עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי התקנתי אתמול את המישחק קריסיס , יש לי מעבד E6300 במהירות2.8 + 2 גיגה ראם במהירות 800 MHZ + לוח אם G31+כ. מסך HD4850. ראיתי שיש קטעים בשלבים במיוחד שיש הרבה פעילות לדוגמא יריות או ריבוי תוקפים שבאים לתקיף אותי שהFPS יורד ממוצא 25 FPS, ובשלב שאני מטייל ביערות ,נופים , הFPS מראה לי בין 45 ל55 , מדוע זה? אני צריך אולי 4 גיגה ראם? המישחק הוגדר לי אוטמטי על 1024 על 768 , וכל ההגדרות על HITH .

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by noiZE,

http://www.file-upload.net/download-8264438/rki-geister-cfg-pewpew.zip.html אני משתמש בו ולי זה די עזר בנתיים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by lior2006,

המשחקים: batman arkham asylum, batman arkham knight,batman arkham city,lego batman 1,lego batman 2,lego batman 3+all dlc, סקינים לפורטנייט משני באטל פסים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

איזה מערכת צריך בשביל להריץ את המשחק?? אני חייב להחליף כ.מ לפני שהמשחק יוצא...

5. Started by tgen,

כמו בקאונטר סטרייק... פילטר שבעזרתו אני יכול לראות רק סרברים שלא עוברים מס' מסויים של פינגים... בדקתי בפילטרים שם ולא מצאתי דבר כזה...

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  6. Started by myDGB blws,

HwZOne ODC #3 5Vs5 שלום לכלל שחקניי Call Of Duty : Ghost . HwZOne ODC ביום חמישי - 5.12.2013 יתקיים ODC 5V5 הקאפ יתחיל בשעה 18.30 וימשך עד השעה 10:00 שבסופו יתקיים גמר . החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TA…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by pxst17,

אני מוכר RUST כחדש לגמרי בתור GIFT, ב-10 דולר בלבד. דרך פייפאל. מעוניינים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Vissor,

שלום חברים! נשארו 93 יום ליציאת המשחק,מקווה מאוד שהוא יהיה ברמה מספקת! אני מחפש Guild שמורכב משחקנים ישראלים,ברמה גבוהה ולשחקנים בעלי ניסיון! מנסיון כדי להגיע רחוק במשחק,וכמובן להנות,עדיף לשחק בקבוצות ולא SOLO. האם יש פה מישהו שמקים Guild בסגנון הזה? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 7.1k צפיות
  9. Started by eranmor,

לאחרונה יצא לי לשחק במשחק TrueCrime - Streets of LA ונורא אהבתי את השירים שהם שמו במשחק. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא רשימה של השירים שיש במשחק הזה?

10. Started by gman_il,

מישהו כבר רכש? הרבה מאוד שנים לא התרגשתי ממשחק כמו זה , זה מחזיר אותי אחורה לימי ה- Wing Commander העליזים. זה פרוייקט שאתם חייבים לבדוק! https://robertsspaceindustries.com/about-the-game

11. Started by STRENGTH,

ויש איזה אתר שאפשר לדעת תאריך מדיוק של כל משחק?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  12. שלום!!! בצפטר השני כשאני הולך לכיוון EAST למקום שקוראים לו בניסוח לעיברית מחנה הדרואידים אני נתקל בבעיה שהייתי רוצה לדעת אם היא איזה שהוא באג או שזה אמור להיות ככה הבעיה היא שכאשר אני נכנס למחנה הזה ומדבר אם כמה אנשים אז כולם אומרים לי לדבר אם המנהיג שם ששמו (תאמת שחכתי איך קוראים לו) אבל הוא כאילו הממונה שם זה אחד שיכול להפוך לחיות וכל הבולשיט הזה קיצר לאחר שכולם אומרים לי לדבר איתו ושהוא יעזור לי אני מתקרב אליו והוא תוקף אותי עכשיו אני מנסה לפגוע בו אבל הוא כאילו דמות שאי אפשר להרוג כל הזמן אני מוריד לו 0 מה אני עושה או יותר נכון מה אתם עשיתם? השם שלו הוא Archdruid Aawill תודה!

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  13. אני מניח שמין הראוי לפתוח דיון כזה כי נראה שאני מצליח לדרדר כל דיון על משחק לזה נתחיל עם סקירה קצרה על האפשרויות הנפוצות יותר להסרטה: Fraps - התוכנה שאני מניח הכי מוכרת בתחום יתרונות: תוכנה יחסית קלילה פשוטה מאוד לתפעול ועבודה כוללת תצוגת FPS צילום סקרינשוטים חסרונות: מאוד מכבידה על המחשב בזמן הקלטה קבצים ענקיים מגבילה את הFPS של המשחק לFPS ההקלטה מחיר: 37$ הגבלות טריאל: חותמת על הוידאו "הוקלט על ידי פראפס" והגבלת זמן הקלטה ל- 30 שניות Dxtory - החביבה עלי יתרונות: יחסית קלילה אפשרות להקלטה למספר כוננים במקביל מאפשרת שימוש בכל קודק הקלטה שמותקן על המחשב תצוגת FPS ותצוגת FPS וידאו בזמן ההקלטה צילום סקרינשוטים הקלטת סאונד למספר ערוצים שידור בתור מצלמת …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by superginiman,

שיחקתי בדמו של הPS 2 דרך BURNOUT3 (אחלה משחק) וזה יותר מדי MIDNIGHT CLUB 2 שדי לא אהבתי וגם יש ירידות פריימים קטלניות (בוא נקווה שלמחשב זה יהיה יותר כיף)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. NFSMW לא זז חלק שאני שם את הפילטרים על מקסימום, אבל F.E.A.R כן זז חלק על מקסימום אז אתם רוצים לומר לי שNFS יותר כבד מפיר?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  16. [url=]http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=9224 אני לא הצלחתי להמציא הסבר לזה, אבל בכל דרך שחושבים על זה, זה נראה רע מאוד, אלא אם המידע כוזב....

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  17. בוא נראה אם באמת יכולים לעזור לי ולהוכיח את הפורום הזה. שאלתי כמה פורומים ואף אחד לא ידע לתת לי. מי יכול לתת לי צ'יטים ל Wolfeinstein:Enemy Territory לEtpro 3.2.4 - גרסת ההגנה של המשחק תודה אם תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  18. הכירו את המשחקים שיהנו מהטכנולוגיות העדכניות של כרטיסי סדרת GeForce RTX 3000 - ובראשם God of War שמגיע בקרוב אל עולם ה-PC באופן רשמי בפעם הראשונהלכתבה

19. שמתם לב שבשניהם (המשח והסרט) לעיר הרדופה קוראים ראקון

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  20. היי חבר'ה, מה המצב, יש לי קאנטר סטרייק גרסה 1.5 ונגיד שהתקנתי אותו לאנשהו ואחרי זה אני לוחץ על קובץ ההפעלה שהוא שם על שולחן העבודה אבל הוא לא מוצא לי את המשחק ??? ??? :'( :'( אולי זה רק עדכון למשחק המלא? ??? הוא מחפש קובץ HL.EXE והוא לא מוצא מישהו יודע מה הבעיה?? וגם את הפתרון שלה. אם אתם באמת יודעים אז בבקשה תעזרו לי. ומנהלים אל תנעלו ותגידו את משפט המתח שלכם: "תקנה את המשחק וזה יסתדר" :saint: :saint: מקווה לטוב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Kriz,

hmm , im having some probs with Need For Speed Hot Pursuit 2 and my Microsoft forcefeedback wheel , the problem is with the "brakes" pedal , for some reason it doesnt let me define it nor recognize it :\ any suggestions? BTW im on Win2k + SP3... *סליחה על האנגלית , פשוט העתקתי מפורום אחר שבו כתבתי לפני..

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Shbd,

המפרט: AMD Athlon 64 3000 s-939 Gigabyte k8nf nForce4 1 GIG RAM DDR400 DC (A-DATA) PowerColor Radeon x800xl ViVo שום רכיב ללא OC אז הבעיה היא שמשחקים נתקעים, שיחקתי CS:S על הכל הכי גבוה + HDR וגם ב- HL2: LC והמשחקים רצים די בסדר כמו שתמיד רצו. אחרי זמן קצר המשחק פשוט נתקע ועושה את ה"צרור" הזה של הסאונד ואני נאלץ לעשות ריסטרט למחשב. משהו דומה קרה לי ב- PES5 שלא כבד בכלל, המשחק נתקע למשהו כמו 10 שניות ומיד אחרי זה חזר לנורמל. לא הספקתי לבדוק על עוד משחקים כי אין לי כך הרבה אבל עצם העובדה שזה קרה בשני משחקים שונים לגמרי, אומנם זה לא נתקע לגמרי ב- PES אבל זה היתה תקיעה ממשוכת של כמה שניות. ה Microsoft Anti Spyware מריץ בדיקה כל יום ב- 2 בלילה כך שלא נראה לי שיש בעיה של ספיוור…

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by redti,

אהלן יש לי תמשחק החדש ARMA זה כמו operation flashpoint זה מאותה חברה.. אני חושב שזה משחק המשך.. רציתי לדעת אם יש פה למישהו ואיך זה עובד לו כי זה לא זז לי בצורה שאפשר לשחק.. והכל על הכי נמוך 2.66ghz p4 533 mhz cach 512 ddr fx 5700 128 mb

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by Boomer,

למי שלא יודע, במשחק Rainbow Six - Raven Shield יש את הרובה "תבור" או בשמו TAR-21 שפותח ע"י התעשייה הצבאית ויכנס לשירות מלא בצה"ל תוך שנתיים. אז אם אתם רוצים לירות בו לפני הרבה חיילים (שהם לא מגבעתי) אז תורידו את ה-MP דמו שיצא אתמול. שווה ביותר - המשחק, הרובה לא כזה מדהים במשחק בשביל Balance...

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.