עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכם שחקני קהילת באטלפילד! אתם מוזמנים לבוא ולהתאמן אצלנו בשרת הקלאב לקראת הטורניר הגדול של הקיץ ! תוכלו להתאמן עם חברים ואפילו עם שחקנים אחרים. שרת הקלאב: יש לפנות לצוות הגאטריה בטימספיק שלנו בשביל ארגון השרת. הטימספיק שלנו: 212.199.164.135 חברי הצוות: Sarm1x , RazAz13 , APchiii שיהיה בהצלחה לקראת הטורניר!

2. שחקנים תהיו מוכנים טורניר הקיץ של קהילת Battlefield יוצא לדרך! לאחר שבועיים של הרשמה ואחרי היענות מדהימה מצד הקהילה, אנו יוצאים בטורניר B FLAG מרהיב. נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והי…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. לילה טוב לכולם אז באיזה משחקי מחשב נשנקתם לשנייה? או החסרתם פעימה? :errrr: באיזה משחק לא משנה באיזו שנה נוצר הרגשתם זיעה קרה נוטפת ממכם? (אני מקצין בכוונה כן? הנה הרשימה של המחשקים המפחידים ששחקתי בהם: *F.E.A.R *S.T.A.L.K.E.R ALPHA VERSION *ALIEN VS PREDATOR 2+EX *ALIEN VS PREDATOR 1 *SILENT HILL 1-4 *COLD FEAR *THE SUFFERING *PHANTESMAGORIA I+2

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by Rabbi nachman,

היי כולם אני חדש כאן. רציתי לשאול אנשים שמבינים בקאונטר סטרייק גלובל אופנסיב- האם יש הבדל מבחינת ביצועים של המשחק בין רזולוציה של 1920-1080 לבין 1024 768. האם מבחינת ביצועים ומהירות של המשחק יש הבדל בין זה לזה . אני מתכנן לקנות מחשב שיריץ את המשחק בצורה הכי מהירה... אז האם יש הבדל במהירות בין שתיי הרזולוציות הנל? תודה אשמח לתשובה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by andrei21,

רוצה לקנות VR , בזמנו היה ידוע שאוקולוס היה הכי טוב, שמעתי שייצרנים עושים VR עם רזולוצייה יותר טובה? האם זה כבר אפשרי או שעדיין האוקולוס עדיף? איפה יש מקום שאפשר להתנסות ב VR?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by aviel3634,

צהריים טובים לקהילת HW קצת באיחור אבל הוצאתי את השלישי בסדרת Epic Moment . התעכבתי להוציא את זה כי עבדתי על המונטאג' HAPPINES . הבאתי בשבילכם בונוס קליפ במחווה על האיחור תהנו קישור: נכון שאני מבקש את זה תמיד אבל כמעט כולכם מכירים אותי פה ושיודעים שאני משקיע בשבילכם מונטאג'ים ודברים מגניבים בערוץ שלי לוקח לי הרבה זמן לערוך את זה אז בבקשה אם אהבתם תירשמו לערוץ אתם חושבים שעל לחיצת כפתור קטן לא משנה לי כלום אבל כל פעם שאני רואה באיימל שמישהו נרשם אליי אתם לא מבינים כמה אני שמח , אני משקיע בשבילכם שעות על שעות ולפעמים אני צריך לדחות דברים בשביל הערוץ ואתם רק צריכים לבזבז שנייה מזמנכם ובמידה ואהבתם את הערוץ שלי תירשמו אליי יכול…

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  7. Started by David Ell,

סינים: רוסים: ארצות הברית: יצא גם מידע חדש בנוגע לכל ה-Specs: ככל שתתרמו יותר לסקוואד שלכם, נגיד תחמושת, ריפוי, תיקון רכבים וכו', תשיגו עזרים לפי הסדר הבא: חלק ראשון ההתקפה תקבלו ספרינט, ואז תחמושת, ואז רימון ואז נפילות רכות יותר. חלק שני ההגנה שריון שיגן עליכם ביריות על החזה, קאבר שיפחית Supression, פלאק שיפחית פגיעה מפיצוצים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tomz,

*צונזרה כל ההודעה - מספיק עם הווארז*

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by dj_horse,

שלום, רציתי לשאול מבין המתקינים של המשחק, אם הופיעה למישהו הודעת שגיאה שלפני סיום המשחק שסימן בוי את שני האפשרויות של התקנת PHYSX ו DIRECT X? ובנוסף רציתי לדעת האם ניתן להשיג שמירות של המשחק,מאחר שאיבדתי את שלי, ולא מעוניין להתחיל את כל המשחק מההתחלה.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by fragon,

אני עדיין עם דמעות

• 29 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. ברשותי המשחק הבא: Batman Arkham Asylum בעת נסיון ההתקנה של המשחק אני מקבל הודעה שהגרסה שברשותי אינה תומכת את מערכת ההפעלה ויסטה 64 ביט גרסת המשחק היא Batman Arkham Asylum-RELOADED האם המחשק לא תומך בויסטה 64 ביט? ***הודעה מההנהלה*** במקרה ולמישהו יש תהייה למה הנושא הזה ננעל אני אחזור שום על אחד החוקים הכי בסיסיים בעולם אין דיון/בקשת עזרה/שיתוף קישורים בנושא משחקים פרוצים/פיראטיים/לא חוקיים (תבחרו את הניסוח האהוב עליכם)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז ככה יש לי תמשחק היטמן BLOOD MONEY עכשיו שאני מתחיל תמשחק בהתחלה הוא נותן לי רק תמצ'קו הזה להלחלם איתו עכשיו איך אני אמרו להשתמש בו לאחר שאני בוחר בו אם איזה כפתור אני מכה איתו? כי השתמשתי בכל הכפתורים ולא הצלחתי...

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by TimoTy,

טוב הגעתי לשלב שבו אני אמור לבחור דלת (יש שלושה דלתות) כדי לתפוס איזה בחור ממסעדה.... בחרתי את הדלת השמאלית וניכנסתי לאיזה מקום פסיכי שאין לי מושג איך לצאת ממנו :'( כל הדברים שם הפוכים והייתי בכל מקום והוא פשוט לא מסיים את השלב... מישהו יכול לעזור לי ? איך אני מסיים אותו ?

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by TimoTy,

יש איזושהי דרך לשחק במשחקי פלייסטיישן במחשב??

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by roi200050,

האם יש לכם את המשחק need for speed undercover אם יש בבקשה שילחו קישור רועי מנחם

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by AliceInChains,

כאשר אני הורג משהו במשחק הוא פשוט קופא במקום ולא צונח לרצפה משהו נתקל בזה פעם?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by fragon,

קצת באיחור של חודש אחרי שהמשחק יצא אבל הגיע הזמן להוציא כמה תמונות חדשות. תהנו... שזה מה שקורה בTBA שLAFA לידר https://www.facebook.com/photo.php?v=659313560779837&set=vb.156631294381402&type=2&theater DIVINE מתעסק בעריכה: כמה חברה מהקלאן של לינץ: TRUE STORY: ככה אנחנו פורצים B בWARHAWK - נדב זה השמן שמגיע בסוף בהליכה אל תגידו שזה לא קרה לכם: מקווה שנהנתם

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by DiSc@MaN,

תגיד לי Ghost Dogg למה לנעול סתם נושא?!? יש הרבה משחקים שבאתר הבית שלהם אפשר להוריד את המוזיקת רקע/שירים של המשחק! אז למה ישר לנעול?!? נראה לי שיש לך בעיה עם הצירוף מילים להוריד ומשחקים באותו משפט...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by the man,

היי זוכרים את לארי אז חברה בחדר של הפסלים , צריך להוציא קוביות אין לי מושג תעזרו לי בבקשה תגידו איפה לסמן ומה לכתוב תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  20. צריך להתקשר ל 800-4my-xbox משהו כזה. אי אפשר לבטל בדרך אחרת??

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  21. שלום אנשים... לקראת צאתו של דיאבלו 3 החלטתי לשחק בפעם הראשונה בדיאבלו 2 (אל תהרגו אותי...) אבל משום מה, אחרי כל יציאה מהמשחק וכניסה מחדש כל המפלצות והבוסים שהרגתי מופיעים שוב... זה אמור להיות ככה או שמשהו דפוק במשחק שלי?? תודה אנשים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ofer_mat,

משהו יודע אך להתגבר אל הגבלת יחידות ב Empire Earth

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Godmoney,

יש לי שני מסכים מחוברים למחשב. מישהו מכיר משחק שתומך בשני מסכים בצורה זו או אחרת? צריך להיות די מיוחד...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by gman_il,

אז אם אתם ילדים של שנות ה-90 מוקדמות , אתם חייבים לנסות את המשחק הזה. ואם אתם לא ילדים של שנות ה-90 המוקדמות , אתם חייבים לנסות את המשחק הזה. מי שיחק?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Impreza,

אני חייב שם של שיר אחד שבתחנה של ה POP שאיזה זמרת שרה אותו והוא בסגנון פאנק לא מצאתי באף מקום סאונדטראק של המשחק או רשימת שירים אז מי שיכול לעזור שיעזור לי

• 8 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.