משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
חרי שאני מתקין אז שאני בא להיכנס למשחק זה עושה לי את ההודעה הזאת: pes2009.exe - שגיאת מערכת -{אין אפשרות לאתר רכיב}- הפעלת ישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר d3dx9_30.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. אז מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
המשך לוולפנשטיין, שילוב מפתיע בין טקן לגלגה, משחק חדש מיוצרי Fruit Ninja וגיבורי העל של מארוול - זאת ועוד במדור המשחקים השבועי שלנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%90%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
בשלב בראשון היגעתי עד למחשב נייד שם ואנני יודע לאן הולכים מישם ???
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
שלום , מישהו פה מכיר איזשהו אתר שמוכר בארץ או שולח לארץ את המטריקס אונלין ?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
זה מה שאני רואה... מישהו יודע לפי מה שכתוב מתי הוא יחזור?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
פשוט תורידו , תגובות אחר כך. http://www.yairnet.co.il/downloads/Counter-Strike-Stav[www.YairNet.co.il].mp3
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
סוף סוף הגיע לידי משחק טניס חדש ואני חולה על משחקי טניס ... אבל כל פעם שאני מעלה אותו אני מקבל את ההודעה SYNC OUT OF RANGE מה הבעייה??? ??? נ.ב המחשב שלי עומד בדרישות. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
הסימולטור החללי השאפתני והכותר שזכה למימון ההמונים הגדול ביותר בעולם הגיימינג כולו מקבל סרטון משחקיות חדש ומרהיב במיוחד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הטריילר-החדש-ועתיר-האקשן-ל-star-citizen-ידהים-אתכ/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צמד המשחקים המדובר שהושק באותו יום עושה חיל ב-PC עם גרסאות מלוטשות ואיכותיות, ביקורות גולשים נלהבות והצלחה במכירות לכתבה: http://hwzone.co.il/מקס-הזועם-ו-metal-gear-solid-חגיגה-לשחקני-המחשבים-הא/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה אמור להשתחרר כבר ב1 לאפריל מה נסגר<?למישהו יש מידע בעניין?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=536397.0
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש שני כלי רכב במחשק (לקנות) ואני לא מוצא,הרכבים הם ruf ו את הלקסוס.[ מישהו יודע איך אני מוצא אותם ? חיפשי בעדכונים והכפתור של ה download במחשק לא פעיל.... הגירסא של המחשק היא למחשב. תודה מראד
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני יודע שיש נושא כזה אבל אני צריך רק לדעת 2 דברים מתי התאריך של היציאה של המשחק וכמה הוא יעלה דרך קנייה באינטרנט?ועכשיו אני רוצה לדעת כמה דברים על המשחק האם יהיה סרברים קבועים שיהיה אפשר לשחק בהם קבוע?תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Hitman 2: Silent Assassin (PC Version) - Reader's Review "יש לי מגע חזותי וזיהוי חיובי." הצמדתי את העדשה האופטית לעיני, העברתי לזום רמה 3 ויריתי. המטרה נפלה מיד. כל שאר הנוכחים בפגישה במהירות נמלטו מהחדר. נפטרתי מרובה הצלפים, טענתי את אקדח הברטה המושתק שהיה לי מתחת למעיל ופסעתי בזהירות לעבר הדלת. לפתע נכנס לחדר אחד מהחיילים הרוסים המהודרים בכובע ו-AKSU-74. בזמן שהוא ניסה להבין מה לעזאזל קורה כאן ומאיפה הגיע רעש הכדור שיריתי קודם לכן, הוצאתי את האקדח ויריתי חמש כדורים לעבר חזו. התפשטתי, לבשתי את בגדיו, ולקחתי את הנשק שלו. יצאתי מהבניין, התחמקתי במהירות לתחנת הרכבת וקיבלתי את הדירוג הנחשק אך לא המושלם Ghost. אלו היו כחמש דקות משחק ב-Hitman 2: Silent Assassin. כפי שב…
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום , אני מנסה לשחק במשחק crysis על הרזולוציה שציינתי בנושא ומשום מה לא מופיעה לי האפשרות הזאת בכלל במשחק הרזולוציה הגבוהה ביותר שאני יכול לשים היא 1768x992. הכרטיס מסך שלי הוא gigabyte 9800gt 1gb, המעבד הוא i7 920 ויש לי 6gb זכרון. שיחקתי כבר בהמון משחקים ובכולם יכולתי לשחק ברזולוציה 1980x1080. יש לי טלויזיה של lg שתומכת כמובן ב1980x1080p full hd. גם עדכנתי את הpatch האחרון של המשחק ועדיין ללא שינוי אני ממש אובד עצות. אשמח לתגובה יוסי.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום אני משחק ברשת עם אח שלי ב C&C Generals Zero:Hour ואני כל פעם בוחר שלב עם ים והכל ואין לי אפשרות לבנות ספינות או משהו דומה... האם זה הגיוני שבמשחקי ה Genrals אין ספינות...? הרי בכניסה של Zero:Hour רואה סוג של Destoyer |: תודה מראש,עידן.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני וחבר שלי פותחים יחידת קומנדו ל-Battlefield 3. היחידה בנויה משתי חוליות של ארבעה חיילים, כלומר היחידה בנויה משמונה חיילים. אלו החוליות עם התפקידים של כל חוליה: חוליה ראשונה: Alpha 1. מפקד - חייב להיות Recon הוא יכול כל רובה (רובה צלפים, תתי מקלע,Shotguns), כל אקדח ומזל"ט MAV חובה. 2. צלף - רובה צלפים חובה (חצי אוטומטי או Bolt action), אקדח עם משתיק חובה ומסמן טנקים SOFLAM חובה. 3. Engineer - כל רובה, כל אקדח, טיל נ"ט Javelin חובה ומוקש נגד טנקים. 4. Assault - כל רובה, כל אקדח, כל תוספת שהוא רוצה. חוליה שנייה: Bravo 1. Assault - כל רובה, כל אקדח, Medic Kit חובה. 2. Engineer - כל רובה, כל אקדח, טיל נ"ט Javelin חובה ורובוט EOD Bot. 3. Support - מכונת ירייה על …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במפיצה EA חשפו את הדרישות של משחק המירוצים הטרי אשר יגיע לפלטפורמת ה-PC בחודש הבא, כשלשם שינוי יש הסבר על ההגדרות הניצבות מאחורי השמות דרישות מינימליות ודרישות מומלצות כבר סיפרנו לכם ש-Need for Speed החדש הוא אחד ממשחקי ה-PC המסקרנים ביותר בסביבה מבחינתנו, לא רק מבחינת המשחקיות עצמה אלא גם תודות לתהליך "בישול" נוסף של כחמישה חודשים לו זכתה גירסה זו לעומת מקבילותיה עבור הקונסולות, משהו שבהחלט לא רואים בתחום בכל יום. כעת, כשהכותר מתקרב להשקה, ב-EA החליטו לחשוף אילו מערכות חומרתיות יידרשו על מנת להפעיל אותו – והם עשו זאת בדרך הכי מוצלחת שראינו בזמן האחרון. הדרישות המינימליות שהגדירות בחברה אינן אמורפיות, אלא מוגדרות כאלו שאמורות לאפשר הרצה של משחק המירוצים בהגדרות …
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מישהו יודע איזו פקודה בקונסול אני כותב כדי: לתת לעצמי נשק מסוים ותחמושת לשגר את עצמי (ב- create server)
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
1) נפני שהתחלתי לשחק התקנתי את הפאצ'ים 1.1 ו1.2 ולא היה לי ליבחור נמר!! ורציתי לשחק אז בחרתי ארייה... איך בוחרים נמר?? 2)יש לי 9600XT ואני לא יכול לבחור בכמה מהאפשריות של הגראפיקה כמו BLOOM שהכרטיס שלי תומך בו!! או DEPTH ON FIELD שאני לא יודע מהזה אבל הכרטיס שלי לא ניראה לי תומך באפשרות הזאת ועוד משהו אחד... כרטיס מעודכן למה אין BLOOM??!!?!?!!? :'(
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אנחנו עדיין לא יודעים מתי בדיוק הרחבת ה-Blood and Wine תהיה זמינה לרכישה והורדה, אך יש לנו סט של תמונות חדשות ממנה שמצדיקות את השם שקיבלה בעוד קצת פחות מחודש יחגוג המשחק The Witcher 3, אחד המשחקים המוצלחים והאהובים ביותר לשנת 2015 וכנראה שגם בעשור האחרון כולו, יום הולדת שנה להשקתו – אבל נראה שזה ממש לא מונע מהמפתחת CD Project RED להמשיך ולהשקיע את מרבית זמנה בהמשך הפיתוח והשידרוג של הכותר, כאילו הגיע אל החנויות ממש זה עתה. אחרי שלל תכני ה-DLC הצנועים והחינמיים שקיבלו כל אלו שרכשו את הכותר, ואחרי חבילת ההרחבה Hearts of Stoneשהושק באוקטובר בשנה שעברה תוך כדי שהיא זוכה לביקורות ושבחים כמעט כמו The Witcher 3 עצמו – כעת האנשים שמאחורי משחק התפקידים עמלים…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כאן את המפרט של המחשב שלי ואני אשמח את תגידו לי על איזה הגדרות אוכל לשחק בו BF3 וכמה FPS אני אקבל. כעיקרון אני לא רוצה לרדת מתחת ל60 FPS Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz TraY -ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Gigabyte GA-H77-D3H [-TMS S1 case with two 120mm fan (front Blue led) + SEASONIC 500W ECO Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED -Toshiba 1TB Sata3 7200rpm Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL -LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black -ELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-