייתי מעונין לדעת עם יש את המשחק הזה למחשב אפילו את פרוזה 1 ולא 2 חיפשתי אותו בכל חנות מישחקי מחשב
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לאחר שהוכרז הכותר COD5 או בשמו הנכון יותר Call of Duty -World at War שיחזיר את הסידרה למלחמת העולם השניה הגיע תורו של הכותר האמיתי יותר או ככה אני מאמין בכל אופן במשחק שאחראית על הפיתוח שלו Infinity Ward המשחק כך פורסם ישוחרר בשנה הבאה - 2009 עדיין לא פורסם על התקופה בה המשחק יהיה אך למי שזוכר Infinity Ward הודיעה בעבר שהיא עובדת על פיתוח של משחק sci-fi אז יכול להיות שמעולם מודרני הסידרה תיקח אותנו לעולם עתידני בהחלט . אם תשאלו אותי, הייתי רוצה לראות את הכותר הבא בויאטנם,צ'צניה או אפריקה. הכותר האחרון בסידרה- cod4 נחשב להצלחה הגדולה ביותר בתולדות הסידרה שמכר כ 10 מיליון עותקים בכל העולם. די בצדק. ההכרזה
-
- 65 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול שאלה לגבי תצוגת הגראפיקות שבמשחקים. אני רואה לפעמים ילדים שכותבים שיניתי ל-AA X8 או כל הדברים הדומים לזה ורציתי לשאול איפה ואיך משנים את זה ? אני יודע שזה נותן תצוגה יותר יפה במשחקים אבל איפה אמורים לשנות את זה כדי שיהיה לי את זה? תודה רבה לעל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני ראיתי בגיימר שהמשחק היה אמור לצאת שנה שעברה למישהו יש מושג מה קורה איתו?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
איך אני מגדיר מכייל את ההגה הנ"ל על מנת שאוכל לשחק במישחק התקנתי את הדרייבר אבל שום דבר לא זז במישחק אין לי מושג מה לעשות תודה לכל העונים משה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי בעיות בשני משחקים... בhl2- התחלתי לשחק לפני כמה ימים והגעתי למחסן שהמורד המתחזה לחייזר הכניס אותי לשם... משם הצלחתי לקפוץ מהחלון.... והגעתי לאולם גדול עם הרבה חייזרים ששומרים... מה עלי לעשות משם?? :s05: ובteam fortress 2: יש לי בעיה שכל כמה דקות המשחק נתקע ומופיעה הודעת שגיאה... ההודעה מדברת על משהו בזיכרון.... יש למשהו פתרונות?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-