משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש משחקי פעולה שיהיו חדשים יחסית .... תודה למי שייעזור
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
האם אפשר לשחק ב-multiplayer ? הכוונה היא שיש לי רשת ביתית ואנחנו רוצים לשחק יחד... ולא קשור לשרתים בחול וכאלה... תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כתבה ראשונית על הדמו של SC שהוצג בblizzcon http://www.gamespot.com/pc/strategy/starcraft2/news.html?sid=6176164&tag=topslot;title;2 אני חייב לציין את היחידה המגניבה החדשה של הterran שנקראת VIKING. מדובר בשידרוג של הgoliath הטוב והישן, רק שהפעם הרובוט יכול לשנות צורה (כמו הרובוטריקים) ולהפוך למטוס! מה שמאפשר לדוגמא לטוס מעל להגנות האוויר של האויב ולשנות צורה בחזרה לMECH ולזרוע הרס http://www.starcraft2.com/features/terran/
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה האם למשיהו יש אתר של שמירות אם כן שלח לי בבקשה עוד דבר מי ידע לפעל קודים ב.... Heroes Of Might And Magic 5: Hammers Of Fate אני לא יכול לעבור שלב 1 במשימות אם משיהו ידע להפעל שיגיד לי אך עושים את זה תודה על עזרה שלכם!!!
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום. בכל פעם שאני מפעיל Call of duty או ET המשחק נתקע לאחר חצי דקה (נתקע לגמרי צריך ללחוץ ריסט) אציין כי במשחקים אחרים (BF2,HL2,NFSU2,GTA:SA) המשחקים לא נתקעים. אגב , בCOD בSP המשחק אינו נתקע... (וזה מה שמוזר :s05: ) המפרט שלי זה : AMD barton 2600Mhz Gigabyte Ga-7n400 pro 2 Geil 400Mhz 256MB X2 Gigabyte 9600Pro תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מי שהוא מעוניין פה במשחק BIOSHOCK INFINITE בעקבות קניית כרטיס מסך של AMD קיבלתי קופון ,אך אני לא מעוניין במשחק. מי שרוצה שישלח פרטית
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
כל גיימר שמכבד את עצמו שיחק ב-HL2,המשחק הכי טוב לשנת 2004,בעל גרפיקה שעד היום אין מתחרים בה. כיום יצרנית HL2 הכריזה שHL3 יצא רק באוגוסט לשנת 2007 (כמעט שנתיים?!) וכמו כן מבטיח שהם משתמשים במירב הטכנולוגיות כדי ליצור אותו עם גרפיקה ריאלסטית אמיתית. המשחק יצא לPC וכמובן הזכיינית מיקרוסופט קנתה את הזכויות והוא גם יצא ל-XBOX360 (כמובן בגרפיקה הרבה יותר טובה מגירסאת ה-PC) . והפעם לכל האלה שקנו כרטיס ATI רק כדי שHL2 ירוץ אצלהם יותר טוב צריכים להחליף לכרטיס NVIDIA,NVIDIA תרמה את המנוע הגרפי החדש שלהם וכרטיסי מסך Quadro® FX 4500 ליצירת גרפיקה ריאליסטית לגרפיקאים של החברה,תמורת כמובן שיבטיחו שהמשחק ירוץ יותר טוב על כרטיסי NVIDIA,כרגע מה שידוע על המשחק זה שהפיזיקה במשחק תהיה כמעט א…
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הגעתי לקטע של הקפיצות..... מע להמים הירוקים. סיימתי הכל והגעתי לאיזה מקום עם חץ ירוק גדול שמצביע לכיוון מטה, לרצפה. ויש 2 כניסות - מימינו ומשמאלו, שמובילות סתם לחדר ארוך מה עושים שם?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/adventure/thelostcrown/index.html?tag=tabs;summary משחק הרפתקאות ? מישהו שיחק ? הוא בסגנון של CSI ? חקירות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אתם הולכים לקנות את BF4? או שכבר קניתם? אני הולך לחכות עד לבטא או לאלפה - איך שהם לא יקראו לזה.. אבל אני ירצה לקנות Preorder בשביל לקבל את החבילת הרחבה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר G5 ורציתי לכוון את הלחצן של המיקרופון כאשר אני אלחץ בדיבור, אני אלחץ בגלגלת כאשר אני מטע את הגלגלת שמאלה או ימינה, ניסיתי ב-CSS ולא הצלחתי, חבר שלי אמר שאפשר לעשות את זה אבל לא הספקתי לשאול אותו- כרגע אני רק יכול ללחוץ על הגלגלת ולדבר אך להטעות ולדבר אי אפשר, אז איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת קצת מידע על המשחק עצמו,איך מקבלים נקודות ולפי מה מקבלים אותם,למה יש רק 16 מפות?,למה יש כל כך מעט נשקים?, למה כשאני מנסה לעשות מולטיפלייר ולא סינגל פלייר הוא לא מראה שום שרתים או אנשים שאפשר לשחק נגדם? נ.ב מישהו יכול להביא צ'יט שהחייל יוכל לרוץ בלי הפסקה?? כי פשוט אני משתגע אחרי כל שנייה כבר אין לא כוח... תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה,הורדתי את המשחק מהטורנט,הורדתי קראק,והורדתי את התוכנה Origin,ובכל זאת כשאני מפעיל את המשחק נפתח לי הOrigin ורושם לי - To play BF3,you must first active it in your origin account.מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש איזה מוד או פאץ' שמאפשר להריץ את המשחק על רזולוציות של מסך רחב (1600X900 ,1440X900) ?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
לגבי Need For Speed Carbon מכירים את זה שאתה מוריDים מרפיד את המשחק... ויש משהו כמו 42 חלקים? יש איזשהו דרך שהמחשב יוריד אוטומטי? כלומר שאני לא יצטרך 40 פעם ללחוץ על קישור שונה וכל פעם לחכות וחוזר חלילה פליז HELP!!! תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי הורדתי את הקובץ :FIFA.06.CloneDVD-MiRROR.mdf ובשביל לצרוב אותו באלכוהול אני צריך את הקובף MDS שלו ואין לי אותו!!! מישהו יכול לשלוח לי אותו בבקשה???? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
טוב אז ככה הכנתי סרטון תודה לכם! ורק לכם אני רוצה לומר תודה לכם שנתתם לי סאב וקידמתם אותי ועכשיו אני פארנטר ויש לי עכשיו הרבה שירים שאני יוכל להשתמש בהם למונטאג'ים שלי אז בלי הרבה דיבורים תהנו
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
רציתי להזמין משחק מהאתר PLAY ASIA עכשיו איך אני אמרו להזמין? צריך להרשם קודם? יש פה מישהו שניסה תזה כבר זה בטוח? תוך כמה זמן זה מגיע לפה וכמה עולה משלוח? אני מקבל תזה בדואר רשום?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
2 שאלות יש לי אליכם: 1.איפה נמצאת המכונית במשחק שנקראת washing ? עשיתי לה מוד ואני לא מוצא אותה... 2.מישהו ראה אתר עם מודים יפים למסוק או למטוס DODO שבמשחק? (מחפש בנרות) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.twitch.tv/directory/game/Call%20of%20Duty%3A%20Ghosts
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי LOSS ו CHOKE!! אין לי שום SPYWEAR או VIRUS אני מכבה את האנטי וירוס כשאני משחק :'(. מדובר על LOSS לא גבוה כ 1-4 אבל זה לא היה בעבר וגם יש יותר CHOKE :-[
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שבזמן האחרון ממש יבש ואין משחקים טובים, או שאני פשוט לא מכיר? (הצבא שוחק)... רציתי המלצות למשחקים באותו סגנון כמו המשחקים הבאים (אבל גם טובים לא סתם משחקים בסגנון): משחקי יריות כמו: call of duty MW, crysis, half life, wanted. משחקי אסטרטגיה: Commnand and conquer: red alert 3, tiberium wars, generals משחקים כמו GTA IV, God father 2. תודה
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה לתת לי לינק להורדה של CS תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי קהילת באטלפילד היקרים בכדי לא להעמיס על ת'ארדים אחרים, החלטתי לפתוח ת'ארד שכל כולו יוקדש לאלו מכם המעוניינים למצוא חברים לשדה הקרב. פה תוכלו לרכז את כל החיפושים ומציאת השותף/פים שלכם, את שרתי הטימספיק ושמות הקבוצות. בכדי לשמור על תרבות דיון מינימלית, אני מבקש לא לעשות שכונה, לא לשאול פה שאלות כגון: הכרטיס שלי יריץ BF4? לא עובד לי המשחק, למה? למה זרקו אותי מהשרת? הדיון מיועד אך ורק לגיבוש קבוצות ומציאת שותפים לנשק. **אין לעבור על חוקי הפורום ואין להקפיץ הודעות(זה לא צ'אט).** *למען הסדר הטוב וכדי שנבין מי אתם, מצורף טופס קצרצר למילוי פרטים אישיים: שם: גיל: כינוי: שרת/כינוי TS: מפות מועדפות: קיט מועדף: הערות(ניתן לציין שעות משחק מועדפות): אז ח…
-
- 34 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-